Pietarsaaren Vanhan Sataman paikkeilla törkeä r******s – miehet sulloivat uhrin pakettiautoon

Pohjanmaan poliisilaitoksella on tutkittavana epäilty törkeä r******s. Vuonna -94 syntynyt Pietarsaaren seudulta oleva nainen on ilmoittanut joutuneensa Pietarsaaren Vanhan Sataman suunnalla raiskausrikoksen kohteeksi aamuyöllä lauantaina 4.7.2020.

Ilmoittaja oli kävellyt Pietarsaaren Vanhan Sataman suunnalla, jolloin kolme punaisella pakettiautolla liikkunutta meistä oli väkivalloin sullonut hänet auton kuljetustilaan, jossa hänet oli raiskattu.

Nainen sai tapahtuman yhteydessä fyysisiä vammoja, jotka eivät kuitenkaan vaatineet sairaalassa oloa. Poliisilla ei ole tällä hetkellä tietoa tekijöiden henkilöllisyydestä.

Poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä muun muassa epäillyn kolmikon liikkeistä ja ajoneuvoista. Vihjeet voi lähettää osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

11 thoughts on “Pietarsaaren Vanhan Sataman paikkeilla törkeä r******s – miehet sulloivat uhrin pakettiautoon

  • 7.7.2020 at 14:43
   Permalink

   pakettiautosta varmaan…eihän näistä raiskaajista niin väliä jos sattuisivat olemaan raketti-insinöörejä…..

   Reply
 • 7.7.2020 at 15:11
  Permalink

  Koska miesten tuntomerkkejä ei ole annettu, niin tapaus menee useimpien lukijoiden mielissä ”alaikäisinä” Suomeen tulleiden turvapaikanhakijoiden piikkiin.

  Reply
 • 7.7.2020 at 15:18
  Permalink

  Ja taatusti menee. Uhri on varmasti jotain huomannut ja tuntomerkit tulee salata, koska tekijöitten ihonväri on hyvä tuntomerkki. Väriä ei voi ilmaista, koska rikoslain (Toiviaisen) tulkinnan mukaan kysymyksessä olisi kiihottaminen ihonväriin liittyvää kansantyhmää kohtaan.

  Reply
 • 7.7.2020 at 15:43
  Permalink

  Pakettiauto oli punainen mutta minkä värisiä olivat raiskaajat?

  Reply
 • 7.7.2020 at 16:15
  Permalink

  no minkähän värisiä ne mahtaa olla, jos ei mitään tuntomerkkejä vitun kusipäät viitti kertoa…

  Reply
 • 7.7.2020 at 18:41
  Permalink

  Tietenkään ainoakaan turvakamera ei kattanut tapahtuma paikkaa? Vai onko polpolta kadonnut mystisesti kaikki tallenteet? Uhri ei tainnut olla kenenkään silmää tekevän rantaruottalaisen sukua? Muutoin RKP olisi hälyttänyt kaikki läänin poliisit, karhuryhmän, Jouha-joukot, merivartioston ja Panssari prikaatin ja Utin jääkärirykmentin jahtaamaan raiskareita.

  Reply
 • 7.7.2020 at 18:46
  Permalink

  Naisten ei pitäisi koskaan liikkua aamuyöllä yksin Ei edes silloin kun tämä Armas Suomemme olisi vain valkoisia täynnä.Ulukomaan herkkua”, vaikka ”paikkakuntalaisia” olivatkin.

  Naiselle raiskatuksi tuleminen on lievästi sanoen ällöttävää! Vihreät ovat tietysti eri mieltä, vihreitä kun ovat ja Angela Merkelin ent. kotimaan tuotoksia.

  Reply
 • 7.7.2020 at 20:19
  Permalink

  Kyllä noilla tuntomerkeillä saattaa ainakin pakettiauto kiinni jäädä. Mutta selviääkö se ehdollisella vai joutuuko lusimaan, jää nähtäväksi.

  Reply
 • 7.7.2020 at 20:50
  Permalink

  Sen tietää sokea lehmäkin miltä suunnalta nuo rikollisetpaskat on.
  Poliisiko se luulee että arvotus noita kohtaan nousee kun ei kerrota vakaviin rikoksiin syyllistyneiden tuntomerkkejä, poliisi tosissaan kaivaa verta sieraimistaan.

  Reply
 • 7.7.2020 at 22:26
  Permalink

  Intian pohjoisosissa on lailla kielletty peittämästä pakettiautojen ikkunoita. Arvannette syyn…

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.