Readingin terrori-iskun kolme uhria arvostettuja homoyhteisön jäseniä

Turvallisuuspoliisin riskianalyysin viime vuonna läpäissyt 25-vuotias libyalainen Khairi Saadallah oli tänään vangittuna videoyhteyden välityksellä oikeudessa Britannian Readingissä. Saadallahille oli aiemmin myönnetty turvapaikka Britanniasta.

Khairi Saadallah. Kuva: Facebook.

Saadallahia syytetään kolmen miehen murhasta 20. kesäkuuta. Surmatut ovat 36-vuotias James Furlong, 39-vuotias Joseph Ritchie-Bennett ja 49-vuotias David Wails. Lisäksi Saadallahia syytetään kolmen muun ihmisen murhayrityksestä. Tekonsa Saadallah toteutti puistossa kookkaalla keittiöveitsellä, jonka hän oli ostanut edellisenä päivänä.

Hengissä selvinneistä yksi sai puukoniskun päähänsä, toinen selkään ja kolmas sai puukosta kasvoihinsa ja käteensä.

Syyttäjä Jan Newboldin mukaan Saadallah alkoi puukottaa ihmisiä ilman varoitusta tai yllytystä.

”Tapahtuman aikana syytetyn kuultiin huutavan ’Allahu akbar'”, kertoi syyttäjä tänään oikeudenistunnossa, joka kesti alle kymmenen minuuttia.

Saadallah ei kieltänyt syytteitä. Tapauksen käsittely alkaa keskiviikkona Lontoon Old Bailey -oikeudentalolla, jossa käsitellään Englannissa ja Walesissä tapahtuneita vakavia rikoksia.

Surmatut olivat homoyhteisön jäseniä. Furlong toimi historian ja poliitiikan opettajana paikallisessa koulussa, jossa pidettiin kahden minuutin hiljaisuushetki opettajan muistolle.

”James oli hyvin kiltti ja lempeä mies. Hän oli hyvin velvollisuudentuntoinen ja välitti jokaisesta oppilaasta”, kertovat koulun opettajat tiedotteessaan.

Lähteet: Pink News, The Guardian, Daily Mail

7 thoughts on “Readingin terrori-iskun kolme uhria arvostettuja homoyhteisön jäseniä

 • 29.6.2020 at 23:31
  Permalink

  Monikulttuurisuus on rikkautta. Vieläkö sateenkaari-oletetut uskovat islamin ihanuuteen?

  Reply
 • 30.6.2020 at 04:58
  Permalink

  No nyt osu.Mutta nämä kannattavat siltikin ählämeitten maailmanvalloitusta ja islamin ihanuutta.

  Reply
 • 30.6.2020 at 08:45
  Permalink

  Joo, sitähän minä olen koko ajan imetellyt että miksi homot puolustavat näitä? Nehän ovat niitä hyödyllisiä idiootteja jotka ensimmäisinä tapetaan kun nämä pääsevät valtaan. Kaikilla ei näköjään pinna kestä enemmistövaltaan asti. Vaan toteuttavat omat toimensa jo ennen niitä.

  Sateenkaariliike ei vaan näytä ymmrtävän minkälaista petoa se ruokkii.

  Reply
 • 30.6.2020 at 09:55
  Permalink

  Olen itse homo-rummutusta vastaan ja koen sen olevan pyrkimys murtaa länsimaisen kulttuurin peruspilareita, joista tärkein on perinteinen perhe-instituutio. Itse homot ovat harvoin tälle uhka, mutta median LBGT+-rummutus sitä vastoin on. Ilmiö on levinnyt nyt myös kouluihin ja kasvatukseen, jossa lapsille voidaan esitellä seksuaalisia perversioita täysin normaaleina ilmiöinä.
  Mutta on kuitenkin raukkamaista tulla länteen nauttimaan sen eduista ja alkaa sitten murhaamaan homoja. Länsimainen elämäntapa sallii yksilöille vapautta myös poikkeavuuteen ja toteuttaa itseään seksuaalisesti, jos ei aiheuta sillä muille harmia. Homo-rummutus tosin poikkeaa tästä linjasta ja työntää perversiot kaikkien silmille.

  Reply
 • 30.6.2020 at 13:50
  Permalink

  Tyhmyys tiivistyy suvakeissa ja homoissa! Sen sijaan globalisti tahoissa silkka ahneus ja pahuus!

  Se, että LGBT.tä hierotaan taviste naamaan paljaine perseineen ja roikku tisseineen on omiaan tekemään koko asian äärimmäisen vastenmieliseksi jopa länsimaalaisellekin, jotka eivät tuo omiakaan ”mieltymyksiänkään kaiken kansan silmille!

  Reply
 • 30.6.2020 at 15:04
  Permalink

  Ihmetyttää myös vasemmisto joka näitä hyysää. Kaikki on loppupeleissä pois heiltä. Vuokra-asunnot, sosiaalityötä, mahdolliset työpaikat , jne… pimeetä porukkaa

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.