Madeleine McCann siepattiin pikkutyttönä Portugalissa – katso missä murhaaja piilotteli

Madeleine McCann katosi hotellihuoneesta Praia da Luzissa, Portugalissa, toukokuussa 2007. Hän oli tuolloin muutamaa päivää vaille nelivuotias. Brittiläisen Madeleinen vanhemmat olivat syömässä ystäviensä kanssa läheisessä ravintolassa, kun Madeleine ja hänen pikkuveljensä nukkuivat hotellihuoneessa. Kun vanhemmat palasivat takaisin, Madeleine oli kadonnut.

Katoaminen säilyi mysteerinä näihin päiviin saakka. Kansainvälinen media on pitänyt tapausta esillä tytön katoamisesta lähtien.

Viranomaiset pääsivät sieppaajan jäljille vuonna 2016, kun he tekivät kotietsinnän Saksan Braunschweigissa. He tutkivat kadonneen viisivuotiaan Inga Gehricken tapausta. Inga katosi toukokuussa 2015. Tyttöä kutsuttiin ”Saksan Maddieksi”.

Viranomaiset eivät kuitenkaan löytäneet yhteyttä pidätetyn pedofiilin, 43-vuotiaan Christian Brücknerin, ja Inga Gehrickenin välillä, mutta miehen tontilta löydettiin tietokone ja muistitikku, jotka sisälsivät yli 8000 lasten seksuaalista hyväksikäyttökuvaa.

Kuvakaappauksia 60 Minutes -kanavan uutisvideolta rakennuksesta, jossa Brückner asui:

Viranomaiset eivät ole vielä kertoneet, sisältääkö materiaali kuvia Madeleinesta, mutta Braunschweigin yleisen syyttäjän Hans Christian Woltersin mukaan on ”vahvaa näyttöä” siitä, että Brückner surmasi Madeleinen.

”Oletamme, että tyttö on kuollut. Epäillyn kohdalla puhumme seksuaalisesta saalistajasta, joka on jo tuomittu rikoksista pikkutyttöjä vastaan ja joka istuu pitkää tuomiota vankilassa”, ilmoitti syyttäjä tiedotteessaan.

Brückner asui Madeleinen katoamisen aikaan pakettiautossa. Puhelintietojen mukaan mies oli Portugalin Praia da Luzissa Madeleinen katoamisen aikaan.

Christian Brückner on parhaillaan Kielin vankilassa tuomittuna 21 kuukauden vankeuteen huumerikoksista ja seitsemän vuoden vankeuteen 72-vuotiaan naisen raiskauksesta Portugalissa.

Katso australialaisen 60 Minutes -kanavan raportti viimeisimmistä käänteistä kadonneen Madeleinen tapauksessa:

Lähteet: Mirror, The Washington Post, 60 Minutes/YouTube

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.