Poliisilla epäily mikä aiheutti Helsingin kaupunginteatterin tiloissa sattuneen räjähdyksen

Helsingin kaupunginteatterin sprinklerikeskuksessa tapahtui maanantaina 29.6.2020 noin kello 12 räjähdys, jossa loukkaantui yksi henkilö. Poliisi tutkii tapausta ja on suorittanut iltapäivän aikana tapahtumapaikalla teknisiä tutkintatoimenpiteitä.

Poliisi on tarkastanut koko rakennuksen, eikä sieltä ole löytynyt mitään sellaista, jonka vuoksi räjähdystä olisi syytä epäillä tahallaan aiheutetuksi.

‒ Kyseessä on työtapaturma. Räjähdyksessä loukkaantunut mies vietiin sairaalahoitoon. Hän oli sprinklerihuoneessa tekemässä huoltotöitä, kun räjähdys tapahtui, kertoo tutkinnanjohtaja, rikostarkastaja Jukkapekka Risu Helsingin poliisilaitokselta.

Sprinklerikeskus, jossa räjähdys tapahtui, on suljettu betoninen tila maan alla. Aineelliset vahingot rajoittuivat rappukäytävään, jossa sprinklerikeskus sijaitsee.

– Tämänhetkisten tietojen perusteella epäillään, että räjähdyksen aiheutti kuivista sinkkiputkista pieneen tilaan muodostunut kaasu. Jatkamme tutkintaa muun muassa räjähdyksen syyn varmistamiseksi, Risu jatkaa.

Lähde: Poliisi

5 thoughts on “Poliisilla epäily mikä aiheutti Helsingin kaupunginteatterin tiloissa sattuneen räjähdyksen

 • 29.6.2020 at 19:15
  Permalink

  Hellsingin poliisin peittelemättömän politisoitumisen myötä Hellsingin poliisi on jäävi antamaan mitään lausuntoja alueesa tapahtumista. Medialukutaitoiset tosin tietävät polpon olevan kuin uhmaikäinen kakara. Poliittisesti punaviherretyt lausunnot tulee kääntää päinvastaiseksi niin ollaan totuudessa.

  Reply
 • 29.6.2020 at 20:34
  Permalink

  Minullakin on epäilyni räjähdyksen syystä, oikeastaan kaksi, ja ne molemmat poikkeavat poliisin esittämästä.

  1. BLM-aktivismia

  2. Terrorismia

  BLM-aktivismia vastaan puhuu se, että räjähdyksestä puuttuu mustaihoinen alkukantaisesti kiljahteleva porukka joka hajottaa paikkoja sekä myötätuntoa mielenosoittajille ja vastaavastoii pyhää vihaa valkoisia kohtaan tihkuva mediahuomio. Koska nämä puuttuvat ja räjähdyksen syyksi esitetään onnettomuutta, on kyseessä mitä suurimmalla tosennäköisyydellä terroriteko.

  Reply
  • 29.6.2020 at 20:36
   Permalink

   Siis vastaavasti. Automaattinen ”korjaus” tekee temppujaan.

   Reply
 • 30.6.2020 at 05:03
  Permalink

  Näitä Ruotsin mallin possahduksia, ampumisia ja autonpolttoja ym. on alkanut olla pikkuhiljaa myös pääkaupunkimme arjessa. Siitä se lähtee ja hei hesalaiset, nauttikaa monikultuurisen ilmapiirin pöhinästä.

  Reply
 • 30.6.2020 at 11:31
  Permalink

  Ei ole erilaiset iskut loppuneet Lähi-idässä ,vaikka sinne on istutettu demokratia.Miksiköhän ?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.