Reijo Tossavainen: Kepun tie alamäkeen on kivinen ja liukas

Pekka Haavisto istuu ulkoministerin palleilla kuin mitään ei olisi tapahtut, vaikka Keskusrikospoliisi tutkii hänen tekosia. Punavihreät agendajournalistit eivät ole Haaviston kimpussa kohuineen, koska hän edustaa sallittua agendaa.

Katri Kulmunin kohtelu on päinvastainen. Hän ei ole tehnyt mitään lainvastaista, moraalisesti kylläkin kyseenalaista. Kun agendajournalistien Kulmuniin kohdistunut kivitys alkoi, hän ymmärsi melko pian, että hän ei selviä siitä poliittisesti hengissä. Kulmuni erosi, koska muita vaihtoehtoja ei ollut. Hän ymmärsi puolueensa edun, eli mitä nopeammin niin sitä parempi. Saatu koulutus ei ollut mennyt hukkaan.

Kepun tilanne on todella hankala. Punavihreässä hallituksessa se on yleisön silmissä ja myös todellisuudessa ajautunut apupuolueen asemaan, aisankannattajaksi. Sen voi todeta myös gallup-luvuista. Uskottavuus on tipotiessään.

Kepun edessä on paksu umpihanki. Siksi nyt tarvittaisiin uusi ladunaukaisija. Ei sellainen, joka etsii vanhoja ladunpohjia, vaan aivan uutta uraa. ”Aspiriini ei nyt auta”, kuten Seppo Kääriäinen asian ilmaisi.

Nykyisestä eduskuntaryhmästä ei tällä hetkellä löydy mitat täyttävää henkilöä. Antti Kurvinen ja Mikko Kärnä ovat nykykepun eduskuntaryhmän kasvot ulospäin, mutta he eivät ole houkuttelevat kasvot. Toinen osaa enimmäkseen nälviä persuja, ja toinen muuten vain kränätä joka paikassa ja joka tilanteessa.

Poliittisissa taisteluissa kovaksi parkkiintuneet konkarit ovat siirtyneet osin tai kokonaan katsomon puolelle. Nyt kuitenkin Suomen valtiontalous ja kansantalous ovat äärimmäisessä hädässä. Samaan aikaan EU aikoo ottaa ratkaisevia askeleita kohti liittovaltiota ja suomalaisten velkavankeutta.

Kepun johtoon tarvittaisiin siis kokenut konkari, joka olisi samalla myös uuden ladun aikaisija. Sellaista henkilöä ei löydy, joten on tehtävä toisenlainen ratkaisu, jako kahteen. Puolueen puheenjohtajaksi ja ministeriksi on valittava Annika Saarikko ja valtiovarainministeriksi joku vanhoista konkareista. Se olisi kepun ja isänmaan etujen mukainen ratkaisu.

20 thoughts on “Reijo Tossavainen: Kepun tie alamäkeen on kivinen ja liukas

 • 6.6.2020 at 09:37
  Permalink

  olisiko peruukki piilokorko mauri pekkarisesta mihinkään
  jos kepusta puhutaan

  on hän pätevin valehtelija muidenkin kepulaisten puolesta vaaliraha sotkujen aikaan

  alkio Mauri ei murru edes 1000 baarin painessa

  Ovela ja notkea” Mauri Pekkarinen, mikä meno? –
  ”Keskusta ei ole kovin kaukana omasta vaimostani!”

  Onko hänelläkin 10 prosentin mahdilisuus elää vielä 2 vuotta

  KYSYMYS SUOMEN VALTAMEDIALTA
  MIKSI ÄÄNESTÄTTE VÄÄRIN NAZI PERSUJA

  KUN TEIDÄN PITÄÄ ÄÄNESTÄÄ REHELISIÄ
  HUOM PELKÄSTÄÄN ARVOPOHJIIN LUJAA SITOUTUNEITA

  YKKÖSPRIORITEETINAAN NOUDATTAVIA

  VAIN REHELISIÄ LIBERAALI VASUREITA

  Vaalirahasotku: Mauri Pekkarisesta kantelu oikeuskanslerille JA 10 MUULLE

  KOTIMAA 28.8.2008 12:42
  JYRKI JANTUNEN

  Jupakka Kehittyvien maakuntien Suomi -yhdistyksen jakamasta vaalirahoituksesta on poikinut kansanedustajista kanteluita oikeuskanslerille. Yksi niistä koskee elinkeinoministeri Mauri Pekkarisen menettelyä. MTV3:n uutiset on saanut Julkisen sanan neuvostolta langettavan päätöksen KMS-yhdistykseen liittyvästä

  Minä olisin kulmunina ostanut ennemmin 60 000 e kaljaa
  ja sen voimalla heilunut eduskunassa

  pieni hiprakka luo varmuutta puheeseen
  sen on osoitanun EU junger myös meille 10 kertaa

  Juncker’s weirdest moments

  Reply
 • 6.6.2020 at 09:47
  Permalink

  Noh.. nuo ovat maapähkinöitä sen rinnalla mitä edellisissä hallituksissa on törsäilty. Mutta saadaanpahan tätä veivata etusivuilla samanaikaisesti kun taka-alalla suhmuroidaan. Savuja ja peilejä.. näin ne taikurit yleisöänsä hämäävät.

  Eli mitä taustalla tapahtuu.. Otetaan niin perkeleesti lainaa globalisti pankkiireilta ja taataan etelämaiden velat. Mutta nehän ovat miljardeja.. tavallinen tauno ymmärtää paremmin tuhannet eurot..

  Reply
 • 6.6.2020 at 09:47
  Permalink

  tuo Juncker’sin horjuminen kuvastaa hyvin Eu ta

  KUN KATSOT TUON PÄTKÄN TUNNETKO YLPEYTTÄ
  EU KANSALAISIIDESTASI EU n virkamiehistä VAI HÄPEÄÄ

  Reply
 • 6.6.2020 at 10:00
  Permalink

  Seuraavaksi viher vasurit kieltävä oppositiota puhumasta eduskunassa
  käytävällä käsi desiä ja roudarin teippi rullia
  mietikää kuinka vapaampaa brittien toiminta on
  ihan jokaiselle puolueelle
  6 times John Bercow left the House in stitches

  Reply
 • 6.6.2020 at 11:43
  Permalink

  Kyllä Paavo on kaivettava naftaliinista ja johtoon, vaikka kuinka sokeat monopolimedian orjat kuinka kettuilisi ! Lukekaa Väyrysen manifesti kirjansa takakannesta, sieltä löytyy vielä ytyä Suomen pelastamiseksi lopulliselta tuholta Lusiferin kynsistä. Orjan asemasta vaarallisen NWO tyrannian ikeestä. Ainoa kepulainen jolla on vielä poliittista pelisilmää. Ja valmis pelastamaan Suomen kolmannen kerran.

  Reply
 • 6.6.2020 at 12:23
  Permalink

  Kulmunilla meni pupu pöksyyn, kun edessä häämötti nimenkirjoittaminen paperiin jolla Suomi liitetään EU:n liittovaltioon .Tämähän tapahtuu yhteisen velkavastuun kautta ,jota SDP,VIHR,VAS,KESK,KOK,KD,RKP ovat ajaneet varmuudella poliittisella toiminnallaan.Saksan SDP:n grande unelma on ollut EU liittovaltioksi vuoteen 2024 mennessä tai haluttomat ulos.Ihan viime aikoina on ehkä KD ,osa Kok alkanut empimään mihin ollaan menossa.Eli muuallakin kuin KESK on pakat sekaisin ja PERSUT on toistaiseksi vain teatraalinen oppositio.

  Reply
 • 6.6.2020 at 12:50
  Permalink

  Kulmuni gate haisee masinoidulta. Kukahan sen konsultti-laskun junaili ministeriön maksettavaksi ja vinkkasi lehdistölle? Halusivatko rkp, demarit vihreät ja vasemmistoliitto Marinin osoittamasta kiusankappaleesta eroon? Kulmuni gatella saatiin huomio pois jostakin muusta?

  Reply
  • 6.6.2020 at 13:21
   Permalink

   Hyvinkin mahdollista että Juuri Ikävä-Sanna juonitteli SDP:n Kotkanpesässä muiden NSDP:n ylimmän kansallisen tason sosialistien kanssa Maanvaiva-Katrin ulos.

   Ämmillä peli on aina äärimmäisen likaista ja varsinkin selkäänpuukostus pimeästä kuuluu korkeassa asemassa olevien naispoliitikoiden vakiokeinoihin.

   Reply
 • 6.6.2020 at 13:11
  Permalink

  Kun katsoo mistä konsulttitoimistosta on kyse,niin nousee pintaan epäilys että miinan asetti Keskustan oma liberaalisiipi vastaisen varalle ja kiristystoimeksi,jota oli nyt kaiketi käytettävä,jos Kulmuni ei tottelekkaan liberaalisiipeä.

  Reply
 • 6.6.2020 at 14:49
  Permalink

  Vaii ei ole laitonta että kansanedusta varastaa, nimenomaan varastaa! valtion, elikkä veromaksajien rahaa omaan käyttöönsä, oikean oikeuden mukaan tuo hiivaperse istuisi jo linnassa haavitstohintin kanssa.

  Miten helvetissä joku voi myötätunta esittää tuollaista helvetin suomea tuhoavaa hiivapersekulmunia kohtaan, se on helvetillissen sairasta.

  Reply
 • 6.6.2020 at 15:46
  Permalink

  Tästä vain meno pahenee. Punikit eivät nyt eroa, kun kaikkein ”sopivin” heitettiin krokotiileille eli ”näytettiin”, että ”vastuuta” kannettiin eroamalla.

  Reply
 • 6.6.2020 at 16:22
  Permalink

  Nykyinen kepu on vihervasemmiston aisankannattaja, väri sopii.Tuota tyttöä on viety kuin pässiä narussa demariveljien (looshi 52) ohjatessa näytelmää.

  Reply
  • 6.6.2020 at 18:26
   Permalink

   Eipä vietykään, etkö seuraa tilannetta. Kulmunin on myös ajateltava mitä kepun yksinkertaisuudet haluavat, siksi vetkutteli eroamistaan. Tuntuu siltä, että Kulmuni teki oikein viisaasti, kun joku kaivoi esille hyvän tekosyyn. Todennäköisesti hän ei halunnut Suomen velkaantumista ja Saksan ja Ranskan pankkien tukemista. Tekee vähän toisin kuin demari Haatainen.

   Reply
   • 6.6.2020 at 20:21
    Permalink

    Hyvin pitkälle menevää spekulointia ja pinnallista sellaisenakin, ei muuta.

    Reply
   • 8.6.2020 at 10:08
    Permalink

    Hyi jumalauta.
    Siinä nähdään tyhmyys kokonaisuudessaan.
    Eiköhän se jo nähty aikoja sitten mikä aivosyöpä tuo kulmuni on.
    Ja se että joku tuota sanoo järkeväksi, kertoo kyllä aika paljon kehujasta.

    Reply
 • 6.6.2020 at 20:33
  Permalink

  Melkein yksi hailee, kuka siellä on miniaterinä.
  Kepu on silti sama Kepu. Kiilusilmähallituksen aisankannattajana se seuraavakin toimii.

  Ei herättänyt mitään tunteita Kulmunin ero.
  Teoreettisesta näkökulmasta positiivista kylläkin se, että medioilla voi edelleen olla vaikutusta. Eipä vain ole Vesimeloneihin. Ehkä koska Vesimeloneiden äänestäjät eivät välitä vaikka johto olisi maailman korruptoitunein(?), kunhan toistaa Gretan käsikirjoittajien puheita.

  Establishment valeopp. Tossavainenkin niin menneen maailman miehiä ja analyysit sen mukaisia.

  Reply
 • 7.6.2020 at 00:08
  Permalink

  Kulmuni varmaan huomasi itsekin että on liian suurissa saappaissa.
  Puolueessa on pelätty koko ajan että Kulmuni ryssii.
  Sama riski muillakin kokemattomilla naisministereillä, heidän puolueissaan ei vaan tajuta että korttitalo kaatuu hetkenä minä hyvänsä vaikka taustalla häärivät avustajat painavat pitkää päivää.

  Reply
 • 7.6.2020 at 05:32
  Permalink

  vapaamuurarit joka juutalaisuutta tyhmille gojimeille! Vitun tyhmät ääliöt!

  Reply
 • 7.6.2020 at 21:51
  Permalink

  Käsky kävi Bilderbergistä ja vasallit ja kuohilaat häärii.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.