Kerrostalo tuikattiin tuleen Helsingin Kontulassa

Poliisi tutkii Helsingin Kontulassa torstai-iltana 28.5.2020 sattunutta tulipaloa toistaiseksi murhan yrityksenä ja tuhotyönä. 

1980-luvulla syntyneen miehen epäillään sytyttäneen riidan päätteeksi kerrostaloasunnon palamaan. Asunnosta pelastettiin niin ikään 1980-luvulla syntynyt mies. Asunnon asukas oli poistunut asunnosta jo ennen tulipalon syttymistä. Rikoksista epäilty oli poistunut asunnosta ennen kuin viranomaiset saapuivat paikalle.

Asunnosta pelastettu mies otettiin sekavan ja uhmakkaan käytöksen vuoksi kiinni rikoksista ja häiriöiltä suojaamiseksi. Poliisi otti rikoksista epäillyn miehen kiinni hänen kotiosoitteestaan toisaalta.

Rikoksista epäily, asunnosta pelastettu mies ja asunnon asukas tunsivat toisensa entuudestaan ja olivat viettäneet aikaa asunnolla yhdessä ennen tapahtunutta.

‒ Kohdeasuntoon tuli palo- ja savuvaurioita. Mahdollisista muihin asuntoihin tulleista vaurioista ei ole vielä tarkkaa tietoa. Pelastuslaitos pelasti palavaan asuntoon jääneen henkilön, joten henkilövahingoilta vältyttiin, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Anne Hietala Helsingin poliisilaitokselta.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.