Jari Vuorinen: Maski, mascara-persoonat ja naamiot !

Ootteko koskaan maistaneet vihreää perunaa? Se on aika karvasta mutta ei niin karvasta, etteikö sitä alas saisi ja keskustaltahan se onnistuu. Napostella audin takapenkillä, olla valtaa, myrkyn vihreän siivellä. Siitä seuraa se, että sisäpuoli tulee ulos. Antaa ylen kuin Yle toisinaan, sopivan tilaisuuden tullen tai oikeaa tietoa vailla. Keskustaministeri Kulmuni siis kutsui erään porukan istuttamaan perunan taimia vaikka, jokainen kaupungissakin tietää siemenperunasta. Siitäkös sitä vitsin juurta riitti somessa.

Keskustalle maaseudun ja kaupungin raja on hämärtynyt mutta stadi vs. landessakin jokainen tietäis, mikä on siemenperuna. Samaa ei voi vaatia keskustaministeriltä, eihän. Tietääköhän moni hallituksen ikäinen enää mikä on katiska? Ne sanois varmaanki : se on hallitus hei haukipoika tule ja ui katiskaani, nielu on auki siltä kohtaa. Tai ”wearing the inside out”, tarkoittanee vapaasti totuus tulee sisältä päin julki. Madam Henriksson ja mascaroidut tytöt sekä poliittinen ilotalo tai ainakin kabaree hienoissa maskeissaan. Persoonan paljastuminen on aina aito asia, aina. Per/soona eli naamion tai maskin takaa/kautta. Persoonia on mitä ihmeellisimpiä ja monotonisiakin jolloin… puhe… välit… ovat… melko… monotonisen… säännöllisiä. Tulee kylmää joistakin persoonista.

Tai se kun pääministeri Marin sanoo, että korona tulee kuitenkin. Miksei kukaan vuonna 2003 tohtinut ajatella, että pieni virus voisi olla uhka? Vai oliko jo eurooppalainen muoto maailmanhallituksen ideasta jyräämässä yli isänmaan. Myöhemminhän Vanhanen yhdessä Kataisen kanssa otti osaa johonkin NWO kokoukseen(oliko pressakin mukana?) Tuolloin 2003 suomen virusohjelma suljettiin ja suomalainen rokotekehitys laitetiinjäihin, koska se oli kuulemma kallista ja olihan meille tulossa eräänlainen ”kultainen” ja ”ikuinen” laumaimmuniteetti” palvotun EU:n muodossa. Ja nyt kuitenkin tämän päivän suomessa rokotetta kehitetään täyttä häkää. Miten kallista se on nyt?

Tällaiseksi suomi on noussut tänä päivänä, pilkotaan sieltä täältä lopettamalla turvallinen perintö vain, koska mahtava EU. Suomi on kuin Odysseija, joka ei osaa sitoa korviaan maailman seireeneiltä. Millaiset päättäjät, sellainen maa. Sing global, cry local. Nyt virus laulaa tuhon lauluaan niin kuin se on aina laulanut mm. se espanjan tauti vuosisadan alussa jne. Kuinka monta esim. syöpäpotilasta makaa sairaalassa saatuaan vaivakseen myös viruksenja kuolee ja ei kuolisi jos sairaanhoitajille olisi ollut huoltovarmuuden merkeissä alusta saakka ollut toimittaa kunnollisesti suojaavat maskit vaikka vain kaikille hoitajille.

Vanhasen hallitus hallitsi vuonna 2003 ja keskustalainen hallitushan paitsi rakasti kovin kansalaisia vuonna 2004 muutoinkin, kuin rokoteohjelman lopettamisella, niin myös alentamalla alkoholin hinnan niin hurjan alas, että se johti kansan tuhontaan.THL ärähti ja sanoi,että katastrofi tulee. Ja tuli kanssa,sillä alkoholikuolemat ajoivat pian ohi siihen asti ykkösenä olleiden sydän- ja verisuonisairauksien. Alkoholista tuli tappaja numero yksi. Onneksi nyt on palattu hinnan osalta asteittain takaisin normaaliin.

Eräs tuttuni työskenteli tuohon aikaan pehmytkirurgian osastolla ja hän totesi, että haimat sulaa viinan vuoksi käsiin, emmekä mahda mitään. Myös itsemurhat olivat tasaisesti laskeneet vuoteen 2004, jolloin ne taas lähtivät jyrkkään nousuun ja juuri vuonna 2004 hallitus toteutti suuren alkoholialen. Tuolle tempulle ei edes covid-19 vedä letaalia vertaa.

Tällaista voi tapahtua vain jos päättävillä poliitikoilla on hullun usko johonkin utuun kuten se EU. Mistä muuten tietää, että ihminen kuolee juuri koronaan, jos hän kuolee? Milloin voidaan olla varmoja, että se oli juuri korona? Mikä on se auktoriteetti, joka määrittelee ja antaa tämän kuoleman luvun? Lääkäri tulee mieleen mutta millaisella diagnostiikalla? Media se ei ainakaan ole, vai onko? Huolimatta siitä, että aidon koronakuoleman määrittely onkin kovin häilyvää laajassa mielessä…

Jari Vuorinen Lohja Ojamo.

One thought on “Jari Vuorinen: Maski, mascara-persoonat ja naamiot !

  • 12.5.2020 at 10:23
    Permalink

    Oikea muoto on: KATASTROFI TULI MYÖS.
    Tuli KANSSA on kieliopillisesti täysin päin persettä!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.