Hallitus siirtyy etätöihin – Valtioneuvostossa korona-altistus?

Sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen sekä työministeri Tuula Haatainen ovat mahdollisesti altistuneet koronavirukselle tiistaina 5.5. ja siirtyvät tästä syystä omaehtoiseen karanteniin.

He ovat olleet samassa tilassa henkilön kanssa, jolla epäillään koronavirustartuntaa. Henkilö on tänään testattu ja testin tulos saadaan kahden päivän sisällä.

Valtioneuvosto on eilen keskiviikkona 6.5. ollut koolla neuvottelussa Säätytalossa, jossa paikalla ovat olleet myös ministerit Pekonen ja Haatainen. Neuvottelut on järjestetty eri tiloissa etäyhteydellä toisiinsa, mutta neuvotteluiden ulkopuolella on ollut yksittäisiä kohtaamisia ministereiden välillä. Tämän vuoksi pääministeri on tehnyt päätöksen, että varotoimena kaikki ministerit siirtyvät etätöihin toistaiseksi ainakin kuluvan viikon loppuun asti. Valtioneuvosto jatkaa työskentelyään normaalisti etäyhteyksien avulla.

Eduskunta on informoitu tilanteesta.

Lähde: Valtioneuvoston verkkopalvelu

5 thoughts on “Hallitus siirtyy etätöihin – Valtioneuvostossa korona-altistus?

 • 7.5.2020 at 23:25
  Permalink

  Käykää te rahvas vaan töissä ilman suojaimia, laittakaa lapsenne kouluihin ilman suojaimia ja käykää ahkerasti tutkituttamassa terveydentilaanne sairaaloissa ja terveyskeskuksissa, jossa kenelläkään ei ole suojaimia. Me täällä hallituksessa teemme ahkerasti etätöitä ja videokonferensseja.

  Reply
  • 8.5.2020 at 14:37
   Permalink

   Kunnassa on koronavirustartuntoja. Silti terveyskeskulsessa ei voi havaita minkäänlaisia suojatoimia. Ei käsineitä ei naamasuojuksia eikä rajoituksia toimenpiteissä, jotka muualla on kielletty ikääntyneitä tutkittaessa.

   Reply
 • 8.5.2020 at 00:25
  Permalink

  Kun asiat alkavat mennä pieleen, onkin parasta pysyä piilossa julkisuudelta.

  Reply
 • 8.5.2020 at 09:48
  Permalink

  Kansa, joka luottaa valtamediaan ja ministereihin, ehkä ansaitsee propagandaiskut ja pimitykset. Ne, jotka eivät äänestäneet hallituspuolueita, ansaitsevat eläköön-huudon.

  Reply
 • 9.5.2020 at 12:28
  Permalink

  Ihmisiä huijataan raskaasti väittämällä, että korona on supertarttuva ja -tartuttava jopa oireettomilla ja että tauti on hirveän vaarallinen. Suurin osa ei kuitenkaan sairastu vakavasti ja aluksi ärhäkkä virus joko mutatoituu tai menettää tehoaan, kun se kohtaa ihmisten parantuneet immuunivasteen. Lopulta se siirtyy muiden vastaavien epidemioita aiheuttavien virusten joukkoon. Alkuvaiheessa kuolleita tulee, mutta niin on tullut ennenkin. Ennustemallit ovat menneet rankasti pieleen ja toimenpiteet ovat olleet väärin ajoitettuja ja jälkipainotteisesti ylimitoitettuja ja sivuvaikutuksiltaan erittäin haitallisia – jopa tuhoisia.

  Mutta globalistityrannit aikovat ottaa koronasta kaiken irti. Levittämiensä teorioiden verukkeella he aikovat pysyvästi rajoittaa ihmisten liikkumista ja alistaa heidät erinäisille seurantajärjestelmille ja pakkolääkinnöille. Lääkintä osunee ajankohtaan, jolloin virus on jo muutenkin muuttunut harmittomaksi, mutta pelottelu tulee tietenkin jatkumaan. Joku aikoo rikastua ja kunnolla. Samalla tehdään vapaista länsimaisista demokratioista loppu ja ihmiset ovat kiitollisia siitä, että heitä ”suojellaan”.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.