Päätoimittajan vapputervehdys: Suomalaisesta työstä huolehtiminen on suomalaisesta duunarista huolehtimista

Hyvää vappua ihmiset. Muistakaa, että kyseessä on nimenomaan työläisten juhla. Siinä ryyppäämisen ohessa on hyvä pohdiskella niitä asioita jotka ovat nimenomaan duunarille tärkeitä. Politiikka vie ainakin itseltä usein fokuksen pois siitä olennaisesta ja sitä alkaa helposti tonkimaan ja funtsimaan täysin merkityksettömiä asioita. Silloin tuppaa kokonaiskuva hämärtymään.
 
Mikä on sitten tärkeää? Se, että työntekijän arvo pysyy valtiovallan silmissä ihmisen tasolla niin, että se ylittää myöskin tulevaisuudessa esimerkiksi yrittäjien oikeuden tehdä rahaa kansalaisen työllä. Se, että verorahat käytetään ensisijaisesti kansakunnan parhaaksi ja se, ettei sen enempää hyvinvointivaltio kuin byrokratiakaan syö työnantajien edellytyksiä toimia kaikin puolin, myös taloudellisesti kestävästi.
 
Sosialismiin haksahtaminen on ollut työväen kaikkien aikojen suurin moka ja nyt, kun rahan arvo uhkaa ylittää jo mainitun työntekijän arvon, siis muunkin kuin puhtaan instrumentaalisen/tuotannollisen sellaisen näyttää siltä, että herrat ovat onnistumassa täysin päinvastaisen virheen tekemisessä. On nimittäin niin, ettei sen enempää rahan kuin proletariaatinkaan absoluuttinen valta ole heimolle kovin terveellistä. Vaihtoehdot ovat rutto ja kolera…
 
Pidetään siis huolta siitä, että yhteiskuntamme tukiverkko, ns. ”hyvinvointivaltio” pysyy sellaisena, että hätään joutuneet eivät putoa sen läpi ja siitä, että työnantajillamme säilyy edellytykset maksaa palkkamme vieläpä niin, että yrittäjällekin jää kohtuullinen siivu käteen. Nämä jos jotkin ovat yhteiset talkoot ja väitän, että tasapainosta ollaan todella kaukana. Muistetaan siis palkankorotuksia ynnä muita vaatiessamme, ettei yrittäjä ole sama asia kuin ylikansallinen suuryritys, jolla on sekä pohjattomat taskut että ahneus, eikä työntekijä ole robotti, joka ”pienellä virityksellä” tekee alati vähemmällä alati enemmän.
 
Valtio on olemassa kansaa varten. Kansa ei ole olemassa valtiota, vaan ainoastaan itseään varten. Yrityksen tehtävä ei ole toimia sosiaalitoimistona, vaan ehkäistä sosiaalitoimistojen tarvetta. Työ on parasta sosiaaliturvaa, joten suomalaisesta työstä huolehtiminen on suomalaisesta työläisestä huolehtimista! 
 
Vielä kerran: hyvää vappua!
Petri Perta
Nykysuomi-lehden päätoimittaja

6 thoughts on “Päätoimittajan vapputervehdys: Suomalaisesta työstä huolehtiminen on suomalaisesta duunarista huolehtimista

 • 1.5.2020 at 09:23
  Permalink

  Ahneus on huono ominaisuus, liittyy se työn tekijään tai työn antajaan. Idealismi on toinen huono ominaisuus, kun se perustuu tiedon sijasta olettamuksiin, pelkkiin uskomuksiin tai peräti poliittiseen päämäärään. Näitä ajatuksia pääkirjoitus herätti.

  Reply
 • 1.5.2020 at 11:37
  Permalink

  Hyvää Vappua!

  Tälläiset foorumit ovat tärkeitä nykyisen kaltaisen totalitarismin vallitessa, jonka lopullinen globalistien tavoitteena on luoda yksi maailmanhallitus eikä yhtään vähempää!

  Reply
 • 2.5.2020 at 10:41
  Permalink

  Kulutustottumuksilla voi myös siirtää rahavaroja globalistien lompakoihin tai kotimaiseen hyvinvointiin. Valtamedian tilaaminen on globalismin välillistä rahoittamista samoin osallistuminen rahallisiin tukihankkeisiin joissa soroslainen arvomaailma vaikuttaa taustalla. Kotimaisten tuotteiden ostaminen ja kotimaisten palveluiden käyttäminen on suomalaisen yritysmaailman pelastamista. Pitkällä aikavälillä selviävät yritykset joiden osakekohtainen tulos ei osoita hiipumisen merkkejä ja joissa on kasvava tai ylipäänsä siedettävä omavaraisuusaste ja alhainen velkaantuminen. Velattomuus on pitkäkestoisessa lamassa ihanne.

  Reply
  • 2.5.2020 at 15:38
   Permalink

   Sitä ostetaan mihin rahat riittää.
   Eipä ole isommin vara ostella suomalaista ylihintaista paskaa.
   Talvella kaupassa ei ole kun kotimaista tomaattia ja kurkkua, mitä helvetin järkeä on ostella lähes 5€ kilo maksavia kotimaisia vesitomaatteja kun ulkomaaliset tomaatit olisi halvempia ja maukkaampia talviaikaan.
   Mutta eipä sitten osteta kurkkuja tai tomaatteja kun ei saa kun kotimaista kurapaskaa.

   Reply
   • 2.5.2020 at 20:20
    Permalink

    Todellakin ON järkevämpää ostaa suomalaista! Ruokaa etenkin ja kaikkea mitä täällä valmistetaan.
    Osta sinä vaan bangladeshilaisten valmistamaa kurapaskaa Ikeasta. Kestää pari vuotta ja leviää.
    Minä ostan Pohjanmaalla puusta valmistettuja mööpeleitä, kestävät isältä pojalle.
    Suomalainen maatalous tuottaa puhdasta ruokaa.
    Osta sinä niitä geeniviljoja ja hormonilihaa ulkomailta niin sulle kasvaa vielä tissit!
    Jos kaikki suosivat suomalaista aina kun mahdollista, työttömyys olisi minimaalista ja myös VEROTUS.

    Reply
    • 2.5.2020 at 23:28
     Permalink

     Et oikein tajunnut.
     Kyse oli ruuasta vai syökö kenties kalusteita.
     Kerro mitä järkeä on talvella myydä kaupoissa ainostaan suomalaisia tomaatteja jotka on kasvaneet kasvihuoneessa ilma aurinkoa ja sen johdosta niiden makua on pelkkää vettä.
     Mitä tulee lihaan niin se tulee minulle suoraan suomalisesta metsikosta sillä kuuluun hirvimetsästäjiin ja lihaa on pakastimet täynnä, en tarvitte suomaisten lihakasvattajien pillereillä lääkittyjä sitkeitä paskalihoja.

     Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.