Pankki eväsi yrittäjän rahoitushakemuksen – Yrittäjä: ”sitä kuuluisaa paskapuhetta”

Sosiaalisessa mediassa kiertää kuva suomalaisen yrittäjän Danske Bankilta saamasta viestistä koskien yrittäjän tekemää rahoitushakemusta. Pankin viesti oli kylmä ja myöskin ristiriitainen hallituksen julkisuuteen kertomien tietojen kanssa. Eri medioiden mukaan valtio on antanut lupaukset 15 miljardin euron lainatakauksista, joidenka avulla yrittäjät voivat hakea pankeilta rahoitusta koronaviruksen heikentämään taloustilanteeseen.

– Koko hallituksen apu yrityksille on pelkkä vitsi. Tässä kokeilin kepillä jäätä kysyäkseni Finnveran takauksesta. Pankki siis hakee takauksen. Finnvera ei suoraan myönnä lainoja.
Eli hallituksen lupaukset ovat sitä kuuluisaa paskapuhetta, kuuluu yrittäjän päivitys koskien kuvassa näkyvää Danske Bankin viestiä.

Koronavirustilanteen vaikutukset talouteen tulevat olemaan rajut. Jo viime viikolla Uudellamaalla oli tilanteen vuoksi lomautettuna yli 10 000 työntekijää eikä loppua näy.

Hallitus on luvannut 15 miljardin euron lainatakausten lisäksi yhden miljardin verran suoraa tukea yrittäjille, sekä 15 miljoonan euron potin maanviljelijöille. Mainitusta miljardin summasta 700 miljoonaa euroa on tarkoitettu Business Finlandin myöntämiin avustuksiin ja 300 miljoonaa euroa ELY-keskusten myöntämiin avustuksiin. Sen sijaan 15 miljardin takauspottia ei ole korvamerkitty. Voit lukea lisää aiheesta esimerkiksi täältä.

Kuva on julkaistu jutun yrittäjän itsensä luvalla.

Lähde: Yksityinen

Aiheesta lisää:

6 thoughts on “Pankki eväsi yrittäjän rahoitushakemuksen – Yrittäjä: ”sitä kuuluisaa paskapuhetta”

 • 30.3.2020 at 12:47
  Permalink

  ei tarvii olla edes yrittäjä ja uskoa joulupukkiin……

  Reply
 • 30.3.2020 at 13:16
  Permalink

  Varmaan iso osa muistakin heppa-tyttöporukan kartomista toimista on pelkkää hevonp:tä.

  Pasilan trollitoimisto ja muut maksetut mediat jo julkaisevat kertomuksia miten hyvin asioita on hoidettu ja kansa on tyytyväisiä hallituksen toimiin. Koko asiaan herättiin viikkoja liian myöhään kun ilmasto, LGBT ja Marinin YK:n rilluttelumatka olivat tärkeämpiä asioita kun kansan terveydestä huolehtiminen.

  Se kyllä ehdittiin nopeasti ilmoittaa, että tilanteen tullen vanhukset jätetään ilman hoitoa ja loppuelämän sponssoroitia etsivät ovat tervetulleita tänne myös rajan ollessa kiinni.

  Reply
 • 30.3.2020 at 13:25
  Permalink

  Tuota, miksi yrittäjä hakee lisärahoitusta Tanskalaisesta pankista? Eihän Suomen valtio myönnä tukea kuin suomalaisiin pankkeihin (säästöpankit ja OP, S-pankki on osuuskassa). Ei sitä tukea saa Nordealtakaan joka on ruotsalainen.

  Niin että kipin kapin rahat suomalaiseen pankkiin. Sieltä sitä tukea saa.

  Reply
  • 30.3.2020 at 21:39
   Permalink

   Nordea-konsernin emoyhtiö on pörssilistattu Nordea Bank Oyj, jonka kotipaikka on Suomi.

   Reply
 • 30.3.2020 at 16:52
  Permalink

  Paikallisesta Säästöpankista sai ainakin rahoitusta per heti , chat pelvelussa kysyttiin vaan että kuinka paljon tarvitset.

  Edellä luetun perusteella suosittellen em. yrittäjälle pankin vaihtoa.

  Reply
 • 31.3.2020 at 01:23
  Permalink

  Meni jo, se iso potti käytettiin suurten pörssifirmojen velkakirjojen ostoihin.

  Hei hei.

  Sanna vaihreeksi valehteli, kuten vain demarin suuhun sopii.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.