Jari Vuorinen: Suomi päässee koronasta vähemmällä?

Herra Niinistö presidentti sanoo tietynlaista pelotonta asennetta koronaa kohtaan ”liialliseksi urheudeksi.”. Mistä voi muuten tietää kuinka moni ajattelee lopulta hällä väliä tavalla? Tietäminen ilman tietoa olkoomme aikamme ongelma. No presidentti on kansakuntaa toruva isä ja me olemme Väinö ,olkoon niin vaikka sivistys on suotavaa muualtakin osin kuin vain lain kirjamelta osin ja olen myös sitä mieltä, että esim. Ylen toimittajat tänä päivänä ovat varsin sivistymättömiä luonnontieteelliseltä suunnalta katsottuna, joten journaalin eikä lain oikeutus ei ole kaiken totuuden oikeutus.

Sanotaan,että se joka kuvittelee tietävänsä lopullisen totuuden, on vaarallinen. Onneksi siinä entisessä demokratiassa ei ollut lopullisia totuuksia liikaa, kuten asian laita on tänä päivänä. Demokratia on nimittäin totuus,jota vaalivat vain perussuomalaiset tänä päivänä. EU:lla ja globaaleilla on omat totuutensa ja se lyö kiilaa kotimaiseen päätöksen tekoon.

Suomi päässee koronaviruksen otteesta paljon pienemmällä suhteellisella uhrimäärällä kuin vaikka Italia. Tällä hetkellä Italiassa tähän korona tautiin on kuollut hieman yli 3000 henkeä. Olkoon se huippu? Kuinka monta tulee suomessa,armaassa isänmaassamme, menehtymään? Tarkastelkaamme ongelmaa suhteellisena ongelmana ja myöhemmin exponentiaalisena tyyliin shakki-matti on matikkaa.Suhteellisuus: Kun italian väkiluku on 60 miljoonaa, joista 3000 kuolee,saadaan koronakuolemien prosentuaalinen osuus, joka on 0,05 promillea, jos kuolemat Italiassa ovat saavuttaneet vasta puolen välin, noussee luku 6000:een mikä vastaa 0,1 promillea ja tällöin jokaista 10 tuhatta kohden kuolee italiassa 1 henkilö. Kun sama käännetään suomeksi samalla suhteella väkilukuun,saadaan tulevien suomessa menehtyneiden määräksi 600. Yksikin on liikaa. Suomella on etu Italiaan nähden eli paljon väljempi väestö, jolloin myös talonpoikaisjärjellä varustettu ymmärtää, ettei tilanne suomessa voi kehittyä niin pahaksi. Onko presidentti samaa mieltä? Ovatko urheat vieläkin liian urheita ?

Sitten se exponentiaalinen juttu…

Heti aluksi pitää sanoa, että jos korona leviäisi exponentiaalisesti, se olisi ihmiskunnan loppu. Tähän kelpaa oivaksi esimerkiksi vanha shakkidilemma. (Googlettakaa shakki-riisi). Se menee näin : Kun shakkilaudan 1.ruudulle laitetaan 1 jyvä,seuraavaan 2 ja kolmanteen 4,neljänteen 8 jne. Kuinka monta jyvää tulee shakkilaudan viimeiselle 64. ruudulle? Sille tulee 2 potenssiiin 64 jyvää mikä vastaa yli 18 triljoonaa jyvää mikä taasen vastaa koko maailman riisituotantoa 1700 kertaisesti. Mitäs jos ajatellaan koronavirus shakkilaudalle, eli yksi sairastunut ja myöhemmin tautiin kuollut sairastuttaa aina kaksi, seuraavat kaksi sairastuttaa 4 jne. Ihmiskunta olisi tuhoutunut ennen kuin ehdittäisiin shakkilaudan viimeiseen ruutuun eli päivään numero 64. Toisin sanoen jos korona olisi näin letaali, ihmiskunta menehtyisi alle kahdessa kuukaudessa.

Shakkidilemmassa on historian valossa yksi hauska piirre. Tarinan mukaan (vuodelta 1256) Shakkipelin keksijä oli pyytänyt palkkioksi niin monta riisin jyvää kuin shakkipelin viimeiseen ruutuun tulee edellä mainitun esimerkin mukaan. Intialalinen ruhtinas Shiram oli ihmetellyt niin vähäiseltä kuulostavaa palkkiota. Suomi päässee koronavirukseen menehtyneiden paljon vähäisemmällä määrällä verrattunua muuhun Eurooppaan, joten ei ole syytä ylimitoitettuun paniikkiiin mitä presidenttikin varmastikin tarkoitti myöskin.

Jari Vuorinen Lohja Ojamo

33 thoughts on “Jari Vuorinen: Suomi päässee koronasta vähemmällä?

 • 24.3.2020 at 10:50
  Permalink

  Italiassa kuolleita jo 6077, eikä vielä jää siihen. Joten kyllä niitä raatoja tulee paljon. Onneksi on uudet ruumispussit ostettu aivan sattumalta.

  Reply
  • 30.3.2020 at 12:24
   Permalink

   Nyt niitä on jo 11000 ja kriittisessä tilassa 4000.Tartuntojen määrä pimitetty 30.3.
   Jari on rohkea tyyppi. Italiassa hoito kai on aika hyvää, koska kuoleisuus on jäänyt alle 5%. Koko maailmalla se näyttää lukua 18%. Niinistö yritti tehdä jotain maan hyväksi ja häet kohteliaasti tyrmättiin. Kokemattomista koottu hallitus kavereineen saa edelleen johtaa suojautumista taudilta. Hallituksen toiveesta tai uusta syystä huonosti toiminut THL on pari päivää pantannut tietojaan tilastoon https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries MIten tauti tällä hetkellä leviää Suomessa?

   Reply
 • 24.3.2020 at 12:17
  Permalink

  Jari Vuoriselle suhteellisuus numeroin taitaa olla selvillä. Siihen suhtellisuuden ymmärtäminen näyttää loppuvan.

  Reply
 • 24.3.2020 at 17:18
  Permalink

  Huoltovarmuusvarastot on Suomen kansaa varten. Kaikki kuuluu mennä omalle kansalle. Joka ikinen tarvike. Yhdenkin tarvikkeen luovuttaminen ulkomaille rinnastetaan oman huoltovarmuusvaraston hävittämiseksi ja ryöstöksi. Se on maanpetos. Jos perussuomalaiset tukevat tällaista toimintaa he ovat vain kansanpetturihallinnon kätyreitä.

  Reply
 • 24.3.2020 at 17:26
  Permalink

  Eksponetteja on muitakin kuin 2 tai joku muu kokonaisluku. Nyt joissakin maissa käytettään eksponettia 1,3. Jos sairastuminen etenee eksponentilla 2 ja kuolema eksponentilla 1,3, niin jossain vaiheessa alkaa olla sitten niitä immuunejakin ihmisiä niin paljon, ettei tauti enää etenekään samalla vauhdilla. Kyse on siis epidemian eksponentiaalisesta vaiheesta, jota seuraa sitten muita vaiheita.

  Kiinassa tupeksittiin joku aika, sitten aloitettiin jyrkät estotoimet. Italiassa tupeksittiin vähän pitempään, sitten aloitettiin jyrkät estotoimet. Kuolleita tuli ja tulee Italiassa enemmän. Ratkaisevaa on, kuinka pitkään Suomessa tupeksittiin. Ilmeisesti ei ihan liian pitkään, mutta nopeamminkin olisi voitu toimia.

  Reply
 • 24.3.2020 at 17:33
  Permalink

  Suosittelen Jari Vuoriselle suomenkielen kertausharjoituksia, sekä kirjoittamansa oikolukua ennen julkaisujaan. Lukiessani uutisia, odotan saavani faktoja sekä lähdetitetoa niiden tarkistamiseksi. Mielipiteet, pakinat yms. ei kuulu uutisiin.

  Reply
 • 24.3.2020 at 19:19
  Permalink

  Orwellimainen painajainen. Hallituksen mustat kuoleman enkelit eivät päästä ihmisiä enää omille mökeilleen ja asunnoille kun saartorengas tulee Uudenmaan ympärille. Ollaan kuin kotiarestissa, vankilassa omassa maassa. Saako paskalla käydä vielä ilman lupaa? Virusta ei tunneta kunnolla eikä ole selkeää taudinkuvaa. Tähän vedoten maa voidaan pitää suljettuna ja ihmiset kotiarestissa ilman määräaikaa. Ei saada edes purilaista kun porilaisessa voi olla pöpö.

  Muistakaa aina tämä:

  Te olette kaikki lottovoittajia!

  Reply
 • 24.3.2020 at 19:40
  Permalink

  Kenet YLE oli löytänyt A-Studioon eilen? Naftaliinista kaivettiin entinen kokoomuksen pääministeri – Suomi tarvitsee 1,8 milj matua – Jyrki Kataisen. Lasittunut katse ja peitelty virne naamalla Katainen oli saatu paikalle antamaan hyväksyntä Suomen tuhoamiselle.

  Reply
  • 25.3.2020 at 22:15
   Permalink

   Perkele, joutui vielä tuon niljakkeen naaman näkemään!
   Lievempi oksennusreaktio tulee kun katsoo veriripulin ja yrjön sekoitusta!

   Reply
 • 24.3.2020 at 20:43
  Permalink

  https://www.youtube.com/watch?v=XhIwZuPGfss

  1965 scientist claims the moon is plasma – UNCUT

  Toki suurin osa tämänkin sivun lukijoista elää MAAPALLOLLA joka on täysin naurettavaa jos ei lapsesta asti aivopesu ole liian syvällä!!

  Reply
  • 26.3.2020 at 08:21
   Permalink

   Puhut suurin piirtein yhtä viisaasti ja reaalimaailmaan ankkuroituneesti kuin Niinistö.

   Reply
 • 25.3.2020 at 07:49
  Permalink

  ”Italiassa eilen 2000 KUOLLUTTA!”

  Kuulostiko pahalta? Nousiko hiki otsalle ja pulssi nousi? Voivoi. Tuon voisi kirjoittaa jok’ikinen päivä. Eikä tarvitse valehdella. Italiassa on 60 miljoonaa asukasta, Keskimääräinen elinikä.. sanotaan 80. Kuolleita vuodessa: 60M / 80 = 750 000. Kuolleita päivässä: 750000 / 365 = semmottii 2000 ruumista. Per tavallinen päivä.

  ”Italiassa eilen 2000 kuollut HENGITYSPYSÄHDYKSEEN!”

  Pelottaako nyt? Voivoi. Ei tuohonkaan tarvinnut valehdella. Yksikään kuollut ei ole vielä jatkanut tuhisemista. Kaikilta on hengitys pysähtynyt tähän mennessä. Lääkärit on ihan hyviä määrittelemään kuolinsyysi – kun jäät junan alle. Ei siihen tosin lääkäriä tarvitsisi. Monimutkaisemmissakin jutuissa he on ihan yhtä päteviä kuin sinä. Kaikki, jotka on katsellut iäkkään sukulaisen kuolintodistusta tietävät tuon. Joku lottonumero sinne arvotaan, vaikka sairastelu on jatkunut vuosia ja oireita on ollut jos jonkinlaista. Useimmiten kuolema on PROSESSI eikä äkkinäinen tapahtuma. 99% Italian ”koronakuolleista” muutenkin sairaita:
  https://blog.nomorefakenews.com/2020/03/19/italy-coronavirus-new-explosive-information/

  Sama pätee sairausdiagnooseihin. Näkyvät oireet ovat vain osa prosessin loppupäätä. SYY on tapahtunut jo kauan sitten. Maksa lopetti toiminnan ja oli kuumettakin, mutta oikeampi syy olisi elinikäinen ryyppy- ja huumeputki. Diagnoosi on vain KASA YHTEEN NIPUTETTUJA OIREITA. Ei heillä tarvirse olla yhtä yhteistä syytä. Koronan oireyhtymää olisi kutsuttu vielä viime vuonna jollakin ihan eri nimellä:
  https://blog.nomorefakenews.com/2020/03/20/epidemic-quarantining-real-science/

  Kuolleisuusnumeroista kiinnostuneille:
  http://www.euromomo.eu/outputs/number.html
  Ei mitään tilastopiikkejä nähtäväksi. Talvisin kuolee enemmän porukkaa kuin kesällä.

  Reply
 • 25.3.2020 at 10:58
  Permalink

  Olen seurannut PS-henkisiä julkaisuja ja ainakin Suonen Uutiset levittää puolueen monien kärkihahmojen suulla pelottelu kampanjaa ja vaatii äärimmäisiä, kaikki vapaudet ihmisiltä poistavia toimenpiteitä, joille Suomen harvaanasutetuissa osissa ei ole mitään järjellisiä perusteita. Näin saadaan katetta niille suvakkien esittämille väitteille, että PS on itsetarkoituksellisen fasistinen puolue. Tosin suvakitkin huutavat äärimmäisiä rajoituksia, koska ovat peloissaan ja tyhmiä.
  Perussuomalaisissa on myös jonkin verran klassisia liberaaleja, jotka ovat lähteneet pelkoja liennyttävälle linjalle. Jakolinjasta näyttäisi tulevan varsin syvä. Itse näen, että viruspelottelukampanjan takana on suurempi globalistinen agenda ja on hyvin vaikea arvostaa niitä henkilöitä, jotka eivät tätä näe. Tämä puolestaan tukee sitä näkemystä, että kans. mielinen rintama tarvitsee ehdottomasti toisen puolueen. Siis, jos tästä sotkusta enää ylipäätänsä selvitään ja aito poliittinen toiminta on jatkossa mahdollista. PS ydinjoukko toimii nyt vahvasti poistaakseen olemassaolonsa perusteet eli perustuslaillisen demokraattisen järjestelmän.

  Reply
  • 25.3.2020 at 22:24
   Permalink

   Jos täällä olisi ajoissa lopetettu KAIKKI ihmisten kanssakäyminen ja vähennetty liikkuminen minimiin tauti EI olisi levinnyt hirveästi.
   Onko tautien levittäminen muuten ihmisoikeus?
   Miten fasismi asiaan liittyy?
   Ja perussuomalaisiin?
   Oletko itse ihan terve?

   Reply
   • 26.3.2020 at 11:15
    Permalink

    Edustanet juuri näitä paniikkiin joutuneita ja älynsä ja perusarvonsa menettäneityä kans. mieleisiä, joista fiksummat haluaisivat päästä eroon, koska he ovat hädän hetkellä osoittautuneet epäluotettaviksi ja ovat globalistien levittämillä valheilla helposti manipuloitavissa.
    Kun ei nähdä isoa kuviota, niin voidaan olla hyvinkin kiihkeitä oman kapean ja indoktrinaation tuottaman näkemyksen puitteissa ja raivotaan niille, jotka näkevät laajemman kokonaisuuden. Osa teistä on vilpittömiä, mutta yhtä kaikki pelaatte nyt räikeästi globaalikommunistien pussiin ja ajatte Suomen talouden alas ajavia järjettömän ylimitoitettuja toimia, joita perustellaan tarkoitushakuisella ja paniikin lietsontaan tähtäävällä uutisoinnilla. Samalla yhteiskunnallista ilmapiiriä väännetään monta pykälää kohti totalitarismia. Tulkaa järkiinne vielä kun voitte.
    Kun savu hälvenee, olette te pelkuri-persut kaikki orjia ja huomaatte sen myös ansaitseenne tyhmyytenne ja raukkamaisen luonteenne takia. Me muutkin olemme orjan ulkoisessa asemassa mm. teidän ansiostanne, mutta meillä on ylpeys ja omanarvontunto tallella, koska olemme tehneet laillisissa puitteissa kaiken voitavamme globalistista hyökkäystä vastaan.

    Reply
  • 26.3.2020 at 08:51
   Permalink

   Eilen uutisoinnissa oli että n.75% persuista ajattelee että toimien pitää olla paljon tiukempia.
   Vastaava luku vassareilla oli n.30%. 75% on todella korkea luku kun puhutaan yhtäkkisen sotilasdiktatuurimaisen tilan haluamisesta.
   Keskitie on selvästikin kauhistus heille.

   Kun niitä puheita on lukenut niin huomaa että heitä hallitsee tunteet kuten pelko (sitä kohtaan mikä tuntuu uhkaavalta mutta ei ymmärretä eikä siten kyetä suhteuttamaan) ja että valtaan päästessään mieluusti käyttävät kovia otteita ilman ensimmäistä tai toista ajatusta siitä, mihin kaikkeen muuhun se toiminta voi ja luultavasti johtaakin.

   Itken ja nauran kun näen heidän haukkuvan kulttuurimarxisteja sillä persut ovat vähintäänkin yhtä yksinkertaisia ja lapsellisia mieleltään, se vain ilmenee toisella tavalla. Puolueen toiminta on tuhoisa sen takia, koska eivät toimi vapauden puolesta, vaan luovuttavat vanhoja vallankäytön välineitä ja suosivat uusien sellaisten käyttöönottoa harvojen käsiin ja ulkomaisten lonkeroihin.

   Reply
 • 25.3.2020 at 16:04
  Permalink

  Valtavalhemedia levittää koko ajan pelonsekaista epävarmuuden tunnetta. Eikö terveysviranomaiset jo tehneet selväksi että korona virus leviää pisaratartuntana. Se ei siis leviä ilmateitse. On ehdottoman tärkeää että voidaan poissulkea miten korona virus ei leviä. Terveysviranomaisten on selkeästi julkisuudessa tehtävä selväksi ihmisille miten korona leviää ja miten se ei leviä. Pitäydytään faktoissa.

  Reply
  • 25.3.2020 at 22:18
   Permalink

   Pisarat nimenomaan leviävät myös ilmateitse.
   Aivan kuten hengität vesihöyryä!

   Reply
 • 25.3.2020 at 16:14
  Permalink

  Onhan diplomaattien kokoontumisia myös rajoitettu? Suurlähetystössä voi olla suuri määrä henkilökuntaa. Yli 10 hengen kokoontumiset on kielletty. Liikkumisrajoitukset koskevat kaikkia. Ei voi olla niin että joillakin ulkomaalaisilla on omat säännöt tautiepidemian aikana.

  Reply
  • 25.3.2020 at 22:28
   Permalink

   Ulkomaalaisilla, siis turvapaikanhakijoille on erityisoikeus tulla maahan ja levittää mitä vaan, tauteja, islaminuskoa ja etenkin tietoa anteliaasta suomalaisesta sosiaaliturvasta.

   Reply
   • 26.3.2020 at 00:31
    Permalink

    ”Kreikan tilanne on dramaattinen, eikä ole liioiteltua puhua hyökkäyksestä EU:n ulkorajoilla, kirjoittaa Itävallan edellinen sisäministeri Herbert Kickl kolumnissaan Junge Freiheit-lehdessä. ”

    Kickl vaatii erittäin hyvin perusteluin koko turvapaikkajärjestelmän perinpohjaista uudistamista. Hän sanoo artikkelinsa lopussa mm.:

    ” Koko järjestelmä on saatava vuoden 2020 reaalitodellisuuden tasalle panostaen samalla selkeään ”maanosan sisäisen paon” strategiaan.

    – Nykymaailmaan eivät sovellu enää viime vuosisadan puolivälistä peräisin olevat menettelyt, jotka laadittiin alun perin silloisten itäblokin diktatuurien toisinajattelijoita varten. Niitä ei oltu tarkoitettu kansainvaelluksen tavoin liikkeelle lähteviä ihmismassoja varten. Siksi tarvitaan ”mantereen sisäisen paon” vaihtoehtoa. Se tarkoittaa sitä, että turvapaikan voi saada enää vain samalta mantereelta, josta maahanmuuttaja on lähtöisin.

    Tämä tarkoittaa käytännössä, että saadakseen turvapaikan Euroopasta pitää henkilön olla joutunut vainon kohteeksi Euroopan välittömässä naapurimaassa tai sitten hänellä ei ole ollut mitään realistista mahdollisuutta hakea suojaa maasta, joka olisi lähempänä lähtömaata kuin EU. Tämä menettely on täysin Geneven pakolaissopimuksen normien mukaista, Herbert Kickl muistuttaa.”

    Siinä olisi opittavaa Ohisalolle ja muille suvakki-idiooteille, joilta näyttää järjen valo sammuneen, taloudellisten reaaliteetien tajusta puhumattakaan.

    ”Tohtori Tuho manaa historiallisen voimakasta lamaa”,
    https://www.arvopaperi.fi/uutiset/tohtori-tuho-manaa-historiallisen-voimakasta-lamaa/53f66946-133e-43a7-9103-c3f5c69f0703

    ””Greatest Depression Has Already Started”, Celente Warns
    Gerald Celente, a top trends researcher and Publisher of The Trends Journal, says the world is already in an economic depression.
    Celente explains, “Never in the history of the world has the whole world, or most of the world, been shut down by politicians destroying people’s lives and their businesses…”
    People are going to go bankrupt. You are going to see suicide rates increase. You are going to see crime escalate and people OD’ing on drugs because of depression…

    Our leaders are totally closing down the economy. Again, this has never been done before. It’s not only Wall Street going down, Main Street went down simultaneously. That is unprecedented. Usually, the markets go down and then the ripple effects start hitting Main Street. This time–boom, they are both down…
    It’s going to be worse than the Great Depression. It’s going to be the Greatest Depression.” What’s the biggest problem the economy faces? Celente says,

    “THE DEBT LEVELS ARE PHENOMENAL…””

    Koko artikkeli: https://www.zerohedge.com/geopolitical/greatest-depression-has-already-started-celente-warns

    Reply
 • 25.3.2020 at 20:19
  Permalink

  Outoja sattumia?

  NATO peruu suuret sotaharjoitukset. Venäjän erikoissotilaita NATO maa Italiassa. Turkki erkanemassa NATOsta. Kreikka torjui matuinvaasion. Invaasion onnistuessa se olisi horjuttanut EU:ta. USAn lentotukialuksessa koronatartuntoja. Kiinan epidemia jo laantumassa. Kiina hybridi vaikuttamassa; tarjoaa suojamateriaalia Suomelle ja Virolle.
  Alkaako tästä näkyä suurempi kuva?

  Reply
  • 25.3.2020 at 20:27
   Permalink

   Lisätään tähän vielä vakava korona tilanne Iranin valtiojohdossa. Onko meneillään sota Lännen ja Venäjä-Kiina liittouman välillä? Bioase otettu käyttöön.

   Reply
 • 25.3.2020 at 20:23
  Permalink

  Kun kerran korona on niin vaarallinen kuten asiantuntijat ja valtavalhemedia ilmoittaa, miksi poliiseilla ei ole suojamaskeja päällä?

  Reply
 • 25.3.2020 at 20:49
  Permalink

  Jos tämä korona todella on niin vaarallinen, miksi ei kaikki vähänkin tärkeämmät pelastusalan henkilöt ole laittaneet suojamaskeja päälle?

  Voisiko olla niin että he ovat saaneet jo tarvittavan vasta aineen, lääkkeen tai sitten koko juttu on paisutettu ja ainakin osittain feikattu jotta saadaan ihmiset pelkäämään ja alistumaan omaan tuhoonsa?

  Reply
  • 26.3.2020 at 08:30
   Permalink

   Ajattelen pikemminkin niin että tässä on kyse periaatteesta ”älä koskaan jätä käyttämättä hyvää kriisiä toisiin tarkoitusperiisi”.
   Eli luonnollista kautta tuli mutta luonnottomuuksiin päättyy.

   Tämän artikkelin perusidea oli hyvä ja oikeansuuntainen mutta toteutus ei mennyt nappiin.

   Reply
 • 26.3.2020 at 02:53
  Permalink

  Eivät kansallismieliset, tai sanotaan ne jotka haluavat elää vapaudessa vieläkään ymmärrä vaikka heidän omista kodeista on tehty vankila mitä on tapahtumassa.

  Rikollisen eliitin ei ole tarvinnut ampua yhtäkään laukausta niin se on muuttanut Euroopan yhdeksi suureksi vankilaksi.

  Siis mitä vittua!

  Rikollisen eliitin valtavalhemedia YLE ilmoittaa jo:

  Pandemiaa patoavat poikkeustoimet voivat kestää rokotteen tuloon saakka. Siihen voi mennä puolitoista vuotta.

  Ymmärrättekö mitä tämä tarkoittaa.

  Se tarkoittaa että pysytte vankilassa niin kauan kuin rikollinen eliitti haluaa.

  Aiotteko olla polvillaan ja antautua.

  Siitä tässä on kyse.

  Reply
 • 26.3.2020 at 02:59
  Permalink

  Pysytte vankilassa niin kauan kunnes pakkorokotukset alkavat. Käteisrahaa ei kohta enää hyväksytä maksuvälineenä. Painajaismainen poliisivaltio on täällä.

  Eurooppa tekee itsemurhaa.

  Reply
 • 26.3.2020 at 03:09
  Permalink

  Vitut siitä vaikka emme tiedä tästä taudista kaikkea. 1950 luvulla aasialainen influenssa tartutti satoja miljoonia ihmisiä ja siihen kuoli maailmanlaajuisesti noin pari miljoonaa ihmistä. Ei silloinkaan tiedetty kaikkea taudista mutta elämä jatkui normaalisti. Tästäkään taudista ei tiedetä kaikkea eikä tulla tietämään. Mutta nyt te olette vankilassa. Vittu mitä paskaa!

  https://mvlehti.net/2020/03/22/sanna-marin-kuoleman-musta-enkeli-umv-kolumni/

  Reply
 • 26.3.2020 at 19:31
  Permalink

  Asiasta ei ole täyttä varmuutta mutta vahvojen indikaatioiden perusteella korona on bioase.

  Mikäli se olisi luonnon itsensä liikkeelle panema tuhovoima se voisi olla eläinmaailman vastaisku ihmisiä kohtaan. Ajatelkaa miten esim kiinalaiset kohtelevat eläimiä. Niitä nyljetään elävinä. Ylipäänsä se miten huonosti eläimiä kohdellaan on lopulta saattanut laukaista vastareaktion.

  Reply
 • 26.3.2020 at 19:52
  Permalink

  Alkoi tuntua siltä että Uudenmaan eristämistä käytetään samalla poliittisena toimensa rajoittaa autoilua ja ihmisten vapaata liikkumista. Entäs lentäminen. Korona valtiaat ilmoittavat että lentokoneet pysyvät maassa niin kauan kunnes toisin määrätään. Palatkaapas sieltä mökeiltä nopeasti takaisin taajamiin ja kaupunkeihin. Liikenneministeri Timo Harakka: Auton omistamisesta luovuttava tulevaisuudessa. Operaatio korona.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.