Kuopiossa ryöstettiin LIDL – Poliisi pyytää havaintoja

Hätäkeskukseen ilmoitettiin ryöstöstä perjantai-iltana klo 20.10. Tapahtumapaikalla poliisin suorittamissa puhutteluissa kävi ilmi, että kaupan kassalle oli tullut mieshenkilö teräaseen kanssa, jolla uhkaamalla sai työntekijän avaamaan kassakoneen. Ryöstäjä sieppasi kassasta pienehkön summan rahaa, mutta hieman yllättäenkin ei wc-paperia ja poistui kaupasta. 

Esitutkinnassa on selvinnyt ryöstäjän poistuneen LIDL:in ulko-ovesta Motonetin suuntaan ja poistuneen piha-alueelta rakennusten välissä olevan piha-alueen kautta kohti Inkilänmäkeä.

Tekijän tuntomerkkeinä ovat mm. pituus n. 185 cm pitkä, iältään n. 30-45-vuotias, hoikka, jalassaan sinertävät farkut ja päällä musta ”naruhuppari”, joka oli vedetty tiukasti kasvojen ympärille ja kädessä hanskat.

Poliisi pyytää havaintoja ryöstäjästä tai ryöstäjän käyttämästä pakoreitistä. Vihjeet voi toimittaa sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai soittamalla vihjepuhelimeen 029 5415232.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Kuopiossa ryöstettiin LIDL – Poliisi pyytää havaintoja

 • 15.3.2020 at 11:03
  Permalink

  olin tässä picku aika sitten hampurissa, siellä putsattiin ”tummien ulkomaalaisten” kanssa hela hoito, eivät edes kassa uskaltaneet sanoa mitään.. näin se menee monikulttuuri. lisää näitä sandaali ganstereita, mennään yhdessä konkkaan…

  Reply
  • 15.3.2020 at 11:18
   Permalink

   Näinhän se menee Ruotsissa ja Yhdysvalloissakin, jossa mustat käyvät ”ostoksilla” suurella porukalla yhtä tehokkaasti kuin pirajat tekevät selvää uimasilleen erehtyneestä kasvinsyöjästä.

   Sairaaksi on Saksan Merkel tehnyt, sillä saksalaiset ovat aina olleet tunnettuja tehokkuudestaan ja pelkäämättömyydestään. Kommunismi ”vie kalatkin järvestä”.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.