Jari Vuorinen: Onko koronavirus rasistinen?

Yle uutisoi 17.2 ja 11.3 että kiinalaisten koronatartunnat pysähtyivät yllättäen n. 80 000:n kohdalla,mikä tekee vain 5 promillea koko kiinan miljardiluokan väestöstä. Saksan Merkel ilmoitti,että 60-70% saksalaisista tulee saamaan tartunnan, mikä tekee noin 50 miljoonaa tartunan saanutta saksalaista. Herää kysymys, osaako virukset erotella saksalaisen ja kiinalaisen ihmisen?

Presidentti Niinistö otti esiin mahdollisen skenaarion, jossa viruksen tarttumista kuvaava käyrä saattaa räjähtää ylöspäin. Jos se räjähtää täällä suomessakin, niin edelleen voi kysyä tunnistaako virus erikseen kiinalaisen ja suomalaisenkin? Eikö korona kohtelekaan kaikkia samalla tavoin esim. ihon väriin katsomatta? Pilke silmäkulmassa voitaneen kysyä onko koronavirus rasistinen virus, sillä kiinalaiset on vissiin pikkasen keltasia. Vai onko väri Wuhanin toriteurastamoiden sappinesteistä peräisin, koska sieltä viruksetkin kuulemma mitä torilla kuulee.

Tietysti Kiinan kannattaa ilmoittaa ajoissa, että virus on pysähtynyt, jotta kauppa ei pysähdy. Kiinalaisille toki kauppa on tärkeämpää kuin ihmishenget, koska heillä on siihen varaa. Kysynnän ja tarjonnan laki pätee myös ihmishenkiin, ainakin Kiinassa ja samoin kiinalainen tuotanto on tärkeää myös euroopalle huolimatta, että sitä hiiltä pukkaa.

Ehkä kaikkein tärkein asia maailmassa on sittenkin propaganda, sillä kun se osuu ja uppoaa, se antaa mukavan tunteen vallan pitäjille siitä, että homma on hanskassa ja kansan tyyväisenä. Kiina pystyy tehokkaasti sulkemaan mediansa maailmalta niin halutessaan. Vaikka koronatartunnat nousisivat kiinassa vieläkin huimasti, europpaaan ei tieto välttämättä enää saavu. Tässä tilanteessa Niinistön ja Merkelin parasta antia on arvioida varmuudeksi tulevat tartunnat reilusti yläkanttiin.

Jari Vuorinen Lohja Ojamo.

12 thoughts on “Jari Vuorinen: Onko koronavirus rasistinen?

 • 15.3.2020 at 11:13
  Permalink

  Ensin ajateltiin, että aasialaisilta puuttuu jokin entsyymi, joka tekee heidät erityisen alttiiksi korona virukselle. Tämä tarkoitti sitä, ettei länsimaalaisilla olisi ollut niin suurta riskiä kuolla koronaan tartunnan saatuaan. Mutta eihän virus ”käyttäydy” koskaan stabiilisti, vaan mutatoituu koko ajan, koska sen oma hengissä säilyminen vaatii sitä aivan kuten eläinten evoluutiokin muuttuviin luonnonolosuhteisiin.

  Reply
 • 15.3.2020 at 11:25
  Permalink

  Ihmettelen Afrikan tartuntojen vähyyttä, onko viiruksessa nederdalin geeni joka puuttuu puhtaalta tummalta väestöltä

  Reply
  • 1.4.2020 at 04:01
   Permalink

   Virukset kuolevat auringossa (säteily) – siksi kesällä meilläkään ei flunssia ja influenssia ilmene !

   Myös D-vitamiinin puute altistaa sairastumisille.
   Vanhukset ja monet muutkin – NYKYÄÄN – viettävät aikaa vain sisällä.
   Liikkuminen auringossa keväästä pitkälle syksyyn takaa hyvät D-vitamiinivarastot (riittää 6 vkoa).
   Sydäntalvelle purkista.

   Reply
 • 15.3.2020 at 12:57
  Permalink

  Tottakai se on rasistinen koska se on olemassa. Kaikkihan on rasismia.

  Reply
 • 15.3.2020 at 13:32
  Permalink

  Tässä tulee esille ajatus että viruksen lisäksi on olemassa joku lisätekijä, vaikkapa langaton verkko joita kännykät ja toimistonetti käyttää.

  Jos Kiinassa on jo vähennetty kenttien voimaa?

  Suomessa langattoman netin kentät kauppakeskuksissa ovat olleet jo kauan 2 – 6 mW/m2, ja eritoten siellä missä on kävelykatua ja konttorimaisemaa samalla alueella.

  Viime aikoina säteilyä on lisätty ainakin tuplasti, joissakin paikoissa missä liikkuu vaikka massa ihmisiä junille, on jo kolminkertaiset arvot entiseen.

  Huomautus:

  Jopa EU:n lepsut suositukset verrattuna muuhun maailmaan ovat 0,1 mW/m2

  NATO on saanut luvan toteuttaa mitä vain väkivaltaa kansaan Isäntämaasopimuksessa luettavissa olevin säännöin, eli mitään seurausta ei tule NATO:n yksiköille vaikka teloittaisivat puolet maamme asukkaista.

  Reply
 • 15.3.2020 at 15:58
  Permalink

  https://www.rcrwireless.com/20200106/5g/italian-telcos-get-ready-reach-more-cities-5g-2020

  Yllä olevan jutun mukaan viidessä suuressa Italian kaupungissa (Rooma, Napoli, Milano, Torino ja Bologna) otettiin 5G käyttöön v. 2019. Noista kolme sijaitsee Pohjois-Italiassa.

  5G -verkko julkaistiin Wuhanissa viime lokakuussa. Meni muutama kuukausi, ja ensimmäiset ”koronaviruksen uhrit” löydettiin. (lainaus toisen kommentoijan viestistä)

  Onko sittenkin jotain yhteistä corona-viruksella ja 5G:llä?

  Afrikan vähäiset tartuntamäärätkin selittyisivät tällä.

  Reply
  • 16.3.2020 at 23:46
   Permalink

   Viimeisimmän tutkimuksen mukaan kaikissa viruksen kanssa kamppailevissa kaupungeissa on katsottu kauniita ja rohkeita. Viruksen täytyy siis olla lähtöisin televiziosta! Se synnyttää hyperalfa-aaltoja jotka yhdessä sultan merkkisten kortsujen kanssa intuboivat viruksen keuhkoon.

   Reply
 • 15.3.2020 at 16:13
  Permalink

  Tuo 5g ja viruksen teho yhdessä kuulostaa kyllä ensin foliohattuhömpältä! MUTTA! Mistä v###sta sitä tollo kansalainen voi sittenkään tietää voisiko tuo olla sitä tulevaisuuden ” terminator” tekniikkaa?

  Reply
 • 15.3.2020 at 19:03
  Permalink

  Noiden kahden seniilin arviot on niin syvältä hanurista.Koskee myös muitakin näiden kahden arvioita.

  Reply
 • 16.3.2020 at 00:33
  Permalink

  Timo soini on pieni huomio Muurari rotta Sauli Niinistön homostelu looshi kaveri joka tuli raskaaksi anaalin kautta! Pitää lopettaa alfa teeveestä tulee Israel uutiset ja maapallo sää höystettynä dinosauruksilla ja tulivuorilla

  Reply
 • 17.3.2020 at 01:36
  Permalink

  Virus ei siis ilmeisesti tartu juuri lainkaan negroideihin ja sekudaarisiin negroideihin. Se on todella rasistinen ja hylkii tästä päätellen heitä.

  Kuka moisen viruksen sitten on tehnyt? Joku kiihkosuvakki? Liiii Underson? Maria Missalo? Dan Koivuklapi? Sanna Punakone? Petteri ”motiivien pohtiminen on rasismia” Urpo?

  Tuskin.

  Mutta entä maailman kivenkovin suvakki herra George S? Kuka tietää, en ainakaan minä. Mutta joku jossain tietänee.

  Reply
 • 18.3.2020 at 00:51
  Permalink

  Kärpäset sopassa on pikkujuttuja, jos jää härkäsen jyräämäksi.

  Jokaista sähkömagneettisen säteilyn kasvuaskelta on seurannut ”epidemia” jo sata vuotta: https://www.youtube.com/watch?v=zFN5LUaqxOA&feature=youtu.be
  Nyt on menossa vaihe 5G. Tällä menolla ei taida jäädä ketään todistamaan seuraavaa edistyshyppäystä. Tutkimustietoa:
  https://peaceinspace.blogs.com/files/5g-emf-hazards–dr-martin-l.-pall–eu-emf2018-6-11us3.pdf

  Tarina viruksista taudinaiheuttajana on syyttömien teloittamista nanokoossa. Sama toimintamalli on käytössä isojenkin maailmassa. Jotta normihommia. Virus on elimistön oma eloton siivousaine. Puolustusmekanismi. Helppo syytettävä. Nimimerkki J.B. kommenttiosiossa kertoo asian paremmin:
  https://blog.nomorefakenews.com/2020/03/16/cov-death-5000-year-old-man-with-two-hundred-diseases/#comments

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.