Pelikoneita suljetaan koronaviruksen vuoksi

Veikkaus on ilmoittanut sulkevansa kaikki pelipaikkansa ja pelikoneensa ainakin maaliskuun ajaksi
Suljettu peliautomaatti Uusimaalaisessa ravintolassa.

Nykysuomi kertoi aikaisemmin, että kyseessä olisi ollut ravintoloiden ja kauppojen omaehtoinen toimi, mutta todellisuudessa päätös on tullut Veikkaukselta.

Osassa kaupoista ja ravintoloista automaatteihin on kiinnitetty erillinen tiedote, jossa kerrotaan automaattien sulkemisen johtuvan nimenomaan koronaviruksesta. Virus tarttuu ihmisestä toiseen sekä pisaratartuntana että kontaminoituneilta pinnoilta.

Esimerkiksi ravintoloissa koronaviruksen aiheuttamat muutokset ihmisten käytöksessä näkyvät mm. käsipesunesteiden ja käsipyyhepaperin loppumisena vaikka luonnollisestikin asiakasmäärät ovat vähenemään päin.

Lähde: Yksityinen

Muokattu 15.3 klo 11:31 – Korjattu virheellisiä tietoja.

3 thoughts on “Pelikoneita suljetaan koronaviruksen vuoksi

 • 14.3.2020 at 18:08
  Permalink

  Kyllä nyt matuja ja hinohelmoja itkettää. Nuo helvetinkoneet voisi hakata säpäleiksi iäksi tai edes niiksi ajoiksi kunnes nk. ”veikkausvaroista osoitetut avustukset” suunnataan kantasuomalaisten elämän tukemiseksi läpi kaikkien yhteiskuntakerrosten poislukien raharikkaiden ”uupperat”

  Reply
 • 14.3.2020 at 20:55
  Permalink

  Kyllähän jo eilen uutisoitiin, että Veikkaus sulkee kaikki pelipaikkansa ja peliautomaattinsa ja ne pysyvät
  suljettuina ainakin maaliskuun loppuun asti; kyseessä ei siis ole mikään yksittäisten kauppojen tai ravintoloiden toimenpide.

  Reply
 • 16.3.2020 at 00:54
  Permalink

  NussikaA thaimaalaisia huoria niin tulee mulatteja hyviä merimiehiä ja valmiiksi jäte öljyn värisiä ei d vitamiini tartu edes anaali ruiskeena! Huoran penikka 666 satanisti Sauli Niinistö arvon presidentti Timo Soinin herppes perse kyrpä! Nyt huudetaan ihanaa ihanaa Israel ihanaa se on niin ihanaa vaikka tekee kipeää niin nyt juutalaiset huudetaan IHANAA VAIKKA PERSE ON KIPEÄ se on niin ihanaa!!!!!!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.