Jari Vuorinen: Liian iso osa

Politiikassa sanotaan nykyään yhtenä päivänä yhtä ja toisena toista. Paitsi perussuomalaiset,jotka pysvvät jalat maassa, linjassaan. Askelmerkit on kerran aseteltu eikä tarvitse hyppiä sen enempää, sillä aina osuu laudalle. ”Oma kansa ensin” tai ”suomi takaisin”, on se linja joka pitää jalat maassa, samalla kun hallituksen sinne nostetut tytöt halajaa aurinkoon.

Kaikkivoipuus on aikamme ilmiö ja jonkun asteinen valtiotamme ravisteleva maailman hulluus. Ei ole ihme, että monia ahdistaa,sillä mielenterveyden häiriöt lisääntyvät nuorissa ja esim.varusmiehissä jo huimasti. Vaikka meillä on EU ja juuri siksi, ei pidä unohtaa,että Ikaroksen siivet paloivat matkalla aurinkoon. Aurinko on suht vakaa voimallisesta fissiosta huolimatta mutta meillä on maailma, joka näyttää menevän kohti epävakautta. Perussuomalaiset haluavat pitää edes suomen vakaana, sillä oikeesti meillä ei ole enempää kuin suomi ja samalla kuitenkin maailma imee mukaansa. Miten he saavatkaan sielut lentoon?! Mitäs jos Turkista rynnivät saisivat jostain aseet. Mihin se voi johtaa? Jos päätepisteenä on ihmisen luoma hallitsematon fissio-sillä vetypommi on hallitsematon-niin voi voi.

Onneksi perussuomalaisten johdossa on loistavan oikeita rationaalisen argumentoinnin omaavia henkilöitä. Lauran ja Jussin lisäksi ruutuun on astunut Riikka Purra, hallintovaliokunnan puheenjohtaja ja moni moni muu perussuomalainen. A-studiossa Emma Kari sanoi ympäripyöreitä mutta pian oli turhat ympyrät neilöity Purran argumentein, jotka purivat kiinni todellisuuteen ja samalla Emman kupla poksahti, koska nyt oltiin liian lähellä rajaa. Lähestyttäessä ns. raja-arvoa,jokainen vihreä kupla poksahtaa iloisin värein. Sitä rajaa,jota kreikka pitää vielä kiinni.

Voitteko kuvitella kuinka paljon kapasiteettia ja hirvittävästi työtä vaaditaan pitää jalat maassa samalla kun kaikkivoipaiset haluaa aurinkoon? Täytyy sanoa,että Emma on hyvä selittäjä vaikka kokeneempi huomaa heti että seliseli. Isänmaan kannalta on todella onni, että juuri oikeat ps-ihmiset astuvat poliitiselle estradille oikeaan aikaan. Nämä ihmiset tietävät, ettei lento mihinkään suuntaan pois isänmaasta ole itsestäänselvyys. Fyysinen maailma on aina enemmän totta kuin nykyaikainen poliittis-henkinen vihreä poseeraus, jossa kaikilla muilla puolueilla tuntuu olevan euron kiilto silmissä samalla kun iso osa kotimaata kulkee alas. Liian iso osa ja jos eduskunta on hullujen huone tätä nykyä, siellä on onneksi hoitohenkilökuntaa-Perussuomalaiset.

Jari Vuorinen Lohja Ojamo

10 thoughts on “Jari Vuorinen: Liian iso osa

 • 12.3.2020 at 04:52
  Permalink

  Vitun perus tyhmä idiootti kirjoitus! Halla ahot ja muut persut ovat vapaamuurareita maanpettureita! Vittu tämä kansa tyhmää. Juutalaisilla on totaalinen kontrolli! Persut eivät tule tekemään yhtään mitään! Ne jotka ovat todellisia aitoja oppositioita ovat joko salamurhattu tai peloteltu hiljaseks!

  Reply
  • 12.3.2020 at 10:50
   Permalink

   pvl kiellettiin, mutta kansallissosialistit jatkavat, koska kansansa puolesta kuolemaan valmiita miehiä ei voi pelottelemalla pysäyttää. tällaista mentaliteettiä kun esiintyisi suuremmassa määrin, niin valta vaihtuisi tässä maassa melko nopeasti. paskahousuiset antifantit ja maksetut armeijat yms juoksevat pakoon rautaisen tahdon edellä.

   Reply
   • 14.3.2020 at 12:50
    Permalink

    Melko herkästi paljastat henkisen tasosi,mutta onko se nyt pelkästään huono asia,tuskinpa!

    Reply
 • 12.3.2020 at 22:23
  Permalink

  Joo. Kaikkia on mahdotonta mielyttää. Juutalaiset ovat olemassa yhtä fundaalisti kuin Venäjä rajanaapurina. Valitettavasti. Niiden molempien kanssa on elettävä. Valitettavasti. Ja kaikesta huolimatta näistä kahdesta pahasta se pienempi paha on Venäjä.

  Venäjän kanssa voisi sopia – edellyttäen ettei Suomi olisi EU:n eikä NATO:n isäntämaa sopimuksessa. Siis ”kauhuskenaariossa” aivan yksin. Ja paskat! Nyt me vasta kusessa olemme. EU on täynnä idiootteja, jotka ovat suuruuden hulluja. NÄTO taas tarvitsee eteen työnnettyä maaperäistä ”lentotukialusta” Venäjän nokan alle.

  Mitä taas tulee juutalaisiin. He ovat ikuinen riesa, joka pelaa omaa peliään tyhmien ja sillassa olevien valkoista rotua edustavien kristittyjen eliminoimiseksi pois tieltä, jonka jälkeen he ovat maailman herroja valliten tymiä ja yksinkertaisia mulattilaumoja.

  Jos joku pitää valita Suomen puolue kartalta on se perussuomalaiset kaikista puutteistaan ja hyvistä puolistaan huolimatta. Mitä muuta meillä on? Ei mitään. Perussuomalaiset ovat se ”ilmatasku”, jonka avulla etsiä parempia vaihtoehtoja, jos tulevaisuus niitä suo.
  On turha hirttää itseään mihinkään, vaan on hypittävä kiveltä toiselle matkalla päämäärään.

  Reply
  • 13.3.2020 at 11:51
   Permalink

   Olen juha. kanssasi täysin samaa mieltä. Perussuomalaiset ovat tosiaan ainoa vaihtoehto joka ei aja Suomea kehitysmaaksi. Muiden osalta nykymeininki on karmeaa katseltavaa. Eletään kun siat vatukossa.

   Reply
 • 13.3.2020 at 15:20
  Permalink

  Korona on kuin näkymätön ja äänetön sarjakuristaja joka pitää panttivankina koko yhteiskuntaa. Ja ilmeisesti tilaustyönä tehty. Valikoi uhrinsa tarkasti. Koko Etelä Amerikassa ei ole vielä juuri yhtään tartuntaa. Eikä Intiassa! Iranin valtiojohtoon korona taas iski kuin sarjakuristaja.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.