Mitä tekee ministeriön koronavirustyöryhmä? – THL on tehtäviensä tasalla

Sosiaali- ja terveysministeriö asetti oman työryhmänsä koronaviruksen tiimoilta. Työryhmän rooli on jäänyt suomalaisessa terveydenhuolto- ja hoitojärjestelmässä hieman vieraaksi ja ministeriön mukaan koordinaatioryhmän alaisuudessa toimii operatiivinen ryhmä, joka ylläpitää tilannekuvaa kentällä ja valmistelee varautumistoimia.

Työryhmä tekee siis sitä samaa, mitä THL ja sairaanhoitopiirit tekevät, joskin jälkimmäiset asiantuntijan ominaisuuksilla varustettuna. THL päivittää tilannekuvaa ja toimintaohjeita säännöllsiesti ja edellinen päivitys THL:n koronavirus-sivuille tehtiin eilen, keskiviikkona 26.2.

Koronavirustartunnan on maailmanlaajuisesti saanut noin 82 000 ihmistä, joista suurin osa Kiinassa. Kuolleisuus on yhä noin parin prosentin luokkaa.

Hallitus pitää tänään työryhmän tiedotustilaisuuden johon ottavat osaa ministerit aina pääministeri Sanna Marinista peruspalveluministeri Krista Kiuruun. Ilmeisestikin koronaviruksella in myöskin taloudellinen ulottuvuus, sillä tiedotustilaisuudessa on, syystä tai toisesta, myöskin valtiovarainministeri Katri Kulmuni.  Lisäksi eduskunnalle annetaan pääministerin ilmoitus Suomen varautumisesta koronavirukseen torstaina.

Lähde: STM, THLworldometers.com

 

5 thoughts on “Mitä tekee ministeriön koronavirustyöryhmä? – THL on tehtäviensä tasalla

 • 27.2.2020 at 15:45
  Permalink

  THL on täysin kädetön tomppelien pyörittämä kallis suojatyöpaikka. Sama koskee poliitikoita laidasta laitaan lukuunottamatta perussuomalaisia, joilla on normaalin ihmisen järjen juoksu.
  Suomea johtaa joukko vätyksiä joilla ei ole minkäänlaista vastuuntuntoa, paitsi juhlapuheissa. Olutta lipittävä penkkiurheilua ja pornoa tuijottava kansa on saanut arvoisensa kyydin kohti helvettiä.

  Reply
 • 27.2.2020 at 18:23
  Permalink

  THL on samanlainen valehtelija kuin YLE:kin. THL toimii YK:n WHO:n alaisuudessa, joka on alusta alkaen vähätellyt eli ”rauhoitellut” maailman väestöä koronan aiheuttamasta tosiasiallisesta kuoleman uhasta.

  Lisäksi valtamedia suoltaa vääristeltyä tietoa siten, ettei ”pakokauhua” syntyisi tuuditellen ihmiset turvallisuudentunteeseen eli välinpitämättömiksi saaden hiedät kuvittelemaan, että kysessä on jokin ”tavallinen” lenssu.

  On kerrottu virallisesti, että tauti on peräisin lepakko -sopasta, mutta useat yhdysvaltalaiset ja japanilaiset sekä länsi-eurooppalaiset yksittäiset biologistenaseiden asiantuntijat ovat sitä mieltä, että kyseessä on Wuhanin biologistenasieden kehittämislaboratiosta karannut virus. Wuhanissa sijaitsee Kiinan kyseinen laboratorio Väitetään, että kiinalaiset ovat varastaneet sen alunperin Kanadalaisesta vastaavasta laitoksesta Winnipegistä.

  Näitä kansainvälisillä lailla kiellettyjä laboratorioita on Kiinalla, Yhdysvalloilla, Venäjällä, Iso-Britannialla, Ranskalla ja Isralilla.

  Väitetään, ettei tartunnan saanut ole ollut edes lähelläkään kyseistä toria, mistä tartunta kerrotaan alkaan. Lisäksi kiinalaiset ovat mahdollisesti viivytelleet kuukauden ennen kuin virallisesti ilmoittivat epidemiasta.

  Väitetään, että rokete on vasta kehitteillä, mutta itseasiassa se on jo olemassa ainakin briteillä, (on syytä ollakin, jos kyseessä on ase) mutta sen ”julkistamista” lääkeyhtiöt viivyttelevät ”kaupallisista” syistä.

  Yhdysvallat tarvitsisi heti 300 000 hengityssuojaa terveysviranomaisille, mutta sillä on ainoastaan 30 000 kpl.

  Nämä edm. tiedot ovat kansainvälisiltä tiedemiehiltä ja asiantuntijoilta, joita eri netti-toimittaja ovat haastatelleet. Osa on vielä työelämässä, osa eläkkeellä olevia biologisten aseiden asintuntijoita, jotka vaativat samalla täyskieltoa tälle toiminnalle ja kansainvälisten sopimusten vaaralliselle sekä vastuuttomalle rikkomiselle, joka vaarantaa koko ihmiskunnan elämän.

  Hurjimmat väittävät, että koko kehittely -sopassa on mukana vielä WHO:kin.

  Koronavirus on geenimuunneltu virus Sars -viruksesta. Väitetään, että Afrikassa aikoinaan levinnyt Ebolakin on bilologinenase.

  Tätä ei tarvitse kenenkään uskoa, eikä ”viestintuojaa pidä ampua”, mutta tässä sitä tietoa on, jota ei kuulemma anneta.

  Reply
 • 27.2.2020 at 18:29
  Permalink

  Korj…

  ”Yhdysvallat tarvitsisi heti 300 000 000 hengityssuojaa terveysviranomaisille, mutta sillä on
  ainoastaan 300 000 kpl.”

  Eli vain 10% varastossa.

  Reply
 • 28.2.2020 at 16:14
  Permalink

  Tuntuu että kaikki ovat unohtaneet sen kummallisen räjähdyksen silloin kun virusasia tuli julki!? Poksauttiko Kiina hätäpäissään vuotaneen virustehtaansa/ varastonsa , ettei leviä enempää ja samalla hävitti todisteet?

  Reply
 • 29.2.2020 at 17:37
  Permalink

  Ylen ohella johtava joukkoharhautusmediamme Brysselin Pravda on taas lääkemafian asialla:

  ”Helsingin-Sanomat aloitti koronavirusrokotteiden mainoskampanjan”,
  http://nwohavaintoja.blogspot.com/2020/02/helsingin-sanomat-aloitti.html

  Pravda muistaa aika ajoin myös hyökätä mustamaalauksella vaihtoehtolääkäri Antti Heikkilää vastaan, joka myös on saanut erityisesti kirjallaan Lääkkeetön elämä Big Pharman ja sen korruptoimien lääkärien vihat päälleen.

  Ks. myös ”Professori vertaa lääketeollisuutta järjestäytyneeseen rikollisuuteen”,
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2014090718638829

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.