Biseksuaalin natsin pelko vaati lääkärin huomiota – ”Hyperventiloin, en tuntenu mun käsiä…”

Äärioikeiston ja erityisesti natsien pelko on ottanut paikkansa ilmastoahdistuksen vierestä yhteiskuntamme ykköspelonaiheiden joukosta ja se aiheuttaa jo konkreettista fyysistä kärsimystä ainakin vähemmistöille. Näin ainakin, mikäli sosiaalisessa mediassa kiertävää facebook-päivitystä on uskominen. 

Päivityksessä biseksuaaliksi identifioituva henkilö ottaa kantaa ”natsismin”, natsien ja Adolf Hitlerin vääntämiseen vitsiksi. Hänen kokemuksensa mukaan se aiheuttaa suunnatonta pelkoa aina fyysisiin haittoihin saakka.

Kyseinen henkilö kertoo päivityksessä istuneensa kolmatta tuntia päivystyksessä liikuntakyvyttömänä hyperventiloiden. Oheinen kuva on leikattu itse päivityksestä, jotta kovia kokeneen henkilön kasvoja ei paljastettaisi.

Varmuuden vuoksi päivityksen tekstiosuus on käännetty myöskin englanniksi, jotta mahdollisimman moni voisi kokea päivityksen viestin, saada kenties vertaistukea ja ottaa onkeensa päivityksestä.

Päivitykseen oli liitetty kaksi kuvaa, joista toisessa hivenen itkuisen näköinen, aristokraattisen näköinen naisoletettu seisoo siistin kampauksen kanssa. Toisessa kuvassa silmin nähden itkevä, oletettavasti sama henkilö makaa kyljellään kukkakoristeiseen tyynyyn nojaten. Jälkimmäisessä kuvassa on kuvaan istutettu teksti: ”Näin paljon mä pelkään natseja”.

Päivityksestä ei selviä kumpi kuva on otettu päivystyksessä, mutta ilmeisesti natsismin etäuhri on saanut voimakkaan järkytyksen viemän liikuntakykynsä takaisin ja kyennyt liikkumaan ainakin tyynyn olinpaikkaan tai vaihtoehtoisesti saanut frisyyrinsä tyylikkäästi ojennukseen.

Osallistu keskusteluun! Koetko sinä pelkoa tai ahdistusta natseista? Kirjoita omasta kokemuksestasi kommenttiosioon tai osallistu keskusteluun facebook-sivuillamme tai twitterissä.

Lähde: facebook

Otsikkokuvan henkilöt eivät tiettävästi liity tapaukseen muuten kuin vaatetuksen osalta.

11 thoughts on “Biseksuaalin natsin pelko vaati lääkärin huomiota – ”Hyperventiloin, en tuntenu mun käsiä…”

  • 25.1.2020 at 09:29
    Permalink

    Hmm… Kaveri ei tunne käsiään mutta on pystynyt tulemaan paikalle autolla/julkisilla, laittamaan kengät jalkaansa ja vielä näpytteleen tuota viestiä. Onko tuo uskottavaa?

    ”Tulkaa kaikki katsomaan ihmettä! Mies seisoo vaikkei sillä ole selkärankaa”.

    Reply
  • 25.1.2020 at 10:33
    Permalink

    Varsin yleinen tauti silakoiden keskuudessa. Alkaa aina sillä, ettei kykene ajattelemaan omilla aivoilla. Leviää sitten joukkohysterian tavoin. Voimia sinne päivystykseen muutoinkin kuormitetulle henkilökunnalle.

    Reply
    • 25.1.2020 at 13:55
      Permalink

      Vaikka islam olisi ainoa todellinen aihe pelolle, siitä ei sanota sanaakaan – on vaan natsipelkoja, mutta natseja on vaikea löytää lainkaan niiden vähäisen määrän vuoksi. Mielikuvitusnatseja ne kyllä näkevät kaikkialla.

      Reply
  • 25.1.2020 at 11:13
    Permalink

    Juu, kannattaa pysyä kaikana fasistirasististi vasemmistolaisista

    Reply
  • 25.1.2020 at 12:01
    Permalink

    Onko ihmisillä asiat tosiaan niin hyvin että aletaan jo ahdistua tyhjästä? Kuten ilmastosta ja toisten mielipiteistä ja poliittisista suuntauksista. Ehkä kohta joku ahdistuu jo siitäkin jos jollain eri ihonväri kuin itsellä. Ei ymmärrä.

    Reply
  • 25.1.2020 at 13:53
    Permalink

    Natsit ovat poistuneet tästä ajasta 75-vuotta sitten samalla kuin Saksan tuhatvuotinen valtakunta lakkasi olemasta WWII päättyessä euroopan osalta v. 1945 toukokuussa. Tuolloin tuo poliittinen järjestelmä lakkasi olemasta ja heti kohta sen jälkeen Adolf Hitlerin itsensä seuraajaksi valitsema Merivoimien komentaja Karl Dönitzin (1891-1980) johtama hallitus liittoutuneet vangitsivat ja asettivat myöhemmin syytteeseen sotarikoksista sotatuomioistuimessa Nurbergissä.

    Jos itse Adolf Hitler näkisi ja kuulisi millaisia ihmisiä tituleerataan ”natseiksi” Herran vuonna 2020. Hän varmasti sellaisen raivokohtauksen – ja aivan syystä – koska käytännöllisesti katsottuna kyse on pelkästä lammaslaumasta eikä koviksi keitetyistä ”ruskeapaidoista”. Yksikään kunnon natsi ei jättäisi kuittamaatta ainoatakaan kokemaansa solvausta ja silmille sylkemistä ilman, että asianomainen olisi vähintäinkin teho-osastolla letkuissa.

    Reply
    • 26.1.2020 at 12:22
      Permalink

      Hyvä pointti. Kommunistit ovat kierouden mestareita. Kun he väittävät jotain velttoa persua natsiksi, he tulevat samalla pilkanneeksi molempia ryhmiä.

      Reply
  • 26.1.2020 at 01:17
    Permalink

    Kyllä pelkään. Hirvittävästi ja syystä, koska ovat päässet nyt jo soluttautumaan Suomen hallitukseen.

    Kyllä. Hallituksessa ovat, natsit. Kaapissa tosin eli valenimillä.

    Ensiksi vihreät. Ovat suoria natsien perillisiä, sosialisteja kuten natsit, yhtä fanaattisia ja ideologia ja ihanne totalitaarisesta yhteiskunnasta täsmäävät.

    Toiseksi vasemmistoliitto. Umpikommunistinen ääriryhmä vihreillä mausteilla. Jakaa oleelliset ajattelumallit natsien kanssa kuten ehdoton sosialismi ja väärää mieltä olevien vaino ja lopulta tuhonta (kohde perssut). Nepotismi ja puolueeliitin palvonta myös täsmäävät.

    Kolmanneksi mutta ei vähäisimpänä puolue joka on liki lyhennetyään myöden kopioitu saksalaisen idolinsa mukaan (N)SD(A)P. Lisäksi se yhdistää kahden edellä mainitun natsipuoleen ideologiat, joten sem voidaan katsoa olevan täydellisen punavihreä… eli ruskea, punaisen ja vihreän sekoitus, ruskea. Lisäksi heillä on pakonomainen fanaattinen tarve palvoa kaikkea ruskeaa, kutem ruskeita ihmisiä.
    Siten demarit ovat ultimaattisia 2000 luvun ruskeapaitoja, moderneja hypernatseja, nykyajan kansainvälissosialisteja, kiihkeitä eurofasisteja ja ehtymättömiä totalitarian rakastajia.

    Pelottako siis nyky femakko-viisikko?

    Kyllä, hyperventiloin 24/7.

    Reply
  • 26.1.2020 at 12:13
    Permalink

    Suomen suunnan oikaisu vaatisi joukon maalaisjärkisiä toimenpiteitä, joita mustamaalaajat väittävät natsismiksi. Jopa aivan normaali rajavalvonta ja -kontrolli sekä ulkomaalaislain soveltaminen on heidän mielestään kauheaa ihmisvihaa. Samalla sodanaikaisten natsien pahuutta liioitellaan elokuvissa ja TV-sarjoissa ja aiheutetaan tunneperäisiä traumoja, jotka ovat kaikkein tehokkain keino istuttaa ihmisten mieliin propagandaa. Niiden tehosta nähdään tässäkin hyvä osoitus. Traumatisoitunut ihminen on mihinkään järjelliseen ajatteluun ja keskusteluun kykenemätön ja on siten massapsykologisen sodankäynnin uhri.

    Reply
  • 27.1.2020 at 06:19
    Permalink

    Samaa sakkia ahdistaa välillä ilmasto ja välillä natsit. Lapsena varmaan aku ankka ja mikki hiiri. Ei näille löydy valitettavasti muuta lääkitystä kuin elämänkokemuksen karttuminen ja kasvaminen aikuiseksi, mutta valitettavasti joillakin se jää tapahtumatta.

    Reply
  • 27.1.2020 at 14:02
    Permalink

    Eipä Hitler ollut kummempi kuin muutkaan suuruudenhullut johtajat 1900-luvun alussa.
    Tänään vietetään holokaustin muistopäivää. Holokaustin, josta ollaan montaa mieltä mutta vain voittaja valtioiden versiota pidetään totena ja asian tutkiminenkin on laitonta joissain maissa.
    Erikoista ettei Churchillin ja Eisenhowerin sodan aikaista muistelmista löydy sanaakaan vankien kaasutuksista. Ja punainen risti vieraili keskitysleireilla eivätkä haastatellut vangitkaan tienneet mitään kaasutuksista.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.