Jari Vuorinen: Nälkäpäivä?!

Ai että mitäkö mietin? No sitä, että on nälkä. Nälkä ei johdu siitä,etteikö olis ruokaa, eikä siitä että olisi jokin paasto kysessä. Jääkaapissa on kyllä boluksia eli namipaloja. Miksi muuten nälkä on niin arka asia? Suurella nöyryydellä hyökkään kohta lautasen kimppuun ja saalistan haarukalla proteiineja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Kaikkea mahdollista eli monipuolista. Vain friteeratut muurahaiset puuttuu.
On vain hyvä tuntea nälkääkin. Se on alkukantaista ja suolet elää vielä siinä ajassa halusi tai ei. 8h tuntia ilman safkaa ei tietenkään onnistu raskasta työtä tekevältä mutta työtä se on tämäkin, kirjoittelu ja ajan seuraus. Suomella on kuulemma juhlakakku, jota haukkaamaan tuodaan vieraita kaukaa. Se on syvältä ja kaukaa se kakku.
Välillä on hyvä soittaa lärviä: Niinpä ehdotankin sarkastisesti jokaiselle oikeaa työtä tekevälle palkallisesti niin sanottuja nälkäpäiviä, jolloin voi orientoitua kokemaan omaehtoista nälkää. Miltä se oikeasti tuntuu? Onhan asunnottomien yötäkin, niin miksei sitten nälkäpäivä? Voisiko omaehtoinen nälkäpäivä olla vastaus kysymykseen: kuinka olla hiilineutraali keho? Vai pitääkö kasvispohjainen nykyhallitus sittenkin tosiaan päästää sisäkaluihin saakka?
Kohta vatsalaukussani käy pöhinä. Suolen seinämä erittää happoa, joka liuottaa ja pilkkoo proteiinit aminohapoiksi ja jotka elimistöni vuorostaan kasaa takaisin siedettävään kehoni muotoon lievästä ylipainosta huolimatta. Sitä sanotaan proteiinisynteesiksi, jota ohjaa solun tuman DNA. Ei kovin simppeliä vaikka siltä se voi kuulostaa. Omaehtoinen on simppeliä vaan mitä sitten jos on pakko?
Jari Vuorinen Lohja Ojamo.

9 thoughts on “Jari Vuorinen: Nälkäpäivä?!

 • 21.12.2019 at 21:31
  Permalink

  Kuika pitkälle meidän moraaliposeeraava femi-narsistinen, LGBT-viherpuna-hallituksemme ehtii afrikkalaistaa Suomea, ennenkuin vastaavantyyppistä kehitystä alkaa tapahtua meillä kuten Ruotsissa, esim.

  ”Ruotsin kokoomuksen kurssinmuutos aiheuttaa läpivetoa politiikan kentällä. Ulf Kristerssonin avaus yhteistyöhön ruotsidemokraattien kanssa ilmentää voimakasta muutosta kansalaisten mielipiteissä. Tämä on huomattu myös sosialidemokraattien parissa, kun kannatus laskee.

  Tuorein Novuksen gallup on hermostuttanut sosialidemokraatteja. Huoli kasvaa, kun ruotsidemokraatit ovat keulilla parin muun mittauksen tapaan. Demarien kannatus putosi yli kaksi prosenttia kun ruotsidemokraattien nousi saman verran, niukasti yli hallituspuolueen (24 prosentin tasolla). Tämä oli Novus-kyselyn ensimmäinen kerta. Ruotsidemokraattien, kokoomuksen ja kristillisdemokraattien kannatus on tasoissa hallitusrintaman kanssa.

  Puoluesihteeri Lena Rådström-Baastad myöntää tilanteen olevan hyvin vakava. Jatkuvat väkivaltauutiset, ampumiset ja pomminpauke aiheuttavat levottomuutta ja kiukkua monissa kansalaisissa…”

  Koko artikkeli: https://www.kansalainen.fi/surkeaa-poliittista-pelia-ruotsissa/

  Ohisalo: ”turvapaikan hakeminen on perusoikeus”, siis mm. näille afrikkalaisille myös Suomessa:

  ”Gunnar Heinsohn: 950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä:”,
  https://www.kansalainen.fi/950-miljoonaa-afrikkalaista-ja-arabia-tekevat-lopun-euroopasta-vuosisadan-puolivaliin-mennessa/

  Reply
 • 31.12.2019 at 21:59
  Permalink

  Maamme johtavat suomalaisvihamieliset, EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelmaa tukevat joukkoharhautusmediat eli aisapari Yle ja Brysselin Pravda kumpikin pimittivät sen, että New Yorkin osavaltiossa riehunut puukkomies oli musta:

  Yle: ”Pimittäminen on valehtelua: Yle ei kertonut juutalaisvastaisen surmaajan olleen musta”,
  http://ylewatch.blogspot.com/2019/12/pimittaminen-on-valehtelua-yle-ei.html

  Brysselin Pravda 31.12.2019 kirjoittaa sivulla A25 täysin harhaanjohtavasti, mainitsematta tekijän olleen musta: ”Monet demokraattipoliitikot ovat syyttäneet ilmapiirin muutoksesta presidentti Donald Trumpia, joka ei ole riittävästi tuominnut valkoista ylivaltaa ajavan äärioikeiston toimintaa.” Toisinsanoen Pravda kääntää asian päälaelleen vihjaamalla epäsuorasti, että puukkomies olisi ollutkin valkoinen eikä musta! Uskomattoman röyhkeää vääristelyä. – Pravdan takapirun, Bilderberg-globalisti Antti Herlinin agendaan kuuluu kansallisvaltioiden tuhoaminen Uuden maailmanjärjestyksen toteuttamista estävänä tekijänä ja Kalergi-suunnitelman mukainen ”värivallankumouksellinen” väestön vaihto sopii siihen erinomaisesti. IS on saman isännän agendaa palveleva Pikku-Pravda.

  Reply
 • 1.1.2020 at 22:10
  Permalink

  Koettaako viherpuna-hallitus peittää narsistisen moraaliposeerauksensa onttouden (”Turvapaikan haku on perusoikeus”)?

  ”Raportteja nuorisojengien riehunnasta Helsingissä – Miksi viranomaiset eivät tiedota tapahtumista? | UMV-Pääkirjoitus
  Julkaistu 01.01.2020
  Miten sujuivat joulupyhät Helsingissä, entä miten vaihtui uusi vuosi? Siis mitä Helsingissä on tapahtunut viimeisen kahden viikon aikana? Sitä ei poliisi kerro. Suomi yritetään pitää ”lintukotona” vakavalla demokratian vastaisella rakenteellisella sensuurilla.

  Erityisesti Ruotsista, mutta myös muista Euroopan maista, on kantautunut runsaasti raportteja jo päiviä ennen uutta vuoden aattoa, että maahanmuuttajataustaisten nuorten jengit ovat aiheuttaneet todellista kaaosta, henkilöuhreja ja vakavaa aineellista tuhoa, levottomuuksien ollessa kaikkea muuta kuin ”leikkiä”. Katso: esimerkki.

  Alla eräs sosiaalisen median postaus tältä päivältä, joka viittaaa siihen, että vastaavaa tapahtuu Suomessa, mutta siitä ei saa puhua:

  ”Herttoniemenranta on ollut uussuomalaisten sotatoimialuetta tänä vuodenvaihteena. Rannan monikulttuurinen koulu on saanut ainakin ulkotiloihinsa ryöpyn räjähteitä, samoinkun S-Marketin parkkipaikka.

  Keharit eivät tykitä siis ilmaan, vaan ihmisten jalkoihin ja autoja päin. Sorsavuoressa ja Sisselenkujalla on hiihtänyt 15-henkinen somaliporukka ja heitellyt paukkuja parkkipaikalle. Mutta on ollut jotain iloistakin: Kaksi monikulttuurista porukkaa on ottanut yhteen räjähtein.

  Vahingoniloisena toivon, että ovat eliminoineet toisensa. Osan rettelöitsijöistä poliisivoimat ovat työntäneet maijoihin Lidlin edessä, ja uussuomalaiset ovat tykittäneet päin poliisiautoja. Luultavimmin poliisit pitävät äbälöille pienen puhuttelun ja päästävät kotiin.

  Eli monikulttuurista riehaamista ei pystytä eikä aiotakaan pistää kuriin. Rantamme Facebook-ryhmä puolustelee monikulttuuria selitellen, että ”kaikki me olemme olleet nuoria”, mutten viitsi kertoa niille, ettemme me nuorinakaan olleet neekereitä, emmekä me heitelleet räjähteitä valkoisten ihmisten niskaan. Emme me polttaneet roskiksia, ja jos, niin meidän äitimme pitivät huolen, ettei moinen toistu.

  Millä tällainen edes saataisiin kuriin? Nuo katutappelijat ovat niin nopeita jaloistaan, ettei niitä saa kiinni! Kukkahatut luottavat dialogin voimaan, mutta monikulttuuriäidit nakkaavat niskojaan lastensuojeluviranomaisten puheille, pistävät poikansa olohuoneeseen rukoilemaan Allahia – ja homma jatkuu. Alan olla ihan täynnä tätä unelmaa.”

  Onko kerrottu totta, vai onko se mahdollisesti tuota laissa määrittelemätöntä ”vihapuhetta”? Mene ja tiedä, koska Suomessa ei tosiasiassa ole vapaata sanaa, viranomaisten kattavaa tiedotusvastuuta, lehdistönvapautta eikä avoimen tiedottamisen kulttuuria. Suomessa on valtamedian toteuttama ja viranomaisten varmistama uutispimento…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2020/01/01/raportteja-nuorisojengien-riehunnasta-helsingissa-miksi-viranomaiset-eivat-tiedota-tapahtumista-umv-paakirjoitus/

  Reply
 • 4.1.2020 at 11:03
  Permalink

  Mitkä bisnekset kukoistavat monikultturismin unelman avulla?

  -Ihmiskauppa
  -lapsiavioliitot
  -huumekauppa
  -kiinteistöbisnekset
  -matkustus-ala
  -ihmisten salakuljetus
  -musta asekauppa

  Mitkä bisnekset kukoistavat siinä laajemmassa globalismi- agendassa, josta monikultturismi on oleellinen osa?

  -viranomaiskorruptio
  -raju yhteiskuntamuokkaus (1000 miljardia jo luvattu 2020 – 2030 -ajanjaksolle pelkästään EU:ssa)
  -makean veden bisnekset
  -kansainvälinen sotateollisuus
  -rahtiliikenne

  Mitä vielä? Poliitikko mukana agendassa, myy maansa, tähtäimenä tuleva ”paremminvoivien” urakehitys tässä globalisti-koneistossa.

  Reply
 • 4.1.2020 at 11:07
  Permalink

  Alarmistinen lmastonmuutos-usko on omiaan tekemään öljyntuotannosta kuolevan teollisuusalan. Tilalle on nousemassa vauhdilla vesibisnes. Joissakin päin maailmaa vesi maksaa jo saman verran kuin raakaöljy.

  Kansallisvaltiot itsenäisine hallituksineen ovat se suuri este internationalististen korporaatioiden pyrkimyksille tehdä vesibisneksille samaa kuin tekivät öljybisneksille, eli ottaa se korporaatioiden monopoliksi.

  Reply
 • 7.1.2020 at 02:52
  Permalink

  Voi suurta osaa typeristä zombie laumasta!!

  https://www.bitchute.com/channel/jews_for_hitler/

  https://www.bitchute.com/profile/3RLK7wULXsGq/

  JOKAISEN ON LUETTAVA TÄMÄ JA MONIA MUITA ARTIKKELEITA! Mikään ei ole sitä miltä se näyttää!! Kaikki nämä ovat vaan näyttelijöitä! Magneettimedia menee pahasti väärään tässä että suleimani vai mikä ikinä olikaan ilmesty itsestään näyttämölle!!!!! Hänet laitettiin sinne ajamaan agendaa!!

  http://redefininggod.com/

  Jokainen mailman valtio on vapaamuurareita ja valehtelijoita täynnä!! Meittikää kuinka helppo esim i”ranin johdon” olisi tuoda esille mailman medioihin ketä hallittee usan politiikkaa samoin pohjois korea ym ym.. Nyt mennään pahasti pieleen tämän asian kanssa nämä ihmiset joita tuodaan mailman medioihin ovat maksettuja näyttelijöitä eivät joita satanisti eliitti käyttää ajakseen omia tarkoitus periä!! Tämä suleimani ei tod nä’k edes ole kuollut!! Sama toistuu kerta toisensa jälkeen esim kuu raketin räjähdyksessä ”muka” kuolleet löytyvät uusista hyvin palkatuista työpaikoista!!! Kaikki on valetta juutalais/vapaamuurari kabbalaa!! He nauravat teille masssoille ja syystäkin!!!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.