Ulkoministeri Haavisto pitää tiedotustilaisuuden klo 16 – Kiistääkö vai lähteekö?

Sanna Marinin (SDP) hallitus on ehtinyt olla pystyssä noin vuorokauden ja jo nyt edellisen hallituksen kummitukset ovat ottaneet kovaa edenneen vihervasemmistohallituksen kiinni. Rinteen hallituksen tapaan myöskin Marinin hallituksen ulkoministeriksi nimitetty, sekä valehtelusta, että pimittämisestä pelolla johtamisen ja valta-aseman väärinkäytöksestä syytetty Pekka Haavisto pitää tänään ns ”Al-Holi-asiasta” tiedotustilaisuuden klo 16:00.

Perussuomalaiset jättivät tänään muun opposition tukemana välikysymyksen hallitukselle samaisesta aiheesta. Voimakkain sanakääntein arvostellun Haaviston tiedotustilaisuus alkaa klo 16 ja sitä voi seurata myös mobiililaitteilla täältä.

Haavistolta on vaadittu jo ennen välikysymystä selvitystä Al-Holi-kysymyksessä. Onko hallitus päättänyt tuoda ISIS-lapset Suomeen ja jos on, milloin ja jos ei, miksi esimerkiksi konsulipäällikkö siirrettiin toisiin tehtäviin? Entä miksi Haaviston vihreiden hallituskumppanit ovat niin tietämättömiä aiheesta? Tätä ja kaikkea muuta toivon mukaan tarjolla klo 16:00.

Lähde: Valtioneuvoston kanslia

Aiheeseen liittyvää:

 

3 thoughts on “Ulkoministeri Haavisto pitää tiedotustilaisuuden klo 16 – Kiistääkö vai lähteekö?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.