Timo Haapala näpäytti suomalaista journalistikenttää – ”otan vihreiden jäsenpassin…”

Ilta-Sanomien yleisesti ottaen kaikkeen mahdolliseen melko nuivasti suhtautuva politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala näpäytti Suomen läpeensä viherpunaista mediakenttää mikroblogipalvelu twitterissä.

Haapalan twiitti kuului kokonaisuudessaan seuraavasti:

”Olen miettinyt, että ensi juhannuksena otan vihreiden jäsenpassiin, että saisin journalistikollegoiden arvostuksen!”.

Kaikki eivät Haapalan huulenheittoa luonnollisesti sulattaneet ja jos itse twiitti sai arvoisan lukijan hymyilemään, toimitus suosittelee lukaisemaan twiitin kommenttiosion…

Lähde: Twitter

2 thoughts on “Timo Haapala näpäytti suomalaista journalistikenttää – ”otan vihreiden jäsenpassin…”

 • 11.12.2019 at 01:11
  Permalink

  Charter- tai viranomaiskone Irakista, saapuu n. 03:15 Helsinki-Vantaan lentokentälle, sisältää mahdollisesti vihervassareiden maahamme tilaamia ISIS-terroristeja. Tarvitaan videotallennetta tästä todisteeksi. Ken pääsisi paikalle?

  Katsokaa lentojen seuranta-sivustolta tuo tuntematon lento.

  Halutaanko Euroopasta uusi Lähi-Itä?

  Makea vesi on se uusi öljy!

  Reply
 • 15.12.2019 at 10:36
  Permalink

  Vihreiden jäsenpassin ottaminen on kylläkin moraalisesti erittäin arveluttava temppu.

  Pelkästään jo siitäkin syystä että Vihreät pitävät IPCC- ilmastonmuutosagendaa levittävää laitosta ”jumalana” jonka kaikki väitteet ovat Totuus ja Sana.

  Miksi ihmiset uskovat sokeasti? Ovatko ihmiset oikeasti niin tyhmiä että ajattelevat heidän joilla on miljoonia Euroja/dollareita näpeissään ovat ulkopuolisen vaikuttamisen, kiusauksien tms. yläpuolella??

  IPCC – voit itse tutustua yhteen niistä väitteistä joiden pohjalta EU-komission uusi presidentti Von Leyen on valmis ottamaan veronmaksajilta huppeat 1000 miljardia Euroa seuraavan 10 vuoden aikana ”HURJAAN YHTEISKUNTAREMONTTIIN”.

  Se väite perustuu todistetusti kahteen virheelliseen tutkimukseen, joista yksi poistettiin tilastovirheiden takia NATURE-julkaisusta, ja toinen käsittää ERI AJANJAKSOA kuin IPCC väittää!!!

  Alla artikkelissa muita faktoja miksi mitään ”ilmasto-kriisiä” ei ole nyt olemassa:

  https://www.heartland.org/publications-resources/publications/there-is-no-climate-crisis

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.