Balzarin ihmiskauppaepäilyissä myöskin seksuaalista hyväksikäyttöä ja pahoinpitelyä

Helsingin poliisi tutkii vahvasti Suomen sosialidemokraattiseen puolueeseen liitetyn Veijo Balzarin ihmiskauppaepäilyä. Juttu saa alati karmivampia lisämausteita ja nyt Balzaria sekä tämän epäiltynä rikoskumppanina toiminutta naista epäillään myöskin seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Tutkinta on poliisin mukaan edennyt mutta asiassa on vielä lukuisia kuultavia tapahtumien selvittämiseksi. Tutkinnassa on runsaasti selvitettäviä asioita, ja poliisi korostaa tutkinnallista tarvetta selvittää laajaa rikoskokonaisuutta rauhassa.

Tänään esillä olleet uudet vangitsemisvaatimukset liittyvät esitutkinnan edistymiseen. Tutkittavia nimikkeitä ovat nyt törkeä ihmiskauppa, pahoinpitely ja seksuaalinen hyväksikäyttö.

– Esitutkinta on edelleen alkuvaiheessa, joten en voi valitettavasti vieläkään kertoa asiasta tarkemmin vaarantamatta samalla asian selvittämistä. Tutkinnasta tiedotetaan lisää heti kun se on mahdollista, sanoo rikoskomisario Saara Asmundela Helsingin poliisilaitokselta.

Lähde: Poliisi

4 thoughts on “Balzarin ihmiskauppaepäilyissä myöskin seksuaalista hyväksikäyttöä ja pahoinpitelyä

 • 5.12.2019 at 14:12
  Permalink

  Kovin tuollakin kuten monella, monella poliisilla niin ”suomalainen” sukunimi kun olla voi.
  Kyllä huomaa että lähi-itä on virkavallalle maistunut.

  Reply
 • 5.12.2019 at 14:54
  Permalink

  Taitaa demareita husuttaa?

  Reply
 • 6.12.2019 at 04:47
  Permalink

  Ei mene demareilla oikein hyvin Suomessa.Odotellaan seuraavia galluppeja.Vielä muutama samatapainen tapaus ja niitähän monikultuurisesta demari porukasta kyllä löytyy, niin demarit ovat mikkihiiri puolue.

  Reply
 • 7.12.2019 at 12:46
  Permalink

  Suomessa jahdataan median avulla kernaasti kansallismielisiä näitä hitleriläisiksi natseiksi väittäen (mm. Bilderberg-Yle). Viime aikoine valtamedia on alkanut jahtaamaan myös demareita, koska näissä on havaittu merkkejä sosiaalisesta mielenlaadusta. Demareita onkin helppo jahdata, koska nämä ovat pervoiluun taipuvaisia ääliöitä. Mutta onko Kokoomuksen edustama kylmäsydäminen globalismi ja talousoikeistolaisuus sitten edellämainituille hyvä vaihtoehto? Hyvät vaihtoehdot vähenevät Suomen puoluepoliittisella kartalla ennätysvauhdilla ja mediapropaganda, sensuuri ja viranomaismielivalta ehkäisevät sellaisten nousun.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.