Soldiers of Odin järjestää itsenäisyyspäivän marssin – ”Tahdomme turvallisen Suomen takaisin”

Katupartiojärjestö Soldiers of Odin on ilmoittanut järjestävänsä mielenosoitusmarssin Helsingissä itsenäisyyspäivänä 6.12. Nykysuomi tavoitti tapahtumajärjestäjän vastaamaan muutamiin kysymyksiin tapahtuman tiimoilta.

Mikä on tapahtuman sanoma ja miksi mielenosoitusmarssi koettiin tarpeelliseksi järjestää?

– Tapahtuman sanoma on se, mikä otsikossa tuodaan esille: tahdomme turvallisen suomen takaisin. Viime vuosina suomalaisten turvallisuuden tunne on laskenut ja uskomme sen johtuvan huonosti tehdystä politiikasta ja sen seurauksista. Suomalaisilla kuuluisi olla turvallinen olo omassa maassaan, ja tahdomme tuoda tätä asiaa esille itsenäisyyspäivänä.

Mitä tahtoisitte sanoa tapahtumaan osallistumista harkitseville?

– Toivomme tietenkin mahdollisimman monen osallistuvan tapahtumaan ja tukemaan sanomaamme, aivan kuten järjestäjä (Soldiers of Odin Ry) on tukenut muita vastaavia tapahtumia läsnäolollaan ja fyysisellä avullaan vuosien varrella. Lisäksi tahdomme muistuttaa ihmisiä osallistumaan tapahtumamme jälkeen myös 612-soihtukulkueeseen sekä muuhun mahdolliseen kansallismieliseen toimintaan.

Mitä, missä ja milloin?

– Tapahtuma alkaa klo 16 Helsingin kansalaistorilla.

Sana on vapaa…

– Oleellista tapahtumassa on nähdäksemme sanomamme lisäksi pyrkiä vaikuttamaan yhteiskuntaan jonka suurimmaksi viholliseksi tuntuu julistetun isänmaalliset nationalistit, jotka vain haluavat maassamme tehtävän järkevää politiikkaa. Tahdomme myös tarjota osallistujille ikimuistoisen kokemuksen sekä innostaa heitä omatoimiseen toimintaan omalla tahollaan.

Lähde:S.O.O

Muokattu klo 15:57 – Lisätty tapahtumapaikka.

9 thoughts on “Soldiers of Odin järjestää itsenäisyyspäivän marssin – ”Tahdomme turvallisen Suomen takaisin”

 • 5.12.2019 at 14:18
  Permalink

  Turvallisuuteen kuuluu myös nuorten tervehenkinen kouluttaminen, joka on viime vuosien aikaan pilattu opettamalla elämälle vääriä asenteita. Elämästä vieraantuneet postmodernit hallitukset ovat tapahtumat näin valinneet.
  Siispä äänestä uudet ajattelijat eduskuntaan.

  Reply
 • 5.12.2019 at 14:57
  Permalink

  Turvallisuuden tunteeseen liittyy mielestäni myös kulttuurisen jatkumon tunne. Ei ole turvallista se, että lapsilta kielletään joulujuhlan pito kirkoissa aivan yllättäen. Tai että esi-isillesi erittäin arvokas vakaumuksen ja elämänohjeiden lähde Raamattu ollaan julistamassa sisältönsä puolesta jopa rikolliseksi.

  Huomionarvoista on myös se, että politisoitunut ja tyrannieliitin asemaa turvaava poliisi on mielivaltaisesti kieltänyt Kohti Vapautta! -liikkeeltä marssimisen. Eikö poliisi ymmärrä, että oikeutetun uhri-statuksen tarjoaminen kansallissosialisteille vain kasvattaa liikkeen suosiota ja ohjaa sinne lisää protestivoimia? Nyt eletään poliittisesti hyvin turbulenttia aikaa ja kiukkuisia ja turhautuneita ihmisiä on paljon liikkeellä etsimässä omalle äänelleen sopivaa poliittista kanavaa. Perinteisesti heikossa asemassa olevia ihmisiä puolustanut vasemmisto on heidät moninkertaisesti pettänyt. Kaikki kansallismieliset eivät halua tukea persujakaan, koska puolue on jälleen kerran ajautumassa Kokoomuksen apupuolueeksi. On syntynyt tilaus kansallismieliselle vasemmistoaatteelle.

  Reply
 • 6.12.2019 at 00:00
  Permalink

  Tällaisille punatuho-hallitus, johtavan kansanvihollisen, mukavihreiden sisäministeri Maria Ohisalon johdolla haluaisi antaa vapaan pääsyn maahamme:

  ”Ruotsin maahanmuuttajista vain puolet on töissä oltuaan maassa 15 vuotta”,
  https://www.kansalainen.fi/ruotsin-maahanmuuttajista-vain-puolet-on-toissa-oltuaan-maassa-15-vuotta/

  Ei huolta: ”Maahanmuuton hinta 3,2 miljardia euroa”. https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2019/03/05/maahanmuuton-hinta-32-miljardia-euroa-1-3-taustaa/

  Tuo on siis vuosittainen kustannus, jo tällä hetkellä meillä olevien elintasopakolaisten elättämisestä aiheutuva. Se joudutaan käytännössä kattamaan paisuttamalla vastaavalla summalla jo tällä hetkellä yli 100 miljardin euron KOROLLISTA ULKOMAANVELKAAMME – matalien korkojen aikakaan ei jatku ikuisesti ja ”veli on velka otettaessa mutta…”

  Reply
 • 6.12.2019 at 13:26
  Permalink

  Saisko näistä Odin miehistö kaverin vallankumoukseen? Mikään muu ei enään auta.

  Reply
 • 6.12.2019 at 18:38
  Permalink

  6.12. klo 18, Iltasanomat kertoo: Odinien marssilla nähty NATSITERVEHDYKSIÄ!
  Voi kauhistus…
  Pitäiskö ihan läpällä perustaa yhdistys tai mielummin puolue,
  Suomen kansallissosialistinen rauhanliike, kansallisvaltion puolesta, sotaa ja väkivaltaa vastaan. Ja käytetään Bellamy-tervehdystä, jonka saksalaiset natsit varastivat.
  Olisiko sekin pian kieltolistalla ja millä perusteella?

  Reply
 • 6.12.2019 at 18:45
  Permalink

  Kansallissosialismi on pannassa, koska Hitler.

  Reply
  • 7.12.2019 at 09:57
   Permalink

   Pikkulapsia pelotellaan möröillä ja aikuisia hitlerillä.

   Reply
 • 7.12.2019 at 00:15
  Permalink

  Jukka Hankamäki blogissaan 6.12.2019:

  ”Itsenäisyys ja maahanmuutto

  Otsikkonani on itsenäisyys ja maahanmuutto, sillä käsittelen molempia. Näiden ilmiöiden ajauduttua yhteiskunnassa ristiriitoihin asettuu peruskysymys sinänsä muotoon: itsenäisyys vai maahanmuutto?

  EU-jäsenyyden aikana, osittain siitä riippumatta ja osittain siitä johtuen, on yleistynyt näkemys, että oikeus muuttaa Suomeen olisi subjektiivinen oikeus, eli oikeus, johon kenellä tahansa olisi oikeus. EU:n sisäpuolella tämä näkemys on johdeltu Schengenin sopimuksesta, johon Suomi on sitoutunut. Vuonna 2000 solmitun Amsterdamin sopimuksen jälkeen uudet jäsenmaat eivät ole voineet liittyä Euroopan unioniin hyväksymättä vapaan liikkuvuuden sopimusta.

  Vapaakauppa ei edellyttäisi väestöjen eikä työvoiman vellomista maasta toiseen, oikeutta muuttaa toiseen maahan pysyvästi asumaan eikä myöskään yhteistä valuuttaa tai rahapolitiikkaa, joka puolestaan on julkisen talouden rahoituskriisin juurisyy ja sellaisena yksi EU:n pysyvistä valuvioista.

  Väestöjen liikkumista pidetään EU:n sisäpuolella nyt jonkinlaisena itsestäänselvyytenä, vaikka se on mullistanut työ- ja koulutusmarkkinat kansallisvaltioissa. Liian monia asioita on alettu pitää EU:ssa vaarallisen itsestäänselvinä, kun taas monia sääntöjä, joista olisi jäsenmaille ja etenkin Suomelle hyötyä, laiminlyödään tai ylenkatsotaan.

  Rikottuja ovat no bail out -säädös ja Dublin II -asetus, eikä EU:n ulkorajaa ole saatu pitämään. EU maksaa useiden miljardien vuosilunnaita Turkille, joka pitää EU:ta pihdeissään pakolaistulvalla uhaten. Tämä on seuraus epäisänmaallisen politiikan harjoittamisesta EU:n suurimmissa jäsenmaissa, Ranskassa ja Saksassa. Britannia jo sanoikin moiselle good bye.

  Väestöjen virtaaminen ja vyöryminen rajojen yli on ollut kulttuurien ja kansakuntien tuho kautta historian. Hyvinvoinnin aikakauden hurmoksessa Eurooppaa ovat nyt päässeet hallitsemaan poliittisen vihervasemmiston ja huvitteluliberaalin porvariston kellokkaat, joiden vetämä politikointi on johtanut Euroopan valtiot ja kansakunnat kuilun partaalle sekä taloudellisessa, kulttuurisessa että turvallisuuspoliittisessa merkityksessä.

  Eurooppaan tunkeutuu jatkuvasti vieraita kansakuntia Afrikasta ja Lähi-idästä kansainvälisiä asiakirjoja, kuten YK:n pakolaissopimusta, hyväkseen käyttäen, vaikka niitä ei ole laadittu järjestelmällisiä väestöjensiirtoja varten. Systemaattista muuttoliikettä varten muutamat epäisänmaalliset poliitikot puolestaan laativat niin sanotun GCM-sopimuksen, jonka tarkoitus on institutionalisoida pakolais- ja turvapaikkapolitiikan verukkeella harjoitettu elintasosiirtolaisuus järjestelmälliseksi ja pysyväksi.

  Näin tehdään, vaikka yhdeltäkään kansakunnalta ei ole kysytty siihen lupaa demokraattisessa prosessissa, eikä kukaan ole siihen myöskään lupaa antanut sen enempää paikallisissa parlamenteissa kuin kansanäänestyksissäkään. Tämä on aitoa sosialismia, jossa vihervasemmiston moraaliposeeraajat maksavat oman hyvesignalointinsa ja kulttuurieliittiin pyrkimisensä veronmaksajien aarrekammiosta.

  Se, että vihervasemmistolaiset eivät tunnista eivätkä tunnusta kansallista itsemääräämisoikeutta, valtiollista suvereniteettia sekä poliittisen vallan perillisyyttä, on suora seuraus siitä, että heidän kätensä ovat aina olleet kiinni toisten ihmisten omaisuudessa, jonka he haluavat ryöstää oikeilta haltijoilta pois. Tämä merkitsee, että puliveivaava ja kepulikonsteja käyttävä vihervasemmisto on vapaan yhteiskunnan ja filosofian ikuinen vihollinen.

  He ovat saaneet sosialisointiin apua vierailta kansakunnilta, mikä on internatsismia selkeimmillään. Kun Eurooppaan tunkeutuneet vieraat kansakunnat ovat laskeneet jalkansa EU:n maaperälle, ne ovat aloittaneet sosiaaliturvalla shoppailemisen ja levittäytyvät röyhkeästi maasta toiseen sosiaaliturvan tasoa kilpailuttaen ja kantaväestöjen suvaitsevaisuutta kärsivällisyttä koetellen. Ne hyödyntävät myös EU-maiden kesken syntynyttä eripuraa ja EU-maiden tarvetta tasata tänne luvatta ja kutsutta tulleen ”rikkauden” muodostamaa painetta.

  Ongelman purkua siirtämällä se naapurimaiden kiusaksi sanottiin aiemmin ”taakanjaoksi”, nykyisin ”Euroopan siirtolaisjärjestelyksi” ja ”pakotetuksi solidaarisuudeksi” – täysin huomaamatta, että pakottaminen ei koskaan ole solidaarista eikä varsinkaan demokraattista, siis kansanvaltaa ja itsenäisiä valtioita sekä niiden kansakuntia kunnioittavaa.

  Sitten kun nämä maahan tunkeutuneet eivät ole saaneetkaan haluamaansa palvelua ja heitä on vastustettu sekä toivottu heidän palaamista kotikonnuilleen, he ovat kehdanneet valittaa ”rasismista” – ikään kuin kansakunnilla ei olisi oikeutta itse päättää, keitä ulkopuolisia he sietävät tonteillaan vai sietävätkö ketään.

  Väite ”rasismista” on puolestaan järjetön, sillä juuri kukaan kantasuomalainen ei tunne sisäsyntyistä ulkomaalaisvastaisuutta eikä muukalaiskammoa. Kun maahanmuuttoa vastustetaan, siihen on syy vakavissa etu-, arvo- ja kulttuurikonflikteissa, jotka johtuvat maahanmuutosta itsestään eivätkä mistään kansankiihottajien taikasanoista.

  Talonpoikaisessa ajattelussa katsottiin, että isännällä on oikeus heittää kutsumattomat vieraat ja tunkeutujat ulos mailtaan ja talostaan, ja jos niin ei tee, on huono isäntä. Suomi on maa, jolla ei ole monien muiden EU-maiden tapaan ollut isäntää pitkään aikaan, mutta toivottavasti sellainenkin vielä saadaan, mukaan lukien toimintakykyinen esikunta.

  Itävaltalais-japanilaisen kreivin ja vapaamuurarin Richard Coudenhove-Kalergin idealistista utopiaa rakennettaessa ja beethoovenilaisen harmonian havinaa kuunnellessa on lähes kaikissa EU:n jäsenmaissa unohdettu kansallismielisen filosofian keskeiset opinkappaleet. Ne ovat myös suomalaisen hegeliläis-snellmanilaisen kansallismielisyyden lähtökohtia, ja siksi laitan ne tähän…”

  Kokonaisuudessaankin varsin lukemisenarvoinen artikkeli; http://jukkahankamaki.blogspot.com/2019/12/itsenaisyys-ja-maahanmuutto.html

  Reply
 • 10.12.2019 at 20:18
  Permalink

  Hankamäki on todella älykäs!
  Ymmärtää kokonaisuuksia. Tällaista älykkyyttä maamme johdossa kaivattaisiin.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.