Antifa julisti nälkälakon vastaanottokeskuksessa – Siirtolaiset tuikkasivat keskuksen tuleen

Äärivasemmistolainen terroristijärjestö Antifa julisti nälkälakon italialaisessa Turinin vastaanottokeskuksessa havaitsemiensa epäinhimillisten olosuhteiden vuoksi. Antifan mukaan keskuksessa tarjoiltava ruoka, ilmainen majoitus ja terveydenhuolto ei ollut riittävän hyvää pakolaisstatuksella matkaavien siirtolaisten vaatimuksiin ja lopulta siirtolaiset itsekin ryhtyivät aktiivisiksi, sytyttäen keskuksen tuleen.

Siirtolaiset sytyttivät tuleen yhteensä kahdeksan rakennusta ja palon sammuttaminen kesti lukuisilta sammutusyksiköiltä yli tunnin. Tämän lisäksi poliisi kutsuttiin paikalle pitämään yllä järjestystä.

Jännitteet Turinin vastaanottokeskuksessa saivat alkunsa elokuussa, jolloin siirtolaiset edellisen kerran sytyttivät mellakointinsa yhteydessä keskuksen tuleen ja kivittivät poliisia. Sittemmin yksi keskuksessa työskennellyt vartija on loukkaantuntu siirtolaisten yrittäessä karata keskuksesta. Italiassa paperittomat siirtolaiset eivät saa kulkea vapaana, vaan ovat velvoitettuja pysymään keskuksissa asiansa käsittelyn ajan.

Lähde: Voice of Europe/tgcom24

6 thoughts on “Antifa julisti nälkälakon vastaanottokeskuksessa – Siirtolaiset tuikkasivat keskuksen tuleen

 • 4.12.2019 at 14:37
  Permalink

  Poliisi kutsuttu paikalle, ei pakolaisia noin saa kohdella!

  Reply
 • 4.12.2019 at 15:52
  Permalink

  Harmi ettei ne kuolleetkaan nälkään. Eikös se ole nälkälakon tarkoitus?

  Reply
 • 4.12.2019 at 16:38
  Permalink

  Perkele eikö Eurooppaan saada sellaista johtoa joka lopettaa tämän pelleilyn?
  Kyllä on ikävä kultaista 80-lukua!
  Ei RIISTOUNIONIA, ei matuvyöryä.
  Kyllä kelpasi elellä.

  Reply
 • 4.12.2019 at 18:52
  Permalink

  Alan jo pikkuhilaa toivoa, että jutussa olisi lukenut ”poliisi pyrki rajaamaan palon vastaanottokeskuksen rakennuksiin ja huolehti, ettei kukaan päässyt ulos”. Näin olisi molemmat ongelmat tulleet ratkaissuksi samalla kertaa.

  Äärivasemmisto ei tajua, että se on valjastettu nimestään huolimatta äärikapitalistisen sosialistisen markkinatalouden juoksupojaksi suojellessaan Euroopan työmarkkinat tuhoavaa halpatyövoimaa.

  Reply
 • 6.12.2019 at 12:25
  Permalink

  Jumalauta.. Takas merelle jollei apu kelpaa. Tietääkö ihmiset että Suomessa tämä herrasväki valitsee myös näissä keskuksissa mitä syövät. Ei ole kauas kun keskukseen meni lihaa, ja kun rättipäät ei sitä syö, ne heitettiin roskikseen. Ei siis annettu ihmisille kenellä ei ole ruokaa rai asuntoa. Niitäkin Suomessa riittää omasta takaa. Joku on pielessä kun kela palvelee arabiaksi. Nämä meidän poliitikot on isänmaan pettureita. Nyt puuhataan työlupaa pakolaisille jotka ovat saaneet kielteisen turvapaikka päätöksen. Mahtavaa. Tarvitaan oikeasti vallankumous. Eläkkeet ym tulee katoamaan ne ohjataan maahanmuuttoon. Ranskassa on käynnissä eläkkeiden alasajo, sen takia sielä lakkoillaan. Meillä sama tulee viiveellä. Jo nyt tinkitään kaikesta omiin ihmisiin liittyvistä palveluista, että saadaan maahanmuuttajien asiat hoidettua. Pääsevät tänne raiskaamaan naisia, täydellä ylläpidolla. Husut valehtelee rasismista ym. Suomessa tarvitaan ihan oikea vallankumous.

  Reply
 • 7.12.2019 at 07:44
  Permalink

  Jos joku tunkeutuu asuntoosi ja ryhtyy asumaan siellä, onko hän asukas vai laittomasti asuntoon tunkeutunut. Jos joku tulee laittomasti Suomeen, onko hän siirtolainen?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.