Pääministeri pitää tiedotustilaisuuden klo 12:30 – Eroaako yksi ministeri, koko hallitus vai onko ”kaikki hyvin”?

Postin lakon, sekä tukilakkojen, valheiden ja puolitotuuksien tyrskyissä ryvettynyt pääministeri Antti Rinne pitää tiedotustilaisuuden tänään klo 12:30.

Huhuissa on liikkunut mm. omistajanohjausministeri Sirpa Paateron ero, mutta toisaalta myöskään koko hallituksenkaan eroa ei katsottaisi erityisen kieroon.

Pääministeri Rinteen tuntien kyseessä saattaa olla myöskin eräänlainen vakuuttelutilaisuus tilanteen normalisoitumisen merkiksi. Oli pääministerin asia mikä tahansa, se selviää klo 12:30.

Tiedotustilaisuutta voi katsoa suorana lähetyksenä täältä.

Lähde: valtioneuvosto

One thought on “Pääministeri pitää tiedotustilaisuuden klo 12:30 – Eroaako yksi ministeri, koko hallitus vai onko ”kaikki hyvin”?

  • 30.11.2019 at 18:31
    Permalink

    Valtioneuvoston lähetys Li Anderssonin selonteosta siitä miten jo 5-vuotiaasta lähtien lapsemme indoktrinoidaan monikultturismin ja muun internationalistien propagandan saloihin on myös katsomisen ja ajatuksen arvoinen.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.