Ruotsissa satoja tuhansia ”tuntemattomia” – Poliisi: Olemme menettäneet tilanteen hallinnan

Ruotsin siirtolaisongelma on omissa mittasuhteissaan, verrataan sitten mihin tahansa Euroopan maahan. Malmössä pommit paukkuvat tiheämmin kuin missään muualla sotatoimialueiden ulkopuolella ja julkishallinnon pennin venyttämiselle ei sosiaalimenojen kasvun vuoksi näy loppua. Nyt paikalliset viranomaiset ovat heränneet uuteen vakavaan ongelmaan: maassa liikkuu satoja tuhansia ihmisiä, joiden henkilöllisyydestä ei ole harmaintakaan hajua.

Poliisin mukaan tilanne on ongelmallinen mm. siksi, ettei esimerkiksi rikosten tekijöistä saada selvyyttä, vaikka todistusaineistoa esimerkiksi sormenjälkien tai DNA:n muodossa löytyisikin.

Koska sadat tuhannet Ruotsiin saapuneet siirtolaiset liikkuvat maassa tunnistautumattomina, eli käytännössä ilman henkilöllisyyttä, ei heistä myöskään ole esimerkiksi sormenjälkiä poliisin rekistereissä.

– Meillä on täällä rinnakkainen yhteiskunta, joka vain jatkaa kasvamistaan. Olemme täysin menettäneet hallinnan siitä, keitä maassa oleskelee, toteaa rajapoliisin tutkija Marit Murphy Handelsberg.

Siitä kuinka suuri osa Ruotsissa tapahtuvasta rikollisuudesta on näinen ”aaveiden” tekemiä, ei ole olemassa tarkkoja tietoja tai edes arvioita.

Lähde: Samnytt

9 thoughts on “Ruotsissa satoja tuhansia ”tuntemattomia” – Poliisi: Olemme menettäneet tilanteen hallinnan

 • 29.11.2019 at 13:05
  Permalink

  Onneksi olkoon!
  Mitäs läksitte, kikkeliskokkelis!

  Reply
 • 29.11.2019 at 13:49
  Permalink

  itse ruotsissa olleet vuodet .näin sen jo silloin,,, samaa sceidaa parstaikaa lykätään hölmölään

  Reply
 • 29.11.2019 at 17:45
  Permalink

  Onko pitkään olleen kehityksen tulos jokin yllätys. Monet kyllä ymmärtävät, että kun kulkee tietä pitkin kohti helvettiä, eräänä päivänä on helvetissä, vaikka kuinka uskoteltaisiin, että paratiisihan siellä.

  Reply
 • 29.11.2019 at 18:24
  Permalink

  Olisi kiva saada joku monikulttuurisuusasiantuntija kommentoimaan tähän, että mitenkä tältä on sitten aiottu välttyä? Onko ajatuksena ollut se, että kun tulijoille ollaan ystävällisiä ja he saavat ilmaiseksi kaiken elämiselle välttämättömän ja vähän päälle, niin kyllä aikuiset ihmiset osaavat olla kunnolla?

  Reply
 • 29.11.2019 at 19:35
  Permalink

  Ne sadat tuhannet kulkevat edestakaisin Ruotsin ja Suomen väliä nostamassa sosiaalituet molemmista hölmölöistä koska globalistipuolueiden saatananallisen tyhmät poliitikot ja virkamiehet ovat Soroksen taskussa lahjonnan ja p********n keinoin.

  Reply
 • 29.11.2019 at 22:19
  Permalink

  Mitä ruotsalaiset valittavat. He ovat aktiivisesti toimineet siten että maasta tulee monikulttuurinen. Nyt ovat saaneet mitä halusivat.

  Reply
 • 30.11.2019 at 20:53
  Permalink

  Sääliksi käy sukululaisia, joiden täytyy selviytyä tuolla. Tehneet työtä, kasvattaneet lapsensa Ruotsin kansalaisiksi ja ammatteihin – nyt tämä. Meillä ei vieläkään käsitetä, että meillä ollaan ihan hilkulla luisumassa samaan, olemmehan lähtökohdiltamme pieni, vähäväkinen ja Ruotsiin verrattuna köyhä maa. Valtiosensuurin käskyttämä valtamedia takaa, että kansa pysyy unessa. On yks kaks vaikeaa uskoa ja tajuta kaikkea sitä uhkaa ja järjestelmällistä tuhoa, jolla meitä vedätetään päivästä toiseen.

  Reply
 • 27.12.2019 at 12:19
  Permalink

  Ruotsin romahtaessa tämä massa tulee satavarmasti Suomeen koska Norja on ilmoittanut laittavansa rajan kiinni kuten on Tanska. Suomi on ainoa joka pitää porttinsa auki. Jokainen tehköön tällä tiedolla minkä kokee parhaaksi

  Reply
 • 29.12.2019 at 07:07
  Permalink

  60 ja 70 – luvulla erikoisesti jukut suomalaisten kanssa tekivät ruotsissa ne likaisimmat työt. Näillä uusioruotsalaisilla ei ole tainnut olla hoppua muualle kuin sosiaaliluukulle..

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.