Päämies: Kohti vapautta – Kunnioittaako poliisi kokoontumisvapautta itsenäisyyspäivänä?

Kohti Vapautta-järjestö pohtii sivuillaan, kunnioittaako poliisi kokoontumisvapautta itsenäisyyspäivänä. Järjestön mukaan on ollut viitteitä, että mm. kyseisen järjestön organisoimassa ”Kohti vapautta”-kulkueessa tultaisiin tänä vuonna näkemään yleensä ulkomailta tuttua poliisiväkivaltaa.

Järjestö toivoo, että punavihreän hallituksen ja puolueellisen median painostama poliisi ei sortuisi ylilyönteihin itsenäisyyspäivän tapahtumien ympärillä. Aikaisempina vuosina itsenäisyyspäivän marsseissa ei ole tapahtunut väkivaltaa kansallismielisten toimesta. Sen sijaan sekä äärivasemmisto että poliisi ovat siihen syyllistyneet. Viime vuonna poliisi hyökkäsi kansallissosialistimarssin kimppuun perustellen sitä hieman erikoisestikin nimenomaan vasemmistolaisen väkivallan uhalla.

Aikaisempina vuosina esimerkiksi tuolloin vielä Vasemmistoliittoon kuulunut Jari Laine hyökkäsi marssille ja pahoinpiteli raudoitetun kansallismielisen poliisiautossa. Vuonna 2015 poliisi joutui rauhoittamaan vasemmistolaisia pidättämällä 130 henkeä ja ampumalla FN-303-aseella.

Silti valtamedia hysterisoi ainoastaan ”äärioikeistolaisesta väkivallasta” painostaen samalla poliisia ylilyönteihin. Myös sisäministeri vaikuttaa antaneen poliittiselle painostukselle hyväksyntänsä iloiten rikosilmoituksesta, joka tehtiin lappujenjakotilaisuuden jälkeen. Ohisalolla oli toinen ääni kellossa vain muutama viikko takaperin EU:n terrorijärjestöksi listaaman PKK:n lippuja heilutelleiden Kurdien riehuessa Helsingissä. Tuolloin hän vaati poliisin toimista selvitystä.

Kaikesta huolimatta Kohti Vapautta järjestö kutsuu ihmisiä osallistumaan itsenäisyyspäivän tapahtumiin osoittamaan, että poliittinen paine ei saa kansallismielisiä unohtamaan historian uhrauksia. Järjestön mukaan tapahtumaa on järjestämässä väkeä useammasta järjestöstä eikä se ole minkään yhden liikkeen järjestämä. Paikalla onkin ollut aikaisempina vuosina blokkeja useilta eri ryhmiltä. Myös tänä vuonna suositellaan tuomaan paikalle omia lippuja sekä banderolleja.

Voit lukea järjestön pohdinnan kokonaan osoitteessa https://kohtivapautta.com/2019/11/15/kunnioittaako-poliisi-kokoontumisvapautta-itsenaisyyspaivana/

Päämies

7 thoughts on “Päämies: Kohti vapautta – Kunnioittaako poliisi kokoontumisvapautta itsenäisyyspäivänä?

 • 24.11.2019 at 10:40
  Permalink

  Tyhmä kysymys. EI, koska vihreä Maria Ohisalo on sisäministeri. Lisäksi Helsinkiä hallitsee punainen valpo.

  Reply
  • 2.12.2019 at 18:44
   Permalink

   Helsingin poliisille pitäisi antaa kiitoskirje kun he tulevat 6.12 solvaamaan ja halveksumaan kotimaataan rakastavia Suomen kansalaisia.

   Kiitokset kohdistuisivat siihen tosiasiaan että nämä viranomaiset, joihin kuuluu Presidentti Sauli Niinistö, Helsingin Poliisi, Suomen syyttäjälaitos, DemLa-lakijärjestö, Oikeusministeri Maija Henriksson, Sisäministeri Ohisalo, sekä koko liuta muita virkamiehiä ja naisia, antavat meidän kokea minkälaista oli olla jahdattu ja vainottu Neuvostoliitossa kommunismin chekan, puna-armeijan Itä-Saksan STASIn kynsissä.

   Kiitokset siitä että saamme nyt konkreettisesti kokea sen sosialistisen ilmapiirin mitä vastaan Suomen isät ja äidit taistelivat Talvisodan ja muita sotia veli Venäjän miehittämää Internationalistien (modernin termein globalistien) armeijaa vastaan, erittäin suurin ja verisin uhrauksin maatamma puolustavien sotilaiden toimesta.

   Kiitos PolPo, annatte meille motiivin vastustaa kommunismia täydestä sielustamme, sellaisella vakaumuksella mikä olisi mahdoton jos emme saisi kokea mitä todellinen mielipidevaino ja tyrannia on käytännössä ja arjessa, kadulla siellä missä elämme ja olemme.

   Tunnelmia rautaesiripun takaa. Stasi oli melkein yhtä paha vakoilemaan kuin Google, Youtube tai Facebook:

   ”The courts vigorously prosecuted anyone dissenting against communist-party rule. As in the Soviet Union, Eastern European countries weeded out those suspected of disloyalty. This happened in ”show trials,” where the government forced defendants to confess their supposed crimes.

   All the Eastern European countries established extensive secret police organizations. Soviet ”advisors” occupied key command positions in each of them. Moreover, secret police agents from the Soviet Union worked throughout Eastern Europe and could arrest anyone.

   The German Democratic Republic’s State Security Service (called the Stasi) was probably the most terrifying secret police organization in Eastern Europe. Official documents stated that the Stasi was ”entrusted with the task of preventing or throttling at the earliest stages–using whatever means and methods may be necessary–all attempts to delay or hinder the victory of socialism.” By 1989, the Stasi employed about 100,000 people..”

   https://www.crf-usa.org/bill-of-rights-in-action/bria-19-1-a-life-under-communism-in-eastern-europe

   Reply
 • 24.11.2019 at 11:27
  Permalink

  Luulen että polisi pahoinpitele ihmisiä kuten aikaisempinakin vuosina. Kerran vuodessa se saa purkaa matujen ja poliitikkojen aiheuttamaan turhautumistaan isänmaallisiin oikein luvan kanssa ”tilannejohtaja käskytti…tilannejohtaja teki päätöksen…”. Näin aikaisempina vuosina. Mutta joo… katsotaan nyt olisiko tämän vuoden aikana poliisi kasvattanut itselleen selkärangan. Tai antaisiko isänmaallisten marssia muistellen esi-isiemme uhrauksia maamme itsenäisyyden puolesta. Ja muistellen sitä miten Suomi tapeltiin hyväksi paikaksi asua suomalaisille.

  Reply
 • 26.11.2019 at 10:40
  Permalink

  Kirjoitan palstalle aktiivikristittynä ja ajatukseni kumpuavat Jumalan Sanan soveltamisesta ei maallisesta regimentistä. Jumalan siunauksesta Suomi on saanut itsenäisyyden ja Jumalan siunauksena maamme sai torjuttua Neuvostoliiton miehitysyrityksen. Esivalta on Jumalan asettamaa ja sitä tulee kunnioittaa mutta myös muistuttaa että esivalta on vastuussa Jumalalle kansakunnan hyvinvoinnista. Globalistinen nationalismia polkeva ihanne on täysin vastoin Jumalan suunnitelmaa antaa Suomelle itsenäisyys ja ylistää Jumalaa siitä. Missä ovat kirkot, joissa itsenäisyyspäivänä ylistetään Jumalaa Suomen itsenäisyydestä ja pyydetään anteeksi Jumalan sanan vastaisia lakejamme? Missä ovat johtajat jotka omaavat tervettä Jumalan pelkoa ja koituvat kansakunnan siunaukseksi?

  Reply
 • 1.12.2019 at 23:33
  Permalink

  ” Kerran vuodessa se saa purkaa matujen ja poliitikkojen aiheuttamaan turhautumistaan isänma…”

  Kerran vuodessa?? Juurihan poliisi käytti pakkovoimaa toisinajattelija-toimittajaan täysin Neuvosto-tyyliin:

  https://www.youtube.com/watch?v=yKWGkniU3SQ

  Toisella videolla puidaan poliisi/viranomaisraportin ja video-todisteiden välistä ristiriitaa (videon loppupäässä):

  Reply
  • 1.12.2019 at 23:34
   Permalink

   Huom! Youtube on keksinyt uuden kikan väärin ajattelijoiden videoiden sabotoimiseen. Laittavat näyttämään siltä kuin video olisi poistettu!

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.