Svenska dagen ei anna aihetta juhlaan

RKP:n perustajan A.O. Freudenthalin mielestä suomenkieliset olivat ruotsinkielisiä vähälahjaisempia. RKP:n tärkein ansiomerkki oli vuosikymmenien ajan Freudenthal-mitali. Siksi Svenska dagenina pitäisi vetää Suomen lippu puolitankoon!

Aikoinaan Pohjois-Ruotsi eli Norrbotten oli lähes kokonaan suomenkielistä. Pitkä pakkoruotsitus on toiminut. Suomen kieli on lähes kokonaan hävinnyt. Siksi Svenska dagenina pitäisi vetää Suomen lippu puolitankoon!

Tapasin Pajalassa Ruotsissa noin 60 vuotiaan henkilön, joka kertoi saaneensa ruotsalaisessa koulussa jälki-istuntoa, koska oli välitunnillta käyttänyt suomen kieltä. Vielä äskettäin Tukholmassa opettaja kielsi oppilaalta välitunnilla suomen kielen käytön. Siksi Svenska dagenina pitäisi vetää Suomen lippu puolitankoon!

Perussuomalaiset puolustavat Suomea ja suomalaisuutta.

22 thoughts on “Svenska dagen ei anna aihetta juhlaan

 • 6.11.2019 at 12:13
  Permalink

  Niin Reijo Tossavainen on ilman muuta oikeassa siinä, että älkäämme unohtako ruotsalaisten roolia Suomen 900-luvulta alkaneessa alamäessä ja siinä, että olemme olleet lähellä kadota maailman kartalta. Nyky-Ruotsi tuntuu jatkavan samalla linjalla, nyt Suomea tuhotaan islamin uskolla, arabian ja somalin kielellä sekä afrikkalaisilla.

  Reply
 • 6.11.2019 at 12:39
  Permalink

  Niin tuo 600 vuotinen taival oli täynnään kahden suurvallan, Ruotsin ja Suomen välisiä sotia, josta ajasta kansamme sai kärsiä ja kärsii edelleen länsisuuntauksessaa ja venäjävihassaan. On siihen syytäkin kommunistinen NL hyökkäsi Suomeen. Tosin siinä oli myös kysymys Pietarin turvallisuudesta, jota Saksan epäiltiin uhkaavan ja jota Saksaan jo siällissodassa turvautuneet Suomen poliitikot eivät älynneet. Uhka sitten kolmen vuoden perästä toteutuikin. Mahdollisesti olisi toteutunut ilman talvisotaakin, kun lukee aikaa kuvaavaa historiaa. Historiasta muutenkin selviää todisteet, kun Venäjä on ollut Suomen puolella, Suomella on mennyt hyvin ja äärimmäisen hyvin, jos Venäjälläkin on mennyt hyvin.

  Reply
 • 6.11.2019 at 12:46
  Permalink

  Unohtui kommentoida Tossavaisen ärhäkästä tekstiä. Ruotsinkieliset ovat suomalasia ja heillä on omat perinteet. Turha muistella menneitä aikoja, pitää katsoa tulevia aikoja. Menneisyydelle kun ei voi enää mitään. Sopu ruotsinkielisten kanssa ei kuitenkaan edellytä pakkoruotsia eikä myöskään ruotsinkielisten panettelua.

  Reply
 • 6.11.2019 at 13:13
  Permalink

  Tätä päivää voi muistaa ja liputtaa Kustaa Adolfin päivänä.

  Ei kukaan suomalainen joka puhuu äidinkielenään tai kotikielenään ruotsia edes tiedä kuka on Freudenthatl.

  Päivän valinnalla haluttiin Suomessa – vastalauseena venäläisten harjoittamaa sortoa kohtaan – kannattaa ruotsalaista yhteiskuntajärjestystä, oikeusjärjestelmää sekä ajatuksen- ja uskonnonvapautta.

  https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ihmiset-kulttuuri/artikkeli-1.542084

  Reply
  • 6.11.2019 at 14:17
   Permalink

   Venäläisten sorto lienee suomenkielisten suosimista ja entisen vihollisen ruotsinkielisten syrjäyttämistä. Mitä sortamista se on, jos maalle annetaan oikeus omaan rahaan ja hallintoon tosin tsaarin hyväksymien lakin laatimiseen. Lisäksi suomalainen kulttuuri sai ponnahdusluvan, jopa monet ruotsinkieliset tulivat mukaan. Ruotsiin (myös Saksaan) suuntautuminen kuitenkin jatkui kiivaana, jota Venäjällä katsottiin karsaasti. Taitaa peiteltynä jatkua edelleenkin joissakin piireissä. Mikä muu vaatisi pakkoruotia, jolla käytännössä suomalaiselle on hyvin vähän tarvetta nykyaikana.

   Reply
 • 6.11.2019 at 13:22
  Permalink

  Suomenruotsalaiset eivät ole vieläkään kotoutuneet Suomeen. He pitävät kynsin hampain kiinni ruotsalaisuudestaan. Ovat ylimielisiä, halpamaisia, pöyhkeilijöitä, epäluotettavia ja rikollisia luonteeltaan. Heidän omaisuutensa on peräisin kantasuomalaisen väestön maiden, metsien ja muun omaisuuden ryöstöistä Ruotsin hirmuhallinnon ajalta. Suomenruotsalaiset liputtavat ökytalojensa pihoilla viirejään osoittaen karmaisevalla tavalla halveksuntaa Suomea ja suomalaisuutta kohtaan.
  Pahin Ruotsin tekemä teko tapahtui 1713 kun pääarmeijaa johtanut ruotsalainen kenraaliluutnantti Georg Lybecker vetäytyi Porvoossa Venänäjän armeijan edestä hetkellä kun se olisi vielä ollut voitettavissa. Sama vasikan karku jatkui Ruotsiin saakka, koska Ruotsalainen kenraaliluutnantti EI välittänyt Suomesta eikä suomalaisista. Lybecker ja Ruotsi voidaan lukea syylliseksi Suomen väestön lähes täydelliseen joukkotuhoon.
  Tämän päivän suomenruotsalaiset jatkavat suomalaisten ja Suomen halveksuntaa Lybeckerin hengessä. Senpä vuoksi RKP haluaa miehittää Suomen islamilaisilla terroristeilla ja ajaa jopa vihreitä kiimaisemmin Kalergi-suunnitelmaa.

  Reply
 • 6.11.2019 at 14:27
  Permalink

  Minä poltan ilolla ruotsin lippuja, tuota tyhmempää kansaa saa ettiä lähi-idästä.

  Reply
  • 9.11.2019 at 10:55
   Permalink

   Joo on ne sentään fiksumpia kuin arabit ja afrikkalaiset, mut ei paljoo:)

   Reply
 • 7.11.2019 at 04:57
  Permalink

  Alistamisen ja rasismin päivä (Kantasuomalaisia kohtaan) sopisi paremmin.

  Reply
 • 7.11.2019 at 06:56
  Permalink

  > Ilmeisesti korruptio ulottuu poliisin lisäksi hallitukseen ja sisäasiainministeriöön. Poliisi on tehtyjen rikoksien suojelija, ja ei tutki rikosasiaa vaikka kuinka pyytäisi ja vaatisi. >

  Kyllä, korruptio suorastaan ”löyhkää” valtiollisten organisaatioiden ylimmällä tasolla (varsinkin ministeriöissä ja oikeustaloissa) ja ”poliisi” ei ole ainoastaan rikosten suojelija, vaan usein myös niiden organisoija ja toteuttaja. Jokaisen valtion suojelupoliisin ylin johto on tiiviisti mukana kansainvälisessä rikollis-verkostossa, joka pitää huolen siitä, että huumeet, pedofiilia, elinkauppa, ihmiskauppa, orjuus, satanismi, terrorismi, salamurhat, salakujetukset, prostituutio ym. ulottuu yhteiskunnan jokaiselle tasolle. Ihmisillä ei ole myöskään yleisesti pienintäkään käsitystä salaliittojen ja seurojen määrästä tai laajuudesta, koska jokaista valtiota pyörittävästä korruptiosta ei puhuta. Vastavalkean toimittajat ja kommentoijat eivät myöskään ole tietoisia siitä, kuinka syvällä valhe asuu – täälläkin uskotaan siihen, että valtioiden vastakkainasettelut ovat totta tyyliin kylmäsota-hoax, vaikka koko asevarustelu-härdelli oli valemedian provosoima huijaus.

  Meidän olisi nyt korkea aika ymmärtää se, että USA on yhtä vähän Venäjän (Neuvostoliiton) vihollinen kuin Kiina, lähi-idän jatkuvista sodista ja ”muka” selkkauksista puhumattakaan. Ja entäpä pelottava Pohjois-Korea? Eikö se ole tökeröine video- ja kuvamanipulaatioineen suoranainen vitsi? Totuus on se, että korruptoituneet johtohenkilöt maasta riippumatta ovat parhaita salaseura-kavereita, eli kansaa huijataan kuusnolla valemedian avustuksella!
  eli jutikat hallittee vapaamuurareiden välityksellä! ELI MAAN PETTUREITA!!

  Reply
 • 7.11.2019 at 07:05
  Permalink

  jep hurrit ryöstää ja ilman kusetusta ruotsi olisi meidän!! hurrit ovat raukkamaisia kusettajia
  11

  Reply
 • 7.11.2019 at 20:28
  Permalink

  Sekunda -ruotsalaiset pitäisi karkottaa Ruotsiin, jossa he olisivat paaria luokkaa. Oikeat ruotsalaiset päinvastoin naureskelevat heille (suomenruotsalaiset) ilkikurisesti jo yksistään heidän omituisesta ruotsin kielen ääntämyksestään. Mutta kuitenkin suomenruotsalaiset kulkevat nokka pystyssä ylemmyydentuntoisesti ja katsovat suomalaisia alaspäin kuvittelevansa olevansa jotenkin parempia. Rantaruotsalaisia ennen Talvisotaa v. 1939 pakeni suurin joukoin ns. ”Uumajan lohkolle” karkuun raukkamaisesti vältellen joutumasta asepalvelukseen sodassa Neuvostoliittoa vastaan. No, toisaalta tämä oli hyväkin, sillä ne suomenruotsalaiset joukko-osastot, jotka laitettiin oikeiden suomalaisten pataljoonien huilaus aikaa ”lomittamaan” irtautuivat asemistaan heti kun ensimmäinen kevyttä painostusta ilmeni vihollisen taholta. Ruotsalaiset tulivat liki heti takaisin asemansa jättäneinä ja tuskin uneen päässeet suomalaiset joutuivat lähtemään paikkaamaan tilannetta uupuneina, märkinä ja nälkäisinä. Ruotsalaisilla ei ole mitään oikeutta olla Suomessa, vaan heidän on ajettava mereen rasistisina ja suomenkielisten vihamielisinä valloittajina, jotka eivät pidä Ruotsalaisen kansanpuolueen perustajan A.O. Freudenthalin mielestä suomenkieliset olivat ruotsinkielisiä vähälahjaisempia.
  Suomi on suomalaisten eikä ruotsalaisten äpärien, jotka ovat kunniattomia paskiaisia siinä missä Etelä-Afrikan mustan kommunistipuolueen ANC:n valkoisia buureja murhaavat terroristit.
  Jos, ja kun Suomi on pelastettavissa. Silloin kaikki rajaviivat vedetään uusiksi niin etnisesti kuin polittisestikin.

  Reply
 • 8.11.2019 at 11:49
  Permalink

  Vaikka tämä ei suoraan artikkelin aiheeseen liitykään:

  Ylewatch-blogisti:

  ”UUSMARXILAINEN KANSANVIHOLLINEN RAIJA TOIVIAINEN ON SAATAVA KANSANTUOMIOISTUIMEN ETEEN

  Yhdysvaltojen itärannikon vasemmistoliberaaleissa yliopistoissa 1980-luvulla kehitelty orwellilainen käsitehirviö vihapuhe jatkaa voittokulkuaan myös Suomessa, vaikka maamme lainsäädäntö ei tunne sen enempää viharikosta kuin vihapuhettakaan. Ideologisuudestaan huolimatta virallisuutta tavoitteleva käsite on sen verran venyvä ja epämääräinen, jotta ”eliitti” voi käyttää sitä häpeilemättömästi omiin, stalinistis-totalitaristisiin tarpeisiinsa. Siitä onkin tullut kallisarvoinen väline korruptoituneille poliittisille ja laillisille vallankäyttäjille, jotka pyrkivät hiljentämään kaiken itseensä kohdistuvan kiusallisen kritiikin. Tosiasiassa vihapuhe onkin vain totuuspuhetta, josta valtaapitävät eivät satu pitämään.

  Viimeisin todiste ”vihapuheen” käyttökelpoisuudesta suomalaisvihamielisille voimille nähdään hallituksen ja korkeimman syyttäjäviranomaisen toimissa. Punavihreän hallituksen suunnitelma kriminalisoida kansalaiskritiikki poliitikkoja ja ylempiä viranomaisia kohtaan perustuu pitkälti epämääräiselle ja yksipuoliselle keskustelulle ”vihapuheesta”.

  Eduskuntapuolueista ainoastaan Perussuomalaiset ovat vastustaneet systemaattisesti sananvapauden kavennusta verukkeilla, joihin kuuluu keskeisesti puhe vihapuheesta. Jopa Yle uutiset tarttui asiaan tänään uutisessaan Sananvapauden tila huolestutti kyselytunnilla – ”Aiotteko te nyt kieltää valtaapitävien arvostelun?”. Uutisessa kerrotaan kuinka sananvapauden tilasta huolestunut Perussuomalaisten Jani Mäkelä ryöpytti muuta eduskuntaa puhujapöntöstä käsin:…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/11/uusmarxilainen-kansanvihollinen-raija.html

  Reply
  • 8.11.2019 at 11:59
   Permalink

   Toiviaisen tukijoukkoa:

   ”#OlenTäällä – DDR-Stasi-tyylinen painostusryhmä facebookissa; havainnot

   Magneettimedia julkaisee jäljempänä ”Vieraskynän” kirjoituksen, jossa kiteytyy ainakin kaksi aikamme yhteiskunnallista, ja kuolettavan haitallista ilmiötä:

   Ensinnäkin negatiivistä monikulttuurisuutta (monikulttuurisuus voi olla positiivistä tai negatiivistä) edustava väestön vaihto poliittisen Lähi-idän populaatiolla Eurooppaan on tietyn globaalin eliitin taholta päätetty toteuttaa hinnalla, millä hyvänsä.

   Toisekseen kirjoituksesta paljastuu arvoliberalistien, ja näiden järjettömän sairasta ”suvaitsevaisuusideologiaa” tukevien viranhaltijoiden sekä valta- ja sosiaalisenmedian kritiikitön asennoituminen haittamaahanmuuton kannattajiksi ja samalla kantaväestön sokean rasistiseksi vihaajaksi. Huomion arvoista on, että länsimainen (kuten esim. Suomessa ja Ruotsissa) tiedonvälitys, joukkoviestintä ja viihdemaailma ovat tiukasti sionisteihin kuuluvien toimijoiden kontrollissa ja osittaisessa omistuksessa [1]. Ruotsalaisen painostusryhmän ”Jagärhär” toiminta ja siihen liittyen professori Bilyana Martinovskin suoranainen ”noitavaino” ruotsalaisten viranhaltioiden taholta, tukevat yllä esitetyn johdannon kahta väittämää. Elämme hyvin järjetöntä ja henkisesti sairasta aikakautta: Eurooppalainen poliittinen eliitti on päättänyt tuhota itsensä ja kansalaisensa tietyn negatiivisen globaalin poliittisen eliitin hyötyjen alttarille….

   Koko arttikkeli: http://www.magneettimedia.com/olentaalla-ddr-stasi-tyylinen-painostusryhma-facebookissa-havainnot/#comment-46633

   Reply
  • 8.11.2019 at 15:44
   Permalink

   En pidä liioitteluna päätoimittaja Panu Huuhtasen lausumaa: ””Meneillään on Suomen toinen itsenäisyystaistelu” | UMV-Haastattelu

   Suomen tämän hetken pelätyin päätoimittaja, Reformi-studion live-lähetyksiä tuottava ”gonzokuvaaja”, infosoturi ja kansalaistoimittaja, Panu Huuhtanen (s. 1970) ei ole kuka tahansa. Hän on noussut omalla panoksellaan valtamedian, viranomaisten ja poliitikkojen silmätikuksi…”

   https://mvlehti.net/2019/11/08/paatoimittaja-panu-huuhtanen-meneillaan-on-suomen-toinen-itsenaisyystaistelu-umv-haastattelu/

   Reply
  • 9.11.2019 at 00:07
   Permalink

   Tapaus Päivi Räsänen ei ole ollenkaan ensimmäinen laatuaan – Mikko Niskasaari:

   ”Valtakunnansyyttäjänvirasto yrittää korvata lain omilla laittomilla päätöksillään
   16/09/2019
   VKSV pyrkii poliisioperaatiolla ”laillistamaan” todistusaineiston väärentämisen ja tukahduttamaan toimiensa arvostelun.

   Olen vuosien ajan kirjoittanut paljon suomalaisesta poliisi- ja syyttäjäkorruptiosta, ja valtakunnansyyttäjänvirastosta sen moottorina ja ylläpitäjänä. Olen esitellyt lukuisia tapauksia, joissa valtionsyyttäjät ovat virka-asemaansa väärinkäyttäen estäneet poliisien hyvinkin törkeiden rikosten tutkinnan. Kritiikki on tehnyt kipeää, mutta yksikään rikoksistaan syyttämäni valtionsyyttäjä ei ole uskaltautunut kunniansa perään kysellä; silloinhan oikeudessa käsiteltäisiin juuri niitä virkarikoksia, joita he niin uutterasti ovat haudanneet.

   Muita kostotoimia on kyllä riittänyt. Edustan 1/10 000 Suomen toimittajakunnasta, mutta 1/8 toimittajiin kohdistuvista esitutkinnoista, rikosnimikkeenä kunnianloukkaus, on kohdistunut minuun. Tämä on 2010-luvun saldo.

   Nyt valtakunnansyyttäjänvirasto on ottanut keihäänkärjekseen Helsingin poliisilaitoksen rikoskomisario Petri Juvosen oletetun kunnian. Tavoite on alussa mainittu: lakien korvaaminen valtionsyyttäjien laittomilla päätöksillä.
   Tämä ei ole juridiikkaa, tämä on politiikkaa…”

   Koko artikkeli: https://www.mikkoniskasaari.fi/node/274

   Että se siitä suomalaisesta ”oikeusvaltiostamme”, jota Brysselin diktatuuria kumartavat politrukkimme jaksavat mantrana kaiuttaa.

   Reply
 • 9.11.2019 at 07:22
  Permalink

  Minulle jokainen päivä on Svenska Dagen eli yhtä juhlaa, kun luen uutisia Ruotsin tapahtumista. Joskus tulee kylläkin komplikaationa Dagen Efter.

  Reply
 • 10.11.2019 at 18:16
  Permalink

  Mielipide: ”Suomen kohtalo on puolihullun Turkin presidentti Erdoğanin käsissä

  Suomen kansa on valinnut valtamedian aivopesemänä itselleen vihervasemmistolaisen hallituksen. Viimeisten gallupien perusteella kansan valitseman hallituksen kannatus syöksyy ja kansa on pikkuhiljaa tajuamassa tekemänsä kammottavan virheen seuraukset.

  Erityisesti vaaleissa suurimmaksi puolueeksi itsensä valehdelleen SDP:n kannatus on romahtanut. Syyt romahdukseen ovat selvät, käytännössä kaikki se mitä puolue on vaaleissa luvannut on osoittautunut valheeksi ja SDP on viimeistään vaalien jälkeen näyttänyt tyhmimmällekin äänestäjälleen, että se ei aja Suomen ja suomalaisen etua, vaan ainoa ryhmä, jonka kannattaa SDP:tä äänestää on Suomeen tunkeutuneet kehitysmaalaiset.

  Pahin lienee kuitenkin vielä edessä. SDP:lle ja muulle vihervasemmistolle ei riitä kansan pettäminen, vaan heidän takiaan tuhoutumassa on koko Suomi. Nykyinen hallituksemme on sellainen, että se tulee taatusti laskemaan jokaisen halukkaan kehitysmaalaisen maahamme ja nyt näyttää pahasti siltä, että uusi maahanmuuttovyöry on vain ajan kysymys.

  Turkin presidentti, Recep Tayyip Erdoğan, on uhannut päästää jopa 3,6 miljoonaa Turkissa olevaa pakolaista Eurooppaan, jos Eurooppa ei maksa sille 3 miljardia euroa lisää jo maksettujen 3 miljardin euron lisäksi. Käytännössä lienee vain ajan kysymys, koska Turkki avaa rajansa ja nuo lähes 4 miljoonaa pakolaista vyöryvät Eurooppaan.

  Vuonna 2015 Eurooppaan vyöryi noin 1,2 miljoonaa kehitysmaalaista, eli nyt tulossa oleva vyöry on noin 3 kertaa edellistä suurempi. Suomeen tuli tuolloin noin 32 000 tulijaa, josta on helppo laskea, että tulijoita olisi nyt noin 3-kertainen määrä, puhutaan siis noin 100 000 pakolaisesta.

  Oletettavaa on, että Suomen vihervasemmistolainen hallitus on vetovoimatekijä ja tulijat eivät halua jäädä maihin, joissa matuja on jo paljon. Tämän takia Suomeen tuleva määrä on pikemminkin 150 000 pakolaista, kuin tuo vuoden 2015 tasoa noudattava 100 000.

  Lisäksi ongelmana on se, että Turkin kautta on maayhteys Afrikkaan eli kun Turkki avaa rajansa, vyöryvät Eurooppaan välittömästi nuo 3,6 miljoonaa jo Turkissa olevaa pakolaista ja heidän lisäkseen Afrikassa olevat pakolaismassat.

  Jos Turkki siis avaa rajansa, voi Eurooppaan tulla ensimmäisen vuoden aikana hyvinkin 6-10 miljoonaa pakolaista ensimmäisen avointen rajojen vuoden aikana. Suomen kannalta tämä tarkoittaisi jopa 200 000 pakolaisen vyöryä maahamme yhden vuoden aikana.

  Tähdennetään vielä, että meillä on nyt hallitus, joka tulee ottamaan jokaisen tulijan ilomielin vastaan, rahoittaen tämän hulluuden suomalaisten verorahoilla…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2019/11/09/mielipide-suomen-kohtalo-on-puolihullun-turkin-presidentti-erdoganin-kasissa/

  Reply
 • 11.11.2019 at 15:56
  Permalink

  Millaisia ovat ne kehitysmaalaiset maahamme tunkeutuneet ja avosylin vastaanotetut ”hädänalaiset”, joita Brysselin diktatuuria kumartavat petturipoliitikkomme elättävät useilla miljardeilla euroilla vuodessa Suomen veronmaksajien piikkiin, samalla kasvattaen KOROLLISTA ULKOMAANVELKAAMME vastaavalla summalla?

  ”YK:n raportti paljastaa: Eurooppaan saapuvat siirtolaiset eivät ole vainottuja – tavoitteena on parempi toimeentulo

  YK:n vastikään julkaistu raportti kertoo koruttomasti Afrikasta saapuvien ihmisten motiiveista jättää maanosansa. Heitä ei vaivaa suunnaton köyhyys tai poliittinen vaino. Massasiirtolaisuuden pääasiallinen syy on halu saada parempi toimeentulo, vaikka suurin osa tulijoista hakeekin turvapaikkaa Euroopasta.

  Yhdistyneiden kansakuntien kehitysohjelma UNDP haastatteli 13 EU-maassa 2000 siirtolaista, jotka ovat lähtöisin 39 Afrikan maasta. UNDP:n raportista käy selkeästi ilmi, että afrikkalaiset aloittavat vaarallisen matkansa Välimeren yli kohti Eurooppaa suurelta osin yhdestä syystä. He uskovat, että heidän toimeentulonsa paranee, jos he pääsevät Eurooppaan.
  Matkaan lähtijät eivät elä äärimmäisessä köyhyydessä

  Tutkimus paljastaa, että matkaan lähtijät ovat lähtömaissaan paremmin toimeentulevia kuin vanhempansa. He ovat hyötyneet Afrikan vuosikymmeniä jatkuneesta kehityksestä, kuten kaupungistumisesta ja talouskasvusta, mutta heitä työntää maanosasta pois demografinen kehitys ja monessa tapauksessa perheen siirtolaisuustausta – monet sukulaisista ovat jo lähteneet Eurooppaan.

  Koko Afrikan maanosa on edennyt koulutuksen tasossa, mukaanlukien tytöt, ja monilla siirtolaisiksi lähtevillä koulutuksen taso on lähtömaan keskitason yläpuolella. Myös tulotaso on kilpailukykyinen lähtömaan yleiseen tasoon verrattuna. Monilla onkin pysyvä ja turvallinen työpaikka.

  Silti vain 38 prosenttia vastaajista kokee ansaitsevansa tarpeeksi toimeentuloa varten, 50 prosenttia ei ole yleisesti ottaen tyytyväisiä tulotasoonsa ja vain 12 prosenttia kertoo pystyvänsä säästämään tulevaisuuden varalle.
  Siirtolaisuus on investointi

  Laiton siirtolaisuus on investointi tulevaisuutta varten…”

  Koko artikkeli: https://www.kansalainen.fi/ykn-raportti-paljastaa-eurooppaan-saapuvat-siirtolaiset-eivat-ole-vainottuja-tavoitteena-on-parempi-toimeentulo/

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.