Youtube sensuurisavotassa – Poistanut parissa kuukaudessa tolkuttoman määrän sisältöä

Erityisesti viime vuosina poliittinen korrektius on herättänyt keskustelun lisäksi länsimaissa paheksutun sensuurin haudasta, johon se eurooppalaisen totalitarismin muassa aikanaan haudattiin. Videopalvelu Youtube on ollut kyseisen herätysliikkeen kärkikastissa jo pitkään, mutta nyt googlen omistama palvelu on lisännyt kierroksia koneeseen.

Youtube on viimeisen kolmen kuukauden aikana poistanut yli 100 000 videota, 17 000 kanavaa sekä näiden muassa ja erikseen ainakin 500 miljoonaa kommenttia.

Google on yksi maailman suurimpia yrityksiä ja sen valta siihen, mitä internet-käyttäjät verkkokalvoilleen päivittäisessä kulutuksessaan saavat, on valtava. Youtube-sensuurin lisäksi Googlen tiedetään tarkoituksellisesti mm. ”hautaavan” tiettyä sisältöä mahdollisimman kauas hakutuloksien kärjestä ja jopa estävän ”väärän” tiedon ja mielipiteen leviämisen palveluissaan.

Huhuja ja faktoja on googlen kohdalla kovin vaikea erottaa toisistaan, sillä yritys on erittäin salaileva aktiviteeteistaan ja siitä, keiden käyttöön yrityksen käyttäjistään keräämää dataa tarjotaan. Googlen kuitenkin tiedetään esimerkiksi kuuntelevan käyttäjien sen palveluissa käymiä yksityisiä keskusteluja ja erilaisten älylaitteiden välityksellä jopa salakuuntelevan ihmisten koteja sekä arkea yleensäkin.

Lähde: citizentv, independent

3 thoughts on “Youtube sensuurisavotassa – Poistanut parissa kuukaudessa tolkuttoman määrän sisältöä

 • 4.9.2019 at 12:55
  Permalink

  Enää ei tarvitse kaivaa syvääkin syvempää kuoppaa päästäkseen Kiinaan, koska me jo olemme siellä. Yhdysvaltain v. 2016 presidentinvaalit olivat paha takaisku vasemmisto -”liberaaleille”, kommunisteille ja globalisteille sekä tietystä näitä tahoja edustava Yhdysvaltain sähköinen media. Parhaana esimerkkinä CNN. Tuolloin nämä tahot demokraattista puoluetta myöten eivät osanneet huomioida somen merkitystä, vaan wanhakantaisesti ajattelivat, että lehtitalojen ja sähköisten mediotiten anti -Trump propaganda ja vihantäyteinen mustamaalaaminen riittää tuhoamaan totaalisesti Donald Trumpin presidentti haaveet ja näin saattamaan helposti valtaan Hillary Clintonin.

  Vaikka juutalaisomisteinen Youtube vasemmistolaisena somejättinä aivan kuten Facebook on julistanut avoimen sensuuri sodan kansallismielisiä ja konservatiivisia tahoja vastaan. Se ei merkitse mitään, koska korvaavia ja jopa parempia kilpailijoita löytyy, jotka sallivat aidon sananvapauden sekä poliittisen opposeeraamisen, mikä merkitsee ennen kaikkea aidon länsimaisen demokratian kunnioittamista, jossa avoimesti ja tasapuolisesti voidaan käydä poliittista depattia yhteiskunnallisista asioista sekä taloudesta ”vastapuolen” kanssa.

  Tärkeintä on se, ettei saa luovutta eikä masentua, vaikka konservatiiveja ja kansallismielisiä haittamaahanmuuton vastustajia painetaankin maahan armotta ja matalamielisin keinoin tavalla, joka saa nousemaan aiheellisen vihan ja katkeruuden tunteen. Sillä historia on osoittanut monenmonetuista kertaa sen, ettei vapauden ääntä ja liikettä ole saanut yksikään diktatuurii, sortojärjestelmä ja hirmuhallinto tuhottua edes murhaamalla eikä tappamalla, vaan niiden on tullut aika väistyä jauhauten lopulta maan tomuksi sekä kurjaksi arvottomaksi irvikuvaksi ajasta, jolloin pahuus ja vääryys hallitsi maanpiiriä.

  Reply
 • 6.9.2019 at 10:19
  Permalink

  Lasten raiskaaja, kiduttaja ja murhaaja porukka pitää maailmaa otteessaan vauvan jalka hampaissaan ja vauvanveri-kupposet kolisten.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.