Reijo Tossavainen: Vihreät nuoret haukkuvat väärää puuta

Nuorempi polvi, viimeksi Vihreiden nuorisojärjestön edustajat paheksuivat eläkkeiden suuruutta. Heidän mielestä niitä pitäisi leikata, jotta rahat riittäisivät.

Mielestäni tuollaiset puheet ovat omahyväisyydessään ja itsekkyydessään suorastaan hävyttömiä, sillä kymmenet tuhannet eläkeläiset kituuttavat alle 1000 euron eläkkeellä.

Nykyiset eläkeläiset ja heitä edeltäneet sukupolvet ovat rakentaneet tämän hetkisen hyvinvointiyhteiskunnan. Tämä maa oli täysin toinen nykyisten eläkeläisten eli suurten ikäluokkien nuoruudessa, esimerkiksi 1970-luvulla. Silloisilla opiskelijoilla ei ollut juuri minkäänlaisia yhteiskunnan tukimuotoja. Nyt niitä on, ja kiitos siitä kuuluisi nykyisille eläkeläisille.

Nykyiset nuoret pääsevät valmiiseen pöytään, joten heidän pitäisi olla siitä kiitollisia. He nauttivat hyvinvoinnista, jonka rakentamiseen he eivät ole millään tavalla osallistuneet. Päin vastoin, he naukuvat aina vain lisää etuuksia. Viimeisin vaatimus oli, että opiskelijoille pitäisi maksaa palkkaa kesäajalta. Hävytöntä!

93 thoughts on “Reijo Tossavainen: Vihreät nuoret haukkuvat väärää puuta

 • 23.8.2019 at 09:36
  Permalink

  No, pian ne etuisuudet karsiutuvat. Virheet ovat etunenässä jakamassa etuisuuksia koko maailmalle, ja täten vihervasemmiston kenttäkerros sahaa omaa oksaa jolla istuvat.

  Reply
 • 23.8.2019 at 10:10
  Permalink

  Syntyssään vihreä aate oli hyvinkin tarpeellinen. Miellyttävästä, terveestä ja puhtaasta ympäristöstä on pidettävä huolta, Oli hyviä ajattelijoita, Linkola, Paloheimo Soininvaara, jotka joutuivat eroamaan vihreästä puolueesta, demokraattisesti valitut yksinkertaisuudet pääsivät valtaan.

  Tilanne on vain huonontunut ja taitaa nykyään olla pahempaan johtava aate kuin Neuvostoliiton kommunismi, jos saisivat täyden vallan, jolla silläkin oli aluksi hyvään pyrkivä aikomus. Omaa etuaan tiukasti valvova eliitti pääsi diktatoriseen valtaan. Vihreitten tämän hetkinen johto valtaan päästessään tekisi saman tempun ja aiheuttaisi vielä kommunismiakin suuremman tuhon ilmastonmuutosuskossaan ja sukupuoli-ideologiassaan.

  Reply
 • 23.8.2019 at 12:30
  Permalink

  Kaiketi vihreät nuoret ehdottavat tulonsiirtoa vanhusten eläkkeistä nuorten eläkkeisiin, eli heille.
  Siten he voisivat edelleen välttää kaikkea mahdollista työn tekoa.
  Vai kesälomapalkkaa tyhjäntoimittamisesta! Mitähän seuraavaksi; varmaankin lomaltapaluuraha.

  Reply
  • 24.8.2019 at 11:29
   Permalink

   Eläkeläiset ovat viranomaisten määräyksestä (tehneet lain) antaneet eläkerahansa yhteisiin kassoihin. Rahat ovat eläkeläisten rahoja, mutta ahneet vihervasemmisolaiset vaativat niitä omaan käyttöönsä. Eiköhän tässäki asiassa perustuslaki ohiteta ja rahat otetaan ilmastonmuutosta hyväksi käyttäen omaan tarpeeseen.

   Reply
 • 23.8.2019 at 12:56
  Permalink

  Menneet sukupolvet ovat ansainneet eläkkeensä. Ilmeisesti Suomessa istuu lujassa käsitys, että työeläkkeellä olevan pitäisi olla nälkärajalla jo yksistäänwanhakantaisen luterilaisuuden vuoksi. Eräs asia on tullut ilmi perisuomalaileen tapaan, joka tässäkin asiassa jyllää keskeisempänä. Nimittäin se kateus, joka ”vie kalatkin järvestä”. Eräs perusasia ja keskeisin suure on, ettei ihminen voi valita milloin hän syntyy ja minkälaiseen maailmaan. Joten on jokseenkin mielipuolista syyttää menneitä työntekijäsuikupolivia siitä, että maailma oli vielä tuolloin sellaisella kantilla, että jokseenkin kaikille, jotka sitä halusivat oli tarjolla työtä. Siitä yksinkertaisesta syystä, että ihmistyövoimaa tarvittiin, koska ihmisen ”viisaus” oli vielä tuolloin kykenemätöntä automaation kehittämiseen prosessituotannossa tehtaissa. Toisaalta tuohon aikaan ei harjoitettu kvarttaalitaloutta ja pörssikursseja ei tuijoteltu tärkeimpänä asiana maailmassa. Joten työntekijöitä pidettiin ”ylisuuria” määriä verrattuna tähän päivään. Tässäkin sana: Ylisuuri on vain lainausmerkeissä. Tuolloin myös ammattiliitot olivat voimissaan halliten käytännöllisesti katsoen koko yhteiskuntaa ja hallituksen harjoittamaa talouspolitiikkaa aina eduskuntaa myöten.
  Silloiset taloussuhdanteet maailmalla olivat suosiollisia, vaikka tuolloinkin oli laskusuhdanteita. Esim. Korean sota 1950-luvun alussa merkitsi Suomen talouselämälle nousukautta vain yhtenä esimerkkinä mainitakseni.

  On perin ikävää, että yhteiskunnassa jo nyt tarkoituksella rikki revittyä Suomen yhtenäisyyttä pyritään lisäämään kaikin keinoin antamalla työeläkeyhtiöiden taholta tarkoituksellista väärää tietoa leimaten näin rehellisellä työllään eläkkeensä ansainneet ihmiset tavalla, joka saa heidät vaikuttamaan suorastaan varkailta tai loisilta, jotka imevät nykyisten polvien verta kuin verijuotikkaat. Asiahan ei näin ole. Se, että sukupolvet ja ihmiset usutetaan valheelllisilla vääristyneillä tiedoilla toisiaan vastaan aiheuttamaan aiheetonta katkeruutta saattamalla vihankohteet suoranaisten arkipäivän purkausten kohteeksi vain syystå, että umpikierot ja pahoja aiketa täynnä olevat globalistit pelaavat omaa likaista peliään.

  Mitä tulee vihreisiin nuoriin. Suurella todennäköisyydellä heistä perin harva on tähänastisessa elämässä elättänyt itseään työllä. Ja vielä vähemmän sellaisessa työsuhteessa, joka toisi tälle kansantaloudelle kovaa valuuttaa ulkomaankauipassa yksityisellä puolella. EI! Kyseessä oivat ainoastaan suojatyöpaikat julkisella rahoituksella jonninjoutavien ”tutkimusprojektien” kanssa, joissa ei ole päätä eikä häntää… Tai sitten vain se häntä!

  Reply
 • 23.8.2019 at 13:44
  Permalink

  Milloinkahan viherkommunisti-toimittajien dominoiman valtaVALEmedian tyhmentämä suomalaisten enemmistö alkaisi valita vallankahvaan maanpetturien sijasta ISÄNMAALLISIA suomalaisia:

  ”Suomen valtionvarainministeri, jolle kansallinen etu on uhka | UMV-Kolumni

  Suomen globalistihallitus hämmästyttää jälleen Suomen ja suomalaisten etujen vastaisella politiikallaan. Valtionvarainministeri Mika Lintilän mukaan kansallismielisyys olisi uhka taloudelle ja turval­li­suu­delle.
  Keskustapuolueen valtionvarainministeri, Mika Lintilä, ei usko Suomen kykenevän pärjäämään itseensä luottaen, koska hänen mukaansa ”pieni maa pärjää suurvaltojen sanelemassa maailmassa vain utopioissa”. Hän il­mai­si ”sy­vän huo­len­sa na­ti­o­na­lis­min le­vi­ä­mi­ses­tä” pu­hu­es­saan suur­lä­het­ti­läs­päi­vil­lä Hel­sin­gis­sä.

  Globalismin propagandaa julistaen Lintilä leimaa kansallismielisyyden ”nationalismiksi”, josta valtamedia vetää puolestaan uutisagendan mukaisesti yhtäläisviivan aina ”äärioikeistoon” ja ”natseihin”, vaikka kyseessä olisikin kansallinen protektionismi ja patriotismi, jolla ei ole tekemistä vasemmisto-oikeistoon jakamisen kanssa, eikä kyseessä ole nouseminen ketään vastaan. Mutta näin se todellinen ”vihapuhe” toimii…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2019/08/22/suomella-on-valtionvarainministeri-jolle-kansalliset-edut-ovat-uhka-umv-kolumni/

  Reply
  • 23.8.2019 at 14:12
   Permalink

   ENTINEN viherkommunisti Eero Paloheimo: ”Massiivista maahanmuuttoa pitää vastustaa lukuisista syistä, jotka ovat paitsi ympäristöpoliittisia, myös todellista monikulttuuria tukevia ja puhtaan taloudellisia… on massamuuton vastustaminen maailmanlaajuinen ympäristöteko.

   Tämän vastakohta ei ISÄNMAALLISUUS ole. Senhän – kaikkialla maailmassa hyväksytyn sisäisen voimavaran – ovat uuskielen muokkaajat muuttaneet kansallismielisyydeksi, sitten natsismiksi, rasismiksi ja ties miksi. Kiinalaiset ovat hyvin isänmaallisia ja amerikkalaiset ylpeitä amerikkalaisuudestaan. Miksi pikkuruisen Suomen pitäisi olla epäisänmaallisuuden opettaja maailmassa? Älkää olko hyödyllisiä idiootteja! Reilu itsekkyys on varotoimi. Typeryys globaaleissa asioissa taas on – vain typeryyttä.”
   http://www.eeropaloheimo.fi/tag/keski-uusimaa/

   Reply
   • 23.8.2019 at 16:33
    Permalink

    Kiitos sinulle kalergi. Monikaan ei tiedä kovin montaa vaihtoehtomediaa. Sinun linkkien ansiosta tieto leviää. Nykyisessä tilanteessa on tärkeää levittää tietoa ja mitä useampi tietää sitä paremmin tieto leviää. Tuo tilasto on aika kovaa luettavaa, jota oikea valemedia eli valtamedia pimittää. Jatka samaan malliin ja levitä tietoa. Sitä tarvitaan tässä synkässä tilanteessa. Itselle tuo kantasuomalainen on ihan uusi tuttavuus ja näyttää sisältävän kovia paljastuksia korruptiosta Suomesta.

    Reply
 • 23.8.2019 at 13:53
  Permalink

  Eikö ne muutama vuosi taaksepäin ”keskustelleet ”mitä jos-muodossa” laskettaisiin suojaikärajaa koska lapset ovet usein jo kehittyneitä”.. Ei tarvinnut eduskuntaryhmän pyydellä julkisesti anteeksi tai tuomita ryhmänä ViNon avauksia. Se kuuluu vaan oersuille.

  Reply
 • 23.8.2019 at 16:47
  Permalink

  Vihreät uhoavat nyt voimansa tunnossa. Luulevat voivansa tehdä mitä vain, mutta ei se kannatuskaan loputtomasti nouse. Eläkeläisiä on 1.5 miljoonaa. Jos suurin osa tuosta porukasta saadaan äänestämään oikein omaksi edukseen niin siinä on ehjä edessä niin vihreillä kuin sosialistikommareillakin. Joten älkää nyt suututtako rauhallisia eläkeläisiä tai ne saattavat lopultakin järjestäytyä ihan tosissaan.

  Reply
 • 23.8.2019 at 18:08
  Permalink

  Vain puolet kaikista tuloistani kelpuutettiin eläkettä kerryttäväksi, mutta verot ja eläkevakuutusmaksut kyllä perittiin joka perkeleen pennistä. Niin että wihernuoret, Haistakaapa päättäjiemme pää Soroksen anaalista!

  Reply
 • 23.8.2019 at 18:22
  Permalink

  Olen maksanut eläkettäni 35 vuotta vitun kovalla fyysisellä työllä, joten turpa kiinni helsingin kanit. Näistäkin ”viisaista” suurin osa on veronmaksajien elätettävinä läpi elämän. Tuottavaa työtä tästä ”nuorisosta” tulevaisuudessa tekee tuskin kukaan.

  Reply
 • 23.8.2019 at 21:54
  Permalink

  Punaisten ja vihreiden symbioosi lienee sekin jonkinlainen esieikki NWO:n tulevaan puoluejärjestelmään. Tällöin jäljellä on vain kaksi puoluetta vasemmisto, joka vaatii maahantulijoile samat sosiaaliset oikeudet kuin kantaväestölle sekä vihreä oikeisto, joka järjestää ne ottamalla pois kantaväestöltä.

  Reply
  • 25.8.2019 at 10:35
   Permalink

   Hyvinpä kiteytit. Kantasuomalainen, joka saneerataan kortistoon, on joutava loiseläjä, jos työttömyys yhtäkään pitkittyy, Ei auta, vaikka syy olisi työnantajien asenteissa tai vain siitä, että työvoiman tarjontaa on jollakin alalla liikaa. Sitten, kun maahan marssii suuret määrät ”reservityövoimaa” eli väestöä, jonka realistiset mahdollisuudet tai halut kansantaloutta aidosti kohentavaan työntekoon ovat olemattomat, niin tämän väestön vastaavasta syyllistämisestä voi joutua käräjille.

   Näin tehokkaasti toimii ADL:ien (Anti-Defamation League) ja muiden sen tapaisten sosiaalimanipulaattori-järjestöjen kehittelemä uuskieli, jolla demonisoidaan rotuun, etnisyyteen tai sukupuoliseen suuntautuneisuuteen perustuva vähäinenkin syrjintä. Sen sijaan enemmistön tai kantaväestön sisällä kaikenlaista syrjintää ja väestöryhmien keskinäistä kinastelua vain tehostetaan. Tarkoitus on saada isänmaallisuuteen kuuluva yhteishenki ja keskinäinen arvostus murennettua pois. Suomalaisten kohdalla tämä on ollut helppoa. Suomalaiset vihaavat tällä hetkellä toisiaan.

   Reply
 • 24.8.2019 at 00:33
  Permalink

  vitun tyhmä aivopesty lammas lauma ”suomalaiset” pääosin aina ollut!! ei mitään muutakuin tyhmiä gojimeja!!

  Reply
  • 25.8.2019 at 15:26
   Permalink

   Paljastit olevasi jutku, sillä kukaan muu ei käytä ko haukkumasanaa minkä kirjoituksessasi ilmaisit.

   Reply
 • 24.8.2019 at 01:42
  Permalink

  https://www.counter-currents.com/2018/08/valkoisuus/

  Yksi ilmeinen tapa hyökätä valkoista nationalismia vastaan on väittää, että itse valkoisuuden käsite on ongelmallinen. Käsittelen nyt neljää sellaista vastaväitettä. Ensiksi, valkoisuuden käsitettä pidetään poliittisesti tarpeettomana. Toiseksi, valkoisuuden oletetaan kumoavan etnisen identiteetin. Kolmanneksi, valkoisuuden väitetään olevan sosiaalinen konstruktio, ei luonnollinen kategoria. Neljänneksi, valkoisen nationalismin väitetään riippuvan ilmatiiviistä valkoisuuden määritelmästä, jollainen on mahdoton tehdä.

  Onko valkoisuus välttämätöntä?

  Valkoista nationalismia koskevan yleisen virhekäsityksen mukaan koko käsite on merkityksetön, koska valkoiset eivät ole kiinnostuneita ”valkoisesta” nationalismista. Meitä kiinnostaa amerikkalainen, ranskalainen, saksalainen tai italialainen nationalismi. Niinpä saksalainen nationalismi on saksalaisia varten ja valkoinen nationalismi valkoisia varten yleensä. Mutta geneeristä valkoista kansaa ei ole olemassakaan, joten valkoinen nationalismi on ideologia vailla kannattajakuntaa, käsite ilman tarkoitetta.

  Mutta valkoinen nationalismi ei ole valkoisille yleisesti tarkoitettua nationalismia. Valkoinen nationalismi tarkoittaa etnistä nationalismia kaikille erillisille valkoisille kansoille. Valkoiset nationalistit haluavat säilyttää, ennallistaa tai luoda itsenäisiä rodullis-etnisesti yhdenmukaisia kotimaita kaikille valkoisille kansoille, jotka haluavat hallita itse itseään.

  Yleistä valkoisuutta ei oikeasti ole olemassa. Kaikki valkoiset kuuluvat omiin etnisiin ryhmiinsä. Jopa rajatapauksissa, joissa eri etnisiin ryhmiin kuuluvien vanhempien lapset kasvatetaan kahteen kulttuuriin ja jopa kahteen äidinkieleen, puhumme edelleen erillisten etnisten ryhmien sekoituksista.

  Mikä erottaa etniset ryhmät toisistaan? Eurooppalaisten keskuudessa on alarodullisia tyyppejä, ja joillakin kansoilla on tarkoin määritellyt ”tyypilliset” alarodulliset piirteet, on esimerkiksi tyypillisiä norjalaisia ja suomalaisia. Mutta jotkut kansallisvaltiot sisältävät laajan kirjon erilaisia alarodullisia tyyppejä, esimerkiksi Englanti ja Italia. Lyhyesti sanottuna, jotkut etniset ryhmät ovat biologisesti homogeenisempiä kuin toiset. Valkoiset kansat erottuvat toisistaan siis kielen, kulttuurin ja historian perusteella. Myös uskonto voi luoda etnisiä eroja. Jopa geneettisesti hyvin toistensa kaltaiset ja samaa kieltä puhuvat kansat – englantilaiset ja irlantilaiset tai serbit, bosnialaiset ja kroaatit – voivat jakaantua jyrkästi uskonnon perusteella.

  Usein sanotaan, että valkoisessa nationalismissa on järkeä vain Yhdysvaltojen ja Kanadan kaltaisissa siirtomaatyyppisissä sulatusuuneissa, joissa eri eurooppalaiset etniset ryhmät ovat sekoittuneet toisiinsa. Tämä ei pidä paikkaansa. Vanhan maailman kansojen sekoittuminen ei tuottanut yleistä valkoisuutta. Se tuotti uusia etnisiä ryhmiä: amerikkalaisia, kanadalaisia, quebeciläisiä, australialaisia, afrikaanereita, jne. Jos amerikkalaiset ja kanadalaiset olisivat pelkästään valkoisia, heidän välillään ei olisi eroja. Mutta eroja on, kielellisiä ja kulttuurisia. Niinpä valkonationalistiselta kannalta katsottuna eurooppalaisilla ja siirtoeurooppalaisilla kansoilla ei ole eroa. Kannatamme valkoisten kansojen itsemääräämisoikeutta kaikkialla maailmassa, emme vain Euroopassa.

  Koska yleistä valkoisuutta ei ole – ainakaan Platonin ideamaailman tai muiden universaalien ulkopuolella – miksi ylipäätään puhua ”valkoisesta” nationalismista? Miksei vain puhuta erillisistä kansallisista ryhmistä ja sillä siisti?

  On viisi pakottavaa syytä sille, miksi valkoisesta rodusta on välttämätöntä puhua.

  Oletetaan ensimmäiseksi, että päätämme välttää valkoisuuden käsitettä ja puhumme sen sijaan ranskalaisten, saksalaisten, amerikkalaisten, puolalaisten ym. kansallisista eduista, ja samalla vältämme tarkoin puhumasta turkkilaisista, intialaisista, kiinalaisista ja vastaavista kansoista. Herää kysymys: mitä ensin mainituilla on yhteistä, ja miksi muista maista vaietaan? Vastaus kuuluu, että meitä kiinnostavat valkoisten kansojen asiat eivätkä ei-valkoisten. Joku kenties yrittäisi välttää syytökset ”rasismista” puhumalla ”länsimaisesta sivilisaatiosta” tai ”kristikunnasta”, mutta kaikki eurooppalaiset kansat eivät ole ”länsimaisia” ja valtava määrä kristityistä on muita kuin valkoisia.

  Pohjimmiltaan kaikki yritykset välttää ”valkoisista” puhumista ovat kiertoilmaisuja – tapoja kiertää arkoja aiheita kuten s***iä tai ulostamista. Ne ovat lähtöisin kohteliaisuutta koskevista kulttuurisista tabuista. Mutta ne, jotka osaavat puhua rodusta vain kiertoilmaisuin, eivät ole vielä valmiita taisteluun. On jaloa haluta pelastaa valkoiset kansat, mutta miten voi kerätä rohkeutensa ellei kykene edes lausumaan sanaa ”valkoinen”? Taistellaksemme valkoisten kansanmurhaa edistäviä voimia vastaan meidän täytyy tinkiä kohteliaisuudesta paljon enemmän.

  Toiseksi, jos häveliäisyyden ainoa motiivi on valkoista ”rasismia” koskeva kulttuurinen tabu, meidän tulee ymmärtää tuon tabun alkuperä ja tarkoitus. Kaikilla muilla roduilla on tietenkin lupa puhua rodullisesta identiteetistä ja intresseistä. Ja ainakaan minun tietääkseni mustasta vallasta ja mustien intresseistä puhuville mustille nationalisteille ei koskaan sanota, että ”musta nationalismi on merkityksetön käsite, koska mustaa kansaa ei ole olemassakaan, on vain erilaisia mustia heimoja ja kansakuntia.” Sitä paitsi kun muunrotuiset – tai itseinhosta kärsivät valkoiset – luennoivat meille ”valkoisten etuoikeuksista” ja lausuvat loputtomia litanioita valkoisten rikoksista, kukaan ei sano: ”Syytöksenne ovat järjettömiä. Eihän mitään yleistä valkoisuutta ole olemassakaan.” Valkoisuus on näemmä kategoriana aivan ongelmaton, kun meitä halutaan syyllistää jostakin. Se muuttuu problemaattiseksi vasta, kun valkoiset haluavat puolustaa itseään: kun haluamme vahvistaa identiteettiämme, olla ylpeitä saavutuksistamme, tarkastella intressejämme ja valita oman puolemme etnisissä konflikteissa. Tämän kaiken valkoisen itsetietoisuuden vastainen tabun tarkoitus on tuottaa systemaattista haittaa valkoisille. Olisimme siis hölmöjä, jos kunnioittaisimme sitä.

  Kolmanneksi, vaikka amerikkalaisuus, englantilaisuus tai ruotsalaisuus sisältää enemmän kuin pelkkä valkoisuus, meidän täytyy silti puhua valkoisuudesta, koska vallitsevan poliittisen järjestelmän mukaan kaikenrotuiset ihmiset voivat olla amerikkalaisia, englantilaisia tai ruotsalaisia. Oli hyvin kauan itsestään selvää, että vain valkoiset saattoivat kuulua johonkin eurooppalaiseen kansaan. Mutta monikulttuurisuus ja kansalaisnationalismi pyrkivät erottamaan kansalliset identiteetit valkoisuudesta.

  Näin ollen pelastaaksemme kansamme – ja niiden myötä rotumme kokonaisuudessaan – meidän on puhuttava avoimesti valkoisuudesta. Meidän on tehtävä selväksi, että valkoisuus on välttämätön ehto mihin tahansa Euroopan kansalliseen ryhmään kuulumiselle, vaikka toki myönnämme, että jaettu kieli, kulttuuri ja historia ovat nekin välttämättömiä. Meidän on tehtävä selväksi, että ei-valkoiset voivat olla valkoisten kansakuntien jäseniä vain lainsäädännöllisten fiktioiden avulla. Jokainen ihminen ei ole ruotsalainen, mutta jokainen ruotsalainen on valkoinen.

  Neljänneksi, yksioikoinen etninen nationalismi ei aina riitä varmistamaan kapeita kansallisia tai laveampia rodullisia intressejä. Yksilöiden ja kansojen kannalta on täysin luonnollista, normaalia ja oikein huolehtia ensin omistaan. Ja kun monietniset imperiumit tai EU:n kaltaiset monikansalliset organisaatiot toimivat erillisten kansojen etujen vastaisesti, Skotlannin tai Unkarin tai Puolan ”pikkumainen” nationalismi on täysin oikeutettua. Joka tapauksessa, kun ahdas etninen nationalismi tai imperialismi johtavat sotiin eurooppalaisten kansakuntien välillä tai estävät koordinoidut eurooppalaiset vastatoimet yhteisiin uhkiin, paneurooppalaisesta rodullisesta solidaarisuudesta tulee välttämätöntä valkoisten selviytymisen ja kukoistuksen kannalta.

  Sellaisen solidaarisuuden luominen on välttämätöntä. Meidän täytyy korostaa kaikkea mikä on yhteistä eurooppalaisille, ja kaikkien kielellisten, kulttuuristen ja uskonnollisten erojen taustalla oleva eurooppalaisen identiteetin syvin juuri on rodullinen. Kaikilla eurooppalaisilla on yhteiset esivanhemmat. Olemme yhtä suurta perhettä. Turvataksemme yhteisen kohtalomme meidän täytyy kumota hölmöt tabut, jotka kieltävät meitä tunnustamasta yhteisiä rodullisia juuriamme ja saamasta voimaa niistä.

  Viidenneksi, siirtoeurooppalaiset yhteiskunnat tekivät alusta saakka eron eurooppalaisten siirtokuntalaisten ja ei-valkoisten alkuperäisasukkaiden välille. Joissakin tapauksessa sekoitukseen lisättiin afrikkalaiset orjat ja etelä- ja itäaasialaiset kulit. Sellaisessa ympäristössä on luonnollista, etteivät valkoiset näe eri kansoja ja heimoja (atsteekit, mayat), vaan pelkästään erilaisia rodullisia ryhmiä (intiaanit, mustat, jne.), ja ei-valkoisille on yhtä lailla luonnollista pitää alkuperältään moninaisia eurooppalaisia pelkästään valkoisina. Kun valkoisten täytyy rodullisen polarisaation ja kamppailun oloissa toimia yhtenä rintamana, vanhan maailman etnisten erojen jäänteet ovat käytännössä vahingollisia heidän intresseilleen.

  Mutta nyt kun itse Eurooppaa kolonisoivat ei-valkoiset, sama rodullinen polarisaatio tapahtuu sielläkin. Euroopassa asuvat mustat, arabit ja eteläaasialaiset eivät näe ranskalaisia, brittejä tai saksalaisia. He näkevät vain valkoisia. Ja me näemme vain mustia ja ruskeita. Meidän eroillamme ei ole merkitystä heille, eikä heidän eroillaan meille. Kun rodulliset jännitteet lisääntyvät Euroopassa, meikäläiset huomaavat, etteivät he joudu hyökkäysten kohteeksi ranskalaisina tai saksalaisina, vaan yksinkertaisesti valkoisina. Ja vastustaessaan etnistä syrjäyttämistään eurooppalaiset yhä selvemmin käsittävät rotunsa kansakunnakseen ja ihonsa univormukseen. Mitä pikemmin näemme itsemme valkoisina, joita yhteiset viholliset ja haasteet yhdistävät, sitä pikemmin suoriudumme meitä odottavista tehtävistä.

  Reply
  • 25.8.2019 at 11:09
   Permalink

   En pidä tuosta ’valkoisuus’-kategoriasta juuri lainkaan, mutta ymmärrän sen tilannekohtaisen korostamisen tarpeen ja asia perusteltiinkin tässä melko hyvin. Kaikesta pitäisi voida keskustella, mutta on täysin selvää, että tämän tapaisia hankkeita vastaan hyökkää tietty koneisto kaikella voimallaan.

   Valkoisuus-projektin voisi nähdä samantapaisena inhorealistisena hankkeena kuin yksityiset yritykset. Taloudellinen puute pakottaa ihmiset ajautumaan yhteen torjumaan köyhyyttä ja pulaa. Firmassa toimii ihmisiä, jotka inhoavat toisiaan, mutta on olemassa suurempi voima, joka pitää nuo ihmiset yhdessä. He ovat osa firmaa X, joka yhdessä torjuu köyhyyttä ja puutetta. Myös valtio tarvitsee yritysten tuottamaa rahaa ja pakottaa ihmiset työvoimaksi noihin yrityksiin.

   Yksi syy, miksi tällaisia keinotekoisia kategorioita pitää luoda, on yhteisen kristillisperäisen arvopohjan murentuminen länsimaissa. Entisinä aikoina kristittyjä maita lähestyvät pakanalaumat olisi torjuttu ilman muuta. Mutta menetetyn kristillisyyden perään on turha huudella. Tarvitaan jotain muuta.

   Reply
 • 24.8.2019 at 13:12
  Permalink

  Tiivistettynä tähän oleellisin:

  Meidän täytyy korostaa kaikkea mikä on yhteistä eurooppalaisille, ja kaikkien kielellisten, kulttuuristen ja uskonnollisten erojen taustalla oleva eurooppalaisen identiteetin syvin juuri on rodullinen. Kaikilla eurooppalaisilla on yhteiset esivanhemmat. Olemme yhtä suurta perhettä. Turvataksemme yhteisen kohtalomme meidän täytyy kumota hölmöt tabut, jotka kieltävät meitä tunnustamasta yhteisiä rodullisia juuriamme ja saamasta voimaa niistä.

  Euroopassa asuvat mustat, arabit ja eteläaasialaiset eivät näe ranskalaisia, brittejä tai saksalaisia. He näkevät vain valkoisia. Ja me näemme vain mustia ja ruskeita. Meidän eroillamme ei ole merkitystä heille, eikä heidän eroillaan meille. Kun rodulliset jännitteet lisääntyvät Euroopassa, meikäläiset huomaavat, etteivät he joudu hyökkäysten kohteeksi ranskalaisina tai saksalaisina, vaan yksinkertaisesti valkoisina. Ja vastustaessaan etnistä syrjäyttämistään eurooppalaiset yhä selvemmin käsittävät rotunsa kansakunnakseen ja ihonsa univormukseen. Mitä pikemmin näemme itsemme valkoisina, joita yhteiset viholliset ja haasteet yhdistävät, sitä pikemmin suoriudumme meitä odottavista tehtävistä.

  Reply
 • 24.8.2019 at 16:10
  Permalink

  Tässä taas verorahoitteisen, otaksutusti objektiivista, puolueetonta tiedonvälitystä harjoittavan Ylen toimittajat taas näyttävät oman räikeän kommunisminpunaisen värinsä:

  ”YLESSÄ YHDYTÄÄN VÄRILLISTEN PILKALLISEEN ”HUUMORIIN”, JOSSA VAADITAAN VALKOISTEN ITSETUHOA
  lauantai 10. elokuuta 2019
  Kiistatta menestyneimmän ja eniten muissa kateutta herättäneeseen länsimaiseen sivilisaatioon sopii sanonta, jonka mukaan ensimmäinen sukupolvi luo omaisuuden, seuraava sen säilyttää ja kolmas polvi tuhlaa. Näitä tuhlaajia, kiittämättömän nykypolven papistoa, edustavat näkyvimmin toimittajat.

  He eivät halua ymmärtää seisovansa jättiläisen hartiolla, jonka suuruus perustuu menneiden sukupolvien poikkeukselliseen työhön, tuskaan ja nerouteen. Jostain syystä modernin ajan hyväkkäät elävät kuitenkin uskossa, jossa kulttuuripiirimme saavutukset olisi saatu loisimalla, ilmaiseksi ja tuurilla. Tällaisiakin ”kulttuureja” toki löytyy, mutta ne ovat juuri niitä, jotka ovat hyötyneet kaikesta siitä hyvästä mitä yksin valkoinen mies on luonut. Valkoisten luoman modernin kulttuurin omiminen, kulttuurinen appropriaatio, on ollut niin valtavaa ja perustavanlaatuista, ettei se ole verrattavisa mihinkään aikaisempaan aikakauteen.

  Ylen lauantain radiouutisissa ja verkkosivujen mielipideuutisessa Australialainen Hot Brown Honey nauraa valkoista valtaa kumoon: ”Pidä mekkalaa, pura siirtomaaherruus ja muista kosteuttaa!” hehkutetaan estoitta eksistentiaalista toiseutta edustavien muukalaisten kulttuurimarxilaista sodanjulistusta. Tietääkseni toimittajakouluissa pitäisi opettaa tasapuolista tiedonvälitystä ja kriittisyyttä, mutta tämän uutisen perusteella toimittaja Sanna Vilkmanin päähän on kaadettu vain tendenssijournalismin perusteet ja kulttuurimarxismin perusopinnot. Eräiden eurooppalaisten täytyy olla todella nyrjähtäneitä, sillä olisi mahdotonta kuvitella värillinen maa kuten Japani, jossa paikallinen toimittaja riemuitsisi oman yhteisönsä vallan vähenemisestä ja resurssien luovuttamisesta muille.

  Vilkmanin ihailevassa fanikirjoituksessa annetaan valkoisia miehiä vihaavan femimarxilaisryhmän suoltaa valhepropagandaansa vastalauseitta kuin puolueuskollisten komissaarien NKP:n puoluekokouksessa:…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/08/ylessa-yhdytaan-varillisten.html

  Reply
 • 24.8.2019 at 23:02
  Permalink

  Kukaan ei uskalla mainita edes yhdellä sanalla vapaamuurareita, masons.

  Kukaan lainsäätäjistä ei esitä että kielletään yksinkertaisesti julkisen viranhaltijan kuuluminen salajärjestöön koska se muodostaa eturistiriitoja. Kenelle tuomari tai poliisi on lojaali? Vapaamuurariveljille vai rikoksen uhrille? Vastaus tiedetään liiankin hyvin siitä mitä käytäntö on.

  Valtion sisällä toimii vapaamuurarijärjestelmä joka hyväksyy tai hylkää nimitykset. Potkaisee ulos virka ja viranomaiskoneistosta ellei ole tarpeeksi alistuva hyvä veli järjestelmälle.

  Kaikki virastot ja laitokset, kaikki keskeiset ja tärkeät hallintoon, virkamiesvaltaan ja päätöksentekoon liittyvät elimet on miehitetty joko vapaamuurareilla tai vapaamuuarijärjestelmälle alisteisilla henkilöillä.

  Kaikkien puolueiden johto on ensisijaisesti vapaamuuarijärjestelmälle lojaali – ei Suomelle.

  Mikään ei tule muuttumaan ennen kuin tähän puututaan.

  Ja vaikuttaa siltä ettei kukaan ole valmis puuttumaan tähän!

  Reply
  • 25.8.2019 at 00:47
   Permalink

   Hymy-lehden julkaisemien vapaamuurariluetteloiden mukaan noita (enemmän tai vähemmän satanistisia tyyppejä) olisi Suomessa lukumäärältään runsaat 3000. Ns. vihkimyksissään pitkälle edenneen ex-vapaamuurari J.Julinin mukaan todellinen lukumäärä olisi seisemän tuhannen luokkaa. ”Vasikoimaaan” ryhtynyt Julin eliminoitiin ilmeisesti entisten satanisti-veljien toimesta aiheuttamalla sydänkohtaus jollain CIA-tyyppisellä salamurhamenetelmällä. Tuo tapahtui kolmisen viikkoa sen jälkeen, kun ns. uskoontullut Julin oli julkisesti sanonut koettavansa saada mahdollisimman monta vapaamuuraria luopumaan salaseuran jäsenyydestä.

   Näin väittää eräs Magneettimedian kommentoija:
   Korruptio
   21.2.2018 at 23.38

   Norjassa paljastui vuonna 2001, että yli 400 norjalaista tuomaria, asianajajaa ja poliisipäällikköä (vm. toimivat usein myös syyttäjinä) oli vapaamuurareiden jäseniä.

   ”Tällaisen huippuklikin muodostuminen yhteiskuntaamme on vaarallinen ilmiö ja saattaa johtaa vakaviin epäoikeudenmukaisuuksiin”, kommentoi paljastusta oikeustieteen professori Carl August Fleischer. Hän neuvoi tuomareita ja asianajajia jättämään vapaamuurarit ja vaati, että rappareiden jäsenluetteloista tehtäisiin julkinen rekisteri.

   Oslolaisella advokaatilla John Christian Eldenillä oli kuitenkin toisenlainen ratkaisu pulmaan: ”Jos vielä useampi tuomari ja asianajaja olisi vapaamuurari, salaisuuden verho toiminnastamme häipyisi”!

   Jotkut tuomarit kuitenkin erosivat syntyneen kohun jälkeen vapaamuurareista ko.sidonnaisuudesta aiheutuvien jääviysongelmien takia. Ålesundilainen käräjätuomari kertoi, että vaikka hän oli ilmoittanut erostaan yhdistyksen jäsenyydestä, hänen nimensä säilyi kuitenkin tämän jälkeen vielä useita vuosia rappareiden jäsenlistoilla. Veljeskunnan edustajat olivat lisäksi painostaneet ko.tuomaria moneen otteeseen repimään eroanomuksensa; rappareista ei siis noin vain pääsekään eroon!”

   Reply
   • 25.8.2019 at 01:20
    Permalink

    Toisen maailmansodan aikana saksalaiset vaativat Ranskassa rangaistuksen uhalla kaikkia vapaamuurareita ilmoittautumaan. He teloittivat n. 400 pahimmaksi katsomaansa satanistia (vastaava toimenpide Suomessa vähentäisi varmasti kummasti korruptiota yhteiskunnassamme). Siitä kertoo aikoinaan Neuvosto-Virosta karkotettu ja Suomen kautta Ruotsiin siirtynyt ”väärinajattelija” Jüri Lina erinomaisessa kirjassaan ”Architects of Deception” eli ”Petoksen arkkitehdit” – kirjan nimi vastaa erittäin hyvin kirjan sisältöä. Kirja on vapaasti ladattavissa pdf-muodossa seuraavassa: http://www.whale.to/c/lina.pdf

    Saksalais-ruotsalainen Henning Witte esittelee tässä sivustollaan Whitetv lyhyesti Jüri Linan ja hänen uusimman kirjansa:

    ”Jüri Linas Under Skorpionens Tecken Sveriges viktigaste historiebok

    Publicisten Jüri Lina upplevde kommunismens fasor under sina första 29 levnadsår i det våldtagna Estland, innan han tvingades att lämnad Sovjetunionen, eftersom han utgjorde ett ideologiskt hot gentemot regimen, enligt myndigheterna. Våren 1979 kom han först till Finland och fyra månader senare till Sverige, där han upptäckte att samhället hade skadats oerhört mycket av kommunistiska idéer. Han började då publicera artiklar och senare även böcker för att varna västvärlden för kommunismen som med sin propaganda hade lyckats vilseleda många människor i den fria världen, i synnerhet journalister och de intellektuella.

    År 1994 publicerade Jüri Lina sin bok Under Skorpionens tecken: sovjetmaktens uppkomst och fall, som beskriver kommunismens dolda historia där han samtidigt avslöjar frimurarnas roll bakom denna illvilliga ideologi. Trots allt motarbete blev boken en succé och såldes snabbt ut…”

    Koko artikkeli: http://whitetv.se/en/historiefoerfalskning/33-historiefoerfalskning/738-jueri-linas-under-skorpionens-tecken-sveriges-viktigaste-historiebok.html

    Lina mm.osoittaa kirjassaan vapaamuurarien tuen neuvostokommunismille!

    Reply
 • 24.8.2019 at 23:19
  Permalink

  Tarvitaan maanlaajuinen kansallismielinen liikekannallepano.

  Euroopan laajuinen kansallismielinen liikekannallepano.

  Reply
 • 25.8.2019 at 04:19
  Permalink

  Nuori suomalainen mies ja perheen isä joka jätettiin kuolemaan Thaimaahan.

  Olisi voitu tuoda Suomeen helposti ja pelastaa. Vertaa miten Ilja Janitskin kaapattiin Espanjasta/Andorrasta Suomeen lehtikirjoittelun takia!

  On tutkittava vaikuttiko suomalaismiehen poliittinen mielipide siihen että hänet jätettiin kuolemaan. Kuka lähetti Finnairille harhaanjohtavaa tietoa että kyseinen henkilö olisi voinut olla vaaraksi lennolla?
  Thaimaan Suomen suurlähettiläs on suvakki ja monikulttuurisuuden puolestapuhuja. Vihamielinen asenne suomalaismiestä ja hänen lähipiiriään vastaan.

  Reply
 • 25.8.2019 at 13:14
  Permalink

  Perussuomalaiset torjuvat syytteen Mäenpäätä vastaan eduskunnassa. Muuta mahdollisuutta ei ole koska kysymys on poliittisesta hyökkäyksestä puoluetta vastaan jossa poliisilaitosta ja oikeuslaitosta käytetään poliittisena aseena puoluetta vastaan.

  Taistelu liittyy perussuomalaisten kansanedustajan Juha Mäenpään eduskuntapuheeseen, jossa hän puhui samassa yhteydessä turvapaikanhakijoista, erilaisesta uskonnosta ja vieraslajien torjunnan tehostamisesta.

  Poliisi on käynnistänyt Mäenpään puheesta esitutkinnan, mikä on jo itsessään poikkeuksellista eduskuntapuheen kohdalla.

  Poliisin olisi syytä olla erittäin huolissaan siitä, mitä viher-hätöset ja trolli-taposet tekevät instituution uskottavuudelle toteaa perussuomalaisten puheenjohtajaj Jussi Halla-Aho.

  Poliisin aloittama esitutkinta on härskiä politikointia.

  Reply
 • 25.8.2019 at 23:14
  Permalink

  Kurdifaneja silkkihansikkain, kuvaajan kimppuun 8 poliisia.

  Reply
 • 26.8.2019 at 13:12
  Permalink

  Vihreille sähkö/raha tulee seinästä, yksikään noista ei tiedä oikeista töistä yhtään mitään.
  Ajatelkaapa huviksenne maapalloa jos kaikki ajattelisi kuin vihreät, koko tellus olisi kuollut 20 vuodessa.

  Reply
 • 26.8.2019 at 13:55
  Permalink

  Poliittisen poliisin tavoitteena ei suinkaan ole tavallisten kansalaisten turvallisuudesta huolehtiminen. Tämä on heidän näkökulmastaan aivan sivuseikka, ja sen edelle menevät monet muut asiat.

  Esimerkiksi monikulttuurisuuden edistäminen on tällainen selvästi tärkeämmäksi priorisoitu tavoite. Niinpä mitään sellaisia lausuntoja ei saa antaa, jotka ovat monikulttuurisuuden edistämisen kannalta vahingollisia. Käytännössä tämä näkyy esimerkiksi siinä, että ulkomaalaisen henkilön syyllistyttyä johonkin vakavaan rikokseen pyrkii poliisi tekemään kaikkensa, jotta tekijän ulkomaalaistausta ei tulisi ilmi.

  Tämän tavoitteen saavuttamiseksi ollaan sitten valmiita uhraamaan suomalaisten turvallisuus ja ottamaan jopa sellainenkin riski, että tekijä pääsee livahtamaan karkuun, koska kunnollisia tuntomerkkejä hänestä ei ole tohdittu julkaista. Niinpä ihmiset eivät sitten osaa varoa eivätkä myöskään kykene tunnistamaan häntä ja antamaan havainnoistaan vinkkejä poliisille.

  Reply
 • 26.8.2019 at 14:06
  Permalink

  Kiistaton tosiasia on se, että Oulun raiskausvyyhti olisi jäänyt huomattavasti nyt toteutunutta lievemmäksi, mikäli poliisi olisi viitsinyt (tai uskaltanut) puuttua asioihin heti alkuvaiheessa ensimmäisten ongelmien ilmaannuttua.

  Poliisi ei kuitenkaan tehnyt mitään, vaan tyytyi vain levittelemään käsiään ja teeskentelemään että mitään ongelmaa ei ole. Ja näin ongelma sitten pääsi vapaasti leviämään ja paisumaan.

  Reply
 • 26.8.2019 at 14:51
  Permalink

  Milloin Suomesta tuli tällainen

  …huonolta näyttää.

  Suomen kansan enemmistö ei nykymuotoista siirtolaisuutta halua, mutta puolueiden johtajat ovat tehokkaasti vaientaneet äänestäjiensä suut.

  En löydä vastausta tälle itsetuhoisuudelle. Onko kyseessä EU-johtajien mielistely, korruptio, oman lähipiirin taloudellinen hyöty vai odottavatko kaikki päättäjät saavansa hillotolpan EU:sta. Vai pelätäänkö muslimien väkivallan kasvua Euroopassa, jos heitä ei mielistellä.

  Yrittäjät mahdollistavat julkisen sektorin tuhlaamisen. Ilman yrittäjiä ei olisi työpaikkoja, joista saadaan verotuloja valtion ja kuntien käyttöön. Julkisen sektorin työntekijät eivät maksa veroja, koska he saavat nettopalkkansa yritysten, yrittäjien ja heidän palkkaamiensa työntekijöiden työstä.

  Mutta yrittäjiä kohdellaan tosi huonosti. Heiltä viedään viimeisetkin siemenperunat. Verottaja kehittää yrittäjien työstä laittomuuksia, jotka useimmiten ovat vain virheitä, koska kukaan ei pysty hallitsemaan kaikkea lainsäädäntöä, jota julkinen sektori on määrännyt. Eikä kukaan meistä ole täydellinen. Kun virkamies tekee virheen, ei hän vastaa siitä itse.

  Aina ei riitä edes virheiden tulkitseminen veropetoksiksi, vaan verottaja kehittää laillisenkin toiminnan laittomaksi. Tästä esimerkkinä kuorma-autoilija, jolla oli kymmenkunta asiakasta, joille autonajoa tehtiin. Verottaja katsoi, että kyse on palkasta, ei yrittämisestä. Tarkistin äsken, että valitus on edelleen käsittelemättä, vaikka sen jättämisestä on kulunut useita vuosia. Yritys jouduttiin lopettamaan verottajan tulkinnan takia, joten jos oikeutta joskus saa, ei se enää yrittäjää pelasta.

  Lainaus Pauli Vahteran blogista
  https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2018/12/31/milloin-suomesta-tuli-tallainen/

  Reply
 • 26.8.2019 at 16:24
  Permalink

  Pienissä sissiryhmissä ja sissi osastoissa on Suomen tulevaisuus.

  Reply
 • 26.8.2019 at 21:59
  Permalink

  Kansallismielisten joukkoon tarvitaan nuoria ja varttuneempia suomalaisia kybersotureita.

  Reply
 • 26.8.2019 at 22:04
  Permalink

  Mitä perussuomalaiset tekee jos he voittavat seuraavat eduskuntavaalit?

  Muodostavat hallituksen? Miten?

  Jos mikään muu puolue ei lähde mukaan persut jäävät yksin.

  Poliittinen umpikuja.

  Ei ole poliittista ratkaisua. Eli viime kädessä on vain sotilaallinen/puolisotilaallinen/aseellinen ratkaisu.

  Sama tilanne yleisesti länsieuroopassa.

  Reply
 • 26.8.2019 at 22:33
  Permalink

  Toisaalta.

  Mikäli persut voivatkin muodostaa uuden hallituksen muiden puolueiden kanssa sulassa sovussa, silloin vahvistuu käsitys siitä että persut ovat vain yksi valeoppositio puolue muiden joukossa.

  Reply
 • 26.8.2019 at 23:53
  Permalink

  Sisäministeri Ohisalo(vihr.) puhuu rikoksista yhteiskuntaa vastaan, mutta samaan aikaan hän on täysillä tuomassa ”kulttuurin rikastusta” ja yhteiskuntaterroria Isis leireiltä Suomeen.

  Reply
 • 27.8.2019 at 01:08
  Permalink

  Neuvostoliiton tiedustelupalvelu KGB ja Itä-Saksan vastaava laitos Stasi ottivat vihreän liikkeen ohjaukseensa ja tukivat sitä voimakkaasti 1970-luvulla, jolloin pääasiana oli taistelu läntistä ydinvoimaa vastaan.

  Neuvostoliiton hajottua monet entiset kommunistit löysivät uuden poliittisen kodin vihreistä, kuten Suomessa esim. taistolainen stalinisti Satu Hassi ja Vihreiden ent. puheenjohtaja Touko Aalto, joka oli nuorempana tulenpalava kommunistiradikaali. Vihreitä on varsin osuvasti kuvattu vesimeloneiksi, jotka ovat päältä vihreitä, mutta sisältä punaisia.

  Vihreät pyrkivät luomaan ylikansallisen globaalin kontrollin ja keskusjohtoisen maailmanhallituksen, joka haluaa määrätä kaikesta toiminnasta maapallolla. Jotta ihmiset ja kansat saataisiin kannattamaan oikeuksistaan luopumista ja vallan antamista yhdelle diktatuurille, on tarvittu ja tarvitaan edelleen dramaattinen uhkakuva, josta sitten väitetään, että sellaista vakavaa vaaraa vastaan taisteltaessa keskitetty ja ylikansallinen valta on välttämätön!

  Tämä keksitty uhkakuva on ilmastonmuutos, jota väitetään ihmisen aiheuttamaksi ja sen takia länsimainen, pitkälle kehittynyt teollisuus ja sivistys yhteiskunta halutaan tuhota!

  Reply
  • 27.8.2019 at 02:10
   Permalink

   Ei ole kovin paljoa liioittelua puhua viher-KOMMUNISTEISTA. Joukossa on varmasti jatkuvan neuvosto-nostalgian vallassa olevia kryptokommunisteja, jotka kaiholla muistelevat Isä-Aurinkoisen aikoja.

   Reply
 • 27.8.2019 at 23:26
  Permalink

  Yksikään eurooppalainen päättäjä ei pysty hahmottamaan, miten Eurooppa muuttuu, kun Afrikan väkiluku nelinkertaistuu yhden ihmisiän aikana!

  Ihmiset eivät ymmärrä. Suomalaisetkin hokevat, meidän tulee auttaa. Meidän ei tule auttaa ketään, paitsi omia kansalaisiamme. Kun autamme, teemme ihmiset avuttomiksi ja lisäämme maapallon tuhoa.
  Jokaisen terveen ja työikäisen ihmisen on ensisijaisesti itse vastattava omasta elämästään, eikä heittäytymistä toisten elätettäväksi tule mitenkään edistää eikä kannustaa.

  Nigerialaisia ennustetaan olevan 752 miljoonaa vuonna 2100!

  Voiko ihminen tehdä jotain todellista ilmaston muutoksen rajoittamiseksi. Ei voi.

  Ilmastonmuutosvaatimusten uskottavuutta heikentää se, että Kiina ja Intia saavat saastuttaa vuoteen 2030 asti luvan kanssa. Entä sen jälkeen, annetaanko jatkolupa, mikä on todennäköistä.

  Masaiukolla on 170 lasta Itse en usko ilmastomuutoksen takia tehtävien kieltojen ja rajoitusten vaikuttavan sitä eikä tätä muutokseen. Suomalaisia voidaan pakottaa, mutta miten pakotat Afrikkaa ja Aasian suuria maita muuttumaan. Itse asiassa ilmaston muutos voi pelastaa maapallon tuholta, mikäli se vaikuttaa merkittävästi väestön määrää alentavasti. En tiedä, saiko masaiukko 171. lapsensa uusimman lapsivaimonsa kanssa, mutta jos tulevien ukkojen lapsimäärä jää yhteen ilmastonmuutoksen takia, voidaan muutosta tervehtiä ilolla.

  Kun väestönkasvu Afrikassa on valtava, sieltä yhä useammat haluavat tulla Eurooppaan. On realistinen arvio, että Afrikasta voi tulla vuodessa yli 10 miljoonaa ihmistä, jos mitään kovia esteitä ei tehdä.

  Muslimeja kohdellaan Suomessa vähemmistönä, vaikka laajemmassa mittakaavassa suomalaiset ovat todellinen vähemmistö, jonka olemassaolo maapallolla on 100-200 vuoden kuluessa uhattuna. Suomi on ollut itsenäisenä valtiona sata vuotta, mutta seuraavan sadan vuoden kuluessa Suomi voi muuttua islamistiseksi valtioksi.

  Lainaukset Pauli Vahteran blogista

  https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2019/08/21/mittasuhdevirheita-ja-nakoalattomuutta/

  Reply
 • 27.8.2019 at 23:44
  Permalink

  Mikäli sissi sodankäyntiin, vastarintatoimintaan ajaudutuun tai päädytään tullaan taisteluja käymään ennen kaikkea kaupungeissa. Tästä 15-30 vuotta eteenpäin tulemme ilmeisesti näkemään Euroopassa raunioituneita kaupunkeja sotanäyttämöinä.

  Tai alistuminen, antautuminen, perikato ja sukupuutto.

  Reply
 • 27.8.2019 at 23:50
  Permalink

  Ajatushautomo Gefiran selvityksen mukaan ruotsalainen kantaväestö tulee olemaan vähemmistö omassa maassaan vuoteen 2066 mennessä!

  Reply
 • 28.8.2019 at 00:40
  Permalink

  Porvoon ampumisessa kyseessä oli todennäköisesti lavastettu false flag isku käsikirjoitettu tilaustyö. Se mitä tästä seuraa on sitten se mitä tällä tavoiteltiin.

  1. Poliisi saa lisää rahaa, aseita ja varusteita.

  2. Poliisien määrää lisätään ja poliisien määrärahoja lisätään.

  3. Laillisten aseiden omistajien aseiden vieminen pois. Tarkoituksena on viedä kaikilta laillisen aseen omistajilta aseet pois.

  4. Kansalaisten vihapuheen kitkemiseen lisää rahaa ja resurseja. Lisää syytteitä jokaiselle, joka uskaltaa kertoa totuuden monikultuurisuudesta.

  5. Otetaan lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä.

  6. Monikulttuurisuuden nopeuttaminen Suomessa. Eli kuka tahansa rikollinen, terroristi, elintasopakolainen voi tulla Suomeen koska tahansa elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla. Ilman mitään papereita, koska avoimet rajat varmistavat miljoonien ihmisten tulemisen tulevaisuudessa Suomeen elämään sosiaalietuuksilla.

  7. Kantaväestön nopeutettu vaihtaminen ja tuhoaminen.

  https://kantasuomalainen.net/2019/08/27/porvoon-ampumisten-analyysi/

  Reply
 • 28.8.2019 at 01:07
  Permalink

  Kuinka moni nk. turvapaikanhakijoista ja epämääräisistä siirtolaisista on tiedustelupalvelut rekrytoineet?

  Eli ne livahtaa Suomeen tiedustelupalveluiden pelinappuloina. Niin näppärästi se lomailukin onnistuu siellä vaarallisessa ”lähtömaassa”.

  Reply
  • 28.8.2019 at 09:40
   Permalink

   Kuka on rekrytoinut esim. Al-Taeen? Irakilaiset maahanmuuttajat ihmettelevät, kuinka hän voi olla kansanedustaja.

   Reply
 • 28.8.2019 at 01:23
  Permalink

  Jää sisäministerin pesti lyhyeksi jos ollut mukana junailemassa suurta kusetusta.

  Poliisi lavasti rikospaikan laittamalla tuonne tielle omat virka-aseensa kaksin kappalein sekä yhden veitsen?

  Vaasan lentokentän tekaistu pommiuhkaus osa tätä samaa Suomen sisäistä pelotteluoperaatiota?`

  Reply
  • 28.8.2019 at 22:09
   Permalink

   Porvoon ampumisen lehdissä väitetty motiivi on täysin seinähullu, jossa ei ole mitään järkeä!

   Suomen valemedia (IL, IS, HS, YLE) väittää, että tämä kaksikko olisi tehnyt poliisille ansan sekä väiytyksen.

   Ruotsin lehdistön mukaan taas tämä kaksikko olisi itse soittanut poliisin paikalle ja myöhemmin myös soittanut hätäkeskukseen, kun ampuivat paikalle tulleita poliiseja.

   Eli mitä tuolla teollisuusalueella todella tapahtui ?

   KRP:n mukaan paikalle soitettiin tavanomainen omaisuusrikokseen viittaava tehtävä.

   Mutta jos Expressen väittää, että kaksikko soitti itse poliisit paikalle, niin tämähän olisi yhtä seinähullua, että pankkiryöstäjä soittaisi poliisit paikalle ennen Nordean konttorin keikkaa.

   Lainaus nwohavaintoja sivustolta

   https://nwohavaintoja.blogspot.com/2019/08/miksi-ruotsin-lehdisto-tietaa-porvoon.html

   Reply
 • 28.8.2019 at 21:52
  Permalink

  Viherkommunisti Ohisalo ainakin, ellei koko viherpunikki-hallitus, näyttää olevan kantasuomalaisten etnisen kansanmurhan asialla, mikä kay ilmi Tytti Saleniuksen artikkelista: https://beta.oikeamedia.com/o1-119313

  Reply
  • 28.8.2019 at 22:23
   Permalink

   Akuutein turvallisuusuhka Suomessa taitaa olla se, että sisäministerin salkku annettiin tällaisen puolueen käsiin.

   Reply
 • 28.8.2019 at 22:47
  Permalink

  Vihreät suhtautuvat niin vihamielisesti maanviljelijöihin ja karjankasvattamiseen että on käsittämätöntä miten keskusta voi olla vihreiden kanssa samassa hallituksessa.

  Kotimaisuus ei tee naudasta ilmastoystävällistä
  – Vihreä Lanka

  Reply
  • 28.8.2019 at 23:36
   Permalink

   Kantasuomalaisten etnisen kansanmurhan ohella suuren ilmastohuijauksen varjolla tehtävät mielettömyydet ovat eräs toinen tapa, jolla varsinkin viherkommunistit pyrkivät tuhoamaan maamme ja kansamme.

   Reply
 • 30.8.2019 at 18:24
  Permalink

  Ainoa oikea vihreä nykypäivänä on enää Pentti Linkola. Kaikki muut ”vihreät” ovat kommunisteja, jotka vihaavat niin Suomea kuin Suomalaisiakin.

  Reply
 • 30.8.2019 at 21:28
  Permalink

  Samaan aikaan kun maailmaa halaava viherpunikkihallitus natsittaja-sisäministeri Ohisalon johdolla valmistautuu avaamaan kaikki portit auki Suomeen tunkeutuvien kehitysmaalaisten elintasopakolOisten invaasiolle, se unohtaa oman maamme vähäosaiset ja todelliset hätääkärsivät: ”Perhepäivä”, https://www.facebook.com/perhepaiva.suomi/

  ”Turvapaikan hakeminen on perusoikeus, joka menee kaiken muun edelle”, https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/58fddc94-a6a7-4c09-b852-6ae22add7f9c

  Reply
  • 31.8.2019 at 19:20
   Permalink

   Turvapaikkajärjestelmää on käytetty hyväksi jo kohta 30 vuotta. Koko järjestelmä tulisi lakkauttaa, mutta kaikki muut puolueet kannattavat sitä paitsi perussuomalaiset. Joten kyseisen järjestelmän ongelmat jatkuvat ja hulluus jatkuu. Levittäkää tuota linkkiä somessa jotta jokainen saisi tietää totuuden!

   Reply
 • 31.8.2019 at 22:06
  Permalink

  Järkyttävä todellisuus Suomessa!

  Suomalaiset päättäjät oman kansansa petollisia tappajia!

  Reply
 • 31.8.2019 at 23:31
  Permalink

  Tämä toiminta on jatkunut Suomessa jo kohta 30 vuotta, eikä yhtään mitään muutosta ole yksikään puolue koskaan tehnyt, eikä tule tekemään. Ne jotka sanovat, että rahat loppuvat ja tämä loppuu siihen. Se ei lopu siihen, koska aina voi valtio verottaa lisää, leikata lisää ja ottaa lainaa lisää. Sitäkin on jatkunut 30 vuotta eikä yhtään mitään muutosta ole yksikään puolue tehnyt. Siksi tämä kaikki hulluus vain jatkuu ja kustannukset kasvavat joka vuosi suuremmiksi. Kaikki raha otetaan aina jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla verojen korotuksilla kantaväestöltä ja siirretään sosiaalietuuksilla eläville ulkomaalaisille.

  https://kantasuomalainen.net/2019/08/31/tekeydyin-turvapaikanhakijaksi-ja-sain-turvapaikan/

  Reply
  • 1.9.2019 at 04:30
   Permalink

   Kiitos linkistä CFF tuota pitää ehdottomasti jokaisen levittää eteenpäin kaikkialla. Aivan järkyttävää, kuinka tämä maa tuhotaan avoimilla rajoilla ja ulkomaalaisilla, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Suvakit ja monikulttuurisuutta kannattavat ovat aivan seinähulluja ja ne pitää myös poistaa maasta, kun valta saadaan takaisin.

   Reply
  • 1.9.2019 at 04:44
   Permalink

   Kiitos täältäkin CFF:lle linkkien jakamisesta. Nyt on tullut kyllä kovaa kamaa tuolta kantasuomalaiselta melkein joka päivä. Kovia paljastuksia suomalaisesta korruptoituneesta eliitistä. Eliitti odottaa pelolla jokaista uutta päivää, koska joka päivä on tullut todella kovia paljastuksia kantasuomalaiselta. Mitähän kovaa tänä päivän paljastuu. Ainoa negatiivinen asia on, että eliitti pistää painetta viranomaisille, hybrikeskukselle, jotta tuo kantasuomalaisen paljastukset saadaan poistettua netistä mahdollisimman pian. Jos kantasuomalainen häviää netistä niin kannattaa käyttää web archive jolla voi lukea netistä poistettuja sivuja kantasuomalaisesta.

   Reply
 • 2.9.2019 at 12:45
  Permalink

  Vastaanottokeskukset ovat todellisuudessa rekrytointi ja varainkeruu tukikohtia terroristeille ja murhaajille.
  Sieltä matkustellaan ja lomaillaan alueilla, joista vastaanottokeskus asukkaat ovat oman kertomansa mukaan henkensä kaupalla paenneet, Tämä on pilkantekoa suomalaista veronmaksajaa kohtaan.

  Reply
 • 2.9.2019 at 14:06
  Permalink

  Lopettakaa Facebookin käyttö!

  Facebook vihaa valkoisia eurooppalaisia ja on ilmoittanut kieltävänsä valkoista nationalismia ja separatismia kannattavat sisällöt alustoillaan.

  Valkoisiin nationalisteihin liitetty ”vihapuhe” tarkoittaa kirjaimellisesti sitä, että valkoiset haluavat säilyttää olemassaolonsa. Siksi onkin syytä kysyä, kuka tässä oikeastaan vihaa ja ketä? Juutalaisjohtoisen Facebookin vasemmistoliberaalien ja sionistien täytyy vihata täysin palkein valkoisten säilymistä, koska haluavat näin fanaattisesti tukkia eurooppalaisperäisten ihmisten asiaa puolustavien suut. Valkoisten kannalta on ikävää, että myös muut Internetin jätit kuten Google/YouTube, Wikipedia, Yahoo!, My Space, eBay ja PayPal (estää nationalistien maksuliikenteen) ovat kiistattomasti sellaisten juutalaisten hallussa, jotka vastustavat kiihkeästi valkoisten etnonationalismia.

  Reply
 • 2.9.2019 at 16:22
  Permalink

  Kun yritän mennä sivustolle white genocide/endzog tulee ilmoitus Page not found

  Kun yritän mennä sivustolle angrywhitedude.com tulee ilmoitus Sivustoon ei saada yhteyttä

  Kun yritän mennä sivustolle whiteswillwinparty.org ei mitään löydy

  Kun yritän mennä sivustolle http://www.fightwhitegenocide.com/map-of-white-genocide tulee ilmoitus Page not found

  Reply
 • 2.9.2019 at 16:55
  Permalink

  On valtava tarve sivustolle joka antaa tietopaketin tiivistetysti nuorille. Suunnattu erityisesti nuorille, koululaisille, opiskeilijoille. Nuoret voivat asentaa sivuston aloitussivuksi koulujen tietokoneille.

  Reply
 • 2.9.2019 at 17:52
  Permalink

  Suomen olemassaolo vaakalaudalla.

  Suomen asukasluku on tällä hetkellä noin 5,5 miljoonaa. Siitä kantasuomalaisia on 4,7 miljoonaa ja ulkomaalaistaustaisia 0,8 miljoonaa, joista osa lasketaan suomalaisiksi.

  Kantasuomalaisten lukumäärä on laskussa alhaisen syntyvyyden ja vanhusväestön korkean kuolleisuuden vuoksi. Ulkomaalaisten lukumäärä on sitä vastoin kasvanut viime vuosina noin 15 % vuodessa. Väestökehitys on johtamassa siihen, että ulkomaalaiset valtaavat Suomen 25- 30 vuodessa kantasuomalaisilta.

  Kantasuomalaisten määrä vähenee vuodessa maastapoismuuton ja kuolemisen takia 4 % tulevina vuosina. Tällöin kantasuomalaisten määrä laskee nykyisestä 4,7 miljoonasta 1,46 miljoonaan 25 vuodessa.

  Ulkomaalaisten määrä vastaavasti kasvaa 15 %:lla vuodessa tulevina vuosinakin, Suomessa on 25 vuoden kuluttua nykyisten 0,8 miljoonan sijasta noin 4,6 miljoonaa ulkomaalaistaustaista asukasta. Ulkomaalaiset ovat näin ollen vuonna 2030 Suomen isäntiä. Heitä on peräti 3,24 miljoonaa enemmän kuin meitä kantasuomalaisia.

  https://kantasuomalainen.net/2019/09/02/muslimit-valtaavat-suomen-30-vuodessa/

  Reply
  • 2.9.2019 at 20:05
   Permalink

   Vaikka nämä numerot ja vuodet heittäisivät jonkin verran, on selvää että edessä on totaallinen tuho ellei nykyistä suuntausta pysäytetä. Yksinkertaisesti ei ole aikaa jäädä odottamaan poliittista ratkaisua.

   Reply
 • 2.9.2019 at 17:56
  Permalink

  Suomen päättäjät ovat petollisia maanpettureita, oman kansansa murhaajia!

  Reply
 • 2.9.2019 at 20:09
  Permalink

  Julkisuudessa ei juurikaan käydä keskustelua siitä, miten Ruotsin islamisoituminen vaikuttaa Suomen geopoliittiseen asemaan.

  Siinä vaiheessa, kun Ruotsin asevoimat alistetaan muslimikomentoon, Ruotsi on muuttunut
  ystävästä viholliseksi!

  Tuosta tilanteesta eteenpäin voi sitten kehitellä erilaisia skenaarioita, joihin vähiten ei vaikuta se, millainen on väestön uskonto Suomessa silloin.

  Reply
 • 2.9.2019 at 20:19
  Permalink

  Porvoon ammuskelu on todennäköisesti lavastettu.

  1) pukeutuivat identtisesti hollywood-mustaan militaariasusteeseen huomion maksimoimiseksi
  2) asettuivat hollywood-koreografisesti täsmälliseen riviin kädet kauniisti ylhäällä
  3) poliisi ei ammu vaikka ampuvat poliisia, poliisi pääsee esittelemään panssariautojaan sopivasti
  4) aseet asettautuivat kovasta vauhdista kauniiseen riviin tielle lähekkäin kuvattavaksi yhteen kuvaan, miksi
  eivät heittäneet ojan puolelle kun kerran “halusivat eroon”.

  https://kantasuomalainen.net/2019/08/30/porvoon-hardelli-on-lavastus/

  Reply
 • 2.9.2019 at 22:43
  Permalink

  Hiljattain Ruotsissa 10 poliisia yritti mennä pelastamaan 10-vuotiasta pikkupoikaa raiskaajiltaan, mutta joutuivatkin itse pakenemaan paikalta kun raiskaajat eivät suostuneet luopumaan uhristaan ja hyökkäsivät poliisien kimppuun.

  Siis mitä v_ttua!?

  Mihin tällaista poliisia tarvitaan.

  Mielisairautta lähentelevä poliittinen korrektius on osa ongelmaa. Raiskaajien ja murhamiesten oikeudet nostetaan uhrien edelle systemaattisesti kerta kerran jälkeen. Euroopan poliittiset päättäjät seisovat nyt historian väärällä puolella. Eurooppalaiset perheet ajetaan kestämättömään tilanteeseen, kun naisten ja tyttöjen vapaus, turvallisuus ja oikeudet poljetaan lokaan poliittisen korrektiuden vuoksi ja heidän asemansa edelle laitetaan jo huijareiksi osoittautuneiden pakolaisten auttaminen. Tullaanko Euroopassa näkemään sisällissotia jo tänä vuonna?

  https://riippumatonmedia.com/2016/02/20/moniraiskauskulttuurisuus/

  Reply
 • 3.9.2019 at 02:44
  Permalink

  Postin pääjohtaja Heikki Malinen, miksi hän ei ole itse jakamassa postia kun on lakko?

  Tuollaisen hyvä veli kerhon syöttilään kuuluisi ansaita palkkansa.

  Reply
  • 3.9.2019 at 10:23
   Permalink

   Malinen tekee mitä tahansa työtä, kunhan hänelle vain maksetaan työpanoksen arvoon suhteutettuna kymmenkertaista palkkaa. Kantohommista Malinen pyytää runsasta 20.000 euroa kuussa.

   Reply
 • 3.9.2019 at 02:56
  Permalink

  Suomella on nyt ikioma ilmastopresidentti.

  Kusettaja-Sale.

  Suomen ja muiden maiden on leikattava hiilipäästöjään äärimmäisen kiireesti, jotta maapallon lämpeneminen saataisiin pysäytettyä.

  Sale tarkoittaa muuten alennusmyyntiä.

  Viimeistään nyt Sauli paljastui suureksi kusettajaksi.

  https://yle.fi/uutiset/3-10951294

  Reply