Yliopisto luovuttaa historiansa suurimman lahjoituksen lahjoittajan aborttimyönteisyyden vuoksi?

Alabaman osavaltio aiheutti kiukkua ja harmaita hiuksia hyväksyessään uudet aborttilait, jotka käytännössä kieltävät abortin, oli tilanne mikä tahansa. Aborttikeskustelu on käytännössä kahden ääripään hallussa, kuten niin moni muukin keskustelu nykyisin ja nyt debatin keskiöön on nousemassa Alabaman yliopisto, joka harkitsee luovuttavansa historiansa suurimman lahjoituksen takaisin ”hyväntekijälle” tämän aborttikannan vuoksi.

Asianajaja Hugh Culverhouse Jr. teki Alabaman yliopistolle historiallisen suuren 26,5 miljoonan dollarin lahjoituksen. Yliopisto on jo vastaanottanut summasta 21,5 miljoonaa dollaria, mutta kuten sanottua, aikoo nyt luovuttaa summan takaisin ja kieltäytyä loppulahjoituksesta.

Syynä on hra. Culverhausen aborttinäkemys, jonka mukaan jokaisella naisella on oikeus päättää siitä, tekeekö abortin vai ei. Culverhausen mielipide on voimakkaasti ristiriidassa osavaltion lakien kanssa ja mm. siksi näkemys voi olla kiusallinen nimenomaan Alabaman yliopiston oikeustieteelliselle laitokselle.

Kuitenkaan yksin se, että Culverhausen näkemykset ovat niin räikeän erit osavaltion lakien kanssa, ei ole ainoa syy. Culverhause nimittäin vetosi myöskin kansalaisiin, jotta nämä eivät hakisi opiskelemaan Alabaman yliopistoon ”ennen kuin osavaltio ryhdistäytyy”.

– En halua kenenkään, erityisesti naisten opiskelevan lakia tuossa koulussa, ennen kuin osavaltio ryhdistäytyy, Culverhause sanoi.

Jo aiemmin Culverhause on vaatinut 10 miljoonaa dollaria lahjoituksistaan takaisin saatuaan tietää, ettei yliopisto aio käyttää rahoja laajentaakseen oikeustieteen laitosta. Taloudellisesti tilanne on yliopistolle hyvin ikävä, sillä Culverhause on yksin viimeisen kymmenen vuoden aikana lahjoittanut sille yli 40 miljoonaa dollaria.

Lähde: RT

8 thoughts on “Yliopisto luovuttaa historiansa suurimman lahjoituksen lahjoittajan aborttimyönteisyyden vuoksi?

 • 7.6.2019 at 09:33
  Permalink

  Ensin antaa sitta vaatii takaisin. Mikälainen kaveri tuo oikein on?

  No, toivottavasti yliopisto sen maksaa takaisin. Siinä olisi ensimmäinen suorasekäinen teko. Sillä mielipuoliset päätökset johtavat elämään ilman vastuuta. Ja pientä vastuuta tässä aborttiaseiassakin tarvitaan.

  Reply
  • 7.6.2019 at 09:42
   Permalink

   Miehenä voin kerto että vahinkoja voi sattua vaikka kuinka olisi varustautunut, joten tällöin päätös on ihan täysin naisella mitä kehollaan tekee, synnyttääkö vaiko hankkiiko abortin.
   Ja se että nainen ei saisi hakea aborttia edes silloin kun joutuu raiskatuksi, on kyllä päin helvettiä, tuon kieltäville toivon perkeleen kivuliasta kitumiskuolemaa.

   Reply
 • 7.6.2019 at 13:17
  Permalink

  Abortti on syntymättömän lapsen harkittu murha. Miten jatkaisit seuraavaa lausetta: ”Syntymättömän lapsen saa tappaa äidin kohtuun kun…”
  Niinpä niin, ei koskaan.

  Abortista on tullut nykyajan ehkäisykeino. Se minkä pitäisi muuttua on ihmisten moraali. Ei tarvitse harrastaa kännissä s***iä jokaisen vastaantulijan kanssa. S***i on kaunis asia kun se tapahtuu miehen ja naisen välillä parisuhteessa.

  Näille raiskauksen seurauksena syntyville lapsille jne. kyllä löytyy hyvät vanhemmat adoption kautta, jos äiti ei itse voi tai kykene lasta kasvattamaan.

  Se että vedotaan siihen, että ”jokaisella naisella on oikeus päättää kehostaan” on aika tyhmästi sanottu. Naisella on toki oikeus omaan kehoonsa, mutta yhdelläkään naisella ei ole oikeutta tappaa/tapattaa sisällään kasvavaa uutta ja ainutlaatuista ihmisen alkua, eli uutta kehoa. Ei ole kysy ainoastaan naisen kehosta vaan myös lapsen kehosta.

  Reply
  • 7.6.2019 at 14:11
   Permalink

   Kukaan muu ei voi noin kirjoittaa kun aivokuollut uskovainen.

   Reply
 • 7.6.2019 at 19:59
  Permalink

  Hulluudella ei ole rajoja, kuten sosialisteilla ei yleensäkään ole.

  Murha on murha ja murha ei wanhene koskaan.

  Viihdekäyttö abortit ovat rikollista toimintaa, muihin välttämättömyyksiin en kajoa. Tasapainon vuoksi aborrti oikeus pitää suoda kaikille vanhemmille koskien myös aikuistuneita lapsiaan.

  Eli, jos aikamiespojat ja -tytöt ketuttavat iskää ja äiskää niin, he voisivat ottaa nirrin pois aikuiselta lapseltaan, koskapa eivät nyt enää viitsi mokomaa katsella ja kuunnella niitä juoruja ja pahoja puheita, joita nuo aiheuttavat pitkin maailmaa rapaojassa rypiessään ja hyppimällä sängystä sänkyyn milloin kenenkin kitaran rämpyttäjän kanssa.

  Eli iskä ja äiskä ottaa astalon ja pärepuusta tehdyn matkalaukun ja astuu pendoliinoon tekemään ”aborttia” ja sitten kaffeelle ja soittamaan sukulaisille, että kyllä helpotti elämä nyt, vaikka ensin vähän meinasi kirpaista matkalla, mutta kun ”kätkye” haistatteli ”ketut” heti kun avasi oven, niin ei se sitten niin vaikeaa ollutkaan.

  Ja kuinka nyt voikin olla huoletta elämässä eteenpäin ja aikaa riittää käydä bingossa ja jopa rahhoo on niin paljon, että piäsee rieteilylle tanssimaan eli ”joraamaan” ja isäntäkin saa laulaa sydänmensä kyllyydestä ”Elkanda järven jäistä” ja ”koukata” surutta niin, että kyllä ryssää taas katuu ja eikä hippi -tytär ole natsittelemassa enää ja haukkumassa äitiään saksalaisten huoraksi…

  Oi sitä auvoa ja onnea mitä tästä ”iloisesta perhetapahtumasta” seurasI!!! Ainoana harmina on harmitus siitä, miksei tullut ”posautettua” heti kun finninaama ja tampax-tytteli ollut toisella kymmenellä!!!

  Noh, ei pidä harmitella ja katua, sillä jälkiviisaus on sitä ”parasta viisautta” ja parempi sana onkin se, ”että parempi myöhään kuin ei milloinkaan!!!”

  Reply
  • 8.6.2019 at 09:21
   Permalink

   Teidan uskovaisten sanoma on ”Täyttäkää maapallo”
   Vääntelette asioita ihan uusille svääreille kun aletaan aborteista keskustelemaan, syntymätön sikiö ei ole lapsi, kaltaisesi uskovainen alkaa kirjoittamaan että kyseessä olisi sama kun tappaisi aikuisen ihmisen.
   Minun puolesta teidän uskovaisten paikka ei ole Suomessa vaan afrikassa, siellä voisitte olla onnenne kukkuloilla katsomassa miten ”päivettyneet virukset” maapalloa täyttää.

   Reply
   • 9.6.2019 at 20:38
    Permalink

    Niin tai muutat itse Afrikkaan jakamaan valistusta, miten molokille uhrataan kun se on vasta ”sikiö”.

    Reply
    • 10.6.2019 at 13:02
     Permalink

     Selvä, sinulta voi repiä kaikki sisäkalut et omista omaa kehoasi, kuulostaako hyvältä, näköjään.

     Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.