Kolmas kerta toden sanoi – Itä-suomalainen mies ryösti apteekin ruiskulla ja neulalla uhaten

Varkautelaisen vuonna 1993 syntyneen miehen epäillään syyllistyneen törkeän ryöstön yritykseen Varkaudessa ja Joroisissa sekä törkeään ryöstöön Joroisissa tiistaina 21.5.2019.

Poliisille tuli ilmoitus että tiistai aamuna Varkautelaiseen apteekkiin oli tullut mies joka oli ruiskulla ja neulalla uhkaamalla vaatinut saada lääkkeitä. Miehelle ei oltu annettu mitään ja hän oli poistunut apteekista. Noin tuntia myöhemmin poliisille tuli ilmoitus Joroisista että apteekissa on mies ruiskulla ja neulalla uhkaamalla vaatinut saada lääkkeitä itselleen. Lääkkeitä ei oltu annettu ja mies oli poistunut apteekista.

Kolmas kerta kuitenkin sanoi jälleen toden… Poliisipartion etsiessä tekijää Joroisissa apteekista ilmoitettiin että sama mies on tullut jälleen apteekkiin ja vaatinut ruiskulla ja neulalla uhkaamalla lääkkeitä. Mies oli käyttäytynyt siinä määrin uhkaavasti että henkilökunta oli katsonut parhaaksi suostua miehen vaatimuksiin ja tämä oli saanut vähäisen määrän lääkkeitä haltuunsa.

Vähän tapahtuman jälkeen mies otettiin tuntomerkkien perusteella kiinni Joroisten keskustasta. Kiinniotto tehtiin poliisikoiran avustuksella.

Tekijä on pidätettynä Varkauden poliisiasemalla ja poliisi on jatkanut asian selvittämistä. Tekoja tutkitaan törkeänä ryöstönä ja kahtena törkeeän ryöstön yrityksenä. Muita osallisia ei epäillä tapaukseen liittyvän.

One thought on “Kolmas kerta toden sanoi – Itä-suomalainen mies ryösti apteekin ruiskulla ja neulalla uhaten

  • 22.5.2019 at 15:12
    Permalink

    1993 syntynyt poitsu on eksynyt lavealle tielle.
    Varkaudelle ominainen tuoksu on siinä määrin laimentunut paperiteollisuuden tuhonta leikissä, että poitsu lähti Joroisten apteekkiin saakka hakemaan lääkitystä heikentyneeseen hajuaistiinsa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.