Kaksi kuoli autosta ammuttuihin laukauksiin Helsingborgissa

Kaksi ihmistä kuoli ammuskelussa saamiinsa vammoihin sunnuntai-yönä Helsingborgissa, Ruotsissa. 26 ja 27 vuotiaat uhrit kiidätettiin sairaalaan maahanmuuttajaenemmistöiseltä Fredriksdalin asuinalueelta, mutta turhaan. Poliisin mukaan laukaukset ammuttiin henkilöauton ikkunasta.

Poliisi ei kerro uhrien taustoista sen enempää, kuin että kummallakaan ei tämänhetkisten tietojen mukaan ole rikostaustaa.

Samhällsnytt-nettilehden mukaan myöskin sairaalan ulkopuolella alkoi jonkinasteinen sekasorto uhrien saapuessa ja virkavalta joutui asettamaan poliisipartioita turvaamaan järjestystä ja sairaalahenkilöstön turvallisuutta.

Kaupungissa on tämän vuoden aikana sattunut useampiakin kuolemaan johtaneita ammuskeluja, joista suurimman osan taustalla on viranomaisten mukaan ollut jengien välienselvittelyt.

Toistaiseksi pidätyksiä ammuskelun tiimoilta ei ole tehty, mutta myöskin tässä tapauksessa on syytä epäillä jengiväkivaltaa.

Lähde: Samnytt

3 thoughts on “Kaksi kuoli autosta ammuttuihin laukauksiin Helsingborgissa

 • 22.4.2019 at 13:27
  Permalink

  Ruotsin feministit ovat pillut märkinä kun lähi-idästä ja afrikasta on saapunut kerrassaan murhaavan jännittäviä nuoria miehiä.

  Reply
 • 22.4.2019 at 16:02
  Permalink

  Tämän perusteella kahvin ja pullan kulutus on Ruotsissa moninkertaista Suomeen verrattuna… Vielä…

  Reply
 • 22.4.2019 at 20:04
  Permalink

  Murhakohteina olivat arabiataustainen Mohammad Ajine ja albaani Besnik Frangu. Molemmilla reipas rikollistausta, mutta poliisin menetelmistä johtuen heikosti tuomioita.. Ei näytä samalta uutiselta. Nämä ammuttiin autoon skoottereista käsin. Joku jäsentenvälinen juttu. Onneksi ei tullut vahinkoa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.