Ruotsalaismies sai teinitytön ahdistelun loppumaan – Joutui feministien hampaisiin

Ruotsalainen journalisti Joakim Lamotte sai 14 vuotiaaseen teinityttöön kohdistuneen seksuaalisen ahdistelun loppumaan lyhyellä viestinvaihdolla ahdistelijan kanssa ja voisi kuvitella, että kaikki olisivat tyytyväisiä. Syystä tai toisesta Lamotte joutui tapauksen vuoksi feministien kiusanteon kohteeksi, aina Lamotteen kohdistuneeseen rikosilmoitukseen saakka…

Vanhempi mies oli ollut 14 vuotiaaseen uhriin yhteydessä useita kertoja ja yrittänyt päästä tämän kanssa kahdenväliseen fyysiseen kontaktiin s***iä vongatessaan. Mies oli mm. kiristänyt tyttöä sillä, että mikäli tyttö ei suostuisi, levittäisi mies tästä perättömiä huhuja tytön ”huoraamisesta” ja s****n harrastamisesta miesten kanssa rahaa vastaan.

Lamotten mukaan poliisi oli keskeyttänyt esitutkinnan asian tiimoilta ja siksi hän koki tarpeelliseksi puuttua asiaan itse. Lamotte kertoi ahdistelijalle ripustavansa tämän koko Ruotsin kansan katseltavaksi:

– Puhun nyt suoraan… Saatat tietää, että minulla on lähes 200 000 seuraajaa facebookissa ja tavoitan yli miljoona ruotsalaista viikossa. Tulen kotiisi videokameran kanssa ja näytän naamasi kaikelle kansalle Ruotsissa, Lamotte kertoi kirjoittaneensa miehelle.

Tämän lisäksi Lamotte uhkasi julkaista ahdistelijan sosiaaliturvatunnuksen siltä varalta, että joku tahtoisi ”kutsua hänet kahville”. Lamotte kertoi facebook-päivityksessään ahdistelun loppuneen välittömästi viestin lähettämisen jälkeen, mutta kaikille positiivinen lopputulos ei kelvannut.

Paikalliset feministit ovat mm. tehneet Lamottesta rikosilmoituksen ”laittomaan uhkaukseen” vedoten. Tilanteen ratkaissut journalisti ei friatiderin mukaan voi ymmärtää feministien järjen juoksua…

– Miten he voivat olla noin herkkänä seksuaalirikollisten puolesta ja silti kutsua itseään feministeiksi? Erikoisinta on se, että juurikin ne, jotka pyörivät #Metoo porukoissa, ovat niitä, jotka kritisoivat minua eniten, Lamotte kummastelee.

Lähde: Friatider

15 thoughts on “Ruotsalaismies sai teinitytön ahdistelun loppumaan – Joutui feministien hampaisiin

 • 18.4.2019 at 10:21
  Permalink

  Feministit nyt onkin sairaita päästään.

  Reply
 • 18.4.2019 at 10:35
  Permalink

  Jos ahdistelija oli oikeauskoinen, on tuo Lamotten arvostelu täysin feministien nykylinjassa. Vaikeaahan tuota on tervejärkisen käsittää, mutta suvakismiin sairastuneelle se on normaalia ja tervettä.

  Reply
  • 18.4.2019 at 15:28
   Permalink

   Väkisin tuli sama itselleni mieleen. Ei gruumausta tule vääräuskoiselle sallia. Pakolaisen suorittaman vastaavan estämisen taas on oltava laitonta ja erittäin rangaistavaa.

   Riippuu nyt pelkästään työnantajasta, onko ura ohi ja työttömyyskortisto loppusijoituspaikka. Feministi ei tällaista vääryyttä anna anteeksi, vaan vainoaa pahantekijää loppuun saakka.

   Reply
 • 18.4.2019 at 10:43
  Permalink

  Näiden uusmarxilaisten sekopäiden kognitiivinen dissonanssi pahenee päivä päivältä ja oireet ovat sen mukaiset.

  Reply
 • 18.4.2019 at 12:33
  Permalink

  Suuntaa antavaksi esimerkiksi tästä tapauksesta mitä tulee fenistien ”ajatuksen juoksuun” voi nähdä äsken pidettyihin eduskuntavaaleihin osallistuneen Feministisen puolueen ”puolueohjelman” ja ne toimet, joita se aikoo politiikkansa ohjenuorana käyttää.
  Lyhyesti sanottuna se oli ja tietenkin on vieläkin täysin pähkähullu ristiriitaisuudessaan kaikkien osa-alueittensa osalta.

  Kannattaa tutustua ja nauraa, jos nimittäin vielä nauru kelpaa sitä lukiessa. Se jättää vihreätkin jälkeensä pelkkinä harrastelijoina mitä tulee Suomen ajamisessa täydelliseen mielivaltaan, väestö- sekä talouspoliittiseen bankrottiin.
  Ainoa vastaava vertailukohta olisi koota seuraava hallitus 5-vuotiaista lapsista ja laittaa heidät istumaan lapsikorote -istuimissa virka-autojen takapenkeille, joiden kuljettajat ajelesivat ristiin rastiin Helsinkiä kulloistenkin ”ministereiden” oikkujen mukaan.

  Reply
 • 18.4.2019 at 13:20
  Permalink

  Luulijnn että Vihervasemmisto olisi se sekaisin joukkue. Löytyi vielä pahempi, tämä feministien aivoriihi.

  Reply
 • 18.4.2019 at 15:32
  Permalink

  po. järjettömyyden juoksua

  Reply
 • 18.4.2019 at 16:21
  Permalink

  Naisia on kahdenlaisia: normaaleja ja sitten on feministejä.

  Reply
  • 18.4.2019 at 19:30
   Permalink

   Niinkuin siinä Meksikon pikajunassa: Tehdään vaan niinkuin herra määräilee

   Reply
 • 18.4.2019 at 19:27
  Permalink

  mietikää järjellä tätä hulvatonta MTV3 LÖÖPPIÄ

  Oikeusministeri Barr puolustaa ****edelleen**** presidenttiä –

  Muellerin Venäjä-tutkinnan raportti on nyt julki

  PITÄISIKÖ TÄMÄN CNN Katyri median mielestä baarin sytää presidentiä
  vaikka hän on syytön

  Barr puolustaa ****edelleen* siis olen sanaton *puolustaa edeleen*

  mitä muutakaanhän voisi tehdä jos ihminen on todettu syytömäksi

  todeta hänen syylisksi vai CNN Fake news KÄTYRI median vale kanava MTV3

  YLE Mika hentusen ilmeet huu ja selitely

  kun ukko jauhanut paskaa 2 vuotta
  VENÄJÄ -THRUMPH
  SYYLINEN raskautavin todistein

  jotka luin nimetömistä lähteistä *Washington timestä*– HEH juuri asken

  Reply
 • 18.4.2019 at 22:14
  Permalink

  Äärifeministi on AINA sairas päästään.

  Reply
 • 19.4.2019 at 06:25
  Permalink

  Feminismi pitäisi luokitella mielen sairaudeksi.

  Reply
 • 19.4.2019 at 11:08
  Permalink

  Feministit ovat TODELLA sekaisin.
  Rotumuukalaiset kun ahdistelevat, se on monikulttuurista rikkautta.
  Tämä ilmiö on helvetin outo ja käsittämätön.
  Esim muslimimaissa naisen arvo on täysi nolla mutta se ei feministejä kiinnosta.

  Reply
  • 19.4.2019 at 12:39
   Permalink

   Jos olisin feministi tai homoseksuaali, olisin todella huolestunut nykysuuntauksista, koska globalistit haluavat alistaa Euroopan valloitushaluisen islamin avulla, minkä myötä toteutuu sharia-laki ja kaikki tietävät, mitä se tarkoittaa emansipoituneille naisille tai homoseksuaaleille.
   Eikö tässä vielä kaikki. Muslimi-invaasion takana lymyää siionistinen maailmanvalloitushanke, jossa naisten ja homoseksuaalien asema on vähintään yhtä marginaalinen. Isänmaalliset konservatiivit ovat ainoita, jotka pyrkivät pitämään Suomen irti noista molemmista valloitushankkeista. (Tosin moni on harhautunut kannattamaan jälkimmäistä tukiessaan USA:n presidentti Donald Trumpia ja hänen taustapirujaan).

   Reply
 • 22.4.2019 at 13:05
  Permalink

  Miesten vihaaminen sukupuolen vuoksi ei ole tasa-arvoa eikä tasa-arvoon pyrkimistä,
  ihmisen vihaaminen ilman henkilökohtaista syytä perustuen sukupuoleen kertoo aina terapian tarpeesta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.