Puukkomies heilui joensuulaisessa ostoskeskuksessa – Uhkasi tappaa kiinniottaneet vartijat

Joensuussa Kauppakeskus Iso Myyssä tapahtui perjantaina hieman ennen kello 17 iltapäivällä tilanne, jossa vuonna 2000 syntynyt mieshenkilö oli ottanut esille teräaseen ja uhkaillut sillä ihmisiä. Esitutkinta on edennyt viikonlopun aikana hyvin ja on käynyt ilmi, että kaksi nuorehkoa miestä olivat tavanneet rikoksesta epäillyn kauppakeskuksen käytävällä.

Poliisin mukaan miehet olivat keskustelleet vanhasta velka-asiasta ja tällöin rikoksesta epäilty oli ottanut esille teräaseen ja uhannut sillä toista miestä. Tämän jälkeen epäilty oli kuitenkin lähtenyt pois paikalta.

Vartijat ottivat epäillyn kiinni kauppakeskuksen käytävältä ja kiinniottotilanteessa mies uhkasi vartijoita tappamisella.

Aiemmin on huhuttu, että tapauksesta epäilty, tapahtumahetkellä päihtynyt mies olisi uhannut myöskin kauppakeskuksen muita asiakkaita. Kuitenkin, poliisi on saanut haltuunsa kauppakeskuksen videovalvontamateriaalia ja tallenteista on käynyt ilmi, ettei rikoksesta epäilty ole yrittänyt lyödä tilanteessa ketään teräaseella. Tämän vuoksi asiaa ei tutkita enää törkeän pahoinpitelyn yrityksenä, vaan tutkittavana on laittomia uhkauksia, jotka ovat kohdistuneet sekä vartijoihin että alkuvaiheessa rikoksesta epäillyn kanssa keskustelleeseen mieheen. Kauppakeskuksen muut asiakkaat eivät olleet vaarassa.

Esitutkinnassa on vielä suoritettava muutamia kuulusteluja ja rikoksesta epäilty mies on pidätettynä poliisivankilassa. Virkavallan mukaan epäilty on ollut kuulustelussa yhteistyökykyinen. Rikoksesta epäillyllä on jonkin verran rikollista menneisyyttä lievist,ä lähinnä omaisuusrikollisuudesta.

Lähde: Poliisi

9 thoughts on “Puukkomies heilui joensuulaisessa ostoskeskuksessa – Uhkasi tappaa kiinniottaneet vartijat

 • 1.4.2019 at 10:15
  Permalink

  Eikö sille kukaan voinut puhua kauniisti, taputtaa selkään ja kehua hänen kotimaataan?

  Reply
  • 1.4.2019 at 12:00
   Permalink

   Poliisit ovat näin tehneet. Eihän poikaa enää epäillä mistään ja oikeastaan mitään ei ole edes tapahtunutkaan, kukaan ei ole ollut vaarassa ja puukkokin vain näytti puukolta. Korvauksia tulee saamaan koska poliisi on tarjonnut paskaa puuroa.

   Reply
   • 1.4.2019 at 12:20
    Permalink

    Jep ja Salekin on jo lähettänyt uuden polkupyörän. Huippuunsa uudistettulla Postilla vaan kestää joitakin viikkoja toimittaa perille.

    Reply
 • 1.4.2019 at 13:40
  Permalink

  Jos se aloitti aprillikeppostelun vähän etuajassa? Rangaista ei saa missään nimessä, sillä se haittaa kultamunan sosiaalista sopeutumista.

  Reply
 • 1.4.2019 at 14:36
  Permalink

  Valdemar, Feija, Dimitri, Harry, Tino vai kenties Abdi ?

  Reply
 • 1.4.2019 at 19:32
  Permalink

  ”Yksityisen” pikavippi -firman perintätavat ovat väkivaltaista sorttia, jossa ensin huudetaan, manataan, uhataan ja lyödään puukolla ”korkoa korolle”.

  Ehkäpä olisi parasta aina vipata näistä ”oikeista” kurkuttajista eli pikavippi firmoista. Mutta se kaikkein paras vaihtoehto olisi käsillä olevien eduskuntavaalien äänestyskoppi, jossa toteutuisi kansan tahto, niin että saisimme maahan hallituksen, jota kestäisi katsella ylpeänä kuin tuore isä kapalo -vauvaansa ja jolla olisi yhtä suuri tahto kuin pienellä ihmisen alulla hankkia ruokaa ja huolenpitoa osaksensa tahtotilalla, joka realisoitu hallituksen politiikassa ja ennen kaikkea teoissa, joista olisi sellaista konkreettista hyötyä Suomen taloudentilan kannalta, että työllisyys nousisi ja haittamaahanmuutto kokisi pikaisen lopun ja entisetkin parasiitit savustettaisiin supisuomalaisesta pirtistä huitsin nevadaan pilaamasta kaunista Suomea sekä kauniita naisiamme, jos he vain niin tahtovat olla.

  Reply
 • 2.4.2019 at 00:20
  Permalink

  ”Matteo Salvini: Italiassa on nyt laillista puolustaa itseään ja perhettään asein”
  Italian senaatin hyväksymä lainsäädäntö laajentaa kansalaisten oikeuksia puolustautua tunkeutujia vastaan, myös asein

  https://beta.oikeamedia.com/o1-104014

  Reply
  • 2.4.2019 at 00:21
   Permalink

   Näin sitävastoin Suomessa:

   ”ASENTEELLISTA LAINVALMISTELUA

   Ampuma-asedirektiivin implementointi Suomen Ampuma-aselakiin ja lakiin liittyvien asetusten valmistelu on esimerkki täysin ala-arvoisesta ja jopa vihapuheen tasoisesta yllyttämisestä kansanryhmää kohtaan. Eduskunnassa hyväksytyn esityksen HE 179/2018 vp käsittelyn yhteydessä paljastui “muistio”, jonka laatija on Poliisihallituksen Asehallintoyksikön päällikkö Mika Lehtonen. Lausuntona esitetty asiakirja on tarkoituksellisesti muutettu hämäämään kansanedustajia siten, että asiakirjasta on käytetty termiä “muistio”, vaikka todellisuudessa viranomaisen asemassa toiminut Asehallintoyksikön päällikkö on viranomaisena laatinut virallisen asiakirjan. Erityisen huomion kiinnitti asiaan eräs kansanedustaja ihmetellessään lausunnon jokaiselle sivulle merkittyä sanaa “muistio”. Toimittamalla ainoastaan ”muistion” vältytään vastaamasta myöhemmin tarkoituksella vääristetyistä tiedoista ja vihjauksista.

   Finlexistä voi jokainen kansalainen tarkistaa, mitä laissa viranomaisen toiminnasta julkisuudessa on säädetty ja erityisesti § 1 todetaan, että viranomaisen asiakirjat ovat julkisia. Mika Lehtonen on jo vuosien ajan osoittautunut olevansa ainoastaan asevastaisen agendan ajaja, siitä erinomainen esimerkki on aselain valmistelu 2009, lain hyväksyminen perustuslain vastaisuuksista huolimatta 2010 ja lain voimaan tulo 13.06.2011. Mika Lehtosen toiminta todistajana starttiaseita koskevissa oikeudenkäynneissä on aivan erillisen jutun arvoinen, joten on perusteltua syytä epäillä, että härski “muistio” on vain yksi monista Mika Lehtosen toimista pyrkiä lopettamaan laillinen aseenomistus Suomesta. Asehallintoyksikön toiminta on koko ajan perustunut omalaatuiseen lain tulkitsemiseen ja erityisen huomion ansaitsee Mika Lehtosen toiminta Ampuma-aselautakunnan suhteen. Asiantuntijaelimeksi aikanaan perustettu ampuma-aselautakunta on jo vuosia ollut kokoontumatta, jotta voidaan toteuttaa aselakien kiristämiset ilman asiantuntijoita…”

   Koko artikkeli: http://nra.fi/puheenjohtajalla-on-asiaa-173/

   Reply
   • 2.4.2019 at 00:22
    Permalink

    Suomen kansallisen kivääriyhdistyksen puheenjohtaja Runo K. Kurko päättää siis mainitun artikkelinsa ”Asenteellista lainvalmistelua/muuttuuko mikään” seuraavasti:

    ”Aseluvanhaltijat, muistakaa esityksen HE 179/2018 läpimeno eduskunnassa ja 11.3.2019 hyväksytty Siviili- ja sotilastiedustelulaki, sillä molemmat lait rajoittavat tavallisten lainkuuliaisten kansalaisten perustuslaillisia perusoikeuksia ja johtavat kohti totalitääristä valtiota. Muistakaa puheet EU:n yhteisestä armeijasta, jonka perustamisen tavoite on ainoastaan käyttää joukkoja toisin ajattelijoita vastaan ja kaataa sellaiset EU-valtioiden hallitukset jotka vastustavat Brysselin sanelupolitiikkaa. Varaudu ajoissa, sillä vihollinen on jo ovellasi ja saattaa puhua Suomen kieltä.”

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.