YLE sai palautettua Halla-ahon vaalitentin – Syyttää teknisiä ongelmia

Sunnuntaina kohuttiin verovaroin maksetun Yleisradion toiminnasta sen poistettua perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon vaalitentin ja puheen areena-palvelustaan. Palvelu ilmoitti, että ohjelman katseluaika olisi loppunut, vaikka muiden, aiemmin esitettyjen tenttien ja puheiden katseluaikaa oli vielä jäljellä.

Halla-aho päivitteli asiaa twitterissä ja kulovalkean tavoin edennyt some-raivo oli valmis.

Yleisradiosta kuitenkin kerrotaan, että Halla-ahon vaalitentti ja puhe saatiin palautettua takaisin areenan ohjelmistoon noin klo 20 illalla. Sen mukaan ”häiriö” on vaikuttanut muihinkin palvelusta aiemmin löytyneisiin ohjelmiin.

YLE ei ole erityisen suuressa huudossa esimerkiksi Perussuomalaisten parissa, vaan esimerkiksi sosiaalisen median keskustelua seuratessa ei voi välttyä esimerkiksi vaatimuksista YLE-veron lakkauttamisesta, siirtämisestä maksukortin taakse tai jopa koko instituution lopettamisesta.

Joissakin piireissä Yleisradiota syytetään yksipuolisesta uutisoinnista, vihamielisestä suhtautumisesta ”väärin ajattelijoita” kohtaan ja suoranaisesta valehtelusta.

Lähde: YLE, twitter

15 thoughts on “YLE sai palautettua Halla-ahon vaalitentin – Syyttää teknisiä ongelmia

 • 1.4.2019 at 11:01
  Permalink

  hesarin ulkomaan uutiset tänään

  ei yhtäkään mueller juttua 0

  https://www.hs.fi/ulkomaat/

  ja ennen mueller tutkinan päätöstä *ei todisteita*

  ja tämä ilmiö on 100 prosentinen toiminta tapa suomen valtamedioissa

  https://www.hs.fi/haku/?query=mueller&category=&period=&order=new&altStartDate=&altEndDate=

  oikeasti tämä touhu on todella öööö mietikää noide hs kuttujen määrää ennen sitä julkilausumaa
  ei syylinen

  lukekaa noita lööppejä ajatuksella ja vetäkäa johtopäätöksene

  valtamedian puolueetomuudesta vastuulisudesta objektiivisuudesta suomessa

  yhtenä päivänä hesari teki 6 juttua venäjä vehkeilee toditeet ovat raskauttavat akendalla

  nyt ei 3 päivään yhtäkään juttua aiheesta

  Reply
  • 1.4.2019 at 13:31
   Permalink

   Suomen valtamedia näyttäisi kuuluvan samaan deep state -rikollsijengiin, joka nyt Mueller-jupakan lauettua tyhjiin, on itse joutumassa ”hirteen” Vuodesta 2015 alkaneesta Trumpin järjestelmällisestä mustamaalaamis -demonistointi ja vaalihäiriköintikampanjoista.

   Silmiä avaava, tai ainakin ajatuksia herättävä dokkari:

   Reply
   • 2.4.2019 at 11:43
    Permalink

    Ylelle tapahtuu vahinkoja. Meinaan samassa mystisesti kadotetussa TV-vaalitentissä oli tietona että Jussi Halla-aho olisi filosofian maisteri vaikka hän on filosofian TOHTORI .

    Ja siinä missä sinisten porvarihallituskelpoinen Sampo Terho sai kertoa mielipiteensä rauhassa keskeyttämättä loppuun, sama vaalitoimittajakaksikko katkaisi Halla-ahon jutut jatkuvasti kesken uusilla kysymyksillä. Ei mikään perusdemla tuo tummahiuksinen oman firman kautta laskuttava vaalitoimittaja.Toisaalta Ylehän jäi housut nilkoissa kiinni jo ”Sipilä-Gatessa” porvarihallituksen ”omistaja”ohjauksesta Atte Jääskeläisen ja kokoomus-Kivisen aikana, kun uutisia pimitettiin ja vasuritoimittajiksi leimautuneita potkittiin kilometritehtaalle mm. Pressiklubin Ruben Stiller, joka otti muka liian sanavalmiita vasureita ohjelmaansa mm. Susanna Kuparisen (Eduskunta III -satiiri).

    Reply
 • 1.4.2019 at 11:06
  Permalink

  Silmukka kiristyy Trumpin ympärillä – ”Henkilö 1” kehotti lakimiestään rikkomaan lakia ja suunnitteli pilvenpiirtäjää Moskovaan vielä kesken vaalikampanjan
  Demokraatit eivät silti ole varmoja, kannattaako Trump haastaa valtakunnanoikeuteen.

  Reply
 • 1.4.2019 at 12:16
  Permalink

  Neuvostoliitto lakkasi olemasta 25.12.1991 naapurimaassamme, mutta YLE Neuvostoliiton reinkranaationa jatkaa stalinistista pravda journalismia sensurointeineen, todellisuuden oikeellisuuden harhaan johtamis sanavalintoineen agendansa mukaiseksi.
  YLE joutaa todellakin maksukortin taakse suoranaisine valehteluineen ja idioottimaisuudellaan. Saavat kuplassa eläjät sitten rypeä keskenään punavihreässä karsinassaan normaaleja ihmisiä häiritsemättä.

  Reply
  • 1.4.2019 at 13:33
   Permalink

   Ylen mielestä kansalla on väärät mielipiteet ja mieltymykset ja siksipä se pitää vaihtaa. Voi olla, että Ylen kulttuurimarxistit saavat aikanaan karun käsittelyn tänne kutsumiltaan sharia-poliiseilta. Voi tulla alkusuomalaista ikävä.

   Reply
 • 1.4.2019 at 14:57
  Permalink

  Niille jotka kaipaavat neuvoa ketä äänestää.

  Helsingin vaalipiiri : Ilja Janitskin 84

  Uudenmaan vaalipiiri : Marco de Wit 37

  Pirkanmaan vaalipiiri : Olli Heikkilä 116

  Reply
  • 1.4.2019 at 16:59
   Permalink

   Ainostaan tuossa oli yksi järkevä ehdokas: Ilja.
   2 viimeistä on täysiä helvetin tolloja, toista eli Heikkilää vie hänen höyrähtänyt ämmänsä joka on luulotautinen sairas.
   Sitten paras, marsu de vittu, romani josta ei viiti edes mainita, on niin säälittävä otus.

   Reply
   • 1.4.2019 at 20:42
    Permalink

    Aika pahasti sanottu.

    Marco de Wit on käynyt läpi sellaisen koettelemuksen että harva olisi siinä enää jaksanut edes yrittää. SKE:tä on niin paljon viranomaiset ja poliittiset vastustajat yrittäneet kampittaa että on pieni ihme että mies edelleen jaksaa taistella. Häirintä ja vaino on ollut järjestelmällistä.

    Mitä enemmän olen seurannut Olli Heikklän toimintaa sen paremmalta se on vain vaikuttanut. Ja ainoa oikea ja selkeä kannanotto aseiden omistukseen ja kantamiseen. Ollin omat sivut on ihan ok ja twitterin käyttö ok. Ollin vaimo vaikuttaa terävältä ja pätevältä.

    Myös huomatkaa minkälaisessa myllytyksessä Marcon vaimo Mari on ollut. Järjestelmällistä vainoa. Nimettömiä ilmiantoja. Kaikesta härinnästä ja vainosta huolimatta ovat jaksaneet taistella.

    Vielä erikseen iso plussa Marcolle siitä että uskaltaa kritisoida perustellusti juutalaiseliittiä ja Israelia.

    Reply
   • 5.4.2019 at 11:33
    Permalink

    No eipä ollut perusteluja säälityksellesi. Marco on pääosin oikessa, mutta puhuu liian raflavia, jotta 1% suurempaa kannatusta saa tässä valtamedian propagandan kyllästämässä maassa. Judeista kriittisesti puhuminen on mielestäni oikein, mutta 99,9% muistaa vielä holokaustipropagandan ja ei uskalla itse ajatella.

    Reply
  • 1.4.2019 at 20:57
   Permalink

   Muuten aika hyvä, mutta roolit ovat menneet sekaisin.

   Hitler taisteli globalistisia, kommunistisia voimia vastaan. Mädätystä vastaan.

   Reply
 • 1.4.2019 at 18:55
  Permalink

  Tämä ”tekninen ongelma” on tuttu jo Ruotsista, jossa IKEA:assa eritrealainen kusipää puukotti ja erotteli kahden kanta -ruotsalaisen – äidin ja pojan – päät hartioiden välistä, koska ihmisjätettä ketutti se, ettei saanut kaiketi turvapaikkaa, joka sinänsä on erittäin psykedeelistä Ruotsin kaltaisessa ”humanitäärisessä suurvallassa”.
  Joka tapauksessa eritrealainen päätti kostaa tämän kokemansa oikeudenmukaisuuden tappamalla nimenomaisesti valkoisen tai valkoisia ruotsalaisia. Teko onnistui niin hyvin, että siitä ei viitsinyt kukaan edes kusta lahkeeseensakaan eli tämä iki -pääministeri vaalituloksesta huolimatta sosiaalidemokraattista paskahousu -puoluetta edustava Stefan Löfven oli koko pikku ”sattumuksesta” niin hiljaa ja pukahtamatta, että tuo patoutuma pääsi vasta valloilleen vastaavanlaisen normi -homman tapahtuessa Uudessa Seelannissa, jossa paukuteltiin hengiltä muutama muslimi, joita on yhtä vähän maailmassa kuin susia Suomessa ja siksi parku oli suuri ja suru mitä kauhein, koska viimeinkin umpi -tyhmille ja kupan viottamat sosialistit ja globalisteille valkeni se järkyttävä seikka, että maailma on ”paha paikka”!!!

  Niin, IKE:an näyteikkunaan ilmestyikin sitten lappu, jossa valiteltiin, että pulju on suljettuna ”Teknisen ongelman” takia. Ja tottahan se oli, silä kyllä ihminen lakkaa ”toimimasta” kun siltä pään katkaisee toisin kuin kana, joka juoksee mailin päättömänäkin.

  Kun kummisetä globalisti pikku macron presidentti Niinistö piti pari vuotta sitten valtiopäivien avajaiset ja puheessa ei kaikki mennyt kuin Tarja Halosella, YLE vaiensi äänen niiltä kohdin missä puhuttiin totta ja vastoin sosialistien, kokoomuksen, keskustan, vihreiden, EU:n, Soroksen ja YK:n agendaa, jossa ”punaisena lankana” on murhata Yhdysvaltain ja Euroopan valkoinen väestö ja korvata se kädellisillä, jotka tekevät yksinkertaista työtä ja tuottavat paskaa kaikella sillä tyhmyydellä, jota nk. ”parempi geenimanipulaatio” saa aikaan kun laitetaan yhteen tyhmät ja viisaat jolloin aivan kuin koiranjalostuksen myötä vie muutaman sukupolven aikaa kun otsalohko on tarpeeksi matala NWO:n ja elitististen globalistien laboratorio mallinnusten mukaisesti.

  Reply
 • 2.4.2019 at 01:03
  Permalink

  Näin EU-diktatuuri edistää Kalergi-suunnitelman mukaista eurooppalaisten valkoista kansanmurhaa:

  ”The Hungarian government claims a suspected Islamic State terrorist who entered Europe posing as a refugee was in possession of a pre-paid debit card from the European Union, and that the EU has issued 64,000 such cards to migrants.”,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/03/31/hungary-govt-says-suspected-isis-beheader-had-pre-paid-debit-card-from-eu/

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.