Kolumni: Ovatko kypsyneimmät kansalaiset siirtyneet ”vaalityöhön”?

Halveksunta poliitikkoja kohtaan on kristallin kirkasta… Ihmiset eivät luota poliitikoihin, eivät arvosta poliitikkoja ja yhä useampi epäilee muutoksen olevan mahdollinen vain politiikan keinoin. Itseasiassa, sekä ”vallankumouksen” nimeen, että muutoksen tarpeettomuuteen vannovien määrä on ainakin minun näkemykseni mukaan lisääntymässä.

Kuten olen aiemminkin kirjoituksissani todennut, vallankumousta ei ole tulossa ja koska ihmisten ajoittain ansaittu poliitikkojen karsastaminen on lisääntynyt, voisi ajatella varoventtiilin löytyvän ennemmin tai myöhemmin jostakin. Uskonko siltikään, että kansa olisi siirtynyt tekemään ”vaalityötä” melkein yrittämällä pahoinpidellä Timo Soinin tai Suldaan Said Ahmedin? En usko…

Suomalainen protestointi vain ei manifestoidu väkivaltana.

Voin toki olla väärässäkin, mutta luulisi, että esimerkiksi perussuomalaiset herättäisivät vastustajissaan sellaisia antipatioita, jotka johtaisivat väkivallan käyttöön. Kuitenkaan, edes äärimmäisin antifa-hörhö, tai punavihrein sekopää jostakin Helsingin älyllisen ylimystön taistolaisbaarista ei ainakaan toistaiseksi ole saanut päähänsä yrittää ”iskua” perussuomalaisten vaaliteltalle.

Tokihan jos jonkinlaista ilkivaltaa on ollut ilmoilla… On tuhottu polkupyörää, naarmutettu autoa ja revitty mainosjulisteita, mutta ketään ei tiettävästi ole ainakaan toistaiseksi lyöty poliittisista syistä. Ikävää touhua, mutta kohtalaisen harmitonta.

En siis usko, että kaikkein turhautuneimmat kansalaiset olisivat ryhtyneet ”takamettien unabombereiksi” ja aloittaneen jonkinlaisen pyhän sodan poliitikkoja vastaan. Samoin en usko, että edes se kaikkein rasistisinkaan SKE:läinen olisi perustamassa jotain yhden miehen ”einstatzgruppenia” kiusatakseen rääväsuista Ahmedia. Miksi he niin tekisivät? Mitä he siinä voittaisivat? Sitä sopii miettiä…

Occamin partaveitsi…

Kuka sitten voitti Soinin ja Ahmedin tapauksissa? Yksinkertaisin selitys on useimmiten oikea ja koska en oikein jaksa uskoa oikeiston, vasemmiston tai edes niiden ulkopuolelta löytyvien aktivistien tämänkaltaiseen aktivismiin, aikaansaavuuteen tai edes typeryyteen, löytyisi todennäköisin syyllinen Soinin kohdalla sinisistä ja Ahmedin tapauksessa vasemmistoliitosta.

Vasemmistoliiton nuorisosiipi ja katujaosto, ANTIFA, on kunnostautunut jos jonkinlaisissa väkivaltaan liitännäisissä harrastuksissa, joten sieltä löytyy motiivi sekä kosolti suorastaan himokkaita syntipukkeja kun taas siniset… Heille pohjamutien alimmissa sedimenteissä matavan suosion vuoksi, kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta.

Löytyisikö sinisiltä tarpeeksi idioottia aktiivia noin likaiseen hommaan? Olen kuullut, että sinisillä on muutama jäsenmaksun maksanut jäsenkin, joten kyllä sieltä varmasti löytyy joku, joka on valmis uhraamaan rikosrekisteristään yhden rivin tapaus Soinin ”false flagiin”. Mitä taas tulee itse juoneen, eräs ystäväni kiteytti asian melko hyvin: ”Jos kyseessä oli sinisten salajuoni, niin oli aika paska juoni”. Se on totta, juoni oli paska, mutta ei se sinisten alkuperäinenkään juoni kovin kaksinen ollut.

Alkuperäinen juonihan meni tiiviisti sanottuna seuraavasti: ”Hei! Laitetaan Sampo Terho puheenjohtajaksi, ollaan kuin keskusta ja kokoomus ja pidetään ihmisiä niin tyhmänä, että jos me vähän ollaan vastahankaan maahanmuutossa, ne äänestää meitä vieläkin ja me saadaan kaikki kovaa liksaa”. Tässä välissä Jussi Halla-ahosta tuli puheenjohtaja ja suunnitelma muuttui: ”Hei jätkät, ei lannistuta! Sama suunnitelma, mutta perustetaan uus puolue ja irtisanoudutaan persuista ihan täysin. Muistakaa haukkua niitä natseiksi ja rasisteiksi!”.

On siis varsin ymmärrettävää, että nämä suuret strategit jatkavat paskojen juonien (paskaa) punomista.

Petri Perta/Nykysuomi.comin päätoimittaja

6 thoughts on “Kolumni: Ovatko kypsyneimmät kansalaiset siirtyneet ”vaalityöhön”?

 • 26.3.2019 at 20:02
  Permalink

  Liikkeellä ovat ainoastaa lautapää härät porsliinikaupassa.

  Reply
 • 26.3.2019 at 22:37
  Permalink

  Paras protestointi on äänestää 14.04 perussuomalaisia, reformia, ipua tai väyrysläisiä.

  Viherperseily ketuttaa. Vastustan valtamedian ilmaston muutos kusetusta syömällä lihaa ja kananmunia huomattavasti aiempaa enemmän, kahviin lurautan kuohukermaa, leivän levite on kotimaista voita, sillä en tue Nesstleä enkä muita ylikansallisia myrkkymargariini firmoja.
  Heitän myös kaikki jätteet sekajätteeseen. Myös kaiken mitä posti on työntänyt oviluukusta. Siirryin myös käyttämään muovisia kertakäyttö aterimia, lautasia ja mukeja. Pakkaan ostamani hedelmät kaupassa aina kahteen päällekkäiseen hedelmä pussiin jne.
  Kenekään ei tarvitse hyppiä vihervasemmiston, keskustan ja kokoomuksen pillin mukaan.

  Reply
  • 27.3.2019 at 08:55
   Permalink

   Joko sulla on kauppakassina Chevy Van 6-litraisella pytyllä pihassa? Ja iso asuntovaunu 2x vuodessa toteutettavia etelän lomareissuja varten?

   Älä myöskään unohda isot aurinkopanelit katolle, niistä tuleva sähkö kun maksaa 2x seinästä tulevaan verrattuna.

   Vielä kun tilaat kaikki ruokasi lentorahtina Taiwanista tai Karibialta, niin johan sylvi lypsää!

   Reply
 • 27.3.2019 at 08:18
  Permalink

  Ocaamin partaveitsi ei määritä yksinkertaisinta selitystä todennäköisimmäksi, vaan muutoin samanarvoisista selityksistä yksinkertaisimman todennäköisimmäksi.

  Reply
 • 27.3.2019 at 12:27
  Permalink

  Usko ”kansanedustajiin” on mennyt näiden JULKISTEN tietojen takia:

  2 ”eduskunnan” hyväksymä valtiopetos: Suomen ”perustuslain” 118 § … KIansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsitteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Loi siis kastijärjestelmän Suomeen ja esi vanhojen valtiopetosten tutkinnan.

  archive.is/kimmoleaks.fi … ai niin näkyvyys ESTETTY taas vaalien ajan !

  Reply
 • 28.3.2019 at 01:46
  Permalink

  Sinisille: Maksakaa kolme tonnia tyhjään hanskaan, niin saatte räätälöidyn leikkiatakin tapahtumaanne. Tarvitsen myös litterat, hotellihuoneen ja tyhjän muovipullon ponnetonta lyöntiyritystä varten. Kuulemma polvisuojat kustannatte myös. Älkää unohtako litraista kossua ja blandiksia.

  Säälittävällä teatterihuvilla saatte ainakin ***tana 200% äänistä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.