Arto Luukkanen: Väkivalta pelaa hämärään pussiin

Tämä on oma henkilökohtainen mielipiteeni.

PS tuomitsee tietenkin kaiken väkivallan, vandalismin ja uhkaukset vaaleissa mutta lisään siihen
seuraavaa: tätä seuraava ”maaginen kaksi viikkoa” ennen vaaleja on kuitenkin myös provokaattorien kulta-aikaa.

Vaaleihin voi yrittää vaikuttaa väkivallalla tai näyttävillä tempuilla (kuten hallituksen hajottaminen).

Tarkoituksena patistaa empivät äänestäjät hallituksen ja vallanpitäjien puolelle kun gallupit menevät alaspäin kuin heitetty paistinpannu. Pimeät operaatiot ovat nyt pop. Hörhöjä voi viekotella helposti välikappaleikseen.

Perussuomalaiset ovat nousseet nyt gallupeissa niin ylös, että on selvää, että näitä operaatioita ja loanheittoa tarvitaan nyt kovasti.

On aina kysyttävä, ketä tällainen vandalismi, terrori tai juopunut väkivalta hyödyttää.

Ainakaan perussuomalaisia se ei hyödytä missään tapauksessa. Me olemme Suomen lain puolella ja uskomme, että laillista yhteiskuntajärjestelmää muutetaan säätämällä uusia lakeja ja asetuksia.

Meillä on hieno maa, jossa voi kulkea ilman turvamiehiä. Pidetään se sellaisena.

ps. laitan tähän vielä tapahtuman, jota monet ehdokkaat varmaan kohtaavat. Joku kuukausi sitten eräs fillaroiva mies sai raivokohtauksen kun näki minut apteekin edessä ja alkoi huutamaan että ”me pidämme huolen, että et koskaan pääse kansanedustajaksi” ja lupasi pahoinpidellä minut. Minä toivotin hänelle siunausta ja hyvää viikonloppua. Sama kaveri huuteli myöhemmin vaaliteltalla samanlaisia uhkauksia. Enpä oikein välittänyt. En heilu tuulessa. Silti: näitä hörhöjä tulee ja virkavallan kannattaa tietysti olla valppaana. Suomi on vielä onneksi sellainen maa, että täällä voi kulkea rauhassa. Pidetään siitä huoli ja rauhoitellaan ihmisiä. Kuten noissa kommenteissa totesin: suomalaiset ovat toistensa ystäviä – ei vihollisia.

Arto Luukkanen

10 thoughts on “Arto Luukkanen: Väkivalta pelaa hämärään pussiin

 • 24.3.2019 at 21:10
  Permalink

  jos ei totta niin… erittäin törkeää toimintaa** taas** SDP politikollta Hussein al-Taeelta sanoo:
  24/03/2019 20:37
  Paula Risikko: Poliittisen väkivallan tulo Suomeen estettävä
  Ulkoministeri Timo Soinia yritettiin lyödä Korson maalais­markkinoilla Vantaalla, puolue­johtajat tuomitsevat ”hyökkäyksen demokratiaa vastaan” Oliko Timo Soini ministeri demokratian ansioista sin ei todelakaan ollut
  silti nämä muut ääliöt
  ”hyökkäyksen demokratiaa vastaan” siis anteeksi mitä nämä pellet ovat paniikissa koska he tajuavat että heitä inhotaan suurella
  ehkäpä enmmistön prosenteilla hesari vetää yle linjaa jollenki mamu edustaja vihreälle annetaan oikeus heitää jotain tälläista läppää vaatimatta häneltä mitään todisteita väittämilensä
  tälläiaset HS Jutut ovat juuri itse sitä vaalipropagadaa valeihin vaikutamis yrityksiä viher vasureiden hyödyksi täysin ykispuoilinen näkökantaa

  kauna viher vasurit määkimässä HS ssä jotain

  p——-vastustajien syylistämis propagandaa

  ilman mitään estoja

  Arvio: Ehdokkaiden häirintä vaalikentillä muuttunut aggressiivisemmaksi

  ****Vihreiden puoluesihteerin**** Lasse Miettisen mukaan vaalihäirinnästä
  on useita esimerkkejä

  10-vuotiaana tullut irakilaistaustainen
  Sdp:n kansanedustajaehdokas Hussein al-Taee

  on kohdannut muutamilla vaalitoreilla liian lähelle tunkevia ryhmiä.

  Siis Mitä Vi……….
  ”Erityisen ikävää on, että jonkin verran on tapahtunut myös
  **seksuaalista häirintää ***ehdokkaana olevia naisia ja tukiryhmäläisiä kohtaan.

  ” Al-Taee ei halua täsmentää, mistä ryhmistä on kyse, koska hän ei halua niitä mainostaa.

  Mutta Heaasri mainostaa rivien välistä

  ”***Samoja hahmoja oli liikkeellä puoluetoimiston mukaan jo kunnallisvaaleissa.///”

  Mietikää jos hän valehtelee ja mietikää

  mitä nämä hänen edustansa mamut ovat juuri tehneet

  Siis mietikää oikeasti Kuinka Törkeää demokratian halveksuntaa se on

  jos hän kääntäkin mamut taas uhreiks

  i valehetelemalla jotain tälläistä

  yrittämällä kääntää asiat taas päälaelleen tagyalla

  Erityisen ikävää on, että jonkin verran on tapahtunut myös
  **seksuaalista häirintää ***ehdokkaana olevia naisia ja tukiryhmäläisiä kohtaan.” Al-Taee ei halua

  täsmentää, mistä ryhmistä on kyse, koska hän ei halua niitä mainostaa.

  ”Samoja hahmoja oli liikkeellä puoluetoimiston mukaan jo kunnallisvaaleissa.” siis hesari kirjoitaa jotai tälläistä ilman todisteita ja tässä on erittäin voimakas viitaus

  keitä ne ahdistelijat olisivat kun juuri Ex Sdp Muslimi pidätetty pedofiliasta oulussa taas

  tai menikö se niin *mitä välijä syylistää ehkä vääriä ihmisiä*

  niinhän Hesarikin tekee ilman faktoja todisteita alvariinsa

  selvitälää joku Hussein al-Taeen väiteet please

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006046809.html

  Reply
  • 25.3.2019 at 08:02
   Permalink

   Rauni Luukanen – Rakkautta, ei väkivaltaa (englanniksi):

   Reply
 • 24.3.2019 at 21:46
  Permalink

  Suomen valta media tekyee poliitista vaalityötä puna viher vasiri liberaaleille ohmiot kosteina

  joku kierouden psukologian sana kikkailun käsikirja pöydällä

  joka On jaettu jokaiselle valtamedia toimittajille

  kuin aapis kirja eka luokkaisille tien viitoitajaksi demokratialle
  eli kuinka vähemmisön pitää pysyä vallassa vaalituloksita piitamatta kuten usassa

  tai ylen kioskin vaalikoneen kysymykset ovat heistä **puolueetomat* ohöm

  ihme demokratian kunnioitusta mantelin tuoksuissa ilmassa

  anteeksi tääkän valtamedian toimituksissa haisee shiva kukinto

  ja toimittajat
  ovat ihan pölyisään siitä näköjään

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6ee1a0da-eb55-453d-999a-7a4af88447dd

  Reply
 • 24.3.2019 at 23:35
  Permalink

  Juudas Soinia yritetty lyödä? Pääotsikko valtalehdissä ja YLE:llä on kuitenkin se, että mahdollisella lyöntiyrityksen tekijällä oli Soldiers Of Odin takki päällä. Tämä mainitaan joka paikassa ennen Soinin nimeä. Jottako ihan sattumalta?

  Reply
 • 25.3.2019 at 00:06
  Permalink

  Ei saa kiusata Juudasta. Hänellä on muutenkin vaikeaa valheiden verkossaan tietäessään, että jonakin päivänä totuus tulee vääjäämättä esiin.

  Reply
 • 25.3.2019 at 02:24
  Permalink

  Narikkatorilla lauantai iltana mieltään osoittanut kurdi-joukko pahoinpiteli ohikulkevia suomalaisia lyömällä lippujensa kepeillä ja potkimalla. Reformin kandaedustaja ehdokkaan kyynärvarsi murtui. Videoilta on havaittavissa että suomalaiset äärivasemmistolaiset kiihottivat ja yllyttivät kurdeja väkivaltaiseen hyökkäykseen.

  Suomi ei ole turvallinen maa, eikä täällä saa kulkea rauhassa julkisella paikalla, vaikka useampi poliisipartio vehtaisi näköetäisyydellä.

  Reply
 • 25.3.2019 at 09:00
  Permalink

  Te olettekin vastuussa mielenkiintoisista asetuksista. Ensi töiksenne sääditte maahanmuuttokriittisestä järjestötoiminnasta järjestäytynyttä rikollisuutta. Jo 2011 kannatitte sananvapauden hautaavia vihapuhelakeja yksimielisesti. Viimeisin tempauksenne on tiedustelulain kiirehtiminen. Huomaa selvätsi, että suomalaiset ovat vihollisianne

  Reply
 • 25.3.2019 at 17:11
  Permalink

  Maa on täynä näitä aivottomia kusipäitä eli erittäin tyhmiä idiootteja, jotka ovat kuunnelleet ja katselleet valtamedian ”papukaija-uutisia” ja iltapaskojen löysiä otsikkoja, jotka ovat pelkkää yhteyksistään irrotettuja lauseita tai sanoja ja lopullinen varsinainen totuus on jossain ”aavan meren tuolla puolen” leipätekstissä niin, että valehtevat lehdet ja valta-nettijulkaisut, voivat ”käsi punavihreällä sydämellä” sanoa, että onhan se ”jutussa” sanottu niin kuin asia on!”

  Eikä tämä koske edes nuoria tai aikuisuus iässä olevia ituhippejä tai muita suomalaisissa punavirherissä yliopistoissa ”opiskelevia” ”opiskelijoita”, jotka eivät ”opiskele”, vaan heidän päihinsä kaadetaan kuin tyhjään tynnyriin kommunismia, kulttuurimarxismia, monikulttuurisuutta, ”ilmastonmuutosta”, globalismia, EU-keskeisyyttä ja eritoten syvää vihaa omaa kulttuuriaan ja maataan kohtaan tuomiten sen ”äärioikeistolaisuudeksi”, ”natsismiksi”, ”rasismiksi”, ”vihaksi”, ”itseensä käpertymiseksi” ja ennen kaikkea sodan julistukseksi maailman rauhaa vastaan, jonka papittarena ja epäjumalana on YK tuo valkoisen rodun kansanmurhaa kannattava ja avoimesti ajava maailmanjärjestö, josta on kehittynyt ja kasvanut ylikansallinen hirviö, jolle maailman globalistit ja kommunistit kansan sekoittamis haaveissaan ovat valmiit antamaan kuoliniskun kansallisvaltioille tietäen sen johtavan noiden valtioiden suistumista anarkiaan ja mielivaltaan sekä murha-aaltojen tsunamin alle ihmiset, jotka eivät olisi halunneet elämältään ja kotimaaltaan muuta kuin sen, että he saisivat elää rauhassa yhteiskunnissa, joissa vallitsee aito oikea yhteiskuntarauha ja järjestys vailla hengen ja terveyden menettämisen vaaraa rikoksen uhrina sekä poisottamatonta oikeutta ylläpitää elämää maassa, jossa vallitsee aito oikea länsimainen parlamentaarinen demokratia sekä hallinto, joka kunnioittaa heidät siihen asemaan äänestäneitä kansalaisia ”läpinäkyvissä” vapaissa vaaleissa vailla vaalivilppiä sekä minkään ulkopuolisen valtakeskittymän epärehellistä ja raukkamaista pakkoa sekä vaalivaikuttamista kuin sen enempää maan valtamedia tässä samassa tarkoituksessa tekemää myyräntyötä niitä ehdokkaita ja puolueita vastaan, jotka ovat puhtaita kaikesta siitä korruptiosta, vääryyksistä, matalamielisyyyhdestä, kunniattomuudesta, turmeltuneisuudesta ja sysimustasta sielusta, jollaisen nuo kaikki kolme pirua omistavat: EU, valtapuolueiden maanpetteri poliitikot ja valtamedia vm. ollessa verorahoilla toimiva loinen ja syöpäläinen, joka vampyrin tavoin elää työtä tekevän kansan verellä ja hiellä turvatuissa mediataloissaan vailla huolen häivää siitä mitä he ulostavat suustaan, joka on muuttunut peräsuoleksi vain syystä, että nuo valheiden syövyttävät rikkihapot ovat tehneet tehtävänsä ja valtamedian toimittelijoiden evoluutio on toteutunut sopeumaksi, sillä totuutta eivät noiden sanomatalojen seinät kuulleet yli 30-vuoteen sillä ”leipäpappien saarnat” ovat joka jumalan ilta samat liturgialtaan, jonka nurkka-jumala kansakunnalle kertoo tehden tuon iljettävän katuhuoran virkaa vastaavan suojatyöpaikan helpommaksi kuin ”heinän teko”, sillä ilman mitään vastuuta ja pelkoa työn menettämisestä tai sen todellisen timantin kovan työn laadun sekä moraalisen riman nostamisen korkealle totuuden saavuttamiseksi ja sen pitämiseksi korkeinpana yhtenä tähtenä päämääränä ja huoneentaluluna, jota kansankunnan palvelijoiksi itseään kutsuvat ”totuuden aireet” katsoisivat aina joka aamu tullessaan töihin ja illalla pois lähtiessään ovat tarpeeton, sillä he palvelevat suurta saatanaansa EU:ta ja sen tähtirykelmää, joista jokainen on valheita, petturuutta, väärinkäytöksiä, ahneutta, despoottisuutta, ylimielisyyttä, vihaa, julmuutta, rakkaudettomuutta, raakuutta, kyltymätötä vihaa oikeamielisyyttä kohtaan, murhanhimoa ja Jumalattomuutta nostamalla ihmisen kaiken olevaisen yläpuolelle tuomariksi päättämään siitä ketkä saavat elää ja keiden täytyy kuolla ja millaisessa maailmassa sen täytyy tapahtua tekemällä se ”paratiisiksi” väärintekijöille ja helvetiksi tavallisille kansalaisille, jotka olisivat yhtä tyytyväisiä kuin muurahaiset muurahaiskeossa pakertaen päivästä toiseen aina samalla paikalla saman auringonvalon osuessa siihen kuin aina ennekin on jo ollut monta kymmentä vuotta tai jopa ehkä satoja.

  Reply
 • 26.3.2019 at 14:51
  Permalink

  Jeesus tiedottaa:

  ”Tämä maapallo on luotu kuin puutarhaksi, jossa yksilöiden on tarkoitus viihtyä toisiaan tukien ja kukoistaen. Puutarhan tuhoajat ova häirikköjä joita kenenkään ei pitäisi päästää keskuuteensa, eikä päättämään asioistaan. Tuhoajia ei pidä päästä puutarhaan. Siksi on luotu luonnolliset rajat, kuten vuoristot ja meret, estämään toisiinsa sopimattomien lajien tuhoisa sekoittuminen.

  Tuhoajat näkee joissakin tapauksissa siitäkin että heidän omat asuinalueensa ovat kutakuinkin autiomaata, eli puutarha on siltäkin osin heiltä viety. Väärät uskonnot näkee siitä että sellaisten jäseniä tuhotaan psykologisesti muun muassa ikuinen helvetti -saduilla heitä naamaan lyöden”:

  youtube.com/watch?v=1eN11Rc1kQE

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.