Lisätietoa Vantaan väkivallanteosta – Ulkomaalaistaustaista epäillään törkeästä pahoinpitelystä ja huumerikoksesta

Nykysuomi kertoi eilen Vantaalla tapahtuneesta väkivallanteosta, josta poliisi ei kertonut julkisuuteen edes tekotapaa, epäillyn tietoja tai sitä, onko uhrilla hengenvaaraa. Pähkinärinteessä sijaitsevassa yksityisasunnossa tapahtui aamulla klo 8.06. väkivallanteko, josta Itä-Uudenmaan poliisi otti pian teon jälkeen kiinni epäillyn tekijän, vuonna -95 syntyneen ulkomaalaistaustaisen miehen.

– Tapahtumat olivat saaneet alkunsa, kun veljeksille oli tullut riitaa asunnossa ja riidan päätteeksi epäilty oli pistänyt veljeään pienehköllä teräaseella selkään, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja Simo Kauppinen Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Uhri kuljetettiin välittömästi sairaalaan hoidettavaksi eivätkä hänen vammansa ole virkavallan mukaan hengenvaaralliset.

– Tekoon epäillyltä mieheltä löytyi kiinnioton yhteydessä myös huumausaineeksi luokiteltavia tabletteja, joten tällä hetkellä hänen epäillään syyllistyneen törkeän pahoinpitelyn lisäksi myös huumausaineen käyttörikokseen, Kauppinen jatkaa.

Lähde: Poliisi

Lisää aiheesta:

6 thoughts on “Lisätietoa Vantaan väkivallanteosta – Ulkomaalaistaustaista epäillään törkeästä pahoinpitelystä ja huumerikoksesta

 • 22.3.2019 at 11:12
  Permalink

  Kumma halu edelleen salata noita raketti-inssejä rikoksen tekijöinä. Se on jo turhaa, sillä tekevät pienellä porukalla jo kenties enemmän rikoksia kuin suomalaiset yhteensä, joten salauutisoinnissa ainakin itse yhdistän tekijän automaattisesti nokinahkaan.

  Reply
 • 22.3.2019 at 12:46
  Permalink

  ”Veljekset kuin ivlekset!” Vai kuinka?

  Reply
 • 22.3.2019 at 14:04
  Permalink

  Lähi-itä ja Afrikka tyhjensivät vankilansa ja mielisairaalansa Suomen junaan. Ilmankos vihervasemmisto, kepu ja kokoomus tykkäävät mamuista kun heillä on kaksi kokemusperäistä yhdistävää tekijää.

  Reply
  • 23.3.2019 at 08:36
   Permalink

   Vanha sananlasku?

   ”Hallitsija tahtoo kaltaisiaan alamaisia”.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.