Johanna Lehtonen: Syytän kommunisteja!

Suomalaiset kommunistit ovat poliittinen tyhjiö, joka vie voimaa todellisen kansanrintaman syntymisen mahdollisuudelta. Suomalaiset kommunistit on karkeasti jaettavissa kahteen ryhmään: vanhat kommunistit Neuvostoliiton ja Kekkosen ajoilta sekä nuorkommunistit viimeisten vuosikymmenien ajoilta.

Molemmat porukat tunnetaan (erityisesti ”tavisten” mielissä) kärkkäinä, suorastaan päällekäyvinä, mikä johtunee kommunismin aatteena näkevien lujasta uskosta omaan oikeassa (ja oikeudenmukaisuudessa) olemiseen. Tämä ei ole vieras piirre millekään ismille, tokikaan, vaan siinäpä ongelma: kommunismi ei ole aate. Kirjaimellisesti marxilaisittain ajateltuna ajatus kommunismista aatteena on läpeensä valheellinen, vieläpä ylimielinen: kommunismihan on vain luonnollinen jatkumo sosialistisen vallankumouksen synnyttämälle yhteiskunnalle.

Kärkkäys paisuttaa kommunistien luomaa poliittista tyhjiötä, sillä se estää kommunikoinnin ja sitä myötä yhteistyön mahdollisuuden kaikkien kanssa, jotka eivät tunnusta samaa ”aatetta” – suomalaisen yhteiskunnan kahtiajako kommunismin ja kapitalismin ollessa ajankohtainen Euroopassa selittää osittain vanhojen kommunistien äkkijyrkkyyden, mutta nuorkommunistien jyrkkyys on pinnallista teatteria: kuten ismeistä yleensäkin nykypäivän Lännessä, kommunismista on tullut vain vaatekappale oman identiteetin ”luomisessa” – imagoasia.

Siispä te suomalaiset kommunistit – niin te ihmisen kestokyvylle liian moneen kertaan petetyt ja siksi keskenään(kin) riitaiset vanhat kommunistit kuin myös te trendikkäät nuorkommunistit, jotka kasvatatte yksilöllistä vahvuuttanne (itseluottamusta) kutsumalla toisianne ”tovereiksi” Reilun kaupan lattemukien äärellä ”vasemmisto”kuppilassa – olette yksittäiseksi ryhmäksi suuremmassa vastuussa tavallisen kansan ahdingosta Veli-eliitin omaksi paratiisikseen rakentamassa Suomessa.

Kommunistit lähetyssaarnaavat nimenomaan tavallisen kansan keskellä, ja toki hienolla idealla: tasa-arvo. Vaan kun tasa-arvon tiennäyttäjät ovat vihaisia, katkeria ja suvaitsemattomia kaikkea muuta paitsi omaa ”aatettaan” kohtaan, miten lopputulos voisi etäisestikään muistuttaa Marxin ajatusta edes sosialistisesta yhteiskunnasta, saati kommunismista? Miksi kukaan ”tavis” seuraisi katkeruutta ja vihaa, jos päämääränään on yhteinen hyvinvointi ja oikeudenmukainen yhteiskunta?

Miten Suomen kansa voisi yhdistyä ja kävellä yli Veli-eliitin, kun he jotka maailmalla toimivat kansanrintaman kokoajina eivät tässä maassa pysty tarjoamaan ”taviksille” kuin riitoja ja syytteleviä sormia – parhaassakin tapauksessa vain yksilön omanarvon kasvattamisen kehdon? Miksi te, kommunistit ette suostu näkemään tätä ja nielemään ylpeyttänne todellisen yhteisen hyvän eteen?

Suomalaiset ovat junttiväkeä ja tullevat aina olemaankin – metsän kansaa. Koska on päivänselvää, ettei se muutu ainakaan lähiaikoina eikä suomalaisista tule katkerien ja/tai ylimielisten, usein ”älykköinä” esiintyvien kommunistien – vanhojen tai nuorien – seuraajia, miksi puskea omaa ”aatetta” muiden kasvoille silmät sokeina, toisia kuuntelematta – vain omaa ylpeyttään? Miksi hajottaa kansan yhtenäisyys oman ylimielisyytensä tähden ennen kuin sitä on olemassakaan?

Yhtenäisen kansanrintaman luominen olisi Suomessa mahdollista, kun luovuttaisiin väreistä, oltaisiin vain suomalaisia, Pohjolan kansa, joka ei enää suostu alistettavaksi – ei kruunun, ei paavin, ei tsaarin, ei keisarin, ei jenkkien, ei korporaatioiden eikä liittovaltion. Tämä vaatisi kuitenkin teidän, suomalaisten kommunistien nöyrtymistä ja kuplanne puhkaisua sisältäpäin. Silloin astuisitte samalla tasolle ”tavisten” kanssa, ja vain samalta tasolta voidaan olla tasa-arvoisia.

Siis, suomalaiset kommunistit: lopettakaa älylliset marxpiirit ja vanhojen vihojen verestyttäminen ja olkaa kerrankin todella kansan asialla, kansan kanssa yhdessä ja kansan – ei egonne – hyväksi. Avatkaa sydämenne todelliselle tasa-arvolle, ihmisten tasavertaisuudelle ja massojen voimalle. HYLÄTKÄÄ KOMMUNISMI ja saatatte pelastaa sen.

Johanna Lehtonen

4 thoughts on “Johanna Lehtonen: Syytän kommunisteja!

 • 20.3.2019 at 10:55
  Permalink

  Miten voi hylätä kommunismin, joka on internationalistisella bolshevismilla ja juutalaisella jumal-kapinalla maustettu erittäin muodikas aate, joka itse asiassa ruokkii nykyistä globalismia. Se ilmenee kaikissa niissä liikkeissä, joissa on etuliite ”uus-”. Taloudellinen ääriliberalismi ja pörssien rahairstailut ovat osa tuota aaterypästä, kuten myös uuden teknologian, uusien sosiaalisten normien ja uusien taidemuotojen palvonta. Siinä dekadenssi ja edistys merkitsevät yhtä ja samaa. Tuo aate on iskostunut niin syvälle arvoliberaalin lännen kulttuuriin, ettei konservatismiin taipuvainen populismi saa sitä lainkaan kuriin. Valtamediat ruokkivat lietsovat ja pönkittävät tuota aatetta häpeämättä.

  Kommunismin tilalle voisi yrittää ujuttaa muita vasemmistolaisia aatteita: vaikkapa bolivaarisen sosialismin, joka pyrkii eroon kaikenlaisesta imperialismista. Entäpä pahamaineinen kansallissosialismi: 1930-luvun Saksan talousihmeessä riittäisi tutkimista. Kansallissosialismin äärimmilleen demonisoitu maine on yksi syy minkä vuoksi ”kommunismilla” on nykyisin ylivalta. Myös kristillinen sosialismi tai sosiaalidemokratia olisivat tutkimisen arvoisia. Siellä missä kristinusko hylätään, astuu tilalle välittömästi ”juutalainen” vaikutus eli kaiken vanhan ja vakaan järjestelmällinen kumoaminen ja tolkuton materialismi.

  Reply
 • 20.3.2019 at 11:00
  Permalink

  Entäpä jos hylättäisiin politiikka?
  Valittaisiin vain Suomen kansan vanhemmisto määräajoiksi max.kaksi kautta, joka toteuttaisi suorien kansanäänestysten tahdon. Alle 60 vuotiaita ei kelpuutettaisi vanhemmisto ehdokkaiksi. Alle 60 vuotiaat ovat kakaroita joilla ei ole tarvittavaa elämänkokemusta eikä ymmärrystä.

  Reply
 • 20.3.2019 at 19:26
  Permalink

  Kommunismi on kansanmurha-aate, jossa ensin kapitalistit murhataan vallankumouksessa. Sen jälkeen kommunistit henkäisevät hetken… ja kun maa on sekaisin järjestyksettömänä anarkiana. Lopulta nk. ”kansanvihollisia” aletaan nähdä joka puolella ja uusi verinen ”puhdistus” käynnistyy tarkoettaen sitä, että kommunistit alkavat tappaa toisiaan.

  Koska kun valtio on ottanut kaiken omaisuuden haltuunsa, ei tuo kommunistisen aatteen ikuinen kade, väkivalta ja pahansuopaisuus lakkaa koskaan, vaan ne ”työläiset” ja ”talonpojat”, jotka omistavat 5 klemmaria katsotaankin NYT mitä suurimmiksi riistäjiksi ja kapitalisteiksi, jotka on likvidoitava ”uudessa vallankumouksessa” (Kiina) … ect… etc.

  Kommunismi ja sosialismi on köyhyyden jakamista niin, että kaikki ovat ”tasa-arvoisesti” yhtä köyhiä lukuunottamatta uutta ”yläluokkaa” puoluekaaderit ja -johtajat esim. Neuvostoliitto, joille on olemassa omat kauppansa ja ylellisyystuotteensa saatavina ”omaan käyttöön”, joita nk. tavallinen kansa ei näe itse suurimpanakaan juhlapäivänä, vaan työmääräyksiä ja tuotantovaatimuksia lisätään ilman, että asumiolot paranevat tai edes, että kaupoissa olisi ruokaa ostettavaksi.

  Kommunismi on utopia, joka ei koskaan tule toteutumaan syystä siitä, ettei se ole edes saavutettavissa oleva realistinen taloudellinen ja reaalimaailmallinen rakennelma johtuen ihmisestä itsestään ja niistä realiteeteistä, joita maailmassa vallitsee yhteiskuntien toimivuuden ja tasapainon kannalta voidakseen menestyä ja luoda ihmiselle hyvän elämän niin aineellisesti kuin henkisesti.

  Reply
  • 21.3.2019 at 00:20
   Permalink

   Tämä on hankala aihe, mutta on tärkeää erotella kommunismin henki ja sen eri ilmenemismuodot. Äärikapitalismissa ja raa’assa bolshevistisessa kommunismissa (mitä kuvasit) ilmenee sama kapinallinen henki, joka pyrkii kaiken vakiintuneen järjestyksen kumoamiseen ja jopa aivan luonnollisten asioiden uudelleenmäärittelyyn. Niinpä gender-ideologiat, intersektionaalinen feminismi tai avointen rajojen politiikka ovat samaa juurta kuin poliittinen vallankumouskommunismi. Siksi niitä nimitetäänkin kulttuurimarxistisiksi ilmiöiksi.
   Ihmisillä on suuria vaikeuksia erotella erilaisia vasemmistolaisuuden muotoja ja soveltamisaloja toisistaan. Talouspoliittiseen vasemmistolaisuuteen liitetään nykyisin melkein aina raju annos kulttuurimarxismia. Tämä on suomalaisen nykyvasemmiston kuolemansynti.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.