Poliisi ei vieläkään rajaa pois terrorismin mahdollisuutta Utrechtin ammuskelussa

Utrechtissa eilen tapahtunut ampumistapaus, jossa kuoli kolme ja haavoittui viisi henkilöä, saattoi turkkilaisen medialähteen mukaan olla perheongelmista johtuva isku. Vaikka Suomenkin medioissakin on kerrottu varmistamattomana tietona ammuskelussa kuolleen naisen olleen epäillyn täti, sivullisia uhrejakin syntyi, eikä poliisi rajaa terrorismin mahdollisuutta ulos tutkimuksistaan.

Turkkilaistaustainen epäilty, Gökmen Tanis, 37 pidätettiin poliisin toimesta muutamia tunteja ammuskelun jälkeen. Poliisi kehoitti Utrechtin asukkaita pysymään sisätiloissa kunnes toisin ohjeistetaan, eikä esimerkiksi kouluista päässyt samasta syystä lähtemään. Viimeisimpien tietojen mukaan myöskin kaksi muuta henkilöä on pidätetty tapauksen tiimoilta. Näiden henkilöllisyyttä ei kuitenkaan ole annettu julkisuuteen.

Utrechtin lisäksi turvallisuustasoa nostettiin terrori-iskujen pelossa Amsterdamissa, Haagissa ja Rotterdamissa sekä läheisellä lentokentällä. Välittömästi epäillyn henkilöllisyyden selviämisen jälkeen paikalliset viranomaiset julkistivat sekä epäillyn nimen, että valokuvan ja kertoivat toimintaohjeet, mikäli joku sattuisi mieheen törmäämään.

Turkkilainen Anadolu-uutistoimisto kertoo Tanisin ampuneen ensin tätinsä ja sen jälkeen tätä auttamaan pyrkineitä sivullisia.

Lähde: The Guardian

Muokattu klo 12:22. Lisätty tieto kahdesta muusta pidätetystä.

Aiheeseen liittyvää:

 

5 thoughts on “Poliisi ei vieläkään rajaa pois terrorismin mahdollisuutta Utrechtin ammuskelussa

 • 19.3.2019 at 12:22
  Permalink

  Ai nyt terrori isku onkin perhe ongelma!
  Agendamedia ei enää toitota mielenterveys mantraa, syrjäytymistä tai epäonnistunutta kotouttamista. Vanha selitys olikin jo niin last season. Kulunut puhki peräaukon kohdalta. Oli keksittävä uusi selitys.
  Palaverissa kului varmasti paljon heinäsirkkavehnäs pullaa ja luomukahvia.

  Reply
 • 19.3.2019 at 13:21
  Permalink

  Published on Mar 18, 2019

  Reply
 • 19.3.2019 at 16:14
  Permalink

  Jos lapsi syntyy kätilöopistolla. Ei voi olla varmaa syntyikö lapsi vaiko ei?!?!?
  Kyseessähä voi olla ”kangastus” tai äiti-oletetun tavallista kovempi ummetus, josta siitäkään ei voida vielä olla varmoja, koska kellään ei ole sen vertaa aivoja tai kaikkein eniten suoraselkäisyyttä sanoa lapiota lapioksi, sillä niin kauan kuin pikkutunneilla ravintelista palaava humalainen aviomies ei astu kotiovensa kynnyksen yli on kaikki vielä niin kauan ”hyvin” ja elämä on mallissaan, sillä niin kauan kun ei akka huuda on kaikki asia kohdillaan, koska silloin kun akka huutaa, ei sitä voi olla seinänaapurit kuulematta eikä mies voi muuta kuin olla suomalainen mies, joka kesti Kollaan, mutta ei omaa ”eteistään”. Mutta yhtäkaikki suomalainen nainen eli Lotta ei hyljännyt miestä vaan pesi ja laitoi hänet arkkuun vain arvokkaasti kuin sen vai rakkaudella tehdä!

  Reply
 • 20.3.2019 at 02:10
  Permalink

  ”A full list of blocked websites can be found below:

  voat.co
  4chan.org
  8ch.net
  liveleak.com
  archive.is
  bitchute.com
  zerohedge.com
  kiwifarms.net ”

  https://www.investmentwatchblog.com/isps-in-au-and-nz-start-censoring-the-internet-without-legal-precedent-a-full-list-of-blocked-websites-can-be-found-below-voat-4chan-8ch-liveleak-archive-bitchute-zerohedge-kiwifarms/

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.