Hollannissa ammuskeltu raitiovaunupysäkillä – Poliisi epäilee terrori-iskuksi

Hollannin Utrechtissa on tapahtunut tänään noin klo 10:45 ampumistapaus, jossa yksi tai useampi epäilty avasi tulen ihmisiä kohti. Poliisi ei tarkenna epäiltyjen määrää, mutta paikalla ollut todistaja on puhunut neljästä miehestä. 

Paikallinen poliisi on kertonut epäilevänsä tapausta terrori-iskuksi ja kaupungin turvallisuustaso on nostettu korkeimmilleen. Virkavalta kertoo, että muualla kaupungissa on saattanut tapahtua samanaikaisia iskuja. Tästä ei kuitenkaan ole saatu varmuutta.

Yksi ihminen on kuollut, kolme ihmistä loukkaantui vakavasti ja toistaiseksi ei ole tiedossa, kuinka moni paikalla ollut on saanut lievempiä vammoja.

Todistaja on kertoi neljän miehen joukkion ampuneen kolme laukausta, jonka jälkeen nämä olivat yrittäneet raahata paikalla ollutta naista mukaansa. Tämän jälkeen todistaja kuuli lisää laukauksia joidenka seurauksena miesnelikko lähti karkuun.

Epäillyt pakenivat paikalta punaisella Seat-merkkisellä henkilöautolla ja vaikka pidätyksiä ei ole tehty, poliisi on aloittanut takaa-ajon.

Lähde: The Guardian

Muokattu klo 15:42. Lisätty tieto yhden ihmisen kuolemasta.

Aiheeseen liittyvää:

6 thoughts on “Hollannissa ammuskeltu raitiovaunupysäkillä – Poliisi epäilee terrori-iskuksi

 • 18.3.2019 at 15:52
  Permalink

  Muslimit asialla koska yrittivät kaapata naisen mukaansa. Muslimit murhaavat eurooppalaisia EU- johdon käskystä ja siunauksella. EU johto puolestaan saa käskyt BIS pankkiireilta ja Deep Statelta.
  Onneksi keltaliivit pistävät EU:n paskapylväät kohta giljotiiniin.

  Reply
 • 18.3.2019 at 16:31
  Permalink

  Pukeutuuko paikallinen imaami tai mikä lie papin kaapuun ja tuo kukkia uhrien muistoksi? Uuden Zeelannin oliko se nyt naispääministeri vai kuka, pukeutui mustaan jätesäkkiin ja toi kukkia uhrien muistoksi.

  Reply
 • 18.3.2019 at 17:26
  Permalink

  Tästä se lähtee.. Mitta vaan alkaa olla täynnä aika monella.

  Reply
 • 18.3.2019 at 18:05
  Permalink

  Muslimiterroristit kostivat, jolla ”kostolla” ei ole ”akateemisesti” mitään väliä, koska muslimi tappaa aina. Mutta vääräuskoisten eli valkoisten kunnon ihmisten kannalta taas yksi tragedia lisää, joka tosin globalistien ja kulttuurimarxistien ym. suvakkien mielestä on kuin ”rahaa laittaisi pankkiin”.

  Ainakin näiden palstojen lukijoita kehoitan normaalin varovaisuuden lisäksi erityiseen varovaisuuteen, sillä Suomessa on ainakin 20 ISIS ”veteraaneja”, jotka eivät ole Demari SUPO:n mielestä mikään ongelma, vaan ”voimavara” ja ovat oikeutetu kullattuun Jopoon.

  On siis aika julistaa muslimi -vaara, joka on paljon vaarallisempi kuin influenssa tai anopin yllätysvierailu ”parhaaseen katseluaikaan”.

  Reply
 • 18.3.2019 at 20:33
  Permalink

  Alkaako vihdoin syttyä lamppu ihmisllä että aseet voivat myös pelastaa.

  Nyt ollaan nähty kerta toisensa jälkeen minkälaista jälkeä tulee kun kellään ei ole ampuma asetta millä voisi puolustautua.

  Yhdysvallat on ainoa maa maailmassa joka käytännön tasolla sallii ihmisille aseet. Jopa useissa osavaltioissa niin että niitä voi kantaa täysin avoimesti näkyvillä.

  Kuinka monta verilöylyä, kuinka monen ihmisen on kuoltava ennen kuin laillisesti Suomessa ja muualla EU maissa ihmiset saavat laillisesti hankkia aseita ja kantaa niitä mukana.

  Uusien kansanedustajien on heti ensimmäiseksi säädettävä laki joka sallii aseen hankinnan ja kantamisen itsepuolustusta varten. Nyt on sellaiset ajat tulossa että kaikki puhe tätä vastaan on kuin tikari selkään.

  Reply
  • 19.3.2019 at 03:16
   Permalink

   Published on Jan 27, 2019

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.