Facebook poistanut 1,5 miljoonaa videota Uuden Seelannin moskeijahyökkäyksestä

Perjantaina Uudessa Seelannissa tapahtui harvinaislaatuinen hyökkäys, kun valkoihoinen ääriajattelija hyökkäsi paikalliseen moskeijaan tappaen 49 ihmistä. Tapaus on herättänyt voimakasta keskustelua aina kaksinaismoralismista rasismiin. Keskustelua on kuitenkin rajoitettu sosiaalisessa mediassa melko voimakkaasti ja Facebook jopa tunnustaa tämän, siitäkin huolimatta, että isku on laajalti tuomittu esimerkiksi islam-kannasta riippumatta.

Facebook kertoo poistaneensa yli 1,5 miljoonaa videota Uuden Seelannin hyökkäyksestä ja kertoo jatkavansa samalla linjalla. Yhtiö toteaa myöskin, että se poistaa tulevaisuudessa myöskin kaikki sellaiset videot, joissa ei näy varsinaista hyökkäystä, mutta jotka on paikan päällä kuvattu ja myöhemmin editoitu.

Lähde: Twitter

8 thoughts on “Facebook poistanut 1,5 miljoonaa videota Uuden Seelannin moskeijahyökkäyksestä

 • 18.3.2019 at 10:02
  Permalink

  Poistais kaikki muslimien päänkatkomis videotkin.

  Reply
 • 18.3.2019 at 12:18
  Permalink

  ”upeeta ja mahtavaa”, mutta SENSUURIA.

  Reply
 • 18.3.2019 at 12:56
  Permalink

  On pakkokin poistaa, joskin myöhäistä, koska käsky on käynyt iskun toimeenpanneelta taholta.

  Reply
 • 18.3.2019 at 18:54
  Permalink

  Koska on poistettu. Ovat valkoisten kristittyjen ja kansallismielisten jakamia.

  Jos muslimit olisivat jakaneet kun kuffari teurasti!
  Juutalainen ”Zuckeri” EI olisi POISTANUT!!

  Reply
  • 18.3.2019 at 21:08
   Permalink

   Pohjoismaiden Facen johtaja on muslimi! HS julkaisi hänestä uutisen muutama kuukausi sitten. Se selittäneen ainakin osan sensuurista, jonka alla Facessa olemme.

   Reply
 • 18.3.2019 at 20:39
  Permalink

  Hiljattain Nigeriassa 32 kristittyä poltettiin elävältä kirkkoonsa. Asia sivuutettiin melko huomaamattomasti

  Reply
 • 19.3.2019 at 07:55
  Permalink

  Kun Goldstein ampui 90-luvulla Israelissa moskeijassa arabeja urakalla hengiltä, häntä ei virallisesti ylistetty, mutta todellisuudessa laajoissa piireissä hänet miellettiin sankariksi ja hänen haudalleen tehdään lukuisia kunniakäyntejä yhä. Maailma ei puutu tuollaiseen vihaamiseen, mikä on häpeä

  Reply
 • 19.3.2019 at 13:30
  Permalink

  ””They know what our religious views are, you know, but they’re doing nothing about it. They’re just doing it through their way,” said Christchurch resident Mohamad Sefi.”

  ”In Islamic tradition, burials should take place as soon as possible, with most faithful striving for within 24 hours of the passing.”

  Published on Mar 19, 2019

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.