18 vuotiasta odottaa jopa vuosikymmenien vankeus mm. Uuden Seelannin epäillyn videon jakamisesta

18 vuotias mies asteli tänään oikeuden eteen Christchurchissa, Uudessa Seelannissa. Miestä ”epäillään” viime perjantaisen terrori-iskun epäillyn kuvaaman videon sekä aiheeseen liittyvän valokuvan jakamisesta sosiaalisessa mediassa. Molemmista tapauksista voidaan langettaa 14 vuoden vankeus, joten kokonaistuomio saattaa kivuta jopa 28 vuoteen.

Siitäkin huolimatta, ettei videota ja kuvaa jakaneen epäillä olleen osana itse iskuun, mies katsottiin oikeudenkäynnissä niin vaaralliseksi, ettei häntä laskettu vapauteen odottamaan seuraavaa oikeudenkäyntiä kahdeksas huhtikuuta.

Nykysuomi kertoi tänään Facebookin poistaneen yli 1,5 miljoonaa videota iskusta. Kuinka vakavasta rikoksesta videoiden jakamisessa on kysymys, sen määrittelee ensimmäisenä paikallinen oikeuslaitos Uudessa Seelannissa.

Lähde: AFP/IS

Aiheeseen liittyvää:

8 thoughts on “18 vuotiasta odottaa jopa vuosikymmenien vankeus mm. Uuden Seelannin epäillyn videon jakamisesta

 • 18.3.2019 at 14:26
  Permalink

  Saatanalliset säkeet, saatanalliset videot, saatanalliset vainot, saatanalliset tuomiot, saatanalliset valtiot.

  Reply
 • 18.3.2019 at 14:34
  Permalink

  Todella toivon että tämä uutinen ei pidä paikkaansa.

  Reply
 • 18.3.2019 at 17:04
  Permalink

  Tietääkseni ja muistaakseni myös muslimiterroristit eli ”luonollisimmillaan” olevat muslimit (vastaten sitä samaa kuin vääräuskoisten herkkuruuan sian saparon ”kippuraisuus” ) ovat kuvanneet murhavideon puhumattakaan nyt ISIS:ksen ”lanseerausvideoitten” näyttäminen ”Youtubessa” ja feissarissa ilman, että nuo kaksi internetin mediajättiä vetävät hernettä nenään poistaakseen ne ”yhteisönormien vastaisena”, vaan ne saavat ”pyöriä” siellä vapaasti kuin valomainokset.

  Globalisteilla ja kulttuurimarxisteilla on huonot housuissa, koska pelkäävät muslimien suuttumista (ainahan ne ovat hampaat irvessä ja silmät nurinpäin päässä) ja suuria levottomuuksia länsimaisissa yhteiskunnissa ei sen vuoksi, että jo nyt ”savikiekon” asemassa olevat tavalliset kansalaiset kärsisivät, vaan koko homma voi räjähtää niin käsiin, että maanpetturi poliitikkojen kavallus -liiketoiminta kärsii pahasti ja jopa muslimien tekemät murhaiskut ja itsemurhapommit voivat olla jo suunnatut itseään eliittiä vastaan, koska vaikka nämä tahot antavat kaiken sen mikä kuuluisi valkoisille kanta-asukkaille eivät muslimit nakkaa paskaakaan kuffareista, joita kutsutaan ”hyväuskoisiksi idiooteiksi”, syystä jonka me kaikki tiedämme.

  Länsimaiden elitistiset poliittiset johtajat ja päättäjät eivät piittaa omasta kansasta, vaan siitä, että yhteiuskuntarauha pysyy sellaisena, että vain tavallisia ihmisiä murhataan, ryöstetään, raiskataan, hakataan, kidutetaan ja viedään leipä heidän suustansa sortaen riistämällä kaikki ne ihmisoikeudet ja yhteiskunnan suoman hengen ja terveyden suojan, jonka he ovat joskus omistaneet, mutta NYT eliitti ja globalistit muassaan NWO ovat siirtäneet nuo kaikki haittamaahanmuuttajille lyhentämättöminä.

  Kyse on siitä, että eliitti haluaa tilanteen pysyvän ”normaalina” valkoisten tavisten murhaamisena ja nuo ”kunniattomat paskiaiset” eli globalistit saavat rauhassa ryöstää ihmisten rahat ja varat sekä toteuttaa valkoisen rodun kansanmurhan heidän katsoessaan kaukaa ja korkealta norsunluutornista kuin aitopaikalta kuinka ”Suomen puolella” palaa aivan kuten ruotsalaiset tekivät Lapin sodan v. 1945 aikana saksalaisten harjoittaessa poltetun maan taktiikkaa poistuessaan Lapista.

  Reply
  • 18.3.2019 at 17:32
   Permalink

   Veronmaksajien rahoilla pyörivän Euroopassa jo huumekauppaakin suuremman globalistieliitin miljardi-pakolaisbisneksen pitää jatkua ilman epävarmuustekijöitä. Eurokriisipankkitukiakin suurempi pyramidipuhallus monilta yksille.

   Reply
 • 18.3.2019 at 17:25
  Permalink

  Eikös Facebook ole täynnä ISISin mestausvideoita? Miksi niitä jaetaan ja näytetään kun tämän näyttämisestä saa kymmenien vuosien tuomion? Pornon katsojaksi pitää Britanniassa jo erikseen rekisteröityä, mutta jihadistien mestausvideot ovat kaikkien saatavilla. Lännen uusliberalistisen valtamedian arvopohja on melko omituinen.

  Reply
 • 18.3.2019 at 18:32
  Permalink

  Mikä tuossa oli rikollista? Uutisvideostahan se käy. Ei ehkä hyvä heikkohermoisille, eikä niillekään, jotka hakevat popkornit katsellakseen, mutta tosiasian näkeminen videolla ei ole muuta kuin uutiskuvaa. En keksi sitä, että mikä siinä oli rikos. Olisi kyllä sitten, jos olisi sopinut tekijän kanssa levityksestä ja hoitanut sitä yhteistyössä, mutta silloinhan olisi osallinen tapahtuneeseen.

  Reply
  • 19.3.2019 at 11:51
   Permalink

   Tommy Robinsonin tapauksessa ihmiset menivät kaduille vaatimaan Tommyn vapauttamista. Väkijoukkojen runsaus antaa viitteitä siitä kuinka paljon enemmän onkaan niitä jotka ovat perillä median ja tuomioistuimen yhteispelistä. Valhemedia ja näytösoikeudenkäynnit —-> Kansa kapinoi.

   Eliitti pyrkii estämään totuuksien kertomisen ja kansan organisoitumisen, mutta on eräs asia jolle se ei mahda mitään: Parviäly.
   Kun yksilöt sekä pienet ja isommatkin ryhmittymät alkavat toimimaan eliitin tavoitteita vastaan samalla kuitenkin pitäen matalaa profiilia, joukkovoima toteuttaa sen mihin yksilöt eivät kykene.

   Ketään ei voida tuomita ja mustamaalauskampanjatkaan eivät toimi. Myöskään tämä viesti ei ole kiihottamista ketään vastaan, vaan ainoastaan spekulointia siitä mitä tullee tapahtumaan.

   Reply
 • 19.3.2019 at 05:14
  Permalink

  Anomys julkaisi video pätkän ampujan videosta. Kiinitti huomion katoaviin hylsyihin. Vaikka vieressä näkyi laajalti katua, niin yhtään ainutta hylsyä ei pudonnut kadulle. False flag? Joku toinen kiinitti huomion mm. ei luodin iskemiä seinissä. Osumasta pitäisi näkyä jotain, edes pöllähdys. Vai oliko ampuja niin tarkka, ettei yhtään hutia?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.