Arto Luukkanen: Kisällikoulutusjärjestelmä – ”Peräkammaripojat” käsitteenä historiaan

Suomi menettää tulevaisuutensa, jos se ei huolehdi nuorisostaan.

Suomessa nuorisotyöttömyys on iso ja kasvava ongelma. Kyse on noin 60 000 nuoresta. Tilastokeskuksen julkistama työttömyystaso kertoo, että vuonna 2017, jolloin 15-24 -vuotiaiden työttömyysaste oli jopa 21,7 prosenttia, se on 1,7 prosenttiyksikköä enemmän kuin vuotta aikaisemmin. Valitettavasti Suomen nuorisotyöttömyys on reilusti EU:n jäsenvaltioiden keskiarvon yläpuolella.

Vanhat keinot eivät toimi

Meille on luotu nuorisotakuujärjestelmä. Tavoitteena oli, että nuorille löytyisi neljän kuukauden kuluessa koulun päättämisestä tai työttömäksi joutumisesta koulutusta tai taitoihinsa ja kokemukseensa nähden sopivaa työtä. Nämä tavoitteet eivät ole toteutuneet.

On oltava rohkeampi ja viisaampi – kisällisopimusjärjestelmä

On luotava järjestelmä, jossa on mukana valtio vaikka palkkatuen muodossa ja samalla myös yritykset, joilla on tarve saada uutta työvoimaa.

Esimerkiksi USA:ssa vuonna 2017 aloitettiin kokeilu, jossa palkattiin 456 000 nuorta harjoitteluoppisopimuksella. Lähtökohtana on kuunnella yrittäjää ja yrityksiä, jotka loppujen lopuksi maksavat viulut. USA:n työministeriö on myös mukana, mutta vain rahoittamassa alussa. Ajatuksena pohjalla on syvä huoli siitä, että työttömät nuoret merkitsevät keskiluokan loppua.

Me voisimme kehittää tästä oman kansallisen ohjelmamme ottamalla oppia maailmalta ja luomalla oma ”kisällisopimusjärjestelmä”, jossa palkkatuella ja valtion ennakkoluulottomilla toimilla saisimme yritykset innostumaan tästä. Mutta niin, että palkkatukiraha ei lopu kesken vuotta.

Tätä maata on raivattu hiellä, työllä ja sivistyksellä jo monta sataa vuotta. Suomi-projekti on jatkunut ja se on perustunut siihen, että jaksetaan uskoa tulevaisuuteen. Sodan jälkeen me kykenimme asuttamaan puoli miljoonaa karjalaista ja onnistuimme pelastamaan tämän maan.

Ahneus ei saa johtaa siihen, että me supistamme ja leikkaamme tulevaisuudesta!

Ei hukata tulevaisuutta – ei laiminlyödä nuorisoa!

Arto Luukkanen

34 thoughts on “Arto Luukkanen: Kisällikoulutusjärjestelmä – ”Peräkammaripojat” käsitteenä historiaan

 • 11.3.2019 at 11:00
  Permalink

  Uuden ” pääministerin ” kahisevaa viittaa päälleen sovitteleva Rinne on luvannut hoitaa myös tämän asian, kuten lihan verotuksenkin, sekä sähköautot lähes kaikille, tai ainakin sähkömopot jne, on siinä miehellä talkoot edessä, voi…voi

  Reply
  • 11.3.2019 at 12:31
   Permalink

   Vaalien jälkeen ”olosuhteet ivat muuttuneet”, joten ei mitkään lupaukset sido. ”Maahanmuutto” vahvistuu, siis islamin tuontiin panostetaan entistä rivakammin. Lisää elätettäviä täytyy saada, sitä eivät mitkään olosuhteet muuta.

   Reply
  • 11.3.2019 at 19:27
   Permalink

   SDP on ollut vähän salavihreä tähän saakka, mutta nyt tuntuu, että se on vihreämpi kuin vihreät itse. Tässä lainaus heidän sivustoltaan ”Suomella pitää olla pieni jalanjälki, mutta iso kädenjälki globaalissa ilmastotyössä.” Siinä ei ajatella vähääkään Suomen pitkiä välimatkoja eikä kylmää ilmastoa joiden vuoksi Suomi on lähtökohtaisesti eri asemassa kuin muut. Eero Heinäluoma on myös sosialistisen internationaalin varapuheenjohtaja ja sehän ajaa rajatonta maailmaa. Ei voi kun kauhulla ajatella miten näillä kahdella aspektilla romutetaan jo ennestään haurasta Suomen taloutta.

   Reply
   • 12.3.2019 at 10:34
    Permalink

    Suuryhtiöt pyörittävät Suomea eri puolueillaan, jotka vaihtavat paikkaa, jotta näyttää siltä kuin demokratia toimisi.

    Sama tuho jatkuu puoluevaihdoista huolimatta. Näille väitteille en löytänyt kumoavaa dataa, löydätkö sinä? Entä äänestyskäyttäytyminen? Vaikuttaako informaatio tekemisiin, vai elävätkö ihmiset jossakin huuhaa-uskomus -hurmassa?

    Reply
    • 12.3.2019 at 15:53
     Permalink

     Täytyy myöntää, että Suomen Yrittäjien toimarin Pentikäisen ja EK:n toimarin Häkämiehen huolet vastikkeettomista tuista suomalaisille kyllä hämmästyttävät kun samaan aikaan valtio kylvää miljardi tolkulla vastikkeettomasti rahaa ulkomaille. Heitä ei näemmä kiinnosta, että iso osa heidän jäsenistönsä maksamista veroista menee ulkomaisten ihmisten hyväksi ja tuo potti kasvaa koko ajan. Kaipa heillä on sitten varaa pitää rajaton piikki auki ulkomaille sillä heidän jäsenistönsä taitavat maksaa melkein 80% Suomen verotuloista. Ja kyllä iso osa porukasta on ilmeisesti sen verran aivopesty, että se uskoo täysin mitä hallitus ja punavihreä liike sille kehtaa totuutena väittää.

     Reply
 • 11.3.2019 at 11:22
  Permalink

  Ongelmaa on myös työtä vastaanottavassa päässä. Meiltä puuttuu vakaa, paikalliskulttuuria luova ja ylläpitävä elinkeinoelämä, joka voisi ottaa harjoittelevat nuoret vastaan. Globalismin ja pörssiasenteet omaksuneet numerojohtajat ovat vetäneet kaikki ruuvit niin kireälle, etteivät rutinoituneet ammattilaisetkaan oikein meinaa pysyä tahdissa mukana. Laadun tekeminen on suorastaan kielletty. Ei ole mestariasennetta eikä mestareita kisällejä opastamaan. Tehdään kiireellä standardit nippa nappaa täyttävää muodinmukaista roskaa. Kuka semmoisen tekemistä viitsii kenellekään opastaa. Sana laatukin on määritelty uudellen. Sillä tarkoitetaan tuotantoprosessin tasalaatuisuutta eikä lopputuotteen laatua.

  Reply
  • 11.3.2019 at 19:39
   Permalink

   Tämä pitää paikkansa! Ekonomit ja merkonomit eivät pysty ajattelemaan muuta kuin tuntihintaa. Total costin laskeminen vaatisi ymmärrystä jo vähän laadustakin. Ponssen edesmennyt toimari entisenä hevosmiehenä oli joskus todennut laadusta puhuttaessa, että ei tule hyvää tulosta jos ohjastajalla on kiireempi kuin hevosella.

   Reply
 • 11.3.2019 at 12:27
  Permalink

  60000 nuorta työtöntä. Josko näiden koulutukseen sijoitettaisiin 3.2 miljardia vuodessa 50000 €/nuppi. Nykyään rahalla kouluttautuu 7 korkeakouluopiskelijaa. 7000€/nuppi.
  Luultava tuleva pääministeri on luvannut vielä lisätä maahanmuuttajie määrää.

  Reply
  • 11.3.2019 at 12:37
   Permalink

   Tuleva hallitus, ellei ihmettä tapahdu, on sitä mieltä, että ei heidän hyväveli verkostonsa voi tehdä rahaa ammattitaitoisilla nuorilla, mutta vastaanottokeskuksilla voivat. Eikä työllistyvillä nuorilla voi edes luoda korkeatasoista poliittista uraa kansainvälisillä markkinoilla.

   Reply
 • 11.3.2019 at 12:38
  Permalink

  Mauno Koiviston käskystä Suomesta tapettiin 43 000 pk-yritystä 90-luvun lamassa. Sen jälkeen on tuotantoa siirretty pieruvero vapaisiin maihin. Loppuja yrityksiä myös valtion on myyty kansainvälisille korporaatioille jotka pitävät säännölliset YT:t
  Jäljellä olevat pienyrittäjät eivät pysty työllistämään kuin hätinä itsensä koska eivät pysty kilpailemaan kansainvälisiä megayrityksiä vastaan. Puolalaiset ja eestiläiset vievät suurteollisuuden huolto työt, koska suurteollisuuden on ilmeisesti pakko suosia ulkomaista. koska rasismi. Vai saavatko veroetua?
  Maallamme ei ole ollut 30 vuoteen pohjaa mistä ponnistaa.

  Reply
  • 11.3.2019 at 22:17
   Permalink

   Brysselin korruptoimat maanpetturit ovat olleet vallanakahvassa.

   Reply
 • 11.3.2019 at 17:28
  Permalink

  Kun yhteiskunta on ottanut velvollisuudekseen elättää kaikki, ei täystyöllisyyteen enää päästä.
  Vain vilu ja nälkä voisi aktivoida apaattisen vätyksen.

  Reply
  • 12.3.2019 at 11:00
   Permalink

   Koeta ymmärtää, että työllistyminen on kahden kauppa. Vai otatko viluisen nuoren asiallisella palkalla töihin? Et ota, et pysty ottamaan etkä haluakaan ottaa, vaan puhut jonninjoutavaa peetä vakavasta aiheesta.

   Reply
 • 11.3.2019 at 17:38
  Permalink

  Suomen demarit eivätkä muutkaan vasemmistolaiset tule koskaan hyväksymään Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin hallinnon käyttämiä keinoja parantaa nuorisotyöttömyyttä.
  Eikä globalisti -puolue Kokoomus eikä Sipilän liberalistinen keskustapuolue myöskään lämpene hankkeelle, jossa parannetaan Suomen taloudellista asemaa tai muutoinkaan suodaan sille mitään hyvää, koska EU! Ja SEN kehittäminen.

  Suomalaiseen sosiaalidemokraattiseen ja kommunistiseen poliittiseen kulttuuriin ei kerta kaikkiaan käy laatuun minkäänlainen ennakkoluulottomuus eikä irrottautuminen valtio -byrokraattisesta ajattelutavasta,vaan perustetaan erilaisia poliittisia ”komiteoita”, jotka antavat mahot ”mietintönsä” eli piirtämänsä ”tikku-ukot”, joka on imaissut rahaa miljoonia tuottaakseen vain keskivartalo -lihavuutta kahvi- ja viineripöydässä vietetyn ajan tuloksena.

  Kokoomukselainen tapa on palkata joku älykääpiö, jolla on professofi -tason ”oppiarvo” ja taito pyöritellä sanoja kauniisti ja innovatiivisesti niin, että koko ”siansaksa” kuullostaa akateemiselta ranskalta ja näin tämä ”sateentekijä” on lyönyt varpaansa ”viisastenkiveen”, joka jo yksinomaisena vaikutuksena muuttaa Suomen latituudit suotuisimmaksi kuin yhdelläkään teollistuneella valtiolla maailmassa ja täten Suomi on ensimmäinen maa maailmassa, joka koskaan on voinut siirtyä kommunismiin, jossa työtä voi tehdä hiukkasen ja ahmia niin paljon kuin olisi vatsoja kuin Otavassa tähtiä.
  Täytenä pikku yksityiskohtana täysin huuhaa -tutkijan, mutta erittäin trendikkään ja mukaansa tempaavan olemuksensa omaavana eli yltiö positiivisuuden niin, että nostaisi maailman päänsä päälle jos siinä vain olisi rivat -… niin hänen vaatimaton palkkionsa olisi pääministerin yksin tekemän päätöksen mukainen miljardilasku ”hyvin tehdystä työstä”, joka paperille laitettuna on lapsen keskipitkän kirjeen joulupukille mittainen rivivälien ollessa yhteneväisen harva. Mutta niin on myös valttiovarainministeriön laskutaito, mitä tulee Suomelle koituneiden haittamaahanmuuton kustannuksiin vuodesta 2015 alkaen aina synkkenevään tulevaisuuteen saakka.

  Lopullinen armonlaukaus Arto Luukasen hyvälle idealle on se, että kantasuomalaisia nuoria valkoisia heteromiehiä ei saa, eikä pidä nostaa elämän syjään kiini, sillä ammatin ja palkan sekä täten tarkoituksen elämälleen saaneena he innostuvat naiskentelemaan suomalaisia naisia, jotka ovat varatut miehille, joita voi löytää vain alimmista kulttuureista ja varustettuina tavoilla, joita ei näillä kulmilla ole nähty sitten Ison Vihan ja Pikku Vihan, joita tosin uudelleen kirjoittamattomassa Suomen punavihreässä historiassa kuvaillaan pein nurjin sanankääntein toisin kuin nyt kun todellisuuspakoiset idiootit eli hyväuskoiset hölmöt kuvailevat tätä nykyisyyttä wanhan miehen mielenliikkein kuvattuna ”seitsemänä lihavana vuotena” ja kylläpä suomi-neidot ovatkin paksuna ja paljastuva ”ylläri” on yhtä jännittävä kuin suklaamunan sisältö pääsiäisenä, jota kohta juhlitaan oikkeen tosissaan kun jok’ikinen nimi -kriistittykin ”ottaa tyypit” ristinpuulla.

  Reply
 • 12.3.2019 at 01:08
  Permalink

  ”idänvienti tyrehtyi miltei kokonaan” ”ja samanaikaisesti länsivientikin supistui. Lisäksi kotimaiset investoinnit ja kulutus romahtivat.”

  ”Suomi liittyi Euroopan unionin jäseneksi vuonna 1995 ja Euroopan talous- ja rahaliiton jäseneksi vuonna 1998, millä on ollut suuri vaikutus myös Suomen teollisuuden kehittymiseen.” ”Vuoteen 2000 asti jatkunut teollisuustuotannon voimakas kasvu hidastui uuden vuosituhannen alussa. Vuosina 2001-2006 teollisuustuotannon keskimääräinen vuosikasvu jäi alle 3 prosenttiin, kun vuosina 1925-2000 kasvu oli lähes 6 prosenttia.”

  ”Suomi on 1930-luvulta 1990-luvulle devalvoinut valuuttansa jokaisella vuosikymmenellä vähintään kerran. Yhteisvaluutan oloissa ja toisaalta yritysten kansainvälistyessä devalvaatioita ei voi enää käyttää talouspolitiikan välineenä.”

  https://www.stat.fi/tup/suomi90/toukokuu.html

  Reply
  • 12.3.2019 at 12:53
   Permalink

   Kun Suomi liitettiin euroon, niin se samalla kytkettiin kasaari-juutalaisen johtavan sionistin Rotschildin velkahuijaus-rahajärjestelmään.
   Brysselin korruptoimat maanpetturit ja niitä tukeva valtaVALEmedia koettelevat peitellä siitä aiheutuneita haitallisia seurauksia Suomelle mm. tällaisin valein:

   ”Kaninkolo: ”Kestävyysvajeena” kerrotun valheen ainoa tarkoitus”,
   http://ebolakani.blogspot.com/2013/11/kestavyysvajeena-kerrotun-valheen-ainoa.html

   Reply
   • 12.3.2019 at 13:00
    Permalink

    Näin maanpetturit liittivät Suomen euroon:

    ”Mainittakoon, että 14.10.1996 Suomen Markan arvo kytkettiin peruttamattomasti Euroopan valuuttajärjestelmään (ERM), jolloin Suomen Pankilta poistettiin tärkeä tehtävä. Pääministeri Paavo Lipponen käytti tuolloin HM 33 §:ään porattua a-kohdan aukkoa hyväkseen antamalla ERM-kytkennästä eduskunnalle pääministerinilmoituksen, jota seuranneesta eduskunnan keskustelusta tuli yksi kovasanaisimmista. Keskustan puheenjohtaja Esko Aho arvosteli pääministeri Lipposen menettelyä, jolloin Lipponen tokaisi Aholle: ”Nahkurin orsilla tavataan.” Tokaisullaan Lipponen tarkoitti sitä, että Aho on markkaan liittyvän päätösvallan hävittämisessä yhtä syyllinen kuin hänkin. Pääministerin ilmoituksesta eduskunta ei äänestä, joten tällä HM 33a §:llä poistettiin myös eduskunnan valta.”

    http://jormajaakkola.fi/nettikirja

    Reply
   • 12.3.2019 at 13:18
    Permalink

    Suomessa on ollut rahalla OSTETUT nukkehallitukset jo pitkään vallassa.

    Britti-patriootti David Noakes sanoo sivustollaan ”Expose the EU dictatorship and its police state”, https://eutruth.org.uk/ mm. seuraavaa:

    ”The EU has BRIBED 28 Prime Ministers with £10 million per treaty to sign away their nations and their freedom. Ordinary Ministers get less. Its much cheaper than building weapons and going to war, as Adolf Hitler did.”

    ”The EU is corrupt and cannot account for 95% of its expenditure (yes, ninety five % lost)
    The EU has over 200,000 offshore bank accounts from which it pays BRIBES.

    The European Union’s six constitutional treaties build a three tier politburo dictatorship. IN TIME, THAT’S SLAVERY FOR ALL OF US.

    EU Constitution is similar to the Soviet. And EU Commissioners similar to Soviet Politburo members.
    The EU parliament is a sham with no power – just like the old Soviet parliament.
    The EU has the laws of a POLICE STATE – which are being INCREASINGLY ENFORCED.”

    Reply
 • 14.3.2019 at 10:18
  Permalink

  Tutkija: Näin Putinista tuli venäläismafian kumppani – ”Pietaria piti yrittää sekavassa tilanteessa jotenkin hallita”

  Arvostettu Venäjä-tutkija, tohtori Mark Galeotti kertoo Iltalehden haastattelussa, miten nykyisestä Venäjän presidentti Vladimir Putinista tuli Pietarissa venäläismafian kumppani.
  on käsitämätöntä kun lukee tämä jutun kommentteja kuinka pihalla ihmiset ovat siitä
  mikä on suomenvaltamedian poliitista disformaatiota ja mikä ei
  he eivät näköjän tajua mitä esim tämän arvostetun tutkian yhteys tähän toimintaan tarkoitaa
  luojan kiitos *rasittava maister*i sen tajuaa
  mutta edustaa näköjään vähemmistöä näiden
  aivo mädätetyjen ihmisten joukossa jotka tätä juttua kommentoivat jotka eivät omista näköjään minkäänlaista pätelykyvyn taitoa
  KREETA KARVALAN Venäjä vastaiseen äär ipolitisoituneen jutun tarkoitus periin
  //mustamaalata eli tuotaa juuri sitä disformaatiota// mediansa kautta
  poliitista inhokkiaan kohtaan

  Mark Galeotti toimii ECFR:n ajatushautomon palveluksessa. Se on perustettu Lontoossa 2007 George Soroksen ja JP Morganin pankkiirien toimesta päätehtävänään levittää Anglo-amerikkalaista maailmankatsomusta. Pääkohteinaan täällä järjestöllä on ollut vuosia Venäjän toiminnan arvostelu. Apua kyseinen ”ajatuspaja” on saanut mm. CIAlta.
  Erittäin kyseenalaista ”tiedon” levittämistä.enemmänkin kyse on taudinkantamisesta.

  jokun ihmisen komentti joka tajuaa yskän

  juuri eilen oli televisiossa keskustelu vaalivaikuttamisesta. Siinä varoitettiin valeuutisista ja disinformaatiosta. Haastattelia kysyi, mistä erottaa valeuutisen. Asiantuntia kertoi, että yksi merkki on henkilöön kohdistuva solvaus.
  Nyt jokainen voi miettiä tykönään tätä Galeottin juttua, disinformaatio vai ei.

  **PS – Bonnier ei palkitse journalismia vaan poliitista akendaa **

  TÄSSÄ TODISTEET ASIAAN kun pieni piiri pyörii palkiten toistensa
  ääri vasemmisto liberaali poliitista media propagandaa

  Kaksi Ylen toimittajaa** palkittiin** Bonnierin*** Suurella journalistipalkinnolla.
  Jessikka Aron juttusarja Venäjän trollit Suomessa valittiin vuoden jutuksi

  Bonnier Palkitsee** HS Alo Valtere, Veera Siivonen ja Kaius Niemen
  Land of Free Press kamppanjan

  kun samalla
  Hesarin harkintakyky petti taas: Vertasi Suomeen saapuvaa Donald Trumpia sikaan –

  Nyt-liitteen esimies: ”En jättäisi julkaisematta, tarkoitus oli saada ihmiset ajattelemaan” Ylelle

  ulkomaanuutisia tekevä free-toimittaja Petri Burtsov hätkähdytti perjantaina twiittaamalla

  Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpille: ”SHUT THE FUCK UP, IMBECILE” (suom:

  ”PIDÄ V**** TURPASI KIINNI, IMBESILLI”). YLE:n Jessikka Aro haaveilee Trumpin ja Putinin vastaisesta mielenosoituksesta – ”sananvapauden nimissä

  YLE:n Jessikka Aro haaveilee Trumpin ja Putinin vastaisesta mielenosoituksesta – sananvapauden nimissä

  muistakaa myös että *Bonnier on MTV 3 ex Omistajan*
  MTV 3 Entinen Päätoimittaja Merja Ylä-Anttilasta

  Ylen **toimitusjohtaja**Merja Ylä-Anttilasta tulee aviomiehensä pomo

  Merja Ylä-Anttila, joka jo suuren ja pyöreän koonkin puolesta pitää päällikkömäistä asemaa Suomen medioissa, aloitti vainon MV-lehteä vastaan.

  lja Janitskin velvoitettiin korvaamaan asianomistaja Sanoma Media Finland Oy:lle
  tekijänoikeuslain mukaisia hyvityksiä 75 000 euroa korkoineen.

  Wake up mainstream media Brainwashing people

  Reply
 • 10.9.2019 at 01:47
  Permalink

  Tarvitsetko kaupallisia lainoja, henkilökohtaisia, autolainoja, maatalouslainoja tai projektirahoitusta? Meillä on hyviä uutisia sinulle. Yritykseni on vakiintunut kansallinen luottolaitos, joka tukee yksilöitä, perheitä ja yrityksiä. Tämän tarkoituksena on tukea taloudellista tilaa kaikkialla maailmassa. Hake lainaa jo tänään. Takaamme sinulle parhaan tarjouksen. Taloudellinen turvallisuutesi on ensisijainen tavoitteemme. Missä tahansa oletkin, voimme onnistuneesti käsitellä ja myöntää sinulle tarvitsemasi lainan. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja osoitteessa:
  WhatsApp: +1 (631)386-8061

  Reply
 • 10.9.2019 at 01:52
  Permalink

  Olen onnellisin nainen elossa.
  Hei kaikki, nimeni on Annette, Suomen kansalainen, olen onnellisin elossa oleva nainen ja olen täällä todistamassa, kuinka sain lainaani herra Josiah Eugleyltä, kun olen hakenut useita kertoja useilta lainanantajilta, jotka lupasivat auttaa, mutta eivät koskaan antaneet minulle laina. Kunnes ystäväni esitteli minua herra Josiah Eugleylle (CREDIT FAST LOANS INTL), hän lupasi auttaa minua, ja todellakin hän teki lupauksensa ilman minkäänlaista viivytystä. En koskaan uskonut, että luotettavien lainanantajien parissa olisi edelleen luotettavia lainanantajia, kunnes tapasin herran. Josiah Eugley, joka todellakin auttoi lainalla ja muutti uskoni. En tiedä, tarvitsetko jollain tavalla aitoa ja kiireellistä lainaa, ota rohkeasti yhteyttä herra Josiah Eugleyn hänen sähköpostinsa kautta:

  TEL: +1 (334) 377 4582
  WhatsApp: +1 (631)386-8061
  KIITOS….

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.