Arto Luukkanen: Sankarini – suomalaiset naiset

Suomalainen nainen on kuin sitkeä kuin petäjä, jonka voimakkaat juuret tuntuvat ulottuvan maailman keskipisteeseen saakka.  He eivät anna periksi eivätkä sorru kallionkaan edessä.

Ehkä vaikuttavimman historiankuvan heistä voisi maalata Napuen taistelun jälkeen vuonna 1714, helmikuun 19 pnä iltana, jolloin koko suomalainen nostoväki ja Pohjanmaan miesvoima oli tapettu viimeistä miestä myöten.

Ruotsalaiset olivat ennen taistelua tyhjentäneet Pohjanmaan ja ottaneet joka talosta isännän ja pojan. Lojaalit pohjanmaalaiset lähtivät.

Ruotsalainen ratsuväki karkasi laukkaan kesken taistelun ja yhteenotto kääntyi tappioksi. Suomalainen nostoväki jäi paikalleen ja se palveli loppuun saakka. Kaikki 2646 miestä tapettiin sijoilleen. Taistelun jälkeen venäläisjoukot ja kasakat ryöstivät ja polttivat lähiseudun kyliä. Naisia raiskattiin ja kidutettiin.

Tämän kaiken hirmuisuuden jälkeen Pohjanmaan naiset raahautuivat vesikelkoillaan taistelupaikalle, jossa korpit jo lentelivät. Nämä urheat ja pelottomat naiset hakivat kuolleet miehensä ja poikansa taistelupaikalta vesikelkoilla ja ilman hevosia.

Miehet, veljet ja pojat tuotiin kotiin, pestiin ja haudattiin.

Suomalaiset naiset kestivät kaiken. Ilman juhlapuheita tai mitaleja.

Hyvää naistenpäivää sankarini!

Suomalaiset naiset!

Arto Luukkanen

24 thoughts on “Arto Luukkanen: Sankarini – suomalaiset naiset

 • 8.3.2019 at 09:37
  Permalink

  Nyt täytyy Arto kyllä sanoa, että en ole kanssasi aivan samaa mieltä. Uskoni suomalaiseen naiseen on murentunut sitä mukaa mitä enemmän olen lukenut punavihreän feministiporukan julkaisuja. Meillä on vielä naisia jotka varmaan olisivat vieläkin hakemassa omiaan taistelukentältä ja he ovat sankareita ja heille nostan hattua ja toivotan hyvää naistenpäivää, mutta-mutta sitten on turhan paljon näitä punavihreitä suomensyöjiä joille en toivota mitään.

  Reply
  • 9.3.2019 at 09:25
   Permalink

   Eräs nainen – Li Andersson – ei muusta paljon uneksikaan kuin kenraalina olemisesta, joukkojensa koostuessa ulkomaalaisista kaapuihin pukeutuneista naisista. Siksi hän on niin voimakkaasti lobbannut nopeaa suomen kansalaisuutta tänne laumoittain saapuville onnen onkijoille sun muille?

   ”ISIS-terroristat saapuvat tänne takaisin paapottavaksija islamia levittämään, Veteraanikuntoutukseen ja ikuiselle eläkkeelle niinkuin muutkin ”kärsineet”. Vertaa tätä kotimaisen yrittäjän saamaan kohteluun talousvaikeuksiin joutuessaan.
   Voi ristus, mistähän saataisiin järkeä tähän yhteiskuntaan? Ei ainakaan tuottamalla laumoittain mielisairaita, aggresiivisia elukoita lisääntymään kanien lailla.”

   Reply
  • 9.3.2019 at 12:55
   Permalink

   tähän suvaitsevaisten naisten päivän teemaan sopii hyvin vuohennylkijän video nimeltään ”r******s islamilaisessa kulttuurissa”. Hyvä esimerkki Suomen sananvapaudesta. Video on jo merkitty haitalliseksi ja kommentit poistettu. Feministit eivät salli totuuden kertomista. Oliskohan tuossa jotain opittavaa Suomen valtion johdollekkin.

   Reply
  • 10.3.2019 at 06:49
   Permalink

   Kuulitteko muuten, että Kamala Harris on saanut ”lempinimen” Kama Sutra Harris!

   ”She slept her way to the bottom”

   MeToo -liikkeeseen liittyviä muitakin erikoisuuksia otetaan esille mielenkiintoisessa artikkelissa:

   realclearpolitics.com/video/2019/03/04/roseanne_barr_on_metoo_movement_if_you_stayed_around_for_a_job_you_aint_nothing_but_a_ho.html?utm_medium=referral&utm_source=mixi&utm_campaign=realclearpolitics

   Reply
 • 8.3.2019 at 09:43
  Permalink

  Se oli silloin se. Nyt kutsutaan mutiaiset sorvaamaan, kun oman maan miehet on saatu tuhotuksi jo lapsuudesta alkaen. On se feminismi tosi paha sairaus.

  Reply
  • 9.3.2019 at 18:22
   Permalink

   Ymmärrys-kysymys äänestäjille:

   Mitä se tarkoittaa, jos valtamedia puffaa vain vasemmistolaista stalinismia/globalismia ulosannissaan?

   a) Valtamedia on avoin ja liberaali

   b) Valtamedia on tasapuolinen ja antaa kaikille mahdollisuuden saada asiansa esille

   c) Valtamedia edustaa kommunisteja

   d) Valtamedia ajaa totalitarismia maahamme

   Reply
   • 9.3.2019 at 18:24
    Permalink

    e) Minun pitää äänestää valtamediaa myötäillen, niin olen cool

    f) Minun pitää käyttää useita informaatiolähteitä, ja muodostaa ajatuksen kautta oma kantani, ja äänestää sen mukaisesti

    Reply
 • 8.3.2019 at 10:08
  Permalink

  Nimimerkit: Sitä saa mitä tilaa ja Janis Petke ovat valitettavan oikeassa. Harvassa ovat isänmaalliset kansakuntaansa rakastavat urheat naiset. Ilokseni heitä on Perussuomalaisissa eduskuntavaali-ehdokkaana.

  Reply
 • 8.3.2019 at 11:01
  Permalink

  Komppaan ed. kommentoijia. Paljon on tyhjiä päitä, jotka ajattelevat toisten aivoilla. Koskee molempia/kaikkia 32 sukupuolta(vai paljonko niitä olikaan?)

  Reply
  • 9.3.2019 at 09:13
   Permalink

   Toisten aivoilla ajatteleminen on tyypillistä goy-gentiileille. Siksi he ovat niin helppo saalis talmudisteille ja muille satanisteille. Koko yhteiskuntamme on nyt pimeiden uskojen mädättämä. Pimeyttä halaavat päättäjät vaihtavat populan aavikko-pimeyden harjoittajiin, sillä hallitsija haluaa kaltaisiaan alamaisia.

   Elämme ”pimeyden palvonnan upottavassa suossa”.

   Reply
 • 8.3.2019 at 12:05
  Permalink

  Minäkin onnittelen v. 1714 helmikuun 19. päivän naisia, jotka tekivät kaiken menettämisen surun maahan painamana ja kärsityn suurimman henkisen tappion, mitä vain nainen voi kokea kestämällä ja nousemalla kokoamalla itsensä pystyyn nousten tehden sen viimeisen kunnioituksen sekä etenkin rakkauden osoituksen aviomiehilleen, pojilleen ja veljilleen, jotka kuolivat sankarikuoleman vähäpätöisellä aseistuksellaan, mutta henkisesti jättiläisinä Ruotsin huora -kruunun puuteripää kenraalien pettämänä, jotka nelistivät silmät nurinpäin päässä pelosta ratsuillaan, jotka vaahdessa juoksivat kovinta vauhtia mitä koskaan ne siihen asti olivat júosseet, johon ei siihen siivittänyt niiden oma silmitön pakokauhu, vaan sen paskasäkin, joka sen taakkana hakkasi kannuksia kylkeen ainoana mielipahana vain se, että suomalaiset piikatytöt jäivät astumatta sankarin elkein kultivoitinein manööverein kuin hyökkäyskäskynä neidon hameen alle taistelu tahdolla, joka kaatoi tuon oppimattoman työrukkasen eli piian nurin, koska suuri läntinen sotastrategi ja nero ei itse tässä tapauksessa tuntenut sanaa ”perääntyminen” sänkyleikkien ollessa kyseessä, vaan se oli varattu sotatantereille pelastamaan oma hajuvesin ripoteltu lakanan valkoinen nahka, sillä vain talonpojat ja keropäät ruskettuivat pelloilla ja vainioilla auringossa, jossa paiskivat töitä auringon noususta auringon laskuun.

  Öööhhh… Nykypäivän naiset…??? TÄHH…?!?!?!…. Jääkööt sanomatta!

  Reply
 • 8.3.2019 at 12:30
  Permalink

  ”Yksin tuhannen joukossa
  Aina jossain muualla
  Juuret maasta riistetyt
  Kerran elävät, kerran kuolevat”

  ”Maasta savea, taivaalta tuhkaa
  Tulesta uhrit poltetun maan”

  ”Kun idän varjo lännestä lankeaa
  Ja saastunut mieli kunniaa hakee
  Jäästä syntynyt on ajettu tuleen”

  ”Sitä vielä itket kun synkän vieraan taloosi laskit
  Siipensä levittämään kauniin elämäsi ylle
  Sen yhdellä henkäyksellä poistamaan

  Aseisiin, sen te kuulette aina
  Teidän verellänne tämä maa peitetään
  Se on polku, jota pitkin teitä seurataan
  Niin kauas kuin pimeys jaksaa kantaa
  Paikkanne lunastakaa, ette koskaan ole vapaita
  Arkuissanne lapsenne kannetaan

  Sataa ihmisen viha jumalten niskaan
  Vahvemman oikeus vahvemman tappaa
  Puolusta kotiasi, tuholle uhraa rakkaasi
  Polta maa takanasi ennen kuin poltat itsesi

  Sataa ihmisen viha jumalten niskaan
  Punaiset pilvet sumentavat taivaan
  Näin kaikki päättyy, kuumuus maan tyhjiin imee”

  ”Tämä sivu on viimeinen
  Näin kaikki päättyy, tyhjään ja unohdukseen
  Eikä kukaan tänne palaa”

  http://www.darklyrics.com/lyrics/moonsorrow/viideslukuhvitetty.html

  Reply
 • 8.3.2019 at 13:34
  Permalink

  Ei oo naiset sitä, eikä tätä. Miähetkin ne on pilannu ja sen takia munattomana luuserina itken ja ulisen. Olispa ollut kiva olla miehekäs, mutta ei.

  Ruattista tulee oikeita miehiä. Urhoja, jotka naisillemme näyttävät kelpaavan hianoine farkkuineen ja kampauksineen. Niille ei kukaan uskalla sanoa vastaan rasismin pelossa. Sen verran uskallan kritisoida, että kyllä ne verkkareiden pitäisi kelvata naisille, eikä parturissa voi juosta kahden kuukauden välein kukaan.

  Nyrkkiin menee pieni käsi, joka ei ole edes saanut kovalla työllä kasvaa suureksi ja vahvaksi. Naisten syytä, kun ei ne ole kertoneet…

  Kaikki on siis naisten syytä. Pitäisi vielä juhlia. Omassa toiminnassa ei ole moittimista. Jos on, se on isoäidin syytä, kun ei kasvattanut isästä miehekästä kasvattajaa mulle.

  Ellei kymmenenkään vuoden päästä vientiä piisaa, alan homoksi. Sitten se kuulkaa naiset on myöhäistä.

  Reply
 • 9.3.2019 at 09:04
  Permalink

  Näissä sodissa urotekoihin yltäneet naiset, monet heistä kokivat NDE:n. Kehosta irtaantumista, rakkauden valossa käymistä, muuta tällaista jota tapahtuu tavallisesti äärimmäiseen traumaan psyykkisesti tai fyysisesti joutuneen henkilön kohdalla. On myös kertomuksia, miten sodassa kaatunut käy rakkaansa luona jatkaen sitten matkaansa tuon puoleisessa.

  Alla videolla kertoo 4X NDE-kokemuksen kokenut rouva yksityiskohtaisesti erilaisista NDE-kokemuksista jne. Hän on vuosikymmenet auttanut muita kokijoita tajuamaan mitä on käynyt, ja ymmärtämään että he eivät ole ”hulluja” tms, vaan on kyse normaalista äärimmäisen stressin luomasta limiöstä:

  https://www.youtube.com/watch?v=PSwACaooGKo

  NDE-kokija saa usein psyykkisiä kykyjä kokemuksen jälkeen. Videolla listataan muutamia:

  Clearvoyance – näkee asioita mitkä vasta myöhemmin tapahtuvat.

  Clearsentient – kokee muiden psyyken, mielentilan, joko fyysisenä ilmaisuna kehossaan, tai joissakin tapauksessa jakaa lähellä olevan ihmisen tunteen, kokien sen itsekin. Oire tästä: välttää julkisia paikkoja.

  Clear-audient – kuulee sanoja, kuten ”ui rantaan”, monelle tällaiset ovat olleet elämän pelastavia kehoituksia.

  Clear-memory – DeJaVue esimerkiksi. Muistoja edellisista elämistä voi tulla myös unessa. Nämä ovat erityisen realistiselta tuntuvia unia.

  OBE – jättää kehonsa silloin tällöin – astraalivaellusta lähelle tai vaikkapa kauas avaruuteen.

  Telekinesis – energiakenttäsi siirtelee esineitä. Tapahtuu tyypillisesti jos NDE-kokija on tosi levoton mielessään, esineitä voi liikkua tahtomatta. Tähän kategoriaan liittyy myös ilmiö, että sähköiset laitteet eivät toimi kuten pitäisi juuri tämän henkilön kohdalla, tai menevät useammin rikki.

  Videolla lisää.

  Reply
 • 9.3.2019 at 09:43
  Permalink

  Arjen sankaruus on hajutonta ja mautonta. 1918 kaatui mies Vesilahden rintamalla. Jäi leski vastasyntyneen pojan kanssa. Äiti kasvatti kauniin pojan. Tuli vuosi 1939 ja poika joutui lähtemään Taipaleen rintamalle ja kaatui siellä. Näin se on mennyt Suomen kohdalla. Naiset hautaavat aika-ajoin niin miehensä kuin poikansa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.