Sipoon kuolemantapauksesta epäilty vapautettu – Poliisilla kuvaa tapahtumia ”erittäin poikkeuksellisiksi”

Itä-Uudenmaan poliisi otti sunnuntaina 3.3. kiinni yhden henkilön Sipoon Söderkullassa tapahtuneeseen välikohtaukseen liittyen. Tapauksesta uutisoitiin valtakunnallisestikin varsin näyttävästi ”suuren poliisioperaation” vuoksi.

Verta on löytynyt tiettävästi rappukäytävästä ja hissistä saakka ja poliisi kuvaakin lopulta hengen menettämiseen ajautuneita tapahtumia ”erittäin poikkeuksellisiksi”.

– Henkilön kuolemaan johtaneet tapahtumat olivat erittäin poikkeuksellisia, minkä johdosta tapauksen tutkinta on ollut vaativaa, tutkinnajohtaja rikoskomisario Mikko Minkkinen kertoo.

Poliisin tekemissä useissa kuulusteluissa ja teknisissä tutkimuksissa on varmistuttu siitä, että mainittua kiinniotettua henkilöä ei epäillä enää mistään rikoksesta.

– Kiinniotettua oli pidetty asunnossa ilman omaa tahtoa väkisin ja hänen poistuminen asunnosta estettiin uhkailemalla ja väkivaltaa käyttäen, Minkkinen jatkaa.

Poliisin mukaan tapauksen tutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisissa kuolemasyyn selvittämisenä. Kuolemansyyn selvittämiseen liittyvät asiat ovat salassa pidettävää tietoa, joten poliisi ei tiedota asiasta enempää.

Lähde: Poliisi

9 thoughts on “Sipoon kuolemantapauksesta epäilty vapautettu – Poliisilla kuvaa tapahtumia ”erittäin poikkeuksellisiksi”

 • 7.3.2019 at 10:10
  Permalink

  Saikohan poliisi sisäministeriöstä soiton? Haisee poliittiselta korrektiudelta kuin purjelaiva-aikaisen silakkalaivan ruuma helteellä.

  Reply
  • 7.3.2019 at 17:38
   Permalink

   Jutun otsikossa ikävä virhe

   – poliisilla kuvaa tapahtumia..

   Reply
 • 7.3.2019 at 10:26
  Permalink

  Poliittinen poliisi salaa maahantunkeutuneiden miehitysjoukkojen rikoksia. Tämä ei ole ”erittäin poikkeuksellista” kuten Minkkinen väittää vaan poliisin jokapäiväinen käytäntö. Läpinäkyvää -kovin läpinäkyvää mutta toiminee apatiaan vajonneeseen kansaan jonka (mihinkään perustumaton) usko virkavaltaan vie suomea yhä syvemmälle suohon.

  -Surullista.

  Reply
  • 10.3.2019 at 08:49
   Permalink

   Oulunkin tapauksessa pohditaan väärinpäin-ratkaisua – että pahoja tehneet heitetään pois maasta.

   Tällöin paha on JO TAPAHTUNUT lapsillemme, eli heitä EI OLLA SUOJELTU LAINKAAN!

   Ainoa tapa suojella on poistaa potentiaaliset raiskausjihadistit maastamme, HETI, ja JOKA IIKKA.

   Joka hallitus ei näin toimi, on raiskaajien asialle, ei lastemme tai tämän kansan.

   Reply
 • 7.3.2019 at 12:08
  Permalink

  Eikä taaskaan sanota mitään siitä, minka ”maalainen” koko murhanäytelmä oli kaikkine ”esittäjineen”.

  Reply
  • 7.3.2019 at 13:27
   Permalink

   No eipä tietenkään katoppa kun nyt iltasanomat herkuttelee 50v vanhalla Pihtiputaan poliisimurhilla. Nythän pitää etsiä vertailua, että kyllä kantiksetkin tappavat. Sehän oli varmaan sama asia Haagassa kuin Pihtiputaallakin kun loppuunajettu pienviljelijäperheen pää juo viinaa ja humalassa näkee hakkaajapoliisinsa konepistoolin kanssa tulossa kotiinsa ja päättää, että tällä kertaa ette lahjaksi hakkaa… Ei Pasanen tietenkään oikein tehnyt, mutta ei se puolustuskyvyttömiä ampunut.

   Reply
 • 7.3.2019 at 15:56
  Permalink

  Sivuaa aihetta – Englannissa katoaa noin satatuhatta (!) lasta vuodessa, tilastotiedon mukaan:

  Reply
 • 7.3.2019 at 18:01
  Permalink

  ”Poliisi kuvaa tapahtumia ”erittäin poikkeuksellisiksi”. Pelkään pahoin, että vastaavankaltaiset tapahtumat tulevat lähivuosien aikaan yleistymään Suomessa. Samoin muutkin tähän asti maallemme epätyypilliset rikokset.

  Reply
 • 8.3.2019 at 01:32
  Permalink

  Poliisi siis kaikesta päätellen kuvailee tapahtumia n.s. monikultturistisiksi?

  Ihanan värisevää toteaisi siihen luultavasti ainakin Andersson, Arhinmäki, Niinistö, Kari, Orpo, Nerg, Stubb, Rinne, jne. punavihreät islamofiilit ja xenofiilit?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.