Arto Luukkanen: Sielun hätähuuto Suomen puolesta

Huutolaishoivabisnes on moraalisesti ala-arvoista ja tuomittavaa. Siinä rikotaan ihmisyyden peruslakeja ja taivaallista lakia.

Pyhän Raamatun sanoin: ” Kunnioita isääsi ja äitiäsi, niin kuin Herra, sinun Jumalasi, on sinua käskenyt, että saisit elää kauan ja menestyisit siinä maassa, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa.”

**

Ihmiset ovat suoraan sanottuna raivoissaan.

Raivo kuului pari viikkoa sitten Kansanradion ohjelmassa. Ne esimerkit, joita ihmiset kertoivat ohjelmassa, toivat kyyneleet silmiin. Kuinka kukaan voi tehdä niin lähimmäiselleen? Ja meitä on vain 5 miljoonaa!  

Oikeutettu viha kohdistuu nyt Kokoomukseen, jonka johto näyttää olevan täysin kylmäsydäminen ihmisten hädälle. Orpon ystävällisen hymyn takana päilyy röyhkeä ja laskelmoiva poliitikko, joka haluaa puolustaa yksityistämistä ja kavereitaan viimeiseen saakka. Kokoomusta lähellä olevat tahot ovat harjoittaneet huutolaishoitobisnestä (Attendo) ja siksi Orpon sydän on kylmä.  

Toisaalta, vasemmistopuolueet eivät ole olleet sen parempia kuten kokoomusta lähellä oleva lehti on huomauttanut. Siteeraan tässä Verkkouutisia: ” Vasemmistopuolueiden hallitsema monialakonserni Tradeka on itse mukana alan liiketoiminnassa. Tradeka osti vajaa vuosi sitten terveysyhtiö Med Groupin hoivan, ensihoidon ja julkisen terveyden palvelut. Med Groupin brandinimi alalla on Onni. Se on Suomen suurin kotiin vietävien hoivapalveluiden kuten vanhusten kotihoidon tuottaja ja henkilökohtaisen avustamisen markkinajohtaja. Med Groupilla on 3000 työntekijää ja vuonna 2017 sillä oli 100 miljoonan euron liikevaihto. Suomen Kuvalehti kertoi joulukuussa, että Tradeka antoi syksyn 2017 kuntavaaleissa tukea 105 Sdp:n ja vasemmistoliiton ehdokkaalle, yhteensä 52 500 euroa. Vaalirahaa saivat Tradekan hallintoelimissä, pääluottamusmiehenä tai työsuojeluvaltuutettuna toimivat. Sdp:n kansanedustajista kuntavaalituen saivat Osuuskunta Tradekan hallituksen jäsen Eero Heinäluoma ja entinen jäsen Jukka Gustafsson sekä Maria Guzenina, Ilkka Kantola, Anneli Kiljunen, Johanna Ojala-Niemelä ja Tytti Tuppurainen.” (https://www.verkkouutiset.fi/vasemmiston-vaalirahoittaja-on-hoivabisneksen-jatti/).

Päätänkö päiväni oman käden kautta mielummin kuin menen Esperiin kiusattavaksi?

Ihmisten raivo on sekoittunut myös huoleen ja syviin kysymyksiin. Pitäisikö omat päivät päättää kuten primitiivisissä yhteiskunnassa oman käden kautta ettei jäisi nuorempien niskoille? Pitäisikö ottaa käyttöön ”Vanhusnuija”? Päästä eroon sairaista vanhuksista? Vai pitäisikö tehdä kuten Japanissa, että vanhukset tekevät rikoksia päästäkseen vankilaan hoidettaviksi?

Kirjoitin tästä jo vuonna 2014 kun arvostelin Stubbin-Rinteen epäinhimillistä hallitusta. (http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/174814-stubbin-jalkelaisalmu).

Sille tärkeintä on keski-ikäinen, aina-terve ja hyvähampainen ikinuori, jolla ei ole lapsia. Se arvostaa kovasydämistä ja armotonta yhteiskuntaa, jossa hyvätuloinen – ei koskaan vanheneva ihminen – ei koskaan lapsena ollut aikuinen – ansaitsee ja kuluttaa. Tällaisen yhteiskunnan korkein hyvä on sokea ahneus, jossa vähät välitetään ”huonommasta aineksesta”, jossa vanhemmat saavat ehkä vain yhden ”valioyksilö-lapsen”, joka ei tarvitse mitään etuja….”

Itse ajattelen, että elämä on pyhä eikä sitä saa päättää itse. Se on Jumalan lahja.

Toisaalta, nyt kun olen kuullut niitä hirvittäviä tarinoita hoivakodeista ja niiden laiminlöinneistä niin epäröin ahdistuneena. Ymmärrän sydämessäni niitä, jotka ajattelevat, että ei halua vanheta ja jäädä näiden huutolaishoivafirmoijen nyljettäväksi ja kiusattavaksi. Kumpi vääryys on suurempi?

Suomalainen ahneus vie syvien kysymysten äärelle: onko hyvä kuolema (eutanasia) parempi kuin huono kuolema (kakotanasia)? Mikä saa ihmisen menettämään omantuntonsa niin, että on valmis myymään jonkin isän ja äidin tällaiseen hirmuhoitolaan? Ja hankkimaan sillä rahaa?

Suomi on kironnut itsensä?

En osaa perustella tätä asiaa paremmin, mutta olen taipuvainen ajattelemaan, että wanhat poliittiset voimat ovat langettaneet Suomen päälle ahneuden kirouksen, joka johtaa pian siihen, että pahimmassa tapauksessa me menetämme sen maan, joka on meille annettu.  

Mikäli emme tee parannusta ja hoida asioita kuntoon. Isosti.

En tietenkään voi perustella tätä ajatusta rationaalisesti.

Tunteella kyllä. Tämä on kuin venäläiset sanovat:  ”крик души” – sielun hätähuuto. Sydän pakahtuu.

Onko mahdollista kumota tätä kirousta? Luoda oikeudeunmukaisuutta? Lisätä laupeutta? Enentää Rakkautta?

”Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus kuin ehtymätön puro” (Aam. 5:24).

Arto Luukkanen

 

36 thoughts on “Arto Luukkanen: Sielun hätähuuto Suomen puolesta

 • 17.2.2019 at 18:40
  Permalink

  Luukkanen on Kuningas jätkä! Hyvä kirjoitus. Todellakin jos päättäjillä olisi arvot samoin kohdillaan, olisi monella huomattavasti asiat paremmin vanhuudessa ja muutenkin. Kiitos sinulle.

  Reply
 • 17.2.2019 at 19:34
  Permalink

  Niinpä. Suomen eduskunnassa ja hallituksessa on herjattu Jumalaa törkeällä tavalla. On säädetty lakeja jotka ovat kauhistus Jumalalle ja on naurettu luomisoppiin uskoville kansanedustajille. Politiikan jälki on sen mukaista. Paatuneet poliitikot puhuvat arvopohjasta joka on Suomen virallinen linja? Kenen omistaman Suomen? Kuka sen arvopohjan päätti? Yhdysvaltojen Deep State? jonka poliittinen kumileimasin on demokraatti puolue? Ainakin kokoomus käyttää samaa konsultti toimistoa.
  Valtion omaisuuden ja julkishallinnon palveluiden tuhoaminen on jo karvaa vaille valmis projekti. Postillakin taas YT:t Sipilä möi postin joululuussa uudelle valtion ”sijoitus” yhtiölle.
  Vanhuksista vauvoihin… Yhdysvaltojen demokraatit haluavat että abortti saadaan suorittaa aina 9 kk raskaudelle asti. En ihmettele jos meillä vihreät alkavat vaatia samaa ja kokoomus komppaa sillä 9kk vauvojen elimillä on kysyntää puoliksi muumioituneen globalisti eliitin piirissä.

  Olisipa jo vaalipäivä!

  Reply
  • 19.2.2019 at 02:21
   Permalink

   Tämä juttu on selvästi gentiilin kirjoittama. Arto Luukkanen ei selvästikään ymmärrä, että vain juutalainen voi olla ihminen, ja vain juutalainen voi olla muiden otusten jumalana, kuten Toora sanoo.

   Arto ei myöskään tajua, että juutalaisilla on niin suuri ylivalta, Some-monopoli, valtamedia ja NATO-sotakoneisto mukaanlukien, että kaikki vastustus, ja yritykset siirtää ”takaisin” omaisuusmassoja ja valtaa juutalaisilta gentiileille ovat tuhoon tuomittuja.

   Katso lapsiasi. He ovat jo addiktoituja mobiililaitteisiin ja niiden antamaan viihteeseen. Me tiedämme heistä kaiken, enemmän kuin te vanhemmat. Me tiedämme lastenne kieroimmatkin ajatukset, keskustelut kamujen kanssa, ja mitä ovat tehneet. Lapsesi on käytännössä jo tänään meidän omaisuutta, joille voimme tämän kokonaisvaltaisen tiedonkeruun voimin tehdä ihan mitä huvittaa. Katso koulukirjoja. Niissä on täysin sama info kuin valtamediassa ja viihteessä, että on rasistista ajatella omaa maata, ja poliisi voi auttaa, jos lapsi ilmiantaa vanhempansa vääristä ajatuksista.

   Tajuatko? Ja tämä on vasta ensimmäinen aalto. 5G ja 6G luovat puitteet suoraan ajatusten lukemiseen. Ja kun yllä mainituin keinoin saamme kokonaisen sukupolven vakuuttuneeksi, että ”isänmaallisuus” on paha, tulee tämä sukupolvi riemuitsemaan jokaisesta ”rasistista” joka vangitaan tai teloitetaan.

   Vaikka luet tämän, ja ymmärrät ehkä mitä kerron, et kuitenkaan voi tälle mitään, sillä olet vain gentiili.

   Olet vain gentiili.Todistat sen yhä uudestaan olemalla myös ottamatta selvää mistään asioista, vaan luotat typerästi niitä tahoja, jotka ovat aiheuttaneet sinulle, ystävillesi ja lapsillesi paljon hallaa. Uskot että ohimenevä aistinautinto on se, miten sinuun kohdistuva hyvä/paha mitataan. Koska me olemme istuttaneet sinuun tämän vakaumuksen.

   Tajuatko, teurasjonossa oleva vuohi syö tyytyväisenä mehevää ruohoa…

   Tämänkin luettuasi et muuta edes äänestyskäyttäytymistä, sillä olemme manipuloineet myös poliittisen kentän niin, että et enää kykene luottamaan ”pieniin uusiin puolueisiin”. Menet vain massan mukana, kuin sopulit konsanaan.

   Olet gentiili. Todistat sen yllä mainituilla tavoilla. Kuten Talmud sanoo, karjan näännyttäminen hitaasti kiduttamalla on paras asia, sillä nautinto jatkuu näin pitempään.

   Reply
   • 19.2.2019 at 06:19
    Permalink

    Luukkanen kyllä tietää, mutta on persu eli Israelin viidettä kolonnaa

    Reply
 • 17.2.2019 at 19:39
  Permalink

  nämä poliitikotraiskaavat samanlailla työttömiä tekemällä heistä bisneksen

  he ovat alkaneet muutamaan normi työtä palkatta tehtäväksi työksi esim kunnissa
  sitten ihmetelään eri arvoisuuden kasvua tuloerot lapsi perheiden köyhyyttä

  työssä kävijöitä palkatta leipäjonoissa

  olen huomannut että te toimiston virkailiat ovat yksitään suurimpia syylisiä tähän kehityksen
  he tuhoavat normaali palkkatyö paikkoja ja muutavat ne kunissa ilmaistyöksi jonkun sosiaalisen kunnan perustazman työ yksikon kautta kunnan palkka kulu säästöt mielesään

  aiheutamalla oikeiden työpaikojen häviämisen kunnissa ja ihmisten siis työssä käyden

  palkkana minimi tulonsiirot yhteiskunnalta

  te toimiston karensilka uhkailen aktiivimallia noudataen

  joka suostut tai kuole nälkään

  motivoivaa vuoropuhelua eikö vain postin kautta

  Reply
  • 18.2.2019 at 20:52
   Permalink

   Sattuipa kohdalle! Seuraavassa perustavanlaatuinen todiste, että Suomi on astumassa täsmälleen samanlaiseen diktatuuriin kuin mistä massamurhaava Neuvostoliitto tuli tunnetuksi, ja jota Kiina tänään edustaa:

   https://www.youtube.com/watch?v=68omhzCYlSE

   The Dawn Of A New Day – Jordan Maxwell, 90 minutes of sharp factbased data, based on 40 years of research.

   ”Communism is synonymous with world revolution (globalism), and it seeks the destruction of all nations. Including abolition (total uprooting of) patriotism, religion, marriage, the family, private property, and all political and civil liberties.”

   Reply
 • 18.2.2019 at 06:47
  Permalink

  Kun meillä matkitaan ulkomaita, niin kohta meillä on New York tyylinen abortti laki, joka sallii abortin syntymä hetkellä. Meillä tuo vain venytetään eläke ikään. Ja ruumiin osat myydään eniten tarjoavalle taholle.

  Reply
 • 18.2.2019 at 07:21
  Permalink

  Ihan hyvä blogi.
  Jäin kuitenkin kaipaamaan kannaottoa kirkon toimiin näiden kotimaisten ahdingosa olevien hoitamiseksi eli laiminlyöntiin.
  Kotimaisella en tarkoita kirkoissa ja ostareiden tuulikaapeissa piileksiviä ulkomaisia vähäosaisia.

  Reply
 • 18.2.2019 at 09:38
  Permalink

  ”Itse ajattelen, että elämä on pyhä eikä sitä saa päättää itse. Se on Jumalan lahja”

  Tuota sanotaan järkeväksi, voi helvetti mitä aivosyöpää.
  Ihminen päättää omasta kehostaan ei kukaan muu, kaikki perkele voidaan viedä mutta ihmisen keho on hänen itsensä!

  Reply
  • 18.2.2019 at 19:18
   Permalink

   No hyvä, olisi mielenkiintoista nyt nähdä, kuinka olet suunnitellut oman kehosi, sen kaikki toiminnot ja pidät niitä suurella älylläsi yllä. Nimittäin, kun tunnut omaavan tekijänoikeudet kehoosi.
   No tuskinpa käsität pointtiani, koska suomalaiset ovat enimmäkseen evoluutio-opit sisäistäneitä ateisteja eivätkä ymmärrä hengellisistä asioista yhtään mitään. Aika moni muukin asia jää siinä sitten tajuamatta.

   Reply
   • 19.2.2019 at 10:23
    Permalink

    Joka eliö maapallolla on kehittynyt evoluution myötä.
    Minä olen tavallinen ihminen en uskovainen enkä ateisti, minä uskon titeeseen jossa asiat on tutkittu ja oikeaksi todistettu.
    Uskonnot on keksitty ainoastaan raukkojen kuolemanpelkoisten helpotukseksi, kaikki uskonnot on pelkkää satua.

    Kyllä on hourailua että ihminen ei omistaisi edes omaa kehoaan, voi helvetti.

    Reply
    • 19.2.2019 at 17:15
     Permalink

     Päinvastoin kun näet, evoluution ämpäri on nimeen omaan keksittyä tarinaa, joka todistetusti tieteen avulla on todettu täydeksi utopiaksi.

     Reply
     • 19.2.2019 at 18:23
      Permalink

      Sinä voit satuilla miten haluat, näkyy totuus olevan liian kova paikka.
      Aina on niin ihmeellistä huomata miten joku voi olla noin ulalla.
      Sinun mukaan maapallolla ei sitten ole elänyt ikinä dinosauruksia, mammutteja ynnä muita satojatuhansia/miljoonia vuosia sitten, kun maapallo on teidän uskovien mukaan 6000 vuotta vanha.
      Tässä pieni näyte, voi kyllä laittaa maapllon huippututkijoiden todistuksia lisää jos ei kelpaa.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Evoluution_todisteet

  • 19.2.2019 at 06:30
   Permalink

   Suomessa ja maailmassa on voimassa Marine Admiralty Law. Sen mukaan kuljettavat äidit lastin (lapsi, lasten) sairaalaan, jonne sen hallinnollinen paperityö annetaan veloituksetta, koska äitille ei kerrottu miten asiat oikeasto ovat. Siksi valtio-korporaatio ottaa tämän hallinnollisen sinän, ja lisää sen omaisuus-luetteloon. Tähän hallinnolliseen osaan minää kohdistuu ylikansallinen rikoslaki, kaupankäyntilaki, verotus, velkaorjuus jne.

   The ship comes on water, docking in a birth in harbour, consequently, when mother loses water, and baby comes out, you need the doc(tor), and its called birth from the birth canal. Mother takes the fysical baby to the land, but leaves the paperwork in the maritime law area, the hospital (see origin of word hospice).

   The Maritime Admiralty law: Court system (as in tennis), racket, the judge (same as referee), the court case is balling from one team to the other – defendant and accuser. Charged with a crime, put in a cell (as in battery), count, etc. The legal person is property. every legal person is traded on the New York Stock Exhange.

   PROOF of birth cirtificates being goods traded on the New York Stock Exchange:

   https://www.youtube.com/watch?v=7gUoEIzBdPs

   ”Garko finds out that a military industrial complex company owns his birth certificate which is worth $1000000 by calling a stock broker and giving the digits that are in the bottom right of the B.C.”

   Reply
 • 18.2.2019 at 15:08
  Permalink

  Olen ollut jo monta vuotta sitä mieltä, että jos valtiovalta haluaisi todella kunnioittaa vanhuksiaan ja muita vammaisia, joita pidetään nk. ”hoitolaitoksissa”, olisi paljon kunniallisempaa ja parempaa kohtelua viedä edm. ryhmät soramontun reunalle ja lopettaa kärsimyksistään pois tästä maailmasta.

  Jos eläimiä kohdeltaisiin samalla tavalla, siitä nostettaisiin välittömästi syytteet ja poliisitutkinta olisi tosiasia. On tietenkin hyvä asia, että eläimiä pitävät tahot ja tuotantoeläimiä elinkeinokseen käyttävät maanviljelijät ovat asiallisen valvonnan piirissä, jota hoitavat lääninhallitukset ja paikalliset eläinlääkärit.

  MUTTA se, että ihmiset, vanhat ihmiset ovat täysin kylmästi heitteillä olosuhteissa, joita voisi suoraan verrata keskitysleiriolosuhteisiin, joiden tarkoituksena on ollut loppupäässä tuhota ”epämieluisia” ihmisiä eli poliittisia vastustajia ”siirretyllä” kuolemalla näännyttämällä heidät nälkään ja tauteihin, jotka puhkeavat em. takia, koska jostakin syystä aivan kaikkia ei ammuta heti niskaan korppien ja kettujen juhla-ateriaksi.

  Mielestäni on kansallinen häpeä ja synti se kohtelu tai paremminkin kohtelemattomuus, jota paljon työtä ja tämän maan rakentaneet vanhukset joutuvat tässä Suomi -nimisessä irvikuvassa kärsimään nykyisten kusipää -politiikkojemme tähden keskellä kirkasta päivää ja yön pimeissä huoneissa. Monet sosiaalidemokraattiset, vasemmistoliittolaiset ja vihreät kunnat ja kaupungit ovat vähentäneet vanhuksien ruoka-annoksia ja vielä kotona asuvien vanhusten taksipalveluja MUSLIMI RAISKAAJIEN TAKIA, joita tänne on imuroitu urakalla vuodesta 2015 lähtien muka ”pakolaisina”, ”naisina ja lapsina”, ”voimavaroina” ja ”vainoa pakenevina” ”uhreina” älypuhelineen, geeli tukkineen, muotivaatteineen ja -kenkineen.

  Tästä samasta oman kansan kurjistamisesta pakolaisbisneksen nimissä ovat saaneet kärsiä niin lapset, nuoret kuin vammaiset sekä monisairaiset kohderyhmät vain siksi, että kukkahatut ja muut maailman halaajat ovat saaneet puristettua näin lisärahaa muslimi -rikollisten hyysäämiseen ja heidän himojensa tyydytykSEKSI.

  Itse olen jo pitkään ajatellut toiveenani, että putoaisin suorilta jaloiltani kun oma aikani koittaa ja näin säilyisin makaamasta paskassa ja kusessa, jonka lisäksi olisin lääkkeittä, juomatta sekä ruuatta tunitien kuitenkin huumauksesta huolimatta syvimmässä sisimmissäni koko ajan sen loppumattoman kivun ja säryn, koska elämän rajamailla oleva ruumiini huutaa jokaisella solullaan poispääsyä tästä maailmasta, jolla ei ole omaatuntoa eikä inhimillisyyttä kuin neekereitä, hiekkaneekereitä ja muita ”vähemmistöjä” kohtaan, jotka ovat elämänsä kunnossa eivätkä aio lähteä ensimmäisenä tästä elämästä, vaan viimeisenä kunhan kaikki ne valkoiset ovat tapetut ja kidutetut, jotka ovat heidän omiensa petturi politiikkojensa ja kansanmurhaajien käsistä vielä hengissä säilyneet vain syystä, että nämä oman kansansa lihaa syövät tahot ensisijaisesti ovat vain keskittyneet haalimaan rikkauksia, kunniaa ja valtaa itselleen ja ne kuolonuhrit ovat vain kuin arvotonta ”sivutuotetta” varsinaisesta ”prosessista”, joka vielä optimoiden kaiken mahdollisen ”hajoaa luonnossa” rikastuttamaan maaperää, jonka vielä maan matoset pöyhivät maaperäksi, joka viljeltynä olisi maaiman vilja-aitta, mutta Suomen valloittaneen valloittajakansat eivät laita muuta maahan kuin nenänsä viisi kertaa päivässä ja kastelevat sen murhattujen ja vainottujen verellä, jolla ei kasva muu kuin loppumaton viha ja väkivalta tässä Jumalan hylkäämässä maassa vain siksi, että sen kansakuntaa johtivat idiootit ja imbessillit, joilla ei ollut ensimmäistäkään järkevää ajatusta eikä tervettä rakkautta omaa maatansa kohtaan, puhumattakaan sen kansasta, jonka se katsoi olevan vain kaiken sen tiellä mitä mädännäisyydeksi kutsutaan, koska tuo kansakunta, jota he niin alaspäin katsoivat oli jokaisella tasolla avaruudellisin mittakaavoin paljon viisaampi kuin johtajansa, jotka kieroutneisuuksissaan naivat jopa kummi tyttöjään aivan kuin Muhammad nai lapsen ja otti sen 9-vuotiaana karkeasti ja vailla hellyyttä sillä väkivallalla, josta tuo alhainen ”uskonto” ja maallinen hallintojärjestelmä kumpuaa jokaisen suuran ensimmäisestä sen viimeisimpään suuraan maailman verisimpänä, primitiivisimpänä ja brutaalimpana kirjana, jota eivät lue edes apinat syystä, että ne ovat Jumalan Suuresta Armosta vapautetut millimetriä matalemman otsalohkonsa ansiosta tuosta irvokkaasta Jumlan pilkasta ja ihmiselämän ja -arvon murskaamisen oppikirjasta, jota luetaan väärinpäin siksi, että se on vääryyksiä täynnänsä oleva irvikuva siitä miksi maailman EI KOSKAAN pidä tuleman. Sillä, vaikka maanpäällistä Taivasta ei ole olemassa. EI myöskään Helvettiä pidä maanpäälle koskaan rakennettavan ihmisen käsin, koska sekin on Jumalan järjestyksen vääristelemistä aivan kuin kaikki muukin ”ihmisen viisaudella” tehty ”luomistyö” tässä maailmassa.

  Reply
  • 18.2.2019 at 23:05
   Permalink

   Eipä ole tullut aikoihin katsottua YLEn tarjontaa, mutta tänään erehdyin avamaan TVn MOTin aikaan ja jatkoin katselua ajankohtaislähetyksellä. Täytyy kyllä sanoa, että onhan uskomatonta paskaa mitä YLE tuottaa verorahoilla. Ei helvetti pysty kyllä käsittämään, että tuollaisesta propagandasta ja aivopesusta on vielä maksettava pakkoveroa!

   MOT: siinä oli selvästi tarkoitus valkopestä ja vähätellä viime aikaisia raiskauksia ottamalla esimerkeiksi pari lahkon raiskaamaa suomalaista miestä. Sitten vielä oli haastateltu jotain oikeustieteilijää joka ihmetteli, että lapsiin kohdistuneet rikokset ovat vähentyneet ennätyslukemiin ja me ollaan silti enemmän huolissaan kuin koskaan. Vaan kumma kyllä eipä oltu taaskaan haastateltu yhtään joukkoraiskattua lasta tai hänen vanhempaansa. Jotenkin omat havaintoni ovat aivan päinvastaisia kun en muista koskaan lukeneeni näin monesta lapsen joukkoraiskauksesta jonka johdosta ihmisten huolet tuntuvat täysin perustelluilta.

   Sitten ajankohtaisessa ohjemassa oltin huolissaan Suomen pienentyneestä kehitysavusta ja totta kai maailman ilmaston lämpenemisestä. Ulkoministeriön urpojen mielestä kehitysapu pitäisi kaksinkertaistaa lähes kahteen miljardiin. Siihen kun lisätään vielä pakolaisten maahantunkeutumiskustannukset niin aletaan lähestyä neljän miljardin kokonaiskustannuksia. Se on saman verran mitä saadaan koko Suomen metsäteollisuudesta verotuloja! Siis oikeasti vaikka meillä ei ole varaa tarpeeksi omien vanhusten, nuorten eikä vammaisten hoitoon ja meillä on kilometrien pitkät leipäjonot niin meillä on vara kylvää rahaa rajattomasti ulkomaan ihmisten hyvinvoinnin eteen! Ja mistä raha otetaan kun valtion talous on jo valmiiksi kuralla? No tietenkin kaikkihan hoituu kun otetaan lisää lainaa. Ei voi kun ihmetellä tuota tunkiota minkä Suomen valtion johto on luonut ja minkä päällä se häpeilemättä mellastaa! Se haisee todella pahalta ja kauaksi!

   Reply
   • 19.2.2019 at 08:40
    Permalink

    Joka luulee, että meidän verorahat tosiaan menevät mainitsemiinsa yleviin TARKOITUKSIIN, valehtelee itselleen, ja rajusti!

    Kuten aina diktatuurissa, jossa kansan ääni on tukahdutettu, virallinen selitys rahan käytölle on vain silmänlumetta.

    USA:ssa tämä rahojen käyttö muuhun kuin mihin sanotaan, on niin pitkällä, että hallitus jo konkreettisesti massamurhaa omaa väestöään, ja kurjistaa sitä, kuten tässä verifoitujen faktojen pohjalta rakennetussa listassa kerrotaan:

    1. USA:ssa on jo yli 80 FEMA -keskitysleiriä valmiina
    2. Kenet tahansa voidaan vangita ilman ”todennäköisyyttä että on tehnyt mitään rikollista”. Oikeudenkäyntiä ei saa, voidaan pitää lukittuna miten kauan halutaan
    3. 90% markettien ruokatavaroista on aseistettu mm. geenimanipuloinnilla, aiheuttaen koko rintaman erilaisia heikkouksia ja sairauksia ihmisille.
    4. Rokotuksia käytetään sairauksien siirtämiseen lapsiin, ja depopulaatio-ohjelmiin, varsinkin köyhemmillä alueilla.
    5. Miljoonia FEMA-ruumisarkkuja säilytetään ”jotakin tulevaa” varten. Jokaiseen arkkuun mahtuu jopa 6 ruumista. /watch?v=VwBfD8LZwss
    6. Litiumi ja fluori kovassa käytössä ihmisten passivisoimiseksi, Ensin mainittu sekä vedessä, että tietotekniikassa.
    7. Senaatin säädös 18, jo voimassa jossakin osavaltiossa, antaa poliisille rajattoman luvan tutkia kenen tahansa kodin ilman ”todennäköistä syytä” mihinkään, ja poistaa asukkaita kyseisestä kodistaan.
    8. USA:ssa joutu vankilaan 8x enemmän ihmisiä populaatioon nähden, kuin jopa Venäjällä.
    9. Uudet säädökset astuvat pian voimaan – et voi ostaa etkä myydä ilman sirua kädessäsi.
    10. Terrorismin vastainen sota on tekosyy, jota käytetään totalitaristisen valvontakoneiston toteuttamiseen kaikkialla (EU joutui massamaahantuomaan terroristeja ja muita levottomia, jotta voivat perustella tämän toteuttamisen täällä. Nyt tiedät, miksi demarit haluavat levottomien massamaahantuontia USA:n kamaralle).

    /watch?v=kgnNrRUbNho

    ”Why the elites live longer”

    Reply
 • 18.2.2019 at 19:44
  Permalink

  Maamme on menetetty, kasvottomille koijareille, maahantunkeilijoille, myös vihreiden älämölö saasteettomuudesta hirvittää, sieltä tulee ongelmia mikäli hivenenkään valtaa saavat, siis vihreiden haaveet valtaan pääsystä torpattava heti alkuun.

  Reply
  • 18.2.2019 at 23:06
   Permalink

   Koijarit ovat tiedossa – mutta kansan syvä rivi ei ota selvää, ja uhraa siksi nykyään lapsensakin tälle koijari-kabalille, muka ”edistyksellisenä” toimintana…

   Reply
 • 19.2.2019 at 10:57
  Permalink

  Suomessa asuu kaksi kansaa, joilla ei ole mitään yhteistä toistensa kanssa, absoluuttisesti ei mitään.Valovuosien päässä toisistaaan:
  Me suomensukuiset ja toinen.

  Ja suomensukuisilla ei ole enää mitään valtaa( ei vähäisintäkään, kaikki perinteemme ja suomalaisuus on hävitetty kaikesta) omien esivanhempiensa maassa.

  Jotta tajuaa kokonaiskuvan, pitää tuntea historiaa ja edellä mainittu asia.Näin se on jatkunut melko pitkään.
  Suomihan oli rautakaudella vielä voimakkaimpia valtioita- mutta kun eurooppa meni sekaisin, valitettavasti mainingit tulivat tännekkin ja VAHVAN SUOMEN PUOLUSTUS pikku hiljaa murtui-pitkään toki kesti!!!

  Koko itämeren alueen kieli oli vielä n. 500-luvulla suomi.Suomensukuiset heimot hallitsivat KOKO POHJOLAA!!
  Että

  Nyt me olemme Neuvostoliiton kaltaisessa kommunistisessa järjestelmässä, siis siinä, mitä vastaan ”taisteltiin” viime sotien aikana, kun Neuvostoliitto oli kommunistisessa järjestelmässä ( kamala vastakkainasettelu, tuo kommunismi on aina ollut eli TÄYTTÄ PASKAA OLLUT )- ei se Venäjä enää ole kommunistinen, vaan kristitty valtio, jossa mennnään eteenpäin ja jossa kunnioitetaan perhearvoja ja naisia ja jossa MIEHET ON MIEHIÄ-joitain videoklippejä tullut, joissa venäläiset sotilaat/poliisit laittaa ” muualta tulleita perseilijöitä kuriin”.Eihän täydellistä valtiota ole missään.

  Suomessa pitäisi olla oikeudenmukainen ja viisas ja vahva diktaattori armeijansa kanssa. Vain siten täällä pysyisi jokin roti.

  Nouseeko Suomi tästä?- tjaa, oma näkemykseni on, ei ainakaan nykysysteemillä, eikä vaalien kautta tätä saada muutettua; paITSI tietysti siinä tapauksessa muutos on varmempaa, että Arkadianmäelle saadaan vaikka 190 AIDOSTI ISÄNMAALLISTA HENKILÖÄ (utopia), MUTTA kyllä se edellyttää ihmettä myöskin, koska TÄMÄ MAA ”pitäisi siivota joka saralla”.

  …Jos vaihtoehdot on näin huonot ( pelkkää paskaa), toivon, että pääsemme suomensukuisten venäläisten ”huomaan”- vai olisiko ”kalifaatti” parempi? ja nykymeno, jossa ei ole mitään toivoa, paitsi kansanvaihto ja nääntyminen kaikella saralla???

  Venäjällä asuu paljon meidän suomensukuisten ”sukulaisia”. Media ”välittää usein paskaa” Venäjästä?

  Suomensukuiset perustivat aikanaan myöskin Venäjän, prinssi Rurik- siis veljeskansaa suomensukuisille.

  Kolmas profetia on tainnut toteutua Suomen kohdalla.

  Valitettavasti Suomen kansa on ”hajallaan”- ei ole yhdistävää voimaa ”johtajaa”- tämähän on kautta aikain ollut ”hallintakikka”- hajautus, sekasorto, muunnellun totuuden puhujat= sekoittajat.

  Liika kiltteys ei ole mikään meriitti, joutuu kynnysmatoksi, koska aina on niitä,jotka käyttää kiltteyden hyväksi mitä härskeimmällä tavalla.

  Herra siunatkoon kaunista SUOMEN VALTIOITA JA SEN ISÄNMAALLISIA IHMISIÄ.

  Reply
 • 19.2.2019 at 14:51
  Permalink

  Uskovaiset ja politiikka ei kuulu yhteen, joka toista väittää ei tiedä mistään mitään, sillä jokainen kyllä on nähnyt mitä uskovaiset ovat tehneet päästessään päättämään tärkeistä asioista, otetaampa vaikka yksi esimerkki, Sipilä.

  Reply
 • 20.2.2019 at 01:08
  Permalink

  Missä ovat kaikki vaaliväittelyt?

  Vain vähän yli 7 viikkoa eduskuntavaaleihin eikä mitään näy eikä kuulu!

  Ehdokkaat, pistäkää ruutia peliin! Eihän moottori edes vielä käy!

  Tästä mallia:

  Reply
 • 22.2.2019 at 18:07
  Permalink

  Hätähuuto maailman puolesta olisi paikallaan:

  https://www.youtube.com/watch?v=7R-TX1e3UaU

  USA pakottaa kitkemään ”antisemitismin” Euroopasta. Mutta hei, katsokaa ihan alussa, kuinka Trump tuomitsee edustajan, joka mainitsi ääneen Aipacin ja sen vallan!

  No persuthan edustavat juuri näitä trumpetteja ja muita sionisteja, jotka vain tykkäävät olla lakeijoita

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.