Arto Luukkanen: Demarien ”vaalipersuuntuminen”

Luin tässä vanhaa biologian kirjaa. En tiedä oliko syy huonojen silmälasien mutta tällaista tekstiä siellä oli:

”…Demarien ”vaalipersuuntuminen”. Kysymyksessä on biologis-poliittinen termi, jonka voisi määritellä seuraavalla tavalla.

*Kyse on ”homo socialisticus himoverottajacus” lajisesta poliitikosta.

*Kyseinen laji kokee riettaan muodonmuutoksen eli vaalipersuuntumisen kahta kuukautta ennen vaaleja.

*Vaalipersuuntuminen (äännetään monella r-kirjaimella – vaaliperrrrsuuntuminen) on vaalitemppu vailla vertaa ja tarkoituksena on saada duunari uskomaan, että SDP puolueena olisi kiinnostunut äänestäjästä ja hänen jokapäiväisistä ongelmistaan.

*Kyseinen fysiologinen termi on vähän samanlainen asia kuin perhosen toukan kotiloituminen. Se kestää vähän aikaa ja loppuu vaalipäivään, jolloin SDP paljastaa sen oman todellisen itsensä.

*Siinä viljellään kaksi kuukautta sanontoja: ”tavallinen ihminen, maassa maan tavalla, me suomalaiset, me ollaan täällä teitä varten, emme verota, ei se mitään vaikka olen epäpätevä…”

Kirja tipahti kädestä enkä enää löytänyt ko. artikkelia. Ehkä se oli unta.

Enää ei voi kiemurrella – totuutta on katsottava silmiin!

Sama ajatus – ”onko tämä unta” – tuli mieleeni kun luin toimittaja Ivan Puopolon artikkelin, jossa puhutaan sellaisesta asiasta, jonka jokainen suomalainen tietää oikeaksi. (https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ivan-puopolon-kolumni-asiantuntijoiden-paattely-kiemurtelee-kuin-korkkiruuvi-kun-he-yrittavat-selittaa-kulttuurin-pois-oulun-tapahtumista/7256326).

Oulun ja Helsingin hirveät tarinat saavat koko ajan jatkoa. Nyt on paljastunut uusi seksuaalirikos Raahessa. Kuten toimittaja Puopolo näkee – näitä rikoksia ei voi enää selittää pois tai kiemurrella niistä irti.

Nyt on katsottava tosiasioita silmiin.

Näitä rikoksia ei olisi tapahtunut ilman näitä tulijoita.

Me elämme nyt turvattomuuden aikaa. Päättäjät ovat haudanneet päänsä pensaaseen kuin strutsit ja välttelevät vastuutaan. Vastuuta vältellään jopa niin, että demarit eivät voineet yhtyä PS:n välikysymykseen kansalaisten turvallisuudesta.

Vaalipersuuntuminen on siten enemmänkin puhetta kuin tekoja.

Nämä ongelmat olisi voitu ehkäistä jos järjetöntä maahanmuuttoa vuodesta 2015 ei olisi ollut. Nyt tilanne on sellainen, että vahinko on jo tapahtunut ja meidän täytyy miettiä seuraavia siirtoja. On panostettava poliisiin ja annettava heille tehtäväksi näiden rikollisten kiinniottaminen.

On myös sitouduttava uudenlaiseen ehkäisyyn. Meidän on suljettava lainsäädäntö niin, että sitä ei voi repiä auki millään ylikansallisella sorkkaraudalla.

Nyt sorkkaraudan nimi on GCM-sopimus

Tähän blogiin liittyvässä videossa kerrotaan siitä, miten tätä sopimusta voi vastustaa oikeasti. Se tapahtuu allekirjoittamalla kansalaisaloitteen: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592.

Videossa kansanedustajat Olli Immonen, Laura Huhtasaari ja kansanedustajaehdokas Arto Luukkanen keskustelevat GCM-sopimuksen vaaroista.

Nimiä on nyt 21 445. Se on paljon mutta vielä tarvitaan väkeä! Allekirjoita, levitä ja kerro!

Kutsutaan kaikkia mukaan! Pääasia on, että me kaikki olemme suomalaisia!

Onneksi on perussuomalaiset!

Arto Luukkanen

43 thoughts on “Arto Luukkanen: Demarien ”vaalipersuuntuminen”

 • 27.1.2019 at 12:17
  Permalink

  Muuan Perussuomalaiset oli hallituksessa ja aivan hiljaa,kun tää kansainvaellus saapui Suomeen v.2015.

  Reply
  • 28.1.2019 at 12:13
   Permalink

   Olihan järkyttävää seurattavaa Oulun turvallisuuskeskustelu. Sama sinisilmäinen suvakkitoiminta jatkuu. ELY-keskuksen edustaja kertoi, että rikoksia ei voi estää. Miten niin ei voi estää? Jos rikollisia ei päästetä maahan niin taatusti niiden tekemiä rikoksiakaan ei tapahdu. Toinen juttu mitä edustaja tuntui painottavan oli SUOMALAISTEN vastuuta kotouttamisessa. Siis jos minä lähden ulkomaille loisimaan niin mikä kohdemaa alkaa omilta kansalaisiltaan vaatimaan minun huomioimista elämässään? Olen työskennellyt monessa maassa ja AINA POIKKEUKSETTA vastuu itsestäni, toimeentulostani ja kotoutumisestani on ollut itselläni eikä sen maan kansalaisilla joka tarjoaa minulle työskentelymahdollisuuden ja oleskeluluvan. Holhotaanko suomalaista köyhää kotimaassaan näin innolla ja anteliaasti?

   Persujen Tynkkysen puheenvuoro kuvasi hyvin tilannetta. Kun Perussuomalaiset olivat tehneet ehdotuksia turvallisuustilanteen parantamiseksi jo paljon ennen raiskausten ilmituloa niin muiden puolueiden taholta heille oli naurettu ja heitetty herjaa laidasta laitaan! Kuvaa hyvin välinpitämätöntä tilannetta! Nyt sitten muut tahot valtuustossa hurskastelivat sillä, että ketän ei saisi syyttää. Tämä lienee sama pienoiskoossa mitä eduskunnassa tapahtuu.

   Tilaisuudessa esitettiin tehtyjä toimenpiteitä lukuisia määriä, mutta kustannukset ohitettiin taas sujuvasti. Nuo toimethan eivät maksa mitään. Nehän katetaan verovaroista.

   Reply
  • 28.1.2019 at 12:50
   Permalink

   Sika Soini oli ”harjattavana” mm. USA:n suurlähetystössä, jolloin Suomessa toimi tunnettu homo suurlähettiläs, joka nykyään on ottanut elämäntehtäväkseen keekoilla Tom of Finland asussa (en edes vaivaudu ottamaan nimestä selvää) – eli tämä tapahtui niinä aikoina, jolloin Yhdysvaltain presidenttinä oli muslimi-homo-globalisti presidentti Barak Obama (demokraatti). Heitkohta tämän jälkeen Soini alkoi puhumaan ”avoimesta yhteiskunnasta”, jota etenkin unkarilainen monimiljardööri George Soros rahoittaa koko maailmassa tavoitteenaan sotkea kaikki maailman kansat ensisijaisesti Euroopassa ja Yhdysvalloissa vastoin sen valkoista väestön tahtoa vastaan.

   Siksi toisekseen Sika Soini on Suomen suurimpia kansanpettureita koko Suomen poliittisessa historiassa ohittaen jopa kommunisti Otto Wille Kuusisen (1881-1964), joka oli päsmäröimässä nk. ”Terijoen hallitusta” heti kohta Talvisodan alettua v. 1939.

   Tästä todistuksena oli nimenomaan se, että kun Jussi Halla-aho valittiin Jyväskylässä persujen puheenjohtajaksi ja Timo Soinin loikatessa ”uuteen” puolueeseensa ikään kuin Saatana vei mennessään enkeleitä puolelleen kapinoidessaan Jumalaa vastaan ja tullessaan karkoitetuksi Taivaasta.
   Sinisiin lähtemisen jälkeen persu loikkarit menivät keinotekoisesti Sipilän hallitukseen jatkamaan ministerin pestiä aivan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan, vaikka tuo temppu oli se todellinen vallankaappaus yhtä likaisin konstein kuin kaikki muutkin Sipilän hallituksen toimet, jotka eivät kestä päivänvaloa, sillä sinisten kannatusta ei oltu mitattu ydessäkään vaalissa, joten siniset olivat tyhjän päällä sen sijaan kuin se puolue, jota he ennen edustivat oli lakannut juridisesti olemasta mitä heihin itseensä tulee.

   Jussi Halla-aho ei kelvannut Sipilälle ja Orvolle, jotka eivät suostuneet noudattamaan oman hallituksensa hallitusohjelmaa, jonka Timo Soinin johdolla hallitusneuvotteluissa oli saatu ajettua sisään vain Timo Soinin myönnytyksenä persujen puoluejäsenille ja kenttäväelle, joka siihen asti kuvitteli myös Soinin olevan haittamaahanuuttovastainen poliitikko, mutta hänellä oli vain ketunhäntä kainalossa johtaessaan kannattajiaan harhaan primääritarkoituksenaan vain saada kauan haaveilemansa ministerinvirka, joka peräti asemoitui ulkoministerin salkkuun. Toisena melkeinpä historiallisena tapauksena Suomen poliittisessa tähän astisessa hallituskokoonpanoissa painoi myöskin Soinin vaatimuksena jättää ”ikuinen apupuolue” Suomi vihamielisin puolue RKP pois hallituskokoonpanosta.

   Reply
   • 29.1.2019 at 20:23
    Permalink

    Demarit ovat Stalinin luomus. Sekä Stalin että Mao olivat paljon pahempia massamurhaajia kuin Hitler. Miettikää sitä jos aiotte äänestää lisää sosialismia/kommunismia meille:

    https://www.youtube.com/watch?v=XPfWThToClo

    ”This is not wide spread knowledge” Jordan Peterson on Soviet History..

    Reply
    • 30.1.2019 at 07:19
     Permalink

     Huono vertaus, koska Hitler ei ollut massamurhaaja. Ei edes murhaaja. Sinun sionistiset demokraatti-isäntäsi sitäpaitsi olivat Maon ja Stalinin isäntiä myös

     Reply
  • 29.1.2019 at 01:32
   Permalink

   Tuon virren osaat varmaan unissasikin ja se käy jokaisen uutisen kommenttikenttään, jossa epäillään monikulttuurin järkevyyttä.

   On tietysti hyvä, että jokainen saa kertoa mielipiteensä ja ainahan voi äänestää vaikkapa vihreitä, ehkä ne kotouttavat pakolaiset väkisin.

   Reply
   • 29.1.2019 at 17:39
    Permalink

    Kyllä tuota tosiasiaa sopii muistuttaa. Varsinkin, jos persut vielä haluavat kotouttaa heidät tänne!

    Reply
 • 27.1.2019 at 12:42
  Permalink

  niin olivat, koska takinkäännön mestari s**aSoini oli persut

  Reply
 • 27.1.2019 at 13:28
  Permalink

  Tulossa olevat vaalit ovat viimeinen mahdollisuus vapautua globalisaatiosta rauhanomaisesti. Sillä Sdp, kokoomus, keskusta, rkp, vihreät, vasemmistoliitto ja jopa kristilliset ovat kaikki kansainvälisen globalisti-eliitin Deep Staten taskussa ja ne ajavat kantasuomalaisiin kohdistuvaa kansanmurhaa ihmisoikeuksien nimissä, koska ”kansainväliset sopimukset” niin velvoittavat.
  Hallitus ja leftisoppositio valehtelee. Kaaoksen kehitys on mahdollista pysäyttää milloin tahansa ja ottaa päätösvalta takaisin kansallisiin näppeihin. Kyse on valitusta politiikasta.

  Onneksi kansan pariin jalkautuvalla vaalityöllä perussuomalaiset saavat äänestäjiin suoran vuorovaikutuksen ilman valtamedian disinformaatiota, mustamaalausta ja sensurointia. On varma että yhä useampi tähän asti muita puolueita äänestäneet antavat äänensä persuille saadessaan vaalikojuilla factaa Suomen tilanteesta.

  Reply
 • 27.1.2019 at 14:54
  Permalink

  Tulee vain mieleen, että jos nämä Persut nyt saavat jytkyn, niin odottaako rajan takana bussikuljetuksia seuraavaksi 200 000 geelitukkaa? Ja Halla-aho, Huhtasaari ja kumppanit sitten sanoutuvat hurskaasti irti kaikenlaisesta ihmisvastaisuudesta? Ja jos vaalikarja nyt sitten lopulta vihdoinkin herää, niin miten tilannetta enää korjataan? Entisistäkään matuista ei kerran päästä eroon, heidän kotouttamistukiaan ei edes uskalleta leikata, koska Ahmed voisi vaikkapa suuttua. Kovin moneen petokseen ei enää ole varaa. Tulijat muuttavat kuitenkin vähitellen meidän yhteiskuntajärjestystämme ja kulttuuriamme, joten viimeiset mohikaanit joutuvat entistä ahtaammalle. Jo nyt minusta meillä on aivan liikaa ongelmia, että ihmiset näkisivät enää kunnolla metsän puilta ja pystyisivät yhdessä tekemään asioille jotakin, Minusta turvattomuuden ja seksuaalisen ym. väkivallan lisääntymisen pitäisi olla asia, joka herättää toimimaan yli puoluerajojen.

  Olemme ihmisiä kaikki ja kuka tahansa, jopa mieskin voi joutua raiskatuksi. Ainakin minun nuoruudessani yritettiin koulussa opettaa, että kuka tahansa voi itse joutua väkivallan, sairauden tai onnettomuuden uhriksi. En ymmärrä, miten 30 vuodessa kyky asettua toisen asemaan ja kuvitella omalle kohdalle tuntuvat kadonneen kokonaan.

  Muutenkin tämä asetelma, jossa Persut väittävät puolustaneensa Suomea loogisesti koko ajan (mitä ne eivät ole tehneet) ja muut puolueet heräävät muka pakon edessä, koska muutama kansalaisaktivisti uskalsi paljastaa mätäpesäkkeen, on suoraan sanottuna perverssi. Vai onko ajatus se, että raiskauksista, groomingista ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä ollaan tekemässä Uusi Normaali ja ne, jotka haluavat antaa lapsilleen turvallisen lapsuuden muuttavat muureilla eristettyihin eliitin asuinalueisiin yksityiskouluine ja -päiväkoteineen? ja ne, joilla ei ole tällaiseen ylellisyyteen varaa saavat joko pukea lapsilleen jätesäkin päälle tai syyttää itseään?

  Reply
  • 27.1.2019 at 18:20
   Permalink

   Kyllä se näin on että tässä on persuilla tuhannen taalan paikka vaaleissa, mutta petoksiin ei ole enää varaa.

   Näissä muslimien tekemissä raiskauksissa tosiasioiden myöntäminen voisi aloittaa uskottavan korjausliikkeen, mutta niin kauan kuin kierrellään, valehdellaan ja selitetään kaikki parhain päin niin eihän se ongelma mihinkään katoa tai korjaannu. Vastikään sattui silmiini video youtubessa Suomalaistytön kokemuksia ulkomaalaisista ja täytyy sanoa, että tällä videolla on tehty enemmän suomalaisten tyttöjen turvallisuuden eteen kuin Suomen hallitus, eduskunta, poliisi, kirkko ja koko Suomen media yhteensä. Näen ensimmäisen kerran, että tässä suomalainen uhri saa tilaisuuden kertoa mitä oikeasti tapahtui ja minkä vuoksi ja tällä ulostulolla hän voi parhaiten auttaa ja pelastaa kanssasisariaan.

   Reply
  • 27.1.2019 at 18:34
   Permalink

   Persut vaikuttavat olevan kuin joku uskonto. Uskonnot toimivat vain jos ihmisillä on vaikeaa. Jos ihmisillä on asiat hyvin, ovat kirkot tyhjiä.

   Samoin persut tarvitsevat matutusta ja vaikeuksia kansalle, jotta voivat esiintyä ”ratkaisuna ongelmaan”. Ongelmia pitää tulla yhä uusia, tai joku ongelma pitää olla KROONINEN, muuten persuilla ei ole mitään millä koukuttaa kansa maksamaan puoluetuet sun muut verovaroilla toimivat eliitin ansaintamallit ”pelastajilleen”.

   Sekä Soinin takinkäännöt, että uuvattitemppu olivat konnankoukkuja joilla äänestäjät saatiin luulemaan että kyllä siellä sittenkin on oikeita kansallismielisiä persuissa, ja kunhan nämä saadaan valtaan, niin kaikki hyvin.

   Jussi Halla-aho on kuitenkin jo äänestänyt usein kansanvihollisesti, sekä EU:n parlamentissa että Suomen eduskunnassa. Hän pettää aina kun on aika vaikuttaa, paitsi jos se on liian ilmeistä ja vaarantaa jopa persu-uskovaisten uskollisuuden.

   Koko Jussi Halla-ahon julkisuus oikeudenkäynteineen oli tarkoin suunniteltua teatteria jolla kansalaiset saatiin todellisen opposition piiristä tähän valeoppositioon, joka on koko ongelman ydinsyyn, sionismin asialla.

   Reply
   • 27.1.2019 at 19:50
    Permalink

    Tähän olisi muuten mielenkiintoista saada kunnollisia vasta-argumentteja. Nämä eivät ole sitä:

    ”olet trolli, olet suvakki, sitä ja tätä (ad hominem, varmin tapa menettää keskustelu. Tähän liittyy myös olkiukko-argumentti, väittää keskustelun toisen osapuolen omaavan näkemyksen tai ominaisuuden joka ei pidä paikkaansa, ja käyttää tätä valhetta todisteluna).

    Huom, tässä yksi syy miksi oikeusvaltiossa vain *väärän* tiedon levittämisestä voi joutua oikeustoimien kohteeksi, ja faktojen esittämisestä voi joutua oikeustoimien kohteeksi vain tyranniassa.

    ”tuo ei ole totta, valehtelet, miten voit sanoa noin, tiedän että persut ovat paras ja oikea kansallismielisyys, jne. (olen jumala- argumentti, eli koska minä olen tätä mieltä, todistaa se, että olet väärässä).

    ”En ole huomannut persujen olevan epärehellisiä missään”. (Se,jos olet tietämätön, todistaa vain tietämättömyytesi, tai että uskot vain, et ole tutustunut asioihin ajatuksella).

    ”Jos et ole meidän kanssa samaa mieltä, olet vihollinen”. Musta-valkoinen asetelma, jossa vain kahta vastakkaista näkökulmaa pidetään esillä, ja unohdetaan koko kirjo muita näkemyksiä/ratkaisuja/ajatusmalleja, on tyypillinen keskustelun menettämisen tae silloin kun toinen osapuoli on valveutunut keskustelija, eikä ole tyrannian manipuloimana pakotettu pitämään suu kiinni ystävien, työpaikan tai harteilla sijaitsevan pään menettämisen pelossa. Tai ei voi esittää muita näkökantoja, koska toinen osapuoli on vallassa eikä salli keskustelun rakentavaa laajenemista ratkaisukeskeiseksi.

    ”Persut ovat nyt ainoa varteenotettava vaihtoehto, ja jos muita äänestää, meillä on tässä kalifaatti alta aikayksikön, ja Li Andersson johtaa rasisti-kantiksia murhaavat joukot hirmutekoihin Leninin iloksi” (”Liukas alamäki” on keskustelussa tapahtuvaa uhkailua, vaikkapa että nyt on ihan pakko ottaa paras huonoista isoista, koska gallupit ovat todistaneet että pienpuolueita ei kannata äänestää, koska äänet menevät hukkaan”.

    Muita epäonnistumisia keskustelussa:

    Kehäpäätelmiä
    Heppoista yleistämistä
    Keskustelun vieminen pois aiheesta (mm. ad hominem -hyökkäyksellä)
    Kaksinaamaisuuteen tai ”teethän sinäkin” argumenttiin vetoaminen (klassiseksi esimerkiksi nykyään noussut ”raiskaavathan kantiksetkin”)
    Väitetään syyksi jotakin mikä ei ole syy, vaikka siksi että se tapahtuu, esiintyy tai mainitaan ensimmäisenä jossakin yhteydessä.

    Onko tekstissäni jota tämä kommentoi, joitakin näistä virheistä? Vedänkö huomiota pois tekstin sisällöstä kysymällä näin, vai yritänkö päinvastoin saada ihmisiä miettimään kirjoittamaani?

    Reply
    • 28.1.2019 at 13:11
     Permalink

     En tajua alkuunkaan koko kirjoituksestasi yhtään mitään. Sekava vuodatus, josta vain ”kehno” ottaa selvän. Ainoa asia, josta jotain ymmärrän on nimimerkkisi. Ellei sekin sitten ole sarkasmia, jota en usko.

     Mitä tulee ”uskontoon” niin kyllä vihreät, vasemmistoliittolaiset ja demarit omaavat sen todellisen uskonnon eli kulttuurimarxistisen monikulttuurisuuden ja toiseuden kyseenalaistamattoman palvonnan, koska nämä kaikki ovat sosialisteja eli sosialistisen internationalismin kannattajia, jossa ”kaikki ovat kuin veljet ja siskot keskenään”.

     Itse en ole koskaan haukkunut ketään trolliksi, vaikka niitäkin on ja heidän kanssaan on mahdotonta keskustella, koska siihen tarvitaan kaksi. Suomi ei huku persujen politiikkaan, vaan kulttuurimarxistien ja yltiökapitalististen globalistien, jotka kumartavat Brysselin ”kultaista vasikkaa” ja EU:n liittovaltiota.

     Se, mitä tulee Suomelle tapahtumaan on nähtävissä nyt Ruotsissa, Tanskassa, Isossa-Britanniassa, Hollannissa, Ranskassa, Saksassa ja Belgiassa.
     Kun seuraavaan hallitukseen tulevat valituiksi vaalituloksesta riippumatta SDP, Kokoomus, vasemmistoliitto, vihreät ja RKP sekä jos halutaan nostalginen ”Sateenkaarihallitus” 1990-luvulta, otetaan mukaan vielä Sipilän Keskusta. Suomi kirjoitti alle Marokossa vastoin Suomen perustuslakia YK:n kansanmurhasopimuksen aivan kuten kirjoitettiin samalla tavalla Naton ”kumppanuussopimus” – Tästä seurauksena Suomeen tulee miljoonittain nk. ”pakolaisia” esteettä ja vieläpä heidän tekemistään raiskausrikoksista ja muista rikoksista eivät tule polpon tehtäväkenttää rasittamaan, sillä Suomen hallituksen toimeenpanemana polpo keskittyy seuraamaan ja ottamaan kiinni nk. ”vihapuhujia” ja muita jotka yrittävät käyttää länsimaista sananvapauttaan.

     Suomesta tulee paskastan, joka ei enää koskaan nouse, vaan laskee helvetin syvimpiin kuiluihin.
     Tämä seuraa siitä ilosta, että isänmaallisuus, kansallismielisyys, isänmaanrakkaus ja kansallispäivän arvossa pitävät ihmiset tullaan vaientamaan ja julistamaan EU:n vihollisiksi, vrt. ”kansanvihollinen”.
     Kun persut lakkaavat olemasta. Joka päivä on lauantai ja joka päivä aurinko paistaa sillä kun tuo vahingollinen ”uskontokunta” on hävitetty monikulttuurinen auvo ja paratiisi voi olla olemassa ikuisuudesta ikuisuuteen.

     Reply
    • 29.1.2019 at 10:15
     Permalink

     Minäkin huomasin, että soinin johdolla ei saatu mitään PS:n tavoitteita läpi. Soinin ollessa johdossa päästettin matulauma suomeen.

     Jäsenistö ei ollut tyytyväinen tehtyyn politiikkaan ja vaikutti demokraattisesti puolueen rakenteeseen. Soinille tämä demokratia ei käynyt.

     Samalla tapaa muut puolueet tarvitsevat PS:ää ja vaikuttaa että kokoomus sopii samaan hallitukseen ennemmin vasemmistoliiton kanssa kuin PS:n. Ihmeelliseksi sen tekee se, että nyt kokoomuksen ja keskustan puheet nyt vaalien alla on lähes semanlaisia kuin PS:n vaatimukset 2017 kun arvopohja ei kelvannut kok+kesk.

     Reply
     • 29.1.2019 at 17:34
      Permalink

      Minklaiset ihmiset ovat Soiniin tyytyväisiä vuosia? Kuitenkin Soini ja koko PS-puolue paljasti korttinsa jo vuonna 2010 ja sama tahti on jatkunut tähän asti. Kuinka uskottavia ovat lupaukset muutoksesta? Israelin, TTIP:n, sananvapauden ym. ym. suhteen ollaan avoimesti aivan kauhistuttavia. Mamutuksen suhteen on aina vain inisty ja hieman klätisty jotain rajaa. Etnonatinalistit potkitaan puolueesta aivan kuin Sonin aikoina. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Kyllä persut on jo nöhty ja olisi suotavaa, että tuollaisen petollisen valeoppositiopuolueen kannatus sulaisi nolille

   • 27.1.2019 at 20:26
    Permalink

    ”Koko Jussi Halla-ahon julkisuus oikeudenkäynteineen oli tarkoin suunniteltua teatteria …”

    Onko siis oikeuslaitoksemme koostunut persuista?

    Reply
    • 28.1.2019 at 01:19
     Permalink

     Ei ole, vaan hallituskoneistomme, oikeuslaitos mukaan lukien kuuluu siihen kansainväliseen rikollis-syndikaattiin tai hyvävelijärjestelmään johon kuului myös ”Koiviston konklaavin” jäsenet.

     USA:n osalta on esimerkiksi ääririkollisen Clinton-klaanin osalta valtavasti tietoa ja informaatiota laajasta korruptiosta.

     Videolla kerrotaan mm. herra Clintonin ja muiden korruptokraattien touhuista yksityiskohtaisesti:

     https://www.youtube.com/watch?v=LjzQvgXd8JQ
     Sunday with Charles – Blame It On Brasilia

     Tässä toinen esimerkki, pelkästään lähdeviiteluettelo on useita kymmeniä sivuja:

     https://archive.org/stream/Hillaryandbill2/ClintonCash_theUntoldStoryByPeterSchweizer_djvu.txt

     Pieni pilkahdus lähdeviiteluetteloon:

     ”Cynicism,” Global Information Network, October 2, 2012, http://www.ipsnews.net/2012/10/haiti-housing-exposition-exposes-waste-
     cynicism/.

     55. “Haiti’s Two-M illio n-Dollar Ghost Town,” Inter Press Ser vice News Agency, October 2, 2012,

     http://www.ipsnews.net/2012/10/haitis-two-milhon-dollar-ghost-town/.

     56. “Haiti: Housing Exposition Exposes Waste, Cynicism,” Global Information Network, October 2, 2012.

     57. Watkins, Tate, “A $300 Million Development Project — and Haiti’s Future — Depend on America’s Open Markets,” Quartz, May 8,

     2013, http://qz.com/79015/a-300-million-development-project-and-haitis-future-depend-on-americas-open-markets/.

     58. Charles, Jacqueline, “Haitian Garment Industry Uplifted by Korean Investment,” Cleveland.com, April 10, 2011,
     http://www.cleveland.com/business/index.ssf/2011/04/haitian_garment_industry_uplif.html.

     59. Sontag, Deborah, “Earthquake Relief Where Haiti Wasn’t Broken,” New York Times , July 5, 2012,

     http://www.nytimes.com/2012/07/06/world/americas/earthquake-rehef-where-haiti-wasnt-broken.html?pagewanted=all.

     PS. Vielä tämäkin, Clinton-rikollis-syndikaatti, kuten Soros-klaani, myös mukana ”kestävän kehityksen” globalisti-korruptiossa:

     https://globalizationofcalifornia.com/the-dark-side-of-sustainable-development-and-the-regional-one-bay-area-plan/

     Reply
    • 28.1.2019 at 01:33
     Permalink

     Kyse on samasta laajan rintaman hyvävelijärjestelmästä jonka yksi ilmiö oli aikanaan Koiviston konklaavi. Se toteutti muun muassa seuraavaa:

     1. Muutamat toimialat monopolisoitiin raharikkaiden sampoksi, ja kilpailu näillä aloilla tehtiin erittäin vaikeaksi.

     2. Suomi valmisteltiin EU-kuntoon erittäin kansanmurhaavalla tavalla, jossa yli 10 000 kantasuomalaista pienyrittäjää tekivät itsemurhan, osittai presidenttti Koiviston käskystä, että pankit voittaisivat kaikki oikeudenkäynnit vahvan markan politiikan uhrien kohdalla. Tietyt poliitikot (esim. Olli Rehn) saivat palkinnoksi petoksistaan paikan EU:n virkakoneistossa.

     3. Tietyt rahoituslaitokset järjesteltiin uusiksi, ja näille lahjoitettiin miljardeja tukia veronmaksajien selkänahasta, sensijaan että rahat olisi käytetty näiden vahvan markan politiikan uhrien auttamiseen. Velalliset myytiin halvalla ulkomaisille sijoittajille murto-osalla velkasummista. Ei haluttu tuollaisen velallisten tahallisen velkahelvettiin järjestämisen sijaan vähentää synteettisen velkatsunamin uhrien velkataakkaa vastaavasti.

     https://pankkikriisi.blogspot.com/2017/12/1990-luvun-pankkikriisi-on-selvitettava.html

     4. Koiviston konklaavin jäljiltä on yhä niin että perintätoimistoilla on yhteistyökavereineen melkoisen vapaat kädet kyniä velalliset jopa paljon isommista omaisuusmassoista kuin mitä itse velkasumma on.

     Velallisten Tuki RY:N Hilkka Laikko kertoo:

     http://hilkkamlaikko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/263772-velkavangit-suomessa-lisaa-tulee-joka-paiva-sipila-ei-tee-mitaan

     Reply
     • 28.1.2019 at 01:38
      Permalink

      Korjaus..

      Luki: ”10 000 kantasuomalaista pienyrittäjää tekivät itsemurhan, osittai presidenttti Koiviston käskystä, että pankit… ”

      Piti olla: ”10 000 kantasuomalaista pienyrittäjää tekivät itsemurhan, osittain presidenttti Koiviston käskyn johdosta, että pankit…”

     • 28.1.2019 at 02:00
      Permalink

      Yksi uhri-esimerkki Hilkka Laikon kirjoituksesta:

      ”..3. Omaisuuden suoja ja oikeudenmukainen oikeudenkäynti

      Pantinhaltijan velvollisuus on säilyttää omaisuuden arvo – näin lain mukaan. Se ei ole yhdenkään yritys-, asunto-, tai muunkaan velkavaikeuksiin joutuneen velallisen kohdalla toteutunut sitten 90-luvun – kiitos Esko Ahon hallituksen ja sillloisen presidentti Koiviston 6.5.1992 määräyksen, joka edelleen vaikuttaa mm. summaarisen menettelyn kautta ”Instituutioiden pitää voittaa ja yksityisten ihmisten hävitä”. Missä siis on oikeudenmukaisuus, kun tavallisia, rehellisiä tuomitaan oikeudessa häviämään omaisuutensa laittomasti toimivalle pankille tai perintäyhtiölle, vaikka velka on jo maksettu tai lähes maksettu ja yllättäen hänet tuomitaan maksamaan 10.kertaisesti alkuperäinen velkasumma kokonaan uudelleen? Tämä – hyvä lukija on faktaa.

      1988 1,5 miljoonan markan ( nykyisin 252 281,89€) velka, josta oli maksettu jo 250 000 markkaa (42 034,33 €) vuoteen 1992 mennessä. Vakuutena oli 3 980 000 markan laiva ( 669 387,97 euroa) sekä kaksi mökkiä ja yksi ok – talo – yhteensä vakuudet takaajan lisäksi olivat siis nelinkertaisesti velan määrä. Vuonna 1994 pankki onnistui saamaan laittomasti omaisuudet haltuunsa tasan 0 – markalla, jonka jälkeen eri vaiheiden kautta, yrittäjä/ takaaja on yrittänyt saada oikeutta vuoteen 2018 ja jatkuu edelleen – saamatta oikeutta vieläkään, mutta periksi hän ei rikollisten edessä anna. Nykyisin tämä prosessipetoksilla operoiva OP pankki väittää, että yrittäjän velka on 1 762 368,00 € eli markkoina 10 478 564, 29 up to date. Se siitä ja oikeusvaltiosta. Yrittäjälle tuli erittäin tuhoisaksi ottaa yrityslaina OP leirin pankista 1988 ja työllistää 27 ihmistä vakituisesti ja muutama muu extra 1988-1993 välillä…”

 • 27.1.2019 at 17:29
  Permalink

  Kirjoitin aika pitkän kommentin mutta sivusto ei ole tarpeeksi älykäs että se osaisi pitää tallella sen kun klikkasin vahingossa jotain otsikkoa ja se latasi toisen sivun ja kun palasin tähän teksti oli poissa.

  En jaksa uudestaan alkaa kirjoittaa kaikkea.

  Joten lyhyesti:

  1. Ääntenlaskenta. On suoritettava läpinäkyvästi koko ääntenlaskenta prosessin osalta. Live striimaus valvonta ääntenlaskenta pisteisiin. Vaalitarkkailijat valvomaan ääntenlaskentaa. Äänestyslipukkeet kaksi osaisiksi. Molemmissa osissa sama tarkitusnumero. Toisen osan äänestäjä repäisee irti ja ottaa talteen ennen kuin pudottaa äänestyslipun vaaliuurnaan. Sama periaate kuin pankkien kolikkopusseissa. Tarkistusosa jää äänestäjälle. Kun äänet lasketaan annettujen äänien ja vastaavien tarkistusnumeroiden ovat kaikki kirjattu ylös. Äänestäjä varmistuu siitä että ääni on mennyt sille jota on äänestänyt. Vaalisalaisuus säilyy.

  2. Hyväveli järjestelmä. Ellei hyväveli järjestelmää romuteta/tuhota kaikki jatkuu kuten ennenkin. Mikään ei todellisuudessa muutu ennen kuin tähän puututaan. Kaikki on pelkkää itsepetosta niin kauan kuin ei tähän puututa, Kukaan ei näytä ymmärtävän tätä. Yksikään ehdokas ei ota tätä asiaa edes esille vaaleissa.
  Kaikki on siihen asti pelkkää teatteria. Todellinen valta on aivan muualla kuin nukketeatteria muistuttavassa eduskuntavaaleissa. Ote todellisuudesta ” Hyvä veli, tarvitsen uuden viran koska virasto jossa nyt olen lopetetaan. Toinen hyvä veli vastaa: Perustamme uuden viraston ja sinulle on siellä uusi korkeampi virka.” Näin tämä toimii.
  Tyhjänpäiväisillä vaalilauseilla ja lupauksilla on vähemmän merkitystä kuin talvella sillä että pissaa housuihin joka lämmittää vähän aikaa. Mutta pian huomaa että tulee kylmä pakkasessa.
  Eduskuntavaalit ovat sama asia. Pissataan, sehän lämmittää vähän aikaa. Mutta nopeasti tulee kylmä.

  Itsensä päälle pissaaminen ei herätä ainakaan luottamusta. Oman itsensä kusettaminen ja itsenä päälle pissaaminen eivät muuta todellisuutta

  3. Vaikka kansallismieliset saisivat Suomessa yhteensä 25-35 paikkaa eduskunnasta mitä sillä on merkitystä? Yli 80% paikoista menee muille. Paitsio ja jäähyaitio odottaa. Ja jos kansallismieliset yrittävät mennä mukaan johonkin hallitukseen he joutuvat heti huoraamaan itseään. Luopumaan kaikesta siitä mitä vaaleissa tavoiteltiin – tai luvattiin äänestäjille tyhjiä lupauksia.

  Reply
  • 27.1.2019 at 20:12
   Permalink

   Hyvin tiivistetty! Tuo kolmospykälä on vielä siksikin räikeä, että Suomessa matkitaan Ruotsia siinä, että vaikka Ruotsidemokraatit olivat kolmanneksi suurin puolue vaaleissa, eivät ”koulukiusaajat” muissa puolueissa sallineet Ruotsidemokraatteja äänestäneiden ääntä esille lainkaan päätöksenteossa.

   Tämä on tietysti demokratian polkemista, mielivaltaa ja tyranniaa. Kuten aina ylikansallisen sionismin edustajien päättäessä asioista.

   Reply
   • 28.1.2019 at 06:30
    Permalink

    Ruotsidemokraatit ovat sionistisin påuolue Ruotsissa, kuten persut Suomessa. Luukkanenkin on Israelin mies ihan avoimesti.

    Suomalaiset ovat kyllä typeriä, kun eivät näe tämän läpi. Äänestetään ja propagoidaan joko persuja tai muita puolueita. Siis PS, jos kyrsii mamutus tms. Siis jos joku taho tuo mamuja ja haluaa tuhota suomalaiset ja SUomen, niin aletaankin tukemaan erityisesti tuota tahoa!

    Reply
    • 29.1.2019 at 20:03
     Permalink

     Samaa mieltä persujen/ruotsidemokraattien sionisti-taustasta. Silti en pidä siitä, että sovittua, lain kirjaimeen asetettua vallanjaon protokollaa ei noudateta, eikä rikkojia saada mitenkään vastuuseen.

     Reply
  • 28.1.2019 at 06:31
   Permalink

   Persut eivät ole kansallismielisiä, vaan valekansallismielisiä

   Reply
   • 30.1.2019 at 08:03
    Permalink

    Kokoomuksen petturiveljesjärjestö. Mielenkiintoista muuten, miten Hitlerin näkemykset juutalaisista (sionisteista) osuvat yhteen sen kanssa, mitä Hollywoodin juutalaiset viihteen tuottajat, ja esimerkiksi Faceboookin ja Youtuben juutalaiset johtajat tekevät tänään gentiileille!

    ”Jordan Peterson shows you an old German Propaganda Film”

    Reply
 • 28.1.2019 at 08:58
  Permalink

  Valitettavasti monien osalta luottamus mennyt kaikkeen Suomessa.

  Juuri tuli ilmi esim.yksityisen vanhustenhuollon palveluntarjoajan ”puutteita” ym.

  Jokaisen, jolla on ”älliä päässä” pitäisi tajuta, että jos sosiaali- ja hoivapalvelut, terveyspalvelut ”annetaan” pörssi ym.”ylikansallisille” tahoille,tärkeintä näille on se, mitä ”jää viivan alle”,ihan oikeasti,meinaatteko, että empatiaa löytyisi?

  Kunnallinenkin puoli on tätänykyä siis sosiaali- ja terveyspuoli ”sekaisin kuin seinäkello”-ihan sattumaltako-uskoo ken tahtoo.

  Itseäni harmittaa,että kansanedustajiksi on pyrkimässä ”porukkaa”,joilla loppupeleissä on ”oma motiivi ensin”-varsin hyvin tietävät, etteivät pysty muuttamaan Suomen suuntaa, niinkauan kuin olemme eeussa-voi ”uneksia rajavalvonnasta ym ja asioiden muuttamisesta.
  Pelkät puheet ei auta,tarvitaan konkretiaa.Kun jotkut kuunneltuaan jonkun henkilön puheita toteaa,onpa hieno puhe, mitä sitten, jos ei tule näyttöjä,sama miten hienoja asioita puhuu.”Tyhjät tynnyrit kolisee”on minusta aika osuva tälläisessä tapauksessa.Ongelmat tiedämme hyvinkin pitkälle-puuttuu teot!!!

  Ihmisten pitäisi tuntea historiaa,jotta asiat hahmottaisi kokonaisvaltaisesti.
  Kun valta ”valuu väärille raiteille”,kaikki menee ”päin peetä”.
  Suomen kansa on heterogeeninen ja hemmetin ”riidanhaluista ja kateellistakin,jääräpäistäkin”-noilla eväillä ei tule muutosta helposti.
  Ihan sama sinällään.Ehkä ”ihme” muuttaa Suomen suunnan-mene ja tiedä.
  Äänestää en aio, koska nykyisenkaltaisella järjestelmällä Suomi ei muutu.

  Reply
  • 28.1.2019 at 10:17
   Permalink

   Meneppä ehdolle vaaleihin.Vaihtoehtoja nykymenolle:seitsemän tähden liike,suomen kansa ensin,reforminlista…

   Reply
   • 28.1.2019 at 12:35
    Permalink

    Kiitos vinkistä, mutta en todellakaan menisi ehdolle.

    Valitettavasti ( nykypäivänä) omaan liian rehellisen ”sydämen”, sanon asiat just niinkuin ne on hyvät ja huonot, koska ainoastaan rehellisyydellä ja totuudenmukaisesti tarkastelemalla ,asiat muuttuu tai ainakin helpommin voi tulla muutosta… olen myöskin ”erilainen”, koska mietin asioita kollektiivisesti ja toivon viisautta, rehellisyyttä, maalaisjärkeä jne…( kollektiivisesti hyvät asiat maassa yhteiskunnassa heijastuu myöskin omaan elämään kaikella sektorilla) …liian erilaisia arvoja tässä ajan laadussa.

    Taistelemaan tuulimyllyjä vastaan?Joo, totta maar.

    Reply
 • 28.1.2019 at 10:36
  Permalink

  Eduskuntavaalit ja eu-vaalit ovat konservatismin ja alasajon välistä kädenvääntöä. Mistä tuntee huijarin?! Ei kai vihervasemmistolaisesta höpinästä yhdistettynä kokoomus-keskustalaisesta vedätykseen? Mitkä ovat huijarien teot; Suomeen on tuotu 2000-luvulla maahanmuuttokriisi ja kansalaiset kiltisti ja masokistisesti äänestävät henkilöitä, jotka pohjimmiltaan halveksivat vallanhimoissaan kansalaisia. Perussuomalaisissa on paljon kritisoitavaa, mm. Halla-Aho ei ole Trumpin kaltainen Alfa, joka jyrää suvakit laulukuoroon. Kuitenkin perussuomalaiset valehtelevat vähiten, vaikka suhde Natoon ja epäilyt Venäjän sunteen ovat ilmeiset. Mistä löytyy enemmistö kansalaisia, joka hylkää valtapuolueiden vaarallisen globalismin ja ajattelee omilla aivoillaan?! Jossakin ovat ne kansalaiset, jotka ovat saaneet vedätyksestä tarpeekseen.

  Reply
 • 28.1.2019 at 13:18
  Permalink

  Hyvä keskustelu, jossa puhuttiin suoraa asiaa eikä kierrelty ja kaarreltu tuhlaamalla sanoja sanojen perään, josta huolimatta, ettei käteen jää kuin ”luu kouraan”. Montako 10-minuuttista suomalaisten poliitikkojen keskustelua on kuultu, jossa ei puhuta ”vihapuheesta”, ”sananvastuusta”, ”puollustella muslimiraiskareita” ja kuin kirsikkana kakun päällä, syyllistetä valkoisia kantasuomalaisia heidän ”rasismistaan” ja ”ennakkoluuloistaan”, ”vihakatseista”, viha -hymyistä” ja lopuksi suomalaiskansallisesti ”viha -pieruista”!!!

  Reply
 • 28.1.2019 at 20:54
  Permalink

  Aivan, elämme ”turvattomuuden aikaa” …
  Riskinä on, että näemme myös sen ”laittomuuden ajan” ja se olisi huono juttu…

  Reply
 • 29.1.2019 at 11:11
  Permalink

  Katsoin tube-sarja ”Neighbour from Hell”. Missä kusipää-naapuri sabotoi naapurinsa tonttia jne, ja pääsee maailmanlaajuisen huomion kohteeksi:

  https://www.youtube.com/watch?v=vEboWgQJUfs

  Ikävä kyllä, meillä on valtionjohto, raha-eliitti, syyttäjälaitos ja poliisilaitos, jotka ovat täysin samanlaisia, mutta tekevät tätä koko kansalle. Ja idiootti-kansa äänestää nämä uudestaan kiusaamaan itseään??

  Reply
 • 29.1.2019 at 16:01
  Permalink

  Koska persujen viimevaalien lupauksista,ei ole toteutuksessa jälkeäkään(olivat hallituksessa kesään 2017 asti),niin valistuneempi slogan kuuluu,ovatko persut nyt vaaliintuneet ?

  Reply
 • 29.1.2019 at 20:01
  Permalink

  Keskustan ja Kokoomuksen yhdessä SDP:n ja koko vihervassari-loldiers -kabalin kanssa kehittämä eduskuntavaaliohjelma:

  1. Turvaamme entistä paremmin maamme seksuaalivähemmistöjä, kuten homoja ja lesboja. Todistamme tämän vaaliohjelmamme tuomalla maahamme kansainvälisten sopimuksien mukaisesti valtavasti homoja ja lesboja aktiivisesti vihaavia muukalaisia.

  2. Suojelemme luontoa ja ympäristöä, ja varsinkin ilmastoa. Tämän osoitamme entistä paremmin äänestäjille massatuomalla maahamme maksimaalisen lisääntymiskykyisiä muukalaisia, joiden tulo kylmille leveysasteille asumaan lisää heidän hiilijalanjälkeään 40 -kertaisesti.

  https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2014/03/09/uussuomalaiset-asuntomarkkinat/

  3. Keskitymme entistä paremmin kotimaan köyhien ja vähävaraisten auttamiseen. Tähän on paras keino leikata kanta-asukkaiden tuista, sekä siirtyä yhä enemmän verotuksen tasapäistämiseen. Näin meillä on paremmin varaa auttaa ulkomailta tuhansien Eurojen liput matkastaan maksaten saapuvia hädänalaisia, jotka anovat korkeaa elintasoa lahjaksi meiltä.

  https://www.suomenuutiset.fi/maahanmuuttajat-vievat-kuntalaisten-vuokra-asunnot/

  4. Turvaamme sananvapauden ja muut ihmisoikeudet entistä paremmin. Tähän on paras resepti kytkeä netti vääriä kommentteja etukäteen kitkeviin keinoäly-bottiverkostoihin, ja tehdä ajatusrikoksista langetettavia tuomioita entistä ennalta ehkäisevämmiksi.

  https://www.politico.eu/article/google-facebook-twitter-censorship-europe-commission-hate-speech-propaganda-terrorist/

  Tulemme noudattamaan Saksan esimerkkiä, jossa ex-STASI -teloituskomppanian päällikkö on Facebookin palkkalistoilla nettipoliisiarmeijoineen, karsimassa vääriä mielipiteitä huippupalkalla.

  https://ratherexposethem.blogspot.com/2015/12/germany-ex-stasi-agent-hired-to-censor.html

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.