Jos Suomi ja Nerg tietävät kaikkien tulevien taustat, miksi afgaaniraiskaaja sai suomalaisen sotu-tunnuksen?

Nykysuomeenkin kolumnia kirjoittava Helsingin yliopiston dosentti Arto Luukkanen paljasti uudensuomen puheenvuorossaan huolestuttavan tapauksen, jossa afganistanilainen oletettu sarjaraiskaaja on saanut oleskeluoikeuden Suomessa. Mikäli kansliapäällikkö Nergin väitteet siitä, että me tiedämme tänne tulevien taustat eikä vaaraa ”kulttuurien yhteentörmäyksestä” siksi ole, miksi vuonna 2015 Norjassa joukkoraiskauksesta tuomittu Hedayatullah Safi oli Suomessa raiskaamassa 2018?

Kuten sanottua, tarina alkaa Norjasta vuonna 2015 joukkoraiskauksella, josta Safi ja sai kolmen muun tekijän muassa tuomion 2018 tammikuussa. Tuomio oli vuosi ehdotonta ja kolme ehdollista, joskin ehdoton vuosi on voitu suorittaa tutkintavankeudessa. Kuinka Safi muuten olisi ehtinyt tässä ajassa Suomeen jatkamaan toimiaan?

Tammikuun 11. päivä Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Hedayatullah Safi-nimisen henkilön neljän vuoden ja kymmenen kuukauden ehdottomaan vankeuteen, mistä muustakaan kuin seksuaalirikoksesta. Joukkoraiskauksen uhrina oli ollut 16 vuotias, tajuton nuori nainen ja Suomessa uhriksi valikoitui seitsemän eri 14-15 vuotiasta tyttöä. Tuomio tuli yhdestä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja seitsemästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Onko erehtymisen vaaraa? Oli tai ei, Nerg valehteli!

Puheenvuorossaan Luukkanen toteaa seuraavaa:

– Tämän henkilön hyvin harvinaiset etu- ja sukunimet viittaavat molemmat erääseen kaukaiseen, rajattuun maailmankolkkaan (Afganistanin takamaat) ja aika oudolta tuntuisi, että kaksi tällaista täsmälleen samannimistä seksuaalirikollista olisi sieltä pulpahtanut Skandinaviaan. (Sukuninimi Safi viittaa safi-heimoon Afganistanin ja Pakistanin raja-alueella, ja sielläpäin käytetään harvinaista nimeä Hedayatullah, eli suomeksi ”Jumalan Johdatus”).

Mm. tekijän varsin harvinaislaatuinen nimi siis viittaisi siihen suuntaan, että kyseessä on sama henkilö kuin Norjassa vuonna 2015 tapahtuneessa joukkoraiskauksessa tuomittu afgaani.

Maaliskuussa 2016 kansliapäällikkö Nerg valehteli kansalle kirkkain silmin:

– Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee.

Suomalaisen sosiaaliturvatunnuksen mukaan Safi olisi nyt 32-vuotias, kun taas Norjan tapauksessa hänet olisi vuonna 2015 merkitty alaikäiseksi 2015, nyt 21-vuotiaaksi.

Miksi Nerg ja muu virkakoneisto ei reagoinut Safin tapaukseen, mikäli tämän taustat tiedettiin? Onko Suomen rajoilla lainkaan valvontaa ja ovatko viranomaiset valehdelleet suomalaisille siitä, kuinka turvallisia tänne tulevat kansalle ovat?

Lähde: document.no, IL

60 thoughts on “Jos Suomi ja Nerg tietävät kaikkien tulevien taustat, miksi afgaaniraiskaaja sai suomalaisen sotu-tunnuksen?

 • 18.1.2019 at 13:26
  Permalink

  Nämä Nergit ovat TÄYSIN KYKENEMÄTTÖMIÄ virkoihinsa.
  Saatana mitä pelleilyä!

  Reply
  • 18.1.2019 at 15:51
   Permalink

   No, kaikki tekevät virheitä. Nerg ja maahanmuuttovirastohan ovat tehneet vasta muutamia kymmeniä tuhansia virheitä näiden turvapaikkojen hyväksymisen kanssa. Joukossa on oletettavasti tusinan verran ihan oikein mennyttä hyväksymistä, joten kyllä se tasaa nuo muutamat virheet oikein hyvin.

   Reply
   • 18.1.2019 at 16:57
    Permalink

    Kaikki tekevät virheitä mutta kaikki eivät tee kymmeniätuhansia virheitä. Sanonta ”virheistä oppii” on nyt viimeistään todistetusti virheellinen. Päivi Negr o n siitä elävä todiste.

    Reply
    • 18.1.2019 at 21:24
     Permalink

     Nerg ei ole tehnyt virheitä. Sinä olet se virheitä tekevä. Jos siis yhä kuvittelet että maamme hallitus on sinun tai kansalaisten asialla. ka että nämä päättäjät vain hölmöilevät ja tekevät virheitä. Se on se virhe.

     Kaikki viranomaiset, koululaitokset ja valtamedia-tahot ovat tuhansia kertoja, sekä yksiselitteisesti kertoneet, niin monella tavalla, että he ovat kansainvälisten taustatahojen, kuten globalistien, YK:n, Soros-mafian, EU-fasistien ja rappareiden asialla.

     USA:ssa ovat demarit, vassari-kommarit pääsemässä siihen, että voivat nostaa syytteet Trumpia ja Alex Jonesia vastaan valheihin sekä petoksiin nojautuen.

     Seurauksena olisi se, että saatananpalvoja ja ääri-globalisti Nancy Pelousi voisi, jos saavat Trumpin ja myös varapresidentin telkien taakse, kuten suunnittelevat, valita kenet haluaa (ei kansan valitsema) presidentiksi, vaikka George Soroksen jos siltä tuntuu!

     (Tämä EI OLE VITSI!)

     blob:https://vod-api.infowars.com/c0902b0c-ae99-4fd5-a988-ba3de2002b36

     Reply
     • 30.1.2019 at 10:08
      Permalink

      Oliko tämä yksi artikkeleista, jonka pohjalta Suomen virkavalta-mafia otti yhteyttä Riikka Söyrinkiin, uhaten että näistä ei pitäisi kirjoittaa, Suomihan tottelee tuota YK:n agendaa viimeistä piirtoa myöten tänään:

      http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/54093-perhe-ei-sallittu-agenda-21

      ”..Ilmastonmuutoksesta ilmastosekasorroksi

      YK on jo ehättänyt ehdottamaan globaalia ilmastoveroa. Näin siitä huolimatta, että on paljastunut, kuinka sekä CRU että YK:n alainen ilmastopaneeli IPCC ovat nojanneet raporttejaan ilmastonlämpenemisestä mm. WWF:n tiedonantoihin sekä Uuden Seelannin sääsatelliitin tietoihin. Kyseinen satelliitti lakkasi toimimasta viitisen vuotta sitten.
      Ilmasto ei ole lämmennyt sitten vuoden 1998, ja tämä asia vuoti viranomaisten ja YK:n ponnistuksista huolimatta yleisön tietoon. Yhdysvaltain presidentti Barack Obaman ”tiedetsaari” John Holdren ei jäänyt neuvottomaksi. Ilmastonmuutosta kutsutaan nykyään globaaliksi ilmastolliseksi sekasorroksi (global climate disruption; sekasorto, häiriö, hajaannus), joka onkin kätevä nimitys, sillä sen alle voidaan määritellä mitä tahansa, lumisateesta auringonpaisteeseen. Kaikki johtuu ilmastollisesta sekasorrosta. Matti ja Maija Meikäläinen perheineen maksavat viulut.

      ———————
      Kainalo: YK:sta rotuoppeja kannattava maailmanhallitus?
      Maailmanhallituksen tarpeellisuutta on perusteltu maapallon pelastamisella, ja asian ajamiseksi läpi on käytetty valtavat määrät energiaa sekä rahaa; niin yksityistä kuin veronmaksajien.
      Maailmanhallitus on tarkoitus muodostaa YK:n avulla ja sen alle, YK ja sen alaiset organisaatiot olisivat ”kansainvälinen toimeenpaneva elin”. Näitä organisaatioita YK:lla on olemassa lukuisia jo valmiina.

      Hiljattain YK esitti myös, että kaikki maailman valtiot arvioisivat luonnonvarojensa rahallisen arvon, se helpottaisi korvausperusteiden laskemista ympäristökatastrofin sattuessa. Tai arviointia IMF:lta otettuja lainoja perittäessä?
      YK:n globaalin aseistariisunnan ohjelmaa ajetaan sitäkin läpi nopeutetulla aikataululla. Alkuperäinen tavoite oli vuosi 2012. Globaali aseistariisunta ei koske armeijoita, poliisia tai turvapalveluhenkilökuntaa. Ainoastaan yksityishenkilöt on tarkoitus riisua aseista. Suomessa aselain.. ..YK:n rahoitus tulee korporaatioilta..”

  • 24.2.2019 at 10:15
   Permalink

   Niin, Nerg sillä kopioidulla lehmäntissiväitöskirjallaan onkin nyt kaikkien alojen asiantuntija.
   Millähän römpsällä tuo uusinkin virka soten asiantuntijaksi on hankittu? Kaksihaarainen kieli saattaakin olla ah niin raflaavan kutittava.

   Reply
 • 18.1.2019 at 13:34
  Permalink

  Suomi oli siinä aivan kärjessä, että Päivi Nerg & kumppanit uskoivat kaikkien tänne tulleiden tarinat ja tekivät päätöksensä niiden tarinoiden mukaan.
  Tuollainen sinisilmäisyys osoittaa Päivi Nergin äärettömän tyhmyyden josta nyt sitten kärsii koko maa.
  Ja nyt tuo typerys on uudessa palkkiovirassa, kuinkas muuten.

  Reply
  • 18.1.2019 at 15:17
   Permalink

   Kopioväitöskirjatissitohtorin tutkinto takaa viran mihin tahansa ja virka antee sen hoitamiseen tarvittavan pätevyyden (SDP).

   Reply
    • 30.1.2019 at 10:22
     Permalink

     Yhteiskunnan palveluiden ja sähkön sannin romahtaminen:

     Hajaseudulla asuvat miettivät miten estää kaupunkilaisten tulvimisen heidän asuntoihinsa ja ruokavarastoihin. Tehokkainta varmaan tuhota tai tukkia tiet STHF -tilanteessa?

     Tehokas toimi maamme hallituksen toimesta? Tuoda maahamme paljon agressiivisia murhaajia, jotka ihan varmasti kulkevat aseistettuina kylästä toiseen ruoan perään jos yhteiskunta romahtaa.

     Näin Li Anderssonin ja Petteri Orpon unelma – keskiluokan hävittäminen Suomesta – toteutuisi helpoimmin, ja syyn voisi vierittää muukalais-jengien piikkiin?

     https://www.youtube.com/watch?v=28yMQG9zf4o

     ”Black Mobs Invading White Rural Communities During SHTF?”

     Videolla MUSTA ”kouluttaa” ihmisiä siitä, olisiko tällainen mustien ryöstöjengien vaara olemassa …

     Reply
     • 30.1.2019 at 10:26
      Permalink

      Etelä-Afrikassa tämä SHTF-tilanne on jo päällä, ja valkoihoisten farmit ryöstetään ja väärän värisiä boereita murhaillaan liukuhihnalla. Juutalais-omisteinen mediamme on hiljaa, koska omistajat ovat innoissaa valkoihoisten häviämisestä.

  • 24.2.2019 at 13:11
   Permalink

   Suomen päättäjät tekevät kuten tässä kerrotaan:

   ”Olipa kerran hassut sedät. He päättivät jekuttaa naapureita, ja tuhota heidän elämää. Niinpä he menivät vessaan, ja tulostivat pötkylöitä. He ottivat pötkylät, ja valmistivat niistä ripulia virtsan ja ammoniakin avulla.

   Sitten he menivät naapuriin, ja soittivat ovikelloa. He olivat oikeassa, ketään ei ollut kotona. Niinpä ottivat avaimen piilopaikasta, jonka olivat saaneet tietoonsa kiikarilla tähystäen. Menivät sisälle, ja levittivät ulostetta eteiseen, ja vähän olohuoneeseenkin.

   Saapui kotiväki. Pöyristyivät, kun haisi hirveälle, kukahan on voinut moisen tempun tehdä heille? Oli jo iltamyöhä, eikä jaksettu siivota, kuin ehkä seuraavana aamuna sitten. Laittoivat makuuhuoneen oven kiinni, ja teippasivat, ettei haju leviäisi unia häiritsemään. Tuuletettiin.

   Seuraavana aamuna saapui naapurin herra, vahingoniloa sisällään kantaen. Soitti ovikelloa. He yhdessä kiroilivat hirveää hajua, ja herra kertoi uhrilleen, ei kannata siivota, se leviää lattian rakoihin, ja haisee sitten vuosikymmenen verran. Ehdotti, että levitetään hajua myös toisiin huoneisiin, niin totutte hajuun nopeammin, ja elämä palaa normaaliksi.”

   Tässä tilanteessa olemme nyt, päättäjiemme tahdosta ja toimesta, sinun verovaroilla toteutettuna. Mitä seuraavaksi?

   Reply
 • 18.1.2019 at 13:42
  Permalink

  Näitä emme voi palauttaa (mihinkään) . Kiitos (((kalergisuunnitelman)). Ai niin ,Merkel sai Kalergipalkinnon. Mikäköhän (((se))) sellainen on?(tällainen kommentti jää julkaisematta esim. Suomen uutiset, il ,is , ptmedia)

  Reply
  • 21.1.2019 at 03:03
   Permalink

   Tieteellinen tosiasia?

   KAIKKI suvakit ovat narkkareita. Mitä?

   Tämä tunnehömppä että meidän pitää otta vieraat tulijat olohuoneeseemme on vain aivohormooneille alistumista, joka tekee ihmisestä helposti idiootin, hänen huomaamattaan.

   Oksitosiini – tuo suvakkihormooni saa aivot erittämään palkitsemiskemikaaleja kuten opioideja.

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Oksitosiini

   Videolla kerrotaan suoraan asiaan liittyen, miksi ja miten sadat tuhannet koirat suomessa kärsivät siitä, että heitä kohdellaan lemmikkeinä:

   https://www.youtube.com/watch?v=46ND3suK1y8

   Kysy esimerkiksi itseltäsi, haluatko että joku vieras, tai jopa 29 vierasta ihmistä päivässä, kun seisot marketin edessä narun päässä, tai kävelet ulkosalla, tulee silmät suurena ja kädet ojennettuina luoksesi, ja kysymättä sinulta, ottamatta huomioon luonnollista reaktiotasi tälle tunkeutumiselle, alkaa puhumaan sinulle kuin vauvalle, silittämään hiuksiasi ja selkääsi, pussailemaan ja halailemaan?

   Miksi sitten melkein kaikki ihmiset olettavat, että KAIKKI koirat haluavat tulla näin kohdelluiksi?

   On paljon koiria, jotka itse ilmaisevat käytöksellään haluavansa tätä, mutta miksi luulemme ja oletamme, että kaikki muutkin koirat haluaisivat tulla näin kohdelluksi? Ihmisistäkin vain pieni osa haluaa lähestymistä ja huomiota vierailta ihmisiltä, ja meillä on lähestymisessä ja tutustumisessa tiettyjä pelisääntöjä.

   Tuhannet koirat joutuvat omistajiensa hylkäämiksi vain koska omistaja ei tajua koiran olevan henkilö jolla on omat rajansa ja sosiaalisen käyttäytymisen normit? Koiria pahoinpidellään ja kidutetaan jotta tämä ”muokataan” kaikkeen alistuvaksi ja suostuvaksi, ja kun ”koulutus ei mene nappiin”, on diagnoosi että huono koira, roskaa, piikki nahkaan tai kenneliin.

   Reply
   • 21.1.2019 at 03:11
    Permalink

    Muslimi on oppinut äidinmaidossa ja ”jumalaltaan” imaamilta, jolla on valtuutus tappaa perheen lapset jos nämä jättävät islamin (kunniamurhat), että ei-muslimit ovat elukoita. Siksi muslimit tunkeutuvat tyttölapsiemme reviireille röyhkeästi ja vailla mitään kunnioitusta, heitä pahoinpidellen, huijaten, groomaten ja raiskaten. Muslimit kohtelevat meitä kuten kouluttautumaton tai tunteidensa orjuuttama ihminen kohtelee koiria ja muita eläimiä.

    Reply
   • 8.2.2019 at 02:37
    Permalink

    Suomella on kiistatta oksettava lapsipornohallitus, siksi tuovat aikuisia matu-namusetiä, dildoja ja trans-seksiporno-tyyppejä kouluihin, ”valistamaan” nuoria s***i-asioissa, joka pilaa lastemme viattomuuden ja lapsen leikki-onnen.

    Miksi vanhemmat suostuvat tällaiseen, että virkavalta saa pilata lastemme psyyken aktiivisella hyökkäyksellä lapsen normaalia kehitystä vastaan?

    Aiotko ihan tosissaan äänestää samat tuholaisparvet jatkamaan konnankoukkujaan sinun ja jälkipolvesi valjastamisessa maailmanhistorian ehkä kammottavimpaan ihmisten esineeelisttämiseen?

    Mitä USA edellä, sitä EU perässä. USA:ssa on jo sikäläisen pedofiili-SDP:n toimesta tulemassa laiksi, että vauva voidaan murhata syntymänsä jälkeisinä päivinä, ja tämä olisi ihan ”normaalia arkea”!

    Varmaan olet huomannutkin miten valtamedia ja viihdeteollisuus ovat ”tehneet saatananpalvonnasta mainstreemia”! Tämä tulee eskaloitumaan Suomessakin, nyt kun Nelos-kanava on saanut viihdetarjonnan eräänlaisen monopolin maassamme.

    Kuten Infowarsin Alex Jones sanoi, tätä lapsivauvojen ”laillista” teurastamista haluavat deep state-kabalilaiset senkin vuoksi, koska haluavat isona bisneksenä myydä vauvan ruumiin osia ja kollagenia, mm. ihonhoitotuotteiden raaka-aineiksi!

    Mihin käyttävät vauvan verta, en edes laita tähän…

    Presidentti Trump protestoi vauvan syntymän ajankohdan ympärillä ja syntymän jälkeen (!!!) tehtävää aborttia, vastaan State Of The Union -puheessaan, ja läsnäolevat demari-poliitikot, Nancy Pelosi -noita etunenässä, olivat vihaisia Trumpille!

    Katso itse, super-oksettavaa:

    https://www.youtube.com/watch?v=w4FyVGtMa4s

    Kohdasta 58:35

    Kommenteista:

    ”Valkotakkiset demarit olivat unohtaneet KKK-hattunsa kotiin, liekö tunteneet olonsa alastomaksi?”

    Reply
 • 18.1.2019 at 14:05
  Permalink

  Ensin ÄÄLIÖ nimeltä Sipilä houkutteli tuhansia kehitysmaalaisia Suomeen elätettäviksi.
  Entinen länsimaa Ruotsi päästi ne kauttansa Suomeen ja MUNATON kanisteri Orpo päästi ne laittomasti maahan. Ja tämä Nerg, utaretutkija mikä lie puhui paskaa minkä kerkesi.
  Tuloksena MILJARDIEN kustannukset ynnä murhia ja raiskauksia!
  Ja kukaan näistä maanpettureista EI joudu vastuuseen mistään!
  Eivät edes ymmärrä HÄVETÄ.

  Reply
  • 18.1.2019 at 14:54
   Permalink

   Tämä on just käsittämätöntä millaisista kustannuksista tässä yhteydessä puhutaan ja tarkkaa summaa ei edes tiedetä kun se halutaan salata suurelta yleisöltä. Tiedetään vaan, että summa on huikea useita miljardeja ja se saadaan kasaan säästämällä muista menoista. Kustannuksia syntyy myös siitä kun suurimmaksi osaksi nimenomaan nämä maahanmuuttajat eivät työllisty vaan saavat elantonsa sosiaaliluukulta. Epäilen, että työnantajiltakaan ei ole kysytty haluavatko he edes palkata näitä kehitysmaalaisia yrityksiinsä vaikka he sattuisivat jonkun avustajan tekemän työhakemuksen saamaan avoimiin työpaikkoihin. Siis toisin sanoen tällä maahanmuuttopolitiikalla on vain lisätty kustannuksia ja pahennettu kestävyysvajetta ja kansalaisten verotaakkaa sen sijaan, että olisi pienennetty kestävyysvajetta!

   Reply
   • 18.1.2019 at 21:56
    Permalink

    Milloin vedelle on annettu oikeus valittaa kun häntä käytetään kullan rikastamiseen hiekasta? Joten suu kiinni, gentiili.

    Reply
    • 30.1.2019 at 17:27
     Permalink

     Miksi kristityt ovat niin typeriä että sallivat islamisaation ja Jeesuksen mission ikuisen kuoleman tämän myötä?

     Ehkä kristityt oikeasti ovat typeriä? Esimerkiksi Raamattu sanoo että yrtit parantavat, mutta silti useimmat kristityt, ainakin vanhemmiten, ovat täysin riippuvaisia juutalais-korporaatioiden kemikaalilääkkeistä, ja maksavat niistä maltaita.

     Yrteistä:

     Reply
 • 18.1.2019 at 14:16
  Permalink

  Ner tietää seuraavan asian; jota kansalle ei haluta tiedoksi . Suomi solmi 2008 Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa seuraavanlaisen ”sopimuksen” estääkseen Suomen päättäjiä joutumasta Kasnainvälisen rikostuomioistuimen tutkintaan : He 55/2007 ja 2008 akkekirjoittetu ”sopimus” : Suomi pitää kansainvälisen tason sotarikosoikeduenkäyntejä ja MAKSAA ne kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivalllattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa.” ( mm. PL 118 § … kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Kun tällaissa asioisa jopa ”kansainvälinen” lahjottiin 2008 toimivalllattomaksi Suomeen on muodostetttu ihmisoikeudettomat kansanosat eli KASTIJÄRJESTELMÄ.

  Olen itse henkilökohtaisesti jättänyt SYYTEILMOITUKSEN Valtakunnansyyttäjänvirastoon jo 9.12 2005 lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi Suomessa . ( asiaa kirjattiin diaariin 8 kuukautta ja jätettiin käsittelemättä ).

  Olen siis PL 118 §:n mukainen ihmisoikeudeton Suomen kansalainen.

  Muuttoaaltoa pidetään yllä jotta ”sopimuksen” perusteella Suomeen TUOTAVAT sotarikolliset / epäillyt saadaan hiljaisuudessa Suomeen .

  Kansaa on siis vuodesta 2008 viilattu linssiin huolella !

  Oman sivuni / sivustoni näkyvyys on torpattu moneen kertaan… archive.is/kimmoleaks.fi .

  Eikö totuuden salaaminen vaalinen alla äänestäjiltä ole VAALIPETOS; aivan kuin PL 118 § on VALTIOPETOS ?

  Kun MV-lehden keskustelusa pari vuotta sitten koskien PL 118 §:n taustoja oli 10 000 lukijaa suljettiin keskustelu

  Reply
 • 18.1.2019 at 14:17
  Permalink

  Joopa. Kyllä se Nerg tiesi niiden kaikkien taustat, nimet, iät ja korkean koulutustason, koska tänne tulleet ne Nergille itse kertoivat.
  Kuinkahan monta muuta Safia on Suomessa? Vain Nerg yksin tietää.

  Reply
   • 30.1.2019 at 12:10
    Permalink

    Naisten ”ilmastonsuojelu-logiikkaa – erämaassa asuvat pois kodesitaan, koska ”talot näyttävät roskaisilta”. Aseistetut viranomaiset tulevat häätämään:

    https://www.youtube.com/watch?v=yw3RiMdS7sE

    Vain Kaliforniassa?

    YK:n, EU:n ja Soroksen mandaatilla tehdään samaa jo Suomessakin.

    Reply
 • 18.1.2019 at 14:18
  Permalink

  Kansainvälinen globalisti-klikki on kaiken takana. Meillä Suomessa elinkeinoelämän isoimmat pamput, poliitikot ja virkamiehet ovat marionetteja jotka käytännössä laillistavat ja totetuttavat Suomen taloudellisen ryöstämisen ja yhteiskunnan tuhoamisen lähi-idästä ja afrikasta tilatuilla rikollisilla. Lopullinen tavoite on plutokratia jossa on orjaluokka ja pienen pieni hallitseva eliitti. Meidän mädättäjämme vaan ovat niin tyhmiä että kuvittelevat pääsevänsä tuohon eliittiin, vaikka maalissa heitä odottaa hauta.
  Työssä käyvillä olisi heti mahdollisuus lopettaa sairas kehitys. Hanskat tiskiin ja 2.5 miljoonaa kansalaista eduskuntaan sanomaan että nyt sikailu on loppu. Tolkun ihmiset päättämään asioista ja maa puhtaaksi viimeistä läpsyttelijää mytöten.

  Reply
   • 23.1.2019 at 02:28
    Permalink

    Miten Israel järjesti 9/11 kaksoistornien tuhoamiset on nyt selvitetty. Juutalaisilla ”taiteilijoilla” jotka paljastuivat Mossad-agenteiksi ja räjähdys-asiantuntijoiksi oli vuokrattuna huoneisto WTC-rakennuksesta, juuri siltä korkeudelta johon lentokone törmäsi. Nämä ”taiteilijat” asuivat rakennuksessa, ja poistivat yhden ikkunan, tehden siihen ”taideteoksen” joka teki kyseisestä ikkunasta maalin lentokoneelle.

    Tämä on TÄRKEÄ yksityiskohta, kun miettii että huoneisto oli valokuvatodisteiden mukaan täynnä laatikoita joiden kyljessä luki FUSE BOX. Sulake vaiko sytytin, tulkitse itse…

    Lisää yksityiskohtia raportissa:

    https://www.conspiracy-cafe.com/apps/blog/show/8636674-preparing-the-wtc-for-destruction

    Reply
 • 18.1.2019 at 14:24
  Permalink

  Vielä ei tiedetä onko edes sama henkilö kyseessä. Pt-median mukaan ei ole sama henkilö, se pt-media nyt vaan sattuu olemaan luotettavin näissä asioissa niin mitä v**t*ua ?Nyt tarkkana. T. Ei-suvakki.

  Reply
 • 18.1.2019 at 17:33
  Permalink

  KANSATTOMAN, ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen vailla omaatuntoa olevan, Brysseliä kumartavan matuinvaasio-ministerin ”logiikkaa”:

  ”Sisäministeri Mykkäsellä erikoinen käsitys säilöönoton kustannuksista”,
  https://mvlehti.net/2019/01/17/sisaministeri-mykkasella-erikoinen-kasitys-sailoonoton-kustannuksista/

  ”Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ”New Norm””,
  https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

  Reply
 • 18.1.2019 at 17:34
  Permalink

  Selkokielistä, kokonaisuudessaankin lukemisenarvoista tekstiä taas Ylewatch-blogistilta:

  ”Muukalaisten raiskausaalto on vain pieni osa ulkomaalaisongelmaa:

  Kehitysmaalaisten pedofiilisaalistajaliigan suomalaislapsiin ja -tyttöihin kohdistuneet raiskaukset Oulussa nousivat viime vuoden lopulla nettiaktivistien ansiosta väkisin myös valtamedian keskusteluun. Viime viikon aikana rotumuukalaisten tekemiä raiskauksia on noussut päivänvaloon myös muualla Suomessa, etenkin Helsingin seudulla. Yle uutiset on valaissut loppumattomalta näyttävän vyyhdin päähuomiot jutussaan Nämä 9 asiaa tiedämme nyt Oulun ja Helsingin seksuaalirikostutkinnoista.

  Järki-ihminen on tiennyt jo sukupolvia sitten, miten vierasperäisten raiskausepidemiaa ennalta-ehkäistään: kielletään muukalaisten maahantulo ja karkoitetaan jo maahan livahtanut etnisesti sopeutumaton vieras aines. Valitettavasti tämä kansanviisaus on unohtunut suomalaisilta. Vasta kehitysmaalaisten saalistajaliigojen paljastuminen on herättänyt valtamedian varassa olevat demarieläkeläiset. Jopa heille on käymässä selväksi, että ulkomaalaispolitiikassa on mennyt jotain todella pahasti pieleen. Tästä on yhtenä osoituksena pari päivää vanha Iltalehden uutinen Yli puolet Helsingin raiskauksista oli ulkomaalaisten tekemiä – poliisi: ”Tilastot puhuvat karua kieltä”.

  Hiljaisten massojen suuttumusta pelätessään poliittinen eliitti, poliisi ja toimittajat ovat esittäneet ”järeitä puheenvuoroja”, mutta mitään konkreettista, joka viittaisi järki-ihmisen ratkaisuvaihtoehtoon ei ole tietenkään uskallettu esittää. Päinvastoin…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/01/muukalaisten-raiskausaalto-on-vain_17.html

  Reply
 • 18.1.2019 at 20:15
  Permalink

  Ei näitä asioita kyetä äänestämällä ratkaisemaan. Se olisi nyt tajuttava.

  Mitä tehdään YLE:lle? Ei voida enää jatkaa tällaisen propagandahirviön ylläpitämistä joka saastuttaa ihmisten mielet.

  Mitä tehdään nopeusvalvontakameroille? Nyt liukkailla keleillä huomataan miten vaarallisia nuo kamerat ovat tieliikenteen turvallisuudelle. Autoilijat äkkijarruttavat ja seurauksena on kolareita ja läheltä piti tilanteita kun pitää koko ajan seurata ettei aja vaan muutama km/h yli sallitun nopeuden, sen sijaan että keskitytään siihen että ajetaan turvallisesti. Kannatan peltipoliisien lopullista ratkaisua.

  Mitä tehdään kun Suomessa tehdään uhrista syyllinen. Mitä tehdään nk. oikeuslaitokselle?

  Miten rankaisemme päättäjiä jotka ovat syösseet Suomen tuhoon?

  Reply
 • 18.1.2019 at 20:28
  Permalink

  Entä, jos totuus onkin siinä, että näistä läpsyttäjistä oli olemassa jonkinlainen rekisteri, vähän verrattavissa kutsuntaluetteloon. Nämä piti seurauksista viis saada Suomeen osana USA:n kanssa tehtyä sopimusta. Pakolaisstatus antoi sopivan savuverhon ja takasi ihmisten myötämielisyyden. Mikäli läpsyttelijät olisi aidattu jonnekin Perämeren rannikolle tai siroteltu vaikkapa pienempiinkin leireihin eri puolille maata olisi tämä herättänyt epäilyksiä USA:n joukkojen tukikohdasta Suomessa ja sitä mukaa vastustusta. Huomattakoon, että tämä monikulttuurinen rikkaus on kotoisin maista jossa USA:lla on ”Boots on the Ground. USA itse ilmoittaa, että sillä on sotilastukikohta Suomessa, mutta eipä merijalkaväen joukkoja missään ole näkynyt. Sen sijaan geelitukkaisia iPhone-läpsyjä on. Eliittimme on kuluneiden 25 vuoden aikana monin tavoin osoittanut välinpitämättömyyttä omaa kansaansa kohtaan, eikä tämäkään ole poikkeus.

  http://nwohavaintojapromo.blogspot.com/2019/01/usan-armeija-ilmoittaa-etta-silla-on.html

  Reply
  • 19.1.2019 at 06:45
   Permalink

   Osa näistä on TUOTU Suomeen nimenomaan sotarikosoikeudenkäynnin pitämistä varten: He 55/2007 esiteltiin eduksunnalle väärillä asiakirjoilla. Mm. salattiin lain lausunnonanatajan lausuma: Rikoslaki tulee muuttaa, ettei misään tapauksessa käy niin, että kun koko Suomen laki / oikeusjörjestelmä on todettu toimivallattomaksi asiassa Kansainvälinen rikostuomioistuin saa toimivallan Suomea koskevassa asiassa.

   Kansanedustajille kerrottiin: ”Välitöntä tarvetta lain muuttamiseksi ei ole.”

   Heti kun He 55/2007 oli saatu hyväksytetyksi Tuija Brax allekirjoitti ”sopimuksen” Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa: Suomi MAKSAA ja pitää sekä tutkii kansainvälisen tason sotarikoksia ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”.

   Ainakin osa tänne tuodista on TIEDETTY tällaisiksi sotarikollisiksi; joiden oikeudenkäynnin Suomen on luvattu maksavan, ettei Suomen päättäjät joudu Kansainvälisen rikostuomioistuimen tutkittavaksi.

   Mutta Suomen hallitus valehteli niin kansanedustajille; kuin Kansianväliselle rikostuomioistuimelle: Suomi haluaa itsenäisemmin tutkia tällaisia vakavia rikoksia.

   Juuri tällaisten OMAN MAAN kansalaisten rikollinen kohtelu ministerine voimin estettiin VALTIOPETOKSELLA: Julkinen lakitietokanta Finnlex: PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

   Oman maan kansalaisten syrjintää siis jatkettiin TUOMALLA Suomeen sotarikollisia ”oikeudenkäynteihin”. Ruanda…. ja erilaiset kaulankatkonta-”oikeudenkäynnint”.

   Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa tehdyn lahjontasopimuksen tarkka sanamuoto julistettiin salaiseksi; kun maa alkoi polttaa Braxin alla !

   Olen koska tahansa valmis todistamaan LAINSÄÄDÄNNÖLLISESTÄ syrjinnästä Valtakunnanoikeudessa 9.12. 2005 jättämäni SYYTEILMOITUKSEN mukaisesti; kunhan valtiopetos eli PL 118 § on ensin purettu !

   Sotarikollisten TUOMINEN Suomeen siis ei ole osa kansainvälistä muuttoliikettÄ; vaan PL 118 §:n ”esitöitä” sellaisten asioiden tutkinnan estämiseksi Kansainvälisessä rikostuomioistuimessa.

   Jo 2006 – 2005 lähetin Euroopan ”ihmisoikeustuomioistuimelle” todisteet He 5572007:n mukaisesta ”lainsäädäntötyöstä” ja lainsäädännöllisestä syrjinnästä suomessa. ( EIT 24221/06).

   Valtakunnansyyttäjänviraston entinen työtekijä tuhosi aineiston 27.3. 2009 JULKISESSA EOA kanslaipäätöksessä 1350/4/08 mainituissa ”olosuhteissa”….. EIT tuomarin jääviyksiä ei voida tutkia vaikka kysymyksessä ollsi Suomen valtion valitsema henkilö.

   Ennen tuhoamista EIT sai kirjatun pikairjeen ( engl.) Pyydän lähettämään kaiken aineiston, johon EIT ei ole toimivaltainen Kansainväliseen rikostuomioistumeen… älkää tuhotko aineistoa !

   Tästä huolimatta siis aineisto tuhottiin; koska se todisti He 55/2007:n PETOKSEKSI ja myöhemmän PL 118 §:n valtiopetokseksi .

   Kansainvälinen laki: Kansainvälisen rikostuomioistuimen asiakirjat ovat koskemattomia; säilytettimä niitä missä tahansa.

   Rikottiinko siis kansainvälistä lakia Kansianvälisen rikostuomioistuimen LAHJOMISEKSI PL 118 §:n mukaisissa asioissa ?

   Jos näin on raiskaajien ja murhaajien aiheuttama tuho on Suomen päättäjien MAANPETOS-SALALIITON aikaansaannosta mm. 90-luvun rikosten tutkinnan estämiseksi !

   Ilman sivustoni; kimmoleaks.fi nyttemmin archive.is/kimmoleaks.fi näkyvyys Suomessa on TAAS vaalien ajaksi estetty ”verkkovalvontalailla”.

   Wikileaks: EU-vaalien aikana archive-pilvipalvelu ei näkynyt Suomessa Suomen päättäjien ”toiveesta” … lue iet millaisesta toiveesta oli kyse.

   Minulle ei vielä rikoslakiin ole keksitty rikosta sille; että kun kerron olevani IHMISOIKEUDETON Suomen kansalainen minua voitaisiin tästä rangaista ?

   Jo 2005 kuitenkin sain haasteen Porin käräjäoikeuteen: Koska Kimmo Leino on valittanut eduksunnan oikeusasimiehelle maistraatin päätöksestä ja asia siksi on mutkistunut; tulee Kimmo Leinon maksaa kaikki vastapuolen oikeudenkäyntikulut.

   Valitin siis tahallisista virkarikoksista; jotka asianosaiset KORJASIVAT valituksen vuoksi !

   Mutta sillonkaan laki EI sallinut rangaista RIKOKSESTA ILMOITTAMISTA …. ”koska asian on indispositiivinen kumpikin maksakoot kulunsa”.

   Suomen rikoslaki: mikäli joku tietää vakavan rikoksen ja jättää sen ilmoittamatta syyllistyy itse rikokseen.

   Tässä edellä ILMOITIN kaikelle kansalle; poliisille ja ministereille Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonnasta ja PL 118 §:n valtiopetoksesta; joiden seurauksena olen ihmisoikeudeton Suomen kansalainen kymmenientuhansine muiden tavoin.

   Hyvät kansalaiset ilmoittakaa tekin nyt teille kerrotut tiedot KAIKILLE äänestäjille; jotta Te hyvät lukijat ette olisi kansarikollisia salaamalla VALTIOPETOKSET Suomen kansaa kohtaan !

   Jos näin ette tee raiskarien ja murhaajien veri ja eritteet ovat teidän käsissänne.

   Lehdistö joka estää PL 118 §:n taustojen julkistamisen kansalle on myös kanssarikollinen .

   Syyteilmoitus 9.12. 2005 ( toimitettu valtakunnansyyttäjänvirastoon ja kirjattu diaariin 8 kuukautta )

   …Tämän tapauksen käsitteleminen Valtakunnanoikeudessa on ainoa keino estää lainsäädännöllien syrjintä tulevaisuudessa Lapsia; hetero-aviomiehiä ja pienyrittäjiä kohtaan …

   Ja miten hallitus on toiminut … tuodaan sotarikollisia Suomeen; varastetaaan pienyrittäjiltä 3 miljardia ( laki 444/2012 ) … Iltalehti 7.4. 2012 … ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata.”

   Lahjonnalla ja Lapsiasinvaltuutetun painostetulla erolla saatiin ”tasa-arvoinen” avioliittolaki murskaamaan lasten ihmisoikeudet !

   Sanomat24 keskustelu / rekisteröitynyt käyttäjä timpuri … kerrotaan kokoomuksen suurien velkojen poistuneen yhdessä yössä RKP:n rahoilla… vaatimuksena pakkoruotsin jatkaminen ja 2 ministreinpestiä… H.H. oli Brysselistä käsin sanonut hallitus on ostettu, mutta vaiennut heti, kun vihreät otettiin mukaan.

   Tasa-arvoisessa-avioliittolaissa siis taidettiin käyttää myös hieman KIRISTYSTÄ:

   Jokatapauksessa tämä hallitus teki lain 444/2012 ja PL 118 §:n …. siis valtiopetoksen .

   Kauanko ”lehdistö” vielä aikoo pitää salassa nämä lainsäädäntöpetokset ?

   Jokainen Suomen kansalainen voi ylläolevilla tiedoilla tehdä rikosilmoituksen näistä petoksista .

   Jokainen pienyrittäjä on ASIANOSAINEN lailla 444/2012 suoritetussa miljardivarkaudessa / salisessa pankkituessa ! ( tästä olen kirjoittanut aiemmin ).

   EM tiedot on annettu useille oikesuministereille ja useille poliiseille …. EOA päätös 876/2/05 … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kanslaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

   Ilmeisesti päättäjämme ovat päättäneet mennä näissä asioissa saunan taakse asti ?

   Reply
   • 19.1.2019 at 11:40
    Permalink

    Suomen liittäminen natoon kansan mielipiteestä piittaamatta ja mahdollisen hyökkäyssodan valmistelu Venäjää vastaan on tulossa yhä näkyvämmäksi, ainakin meillä on USA:n oman ilmoituksen mukaan heidän joukkojaan. Toisaalta itse EU jäsenyys ja Euro sisältävät jo niin suuren petoksen, että eliittimme on turvattava selustansa. Siksikin nuo on asutettu kansan keskuuteen, että voivat valvoa ihmisiä. Minä ja muutama muu huomasimme jo syksyllä 2015, että esim. matkalla mielenosoitukseen oli aina kaksi geelitukkaa iPhonen kanssa kannoilla. Lisäksi näissä r******s- ym. kohuissa riittää ihmisille purtavaa, niin vakavampien rikosten käsittely jää.

    Reply
 • 18.1.2019 at 21:16
  Permalink

  Jos oikeesti tiesi taustat niin silloinhan P. Negr halusi tänne raiskareita ja muita loisijoita ajamaan tätä maata alas.

  Toinen vaihtoehto on, että se vaan on niin helvetin tyhmä.

  Reply
  • 19.1.2019 at 12:25
   Permalink

   Kaksoistornien tuhon tapauksessa sekä valtamedia että viranomaiset TIESTIVÄT että tekijät olivat MOSSADIN leivissä. Tähän liittyi monta sellaista korporaatiota, jotka olivat merkittäviltä osin juutalaisten omistamia. Nämä liittyivät aloihin kuten räjähteet, lentokoneiden ohjauksen haltuunotto etänä (jonka presidentti BUSH pakotti määräyksellä toteutettavaksi kaikkiin reittilentokoneisiin), massojen mielenmuokkaus kemikaaleilla, laaja-alaiset patentit langattomassa teknologiassa, jne. Tähän liittyi myös eräs ”taideprojekti”, jossa sittemmin MOSSAD-agenteiksi ja pommi-asiantuntijoiksi paljastuneet ”taiteilijat” ASUIVAT World Trade Centerissä, ja heistä on kuvia (kääntävät kasvot aina muualle näissä kuvissa) sieltä, ja huone on täynnä laatikoita joissa lukee ”FUSE BOXES”. Tämä on vain pieni osa paljastuksista, jotka eräs tutkija kertoo tällä 3-tuntisella videolla:

   https://www.youtube.com/watch?v=Cm7vs-pBZoc

   PS. Tulet hämmästymään miten vaikkapa ”Trumpin venäjäkytköksiä tonkiva” Mueller liittyy tähän soppaan!

   Reply
 • 19.1.2019 at 02:13
  Permalink

  Hankkikaa aseita että voitte puolustautua. Kansanedustajat katsovat että itsepuolustus asetta käyttäen on rikos! Olisi siis vain otettava vastaan puukon iskuja tai yritettävä juosta karkuun jos ehtii. Näin on Suomen lainsäätäjät eli kansanedustajat päättäneet.

  Tällaisia mielisairaita ”kansan”edustajien päätöksiä ei tietenkään kukaan joka aikoo varjella henkeään voi noudattaa.

  Pippurisumute ei olisi pysäyttänyt Turun puukottaja terroristia. Kaikki tietävät tämän. Myös ”kansan”edustajat tietävät. Kaiken karmeuduen jälkeen ”kansan”edustajt katsovat edelleen että suomalaisilla ei ole oikeutta tarvittaessa asetta käyttäen puolustautua. Huomatkaa että vain ampumalla saatiin puukottaja terroristi jolla oli molemmissa käsissä veitset pysäytettyä!

  Uuden eduskunnan ensimmäisenä tehtävänä on muuttaa lakeja siten että mahdollisetaan laillisten aseiden hankkiminen itsepuolustusta varten. Ellei eduskunta näin toimi, jää ainoaksi vaihtoehdoksi hankkia aseita laittomasti. Ehkä eduskunta tätä haluaakin.

  Reply
 • 19.1.2019 at 17:46
  Permalink

  Ahaa… Nyt käykin kohta niin, että meitä suomalaisia pahuksen pahoja miehiä koko luomakunnalle haetaan lusimaan oikein pitkiä vankeusrangaistuksia, joita demla NYT VOI langettaa – punaniskoja kun olemme – piiittkiiiäää tuomioita vankilassa kaikkia erioikeuksia Raamattuun ja rukoushetkiin, jotka suomalaisille miehille ovat niin tärkeitä ainakin silloin kun homma menee päin persausta.

  Silloin uusi salonki -ministeri Mykkänen, kansanhuoltoministeri Orpo ja asuntoministeri Sipilä voivat ”leikkivaalien” ”miimaamisen” jälkeen kun he ovat virtuaali hallituksen muodostaja neuvottelun jälkeen valtioneuvoston autotallissa ministerinauton takaloosterissa saanet ”Runnattua tälle maalle” hei hulinaa -hallituksen – voivat letkein selkärangoin todeta, että ”pakolaisten” (siis me) tekemien julmien rikosten ottamisesta julmasti jyrkästi on täytetty konsanaan suurempana tekona kuin Sipilän itsensä ”esikuvan” sovitustyö, joka nyt oli aivan liian rehellisesti ja pyyteettömästi tehty, mutta silloinhan elettiin vielä aikoja, jolloin ihmiskunnan kaikkinainen ”edistys” ja kaikkinainen ”viisaus” ei ollut mädännyt tarpeeksi, joka tosin ei tunnu nykyisten EU:n karaisemien poliitikkojen nenässä lainkaan sen enempää kuin jäteautokuskien, jotka suorittavat vähäpätöistä, mutta heidän lakossa ollessaan hyvin merkittävää työtänsä.

  Niin, eikä meidän onni lopu poseen, vaan MEIDÄT KARKOITETAAN – ei sen kauemmaksi kuin Ruotsiin Malmöön, koska se on turvattomampi paikka kuin Irakin Bagdad.
  Ja taas Ruotsista kajahtaa… EN FIN IGEN!!!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.