13 vuotias poika pahoinpideltiin kirjastossa – Poliisi ei julkaise valvontakameran kuvaa, vaan toivoo miehen ilmoittautuvan itse

Helsingin poliisi tutkii maanantaina 5.11.2018 Oulunkylän kirjastossa tapahtunutta pahoinpitelyä. Rikoksesta epäilty on toistaiseksi tuntematon aikuinen mies ja uhri 13-vuotias poika. 

Virkavalta ei julkaise valvontakameran kuvaa, vaan toivoo tekijän ilmoittautuvan itse. Syytä erikoiseen, tapausta mahdollisesti jouduttavan materiaalin julkaisematta jättämiseen poliisi ei kerro.

‒ Olemme yrittäneet tuloksetta selvittää miehen henkilöllisyyttä. Meillä on tilanteesta valvontakameratallenne, jonka voimme tarvittaessa julkaista, mutta toivomme, että mies ilmoittautuisi ensisijaisesti itse poliisille, toteaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pekka Korhonen Helsingin poliisilaitokselta.

Tutkinnassa on selvinnyt, että tilanne käynnistyi, kun kahden suurin piirtein samanikäisen pojan ja rikoksesta epäillyn miehen välille tuli suusanallista riitaa. Tilanne kärjistyi siten, että mies löi maassa makaavaa poikaa useita kertoja. Tämän jälkeen sekä mies että pojat poistuivat kirjastosta.

‒ Poliisi on ollut yhteydessä pahoinpitelyn uhriksi joutuneen pojan huoltajaan. Uhrin henkilöllisyys on siis poliisin tiedossa, Korhonen selventää.

Rikoksesta epäillyllä, poliisin arvion mukaan noin 30‒40-vuotiaalla tanakalla miehellä, oli tapahtumahetkellä päällään tumma hupullinen takki, farkut, harmaa paita ja mustat lenkkarit, joissa oli harmaita raitoja.

Poliisi neuvoo miestä ottamaan yhteyttä joko sähköpostitse vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliis.fi tai virka-aikana puhelimitse 0295 474 464/0295 474 750.

Lähde: Poliisi

14 thoughts on “13 vuotias poika pahoinpideltiin kirjastossa – Poliisi ei julkaise valvontakameran kuvaa, vaan toivoo miehen ilmoittautuvan itse

 • 16.1.2019 at 15:57
  Permalink

  oliskohan ollut matu, kun ei kerran kuvaa ”voi” näyttää….jos olis ollut pottunokka niin olis ollut viimeisenpäälle oleva valokuva….

  Reply
 • 16.1.2019 at 16:22
  Permalink

  Ainahan siihen on jokin syy näytetäänkö kuvia vai ei. Olisiko esimerkiksi tuomarin pojan kuvaa näytetty?

  Tuomarin poikaa kohdeltiin helläkätisesti
  https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/maakunta/item/4425

  – ”Käräjätuomari-isän juristikollegat koettivat takavuosina opastaa nyt murhasta syytettyä 26-vuotiasta joensuulaismiestä kaidalle tielle ulkopuolisesta vähintäänkin oudoilta näyttävillä konsteilla. Iltalehden mukaan pohjoiskarjalaisen käräjätuomarin poika selvisi parista nuorena tehdystä rikoksesta joko kokonaan ilman rangaistusta tai hyvin lievällä rangaistuksella.”

  – ”Automurroista silloisen Joensuun syyttäjänviraston syyttäjä teki jo parin viikon kuluttua syyttämättäjättämispäätöksen”

  ————————

  Ei nuo veijarit huvikseen käy muniansa tervauttamassa.

  Reply
 • 16.1.2019 at 19:42
  Permalink

  Moderaattori voi poistaa aiemman kommenttini. Se meni aivan sivuun tästä uutisotsikosta. Nämä raiskausuutiset ovat olleet nyt päälimmäisenä ja niihin kommenttini oli osoitettu.

  Reply
 • 16.1.2019 at 20:04
  Permalink

  Poliisi voi syyttää itseään. MATUPERSE!!!

  Reply
 • 17.1.2019 at 02:02
  Permalink

  Monikultturismi haisee tässä tapauksessa – tai suorastaan loyhkää.

  Polizei pelkää julkaista videota – missä läski vanha matu hakkaa maassa makaavaa pikkupoikaa – koska kauhea razzizmin pelko?

  Reply
   • 30.1.2019 at 08:53
    Permalink

    Winston Churchill sanoi näin sosialismista ja kommunismista (näemme nämä aspektit jo tänään EU:ssa!)

    ”On Socialism:

    ”If I were asked the difference between Socialism and Communism, I could only reply that the Socialist tries to lead us to disaster by foolish words and the Communist could try to drive us there by violent deeds.”

    ”Socialism is inseparably interwoven with totalitarianism and the abject worship of the State.”

    ”Government of the duds, by the duds, and for the duds.”

    ”No socialist system can be established without a political police.”

    ”Socialism is the philosophy of failure, the creed of ignorance, and the gospel of envy.”

    ”It is not alone that property, in all its forms, is struck at, but that liberty, in all its forms, is challenged by the fundamental conceptions of socialism.”

    ”’All men are created equal’ says the American Declaration of Independence. ’All men shall be kept equal’ say the Socialists.”

    ”Some see private enterprise as a predatory animal to be shot, others look on it as a cow to be milked but a few see it as a sturdy horse pulling a wagon.”

    ”If you destroy a free market, you create a black market.”

    ”The vice of capitalism is that it stands for the unequal sharing of blessings; whereas the virtue of socialism is that it stands for the equal sharing of misery.”

    ”Socialism assails the pre-eminence of the individual.”

    ”Is it better to have equality at the price of poverty or well-being at the price of inequality?”

    ”The flame of Christian ethics is still our best guide…only on this basis can we reconcile the rights of the individual with the demands of society.”

    On leftists:

    ”They are the most disagreeable of people…Their insincerity? Can you not feel a sense of disgust at the arrogant presumption of superiority of these people? Superiority of intellect! Then, when it comes to practice, down they fall with a wallop not only to the level of ordinary human beings but to a level which is even far below the average.”

    ”These very high intellectual persons who wake up every morning…see what they can find to demolish, to undermine, or cast away.”

    ”Let them quit these gospels of envy, hate, and malice. Let them abandon the utter fallacy, the grotesque, erroneous, fatal blunder of believing that by limiting the enterprise of man, by riveting the shackles of a false equality…they will increase the well-being of the world.”

    On Communism:

    ”Bolshevism is not a policy; it is a disease.”

    ”The day will come when it will be recognized without doubt throughout the civilized world that the strangling of Bolshevism at birth would have been an untold blessing to the human race.”

    http://www.freerepublic.com/focus/news/845063/posts

    Reply
 • 17.1.2019 at 11:20
  Permalink

  Voi..helvetti tätä touhua, lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa väheksytään oikein virkavallan toimesta, kun näin uhkaavasti tekijää lähestytään, poliisi voi huoletta laittaa kuulusteluhuoneen kahvipäydän valmiiksi, mies tulee tukka suorana kertomaan tilanteeseen johtaneita syitä, kunhan tulkki löydetään

  Reply
 • 17.1.2019 at 11:29
  Permalink

  Jahaa monikultturinen tummahipiäinen kiivastuja kun kuvaa ei julkaista. Näinhän se yleensä on ja vain valveutuneet kansalaiset tietävät jutun oikean laidan, ilman kuvaakin.

  Reply
 • 17.1.2019 at 12:36
  Permalink

  Epäileväinen Tuomas epäilisi kahta vaihtoehtoa, molemmissa kyse suojaväristä.

  Pahoinpitelijä ”-taustainen” ja tämä peiteltävä.

  Pahoinpidelty ”-taustainen” ja provosoinut/hakenut rispektiä niin ongelmallisesti että tätä ei voida siivota kuvista/videoista ja tämä peiteltävä.

  Polpon kehotus asianomistajalle rikosilmoituksesta vähän viittais jälkimmäisen kaltaiseen tilanteeseen, kantistahan ei missään tilanteessa neuvota nostelemaan mitään muuta kuin kinttujaan ulko-oven suuntaan.

  Reply
 • 18.1.2019 at 01:21
  Permalink

  Pakolaisen näköinen toteutti monikulttuurista tehtäväänsä, ei sen vakavampaa. Ehkä sen tappaessa seuraavan koulutettavan viitsii poliisi puuttua asiaan.

  Reply
 • 18.1.2019 at 12:41
  Permalink

  Tuntomerkit. Tummunut nahka.

  Reply
 • 3.2.2019 at 00:12
  Permalink

  hyvä näin kuuluukin käydä tälle läpeensä aivopestylle kansalle!! Tässä kysymyksiä joka kertoo aivokuolleisuudesta ja uskon että jopa magneettimedian lukijoista osa on niin pahasti aivopesty etteivät edes aio asiaa tutkia tässä tulee suurinpiirtein tärkeys järjestyksessä:

  1. Elämmekö ”maapallolla” joita nasan tietokoneella tehdyt kuvat antavat ymmärtää sadoista miljardeista ellei tuhansilla miljardeilla dollareilla ei ole kuvaa saatu kotipaikastamme :)?

  2. Uskotko holaustin tapahtuneen tähän on pakko laittaa tälläinen 🙂

  3. Uskotko että vapaamuurarit kävivät kuussa 🙂

  4. Miksi antartikselle meno on kielletty/ tehty suurinpiirtein mahdottomaksi yksityisiltä ei eliittiin kuuluvilta ihmisiltä???

  5. Miksi ihmiset eivät suostu ymmärtämään rahajärjestelmää??

  6. Ketä omistaa median suurinpiirtein ympäri mailmaa ja miksi vain holokausti on ainoa historiallinen tapahtuma jonka kiistäminen on lailla kielletty monissa maissa??

  7. Miksi ihmiset eivät ymmärrä ketkä hallitsee nykyään ja jo kauan hallinneet vapaamuureita ja kenen agendaa vapaamuurit noudattaa??? Melkein kaikkien mailman maiden johtajat ja päättävissä asemissa olevat henkilöt ovat vapaamuurareita!!

  8. Miksi ihmisille on liian vaikea koittaa ymmärtää miten mailma toimii edes viikko käyttää omaa turhanpäivästä aikaansa potkupallolta ja jääkiekolta, jotka ovat tarkoituksella tehtyjä todella typeriä urheilulajeja viemään huomio pois OIKEASTI tärkeästi asioista!!

  9. Nyt kun muurarit tarkoituksella ovat aiheuttaneet nämä raiskaukset, niin typerämpää ei ole kuin lähteä jahtaamaan näitä alikehittyneitä aavikko apinoita (jonka ymmärrän), kun sionistit ovat nämä tarkoituksella nämä tänne tuoneet eli LAMMASLAUMA LÄPEENSÄ AIVOPESTY KANSA KUN EI YMMÄRRÄ! Heille selvästikin nämä itse tulivat läntisiin valkoisiin maihin ja juutalaisilla ei ollut asiaan osaa eikä asiaa!!

  10. Mksi juutalaiset ovat karkoitettu 109 eri maasta, määrä tod näk. vielä paljon suurempikin?????????????

  11. Miksi nikolai teslan joka oli tämän hetkisen ihmiskunnan kovin ihminen millä mittapuulla tahansa, niin donald trumpin serkku julisti kaikki salaisiksi! Eli niin kutsuttua ”ilmaista” energiaa on ollut jo kauan aikaa, mutta kun rockefellerit ym muut triljonäärit tapattavat kaikki joilla näyttää olevan varteen otettavia keksintöjä ja keksintö patentit ovat tärkeiden patenttien kohdalla pelkkää huijausta. Kaikki varastetaan ja keksijät tapetaan lääkereistä ilmailu insinööreihin jotka ovat uhka nykyiselle mailman järjestykselle!!

  12. kun raketteja laukaistaan niin menevätkö ne oikeasti ”avaruuteen” vai tippuvatko mereen ja pyöriikö ”maapallo” 1600 km h ja missä on oikeat pohjois napa ja etelänapa??

  13. ovatko nasan antamat teitokoneella tehdyt kuvat todellisia kuvia ”tähdistä” ja matkat aurinkoon ja kuuhun joita vapaamuurari eliitti väittävät todellakin niin kaukana kun antavat ymmärtää??

  14. Uskotko dinosauruksiin ja miksi eliitti niin kovalla kiireellä ottaa aina arkeoligiset löydöt haltuunsa? Smitsonian institute ym?? Ja miksi yhdessäkään museossa ei ole alkuperäisiä ”dinosaurusten” luita vaan kiinnassa tehtyjä mallinnuksia??

  15. Olisiko mailmassa ainuttakaan terroristiä tai sotaan jos ei false flag iskuilla tai ellitin salaisilla palveluilla niitä tehtäisi heidän valtansa lisäämiseksi( supo, cia, mossad, kgb, m 16 ym), niitä valtiot eli vapaamuurarit ja juutalais pankkiiri eliiitti niitä aiheuttaisi tapattamalla omaa kansaansa omien tarkoitus perien saavuttamiseksi? Tätäkin on monen lampaan vaikea ymmärtää??

  16. Miksi 95% Kansasta on niin vaikea ymmärtää, että melkein kaikki mailman valtaeliitti on satanisteja, jotka uhraa lapsia heidän vitun sairaille mielikuvitus jumalilleen ja ym muihin seksuaalisiin riitteihin, myös suomesta löytyy suuri määrä korkeimmilta tasoilta!!

  17. Miksi vaihtoehto mediassa on niin paljon keskustelua, että hitlerkin oli kontrolloitu oppositio vaikka en ole vielä 12v löytäny yhtäkään vakavasti otettavaa todistetta?? Suuri osa vertaa anthony suttoniin tässä asiassa??

  18. Miksi monen on vaikea ymmärtää esim kansainvälinen avaruus asema, redbullin avaruus hyppy ym muut ovat vaan vapaamuurarien huijausta ja he nauravat paskat housuissa näille massoille jotka uskovat näihin! OLISIHAN SE MAHDOTONTA ETTÄ KAIKKI MAILMAN AVARUUSMAAT YHDESSÄ HUIJAISIVAT MASSOJA 🙂 🙂 🙂 🙂

  19. Itse 25v todella tyhmänä uskoneena evoluutio teoriian ja että ihminen on tullut afrikasta apinasta ja kaikkien näiden vuosien tutkimisien jälkeen meinaa ruikkupaskat tulla housuun näiden vapaamuurarien/royal institute ym evoluutio ja alku räjähdys teorioiden kanssa!! Aikonaan eli ja on elänyt todella kehittyneitä kansoja jotka on tehnyt uskomattomia insinööri taidon näytteitä johon hädin tuskin nykyajan teknologialla edes pystyttäisiin! Pidin aatua hulluna kun etsi kadonnutta atlantista! EN TODELLAKAA PIDÄ ENÄÄ!! Pakko linkata tämä linkki KATSOKAA:

  https://www.youtube.com/watch?v=roX__kFKUjo

  20. Lammas lauma massat ovat niin syvästi aivopestyä paska sakkia että vaikea löytää sääliä näille ihmisille, jotka katsovat putousta ym muuta täyttä jätettä vaikka heidän maata ollaan tuhoamas täydellä voimalla juutalaisten toimesta!!! Itse olen saanut viimeseen kymmeneen vuoteen niin paljon paskaa niskaan yrittäessä saada hereille ihmisiä, että tätä vihaa lammaslaumaa kohtaan on vaikea saada laantumaan! Hauskinta on ollut nähdä kun näitä vastarinta liilkkeen tarroja laitoin ympäri suomea eripaikkoihin tuhansia ja sitten näet kun 10-16 vuotiaat naispuoliset teinit ”natsi” vihassansa raapii niitä irti kaikella mahdollisilla esineillä ja sitten heidät raiskataan heidän typerien paska vanhempiensa nieltyä juutalaisen aivopesun ja niiden tarrojen takana oleva poliittinen liike kun olisi se ainoa oikea oppositio toisin kuin sionisti halla homo hinttari aho persut ym. uusapaavalniemeä lukuun ottamatta!

  21. https://www.youtube.com/watch?v=DOP2kW0RA1A

  Irwin Goodman – Haistakaa paska koko vapaamuurari satanisti maanpetturi valtiovalta

  natsit tappo mun suvun holokaustissa! Mun vaarin kallo kutistettiin ja mun enosta tehtiin saippuaa ja iso isästä tuli lampun varjostin! Olisko mitenkään minä vaadin että synogoogalle lahjoitetaan 6 miljoonaa euroa!!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.